13 ianuarie 2012

DANONE recunoaste minciuna

http://www.recolta.eu/img/danone.gif

Gigantul producător de iaurturi Danone nu va mai promova în reclamele sale din Statele Unite benefiiciile pentru sănătate, în cazurile Actimel şi Activia, deoarece s-a descoperit că, de fapt, acestea nu au atributele pretinse. Potrivit presei britanice, cel mai mare producător de iaurturi din lume a mărturisit că a exagerat în reclamele produselor, care, de fapt, nu au acele beneficii prezentate. Astfel, Danone a fost de acord să nu mai spună în spot-urile de televiziune că Activia îmbunătăţeşte tranzitul intestinal, iar despre Actimel că întăreşte sistemul imunitar.
Putină lume ştie ce mănâncă, mai puţină lume citeşte ambalajul produsului pe care îl mănâncă. Iar majoritatea celor care il citesc nu au noţiuni de microbiologie. Iaurturile probiotice, o invenţie a concernelor americane, conţin bacterii care nu au fost folosite, înainte, niciodată în alimentaţie. Una din aceste bacterii este specia “Bifidobacterium bifidum”. Aceste bacterii se găsesc de obicei în flora vaginală, în rect, şi în tractul uro-genital, în excremente de porci şi alte animale. Aceste bacterii nu sunt prezente în mod normal niciodată în intestinele subţiri, în stomac sau în gură, în afară că omul a făcut contact direct cu cele de mai sus. Aceste bacterii bifide nu supravieţuiesc de regulă acidului din stomac atunci când sunt îngurgitate pentru a nu periclita flora din intestine, în special din cel subţire. Concernele nu numai că ni le-au introdus în iaurturi, însă le-au mai şi modificat genetic ca să supravieţuiască acidului din stomac. De aici se vede şi reavoinţa şi perversitatea celor care le-au desemnat pentru consumul inconştient al umanităţii moderne.

Prin intermediul iaurtului “probiotic” folosit ca un cal troian microbilogic aceste bacterii vaginale şi fecale modificate genetic ajung în intestinul subţire al omului. Şi acest lucru duce automat la tot felul de probleme ulterioare căci prin ele se schimbă automat flora naturală, care este înlocuită cu o floră tipic vaginală. Danone & Co vă creează deci un fel de floră vaginală în intestine, ceva contrar naturii umane şi cu efecte nocive pt. sănătate.Cunoscutul specialist în tehnica alimentară Udo Pollmer, care apare des la televiziunea germană ca specialist în domeniu pe teme de alimentaţie, a făcut cunoscut acest fapt în una din cărţile sale. Însă cui îi pasă? La televizor el însa nu poate vorbi despre aşa ceva şi nici nu este întrebat. Nu-i de mirare la cât se câştigă cu reclama la iaurturile probiotice de către posturile de televiziune. Cum să-ţi alungi clienţii? Citatul din carte cu privire la acest truc şi daunele aduse de consumul de probiotice este aici în limba germană:www.wahrheitssuche.org/probiotische-bakterien.html.“Bacteriile profane de iaurt nu au obiceiul să se lipească de pereţii intestinelor căci ele trăiesc din lapte proaspăt şi nu din lucrurile digerate. Pe de altă parte bacteriile probiotice nu sunt în stare să facă lapte gros, căci această sarcină o au bacteriile lactoacide. De aceea preţioasele bacterii (probiotice) se introduc, se amestecă pe altă cale, ulterior, în iaurtul deja fermentat”. (Udo Polmmer).

“Bacteriile din fecale şi din secreţiile vaginale sunt bacterii care, după microbiologul alimentar Prof. Michael Teuber, reprezintă noi specii. Bacterii la care lucrează şi tehnologii genetice, care provin din fecale de porc sau din intestine de şobolani. Bacterii a căror specie nici nu este definită clar şi care au fost testate fără scrupule şi la sugari. Aici trebuie specificat că bacteriile bifide pot fi şi patogene, aşa cum avertizează specialistul elveţian. Unele bacterii bifide pot provoca carii şi chiar meningită” - spuneUdo Polmmer.Deci aceste bacterii nici măcar nu pot produce iaurt din lapte! Ele sunt amestecate în iaurt după ce acesta a fermentat. Consumul produselor probiotice poate deci să afecteze flora intestinală. Pentru microbiologi acest lucru nu este o surpriză. La urma urmei nici o bacterie nu are chef să se lupte cu alţi patogeni. Bacteriile se ceartă mai degrabă cu rudele lor, care au aceleaşi preferinţe alimentare la trocul cu mâncare. Şi întradevăr, indicii despre efectul nociv al produselor probiotice nu lipsesc. În anul 2000 presa germană scria “iaurturile probiotice pot periclita viaţa”.Cauza acestor scandaluri era un congres medicinal în Birmingham unde imunologul vienez Dr. Wolfgang Graninger îşi prezentase rezultatele cercetărilor. Conform acestora, iaurturile probiotice pot duce, la persoanele cu sistemul imunitar slăbit, la boli periculoase ca meningita, pneumonia sau septicemia. La acest congres a fost prezentat cazul unui diabetic mai în vârstă care a primit de la consumul de probiotce un abces la ficat şi care a putut fi salvat doar prin operaţie. Şeful spitalului vienez, Dr. Elisabeth Pittermann a scos după această întâmplare iaurturile probiotice din menu-ul spitalului. Firma Scheitz din Andechs care produce iaurturi ecologice a eliminat bacteriile probiotice din lista de ingrediente. „Cine vinde cu plăcere produse care conţin bacterii, care atunci cand sunt găsite de specialiştii în igienă reprezintă o dovadă de contaminare fecală?” (Udo Polmmer)Problema şi mai mare este că, de la introducerea “proboticelor”, concernele au convins, încetul cu încetul, ori prin persuativitatea tipic americană, ori prin preţul mai mic al culturilor acestora. Cam toţi producătorii de iaurturi, folosesc aceste bacterii nocive la preparat iaurtul, aşa că este greu de găsit un iaurt natural făcut cu bacterii tradiţionale. Acestea proveneau înainte de la viţel sau vacă. După Pollmer ele se numesc Streptococcus thermophilus şi Lactobacillus bulgaricus. În Germania este acum foarte greu de găsit un iaurt care să nu aibă culturi bifide. Cu alte cuvine, este greu de găsit un iaurt care nu este produs din bacterii vaginale şi fecale. Mâncăm caca… fără să ştim, fiindcă îi credem orbeşte pe cei care fac reclama la TV. Asta e.

În Google este între timp extrem de greu de găsit un articol din care să reiasă evident ceea ce acum câteva decenii era bine cunoscut despre aceste bacterii. Însă, dacă citiţi cărţi mai vechi sau căutaţi cu grijă, puteţi vedea că aceste bacterii nu au nimic de-a face nici cu iaurtul, nici cu intestinele şi că fac cu adevărat parte din flora altor organe.

22 de comentarii:

 1. Se intampla ceva cu acest blog.Se blocheaza intrarea pe comentarii-mie cel putin mi se intampla asta de 2 zile-se blocheaza de nu mai merge nici inainte nici inapoi.Nu cumva urmaresc sa desfiinteze blogul? SE PARE CA DERANJAZA!!!Cat despre ce mancam-nu mai stim de mult,totul este modificat genetic in vederea exterminarii prin toate mijloacele...SCAPA CINE POATE!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. DUMNEZEU NU NE LASA LA GREU.VAI MAMA LOR, DE CEI CARE SUNT SLUJITORII DIAVOLULUI. OAMENI BUNI:RUGATI-VA IN FIECARE ZI PENTRU SALVAREA OMENIRII.ACESTI OAMENI RAI CARE CONDUC LUMEA SE SIMT INCOLTITI.IN CURAND NU VOR MAI FI. MACTUB.DA DOAMNE,FOC SI FIERE PESTE EI.

   Ștergere
 2. Tot asa. Arata adevarul. Cumva trebuie o reclama mai buna, o alianta a oamenilor de bine, pentru a destepta cat mai multi oameni! Alexey

  RăspundețiȘtergere
 3. asa pretene,,continua sa da-i cu ei de pamant

  RăspundețiȘtergere
 4. Oameni buni, iesiti in strada. Nu va lasati influentati de nici un partid s-au politician. Deja au aparut j.e.g.u.r.i. gen ponta si antonescu, acesti lachei care vor sa fure meritele oamenilor. Acesti masoni trebuiesc indepartati de la putere sau de la opozitie, indiferent de culoare ! Asta este strigatul poporului. Astea au distrus tara din 89' in coace, iar acum se folosesc de aceste proteste ca sa ia voturi, in campaniile lor. Nu lasati tiganii si ungurii sa participe la manifest !!! Maine iesim din nou. Uniti, noi poporul, vom castiga !!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Scrie in continuare ca nu scrii degeaba,ai toata sustinerea noastra chiar daca unii sunt anonimi..........

  RăspundețiȘtergere
 6. Frack Riboud este presedintele DANONE cu sediu principal in franta si face parte din grupul bilderberg , ce mai vrei,are omul destula putere sa faca cate rele doreste...

  RăspundețiȘtergere
 7. ce noroc pe mine ca nu-mi place iaurtul si ca nu iau de buna tot ce-mi arata astia la tv!!! si sunt si mai norocoasa, pentru ca am citit acest articol, asa ca in momentul cand voi avea un copil o sa fiu extrem de atenta la ce anume o sa ii dau sa manance!

  RăspundețiȘtergere
 8. Eu cred ca pentru Romania ca stat, zarurile au fost aruncate.Romania in raport cu alte state este doar la inceputul "ingenuncherii" d.p.v. al sistemului economic,social,politic ,sanatate si invatamant.Acum are o Oportunitate mai mare ca oricand sa-si regleze "antivirusii" din interior si sa refuze implicarea oricarei alte forme de totalitarism, in fata carora multe state asa zis "dezvoltate "au cazut victime.Refuzand cu orice pret,acesul acestei bande de asa zisi "tineri politicieni"care nu au trait pe vremea lui Ceusescu.Asta nu insemna nimic,aderarea la orice forma de guvernamant totalitar in sensul ca "noi stim cum trebuie sa fie"slogan imprastiat cu generozitate de mass-media romana,inseamna o sete de putere generatoare de monstrii cu fata umana.Un guvern de oameni curajosi,puternici si nevirusati,ar putea,in opinia mea sa faca diferenta intre ceea ce se intampla acum la toate nivelele si o directie pozitiva in care s-ar putea dezvolta acesta Tara intr-un climat de respect al mediului care ne hraneste,al oamenilor care il populeaza invitand suflarea existenta spre o mai buna intelegere a sensului real al vietii.

  RăspundețiȘtergere
 9. da baieti va fi greu pt noi,si chiar daca multi vom muri sa nu va fie frica hai sa ne desteptam odata fiindca imnul ni-l cere...vrem legi transparente cu un parlament transparent...nu votati nici pe base,nici pe ponta,nici pe antonescu...vrem sa votam acel partid transparent care daca odata va gresi cu minciuni o sa-l strivim noi toti...romanii nu mai pot fi manipulati si mintiti...gata s-a terminat...sintem inpotriva fiarei...doamne ajuta

  RăspundețiȘtergere
 10. toti vorbim, vorbim,vorbim...SA ZICI CA FACI CEVA...,e usor de zis.sa ne trezim toti la toate nivelurile fiintei umane, si apoi sa vedeti ce intorsatura iau lucrurile. Stiti cate loji masonice erau in 2000 in Romania: 75...Acum ca toti continua sa vanda tara,poate au frica de ziua de maine ca vor muri de foame...

  RăspundețiȘtergere
 11. ne asteapta zile grele traim ultimele zvigniri a lui satan

  RăspundețiȘtergere
 12. eu personal va sustin , si mai cred ca aceste aranjamente sunt facute inainte ca revolutia sa ia amploare....va amintiti ca sau instaurat aproape singuri fosti comunisti gen ILIESCU ..petre roman...dar este tirziu am fost furati mai problematica este situatia cu imprumutul care continua....este clar ca suntem victimele unui scenariu bancar...care va avea pt noi un final dramatic...eu cred ca acum este momentul sa se faca ceva..dupa caderea euro va fii tirziu ..este o opinie ok

  RăspundețiȘtergere
 13. nu mai stiu pe cine sa cred...sunt bulversata...

  RăspundețiȘtergere
 14. trebuie sa luam atitudine nu se mai poate asa ceva sa fim manipulati in asa fel aveti sustinerea mea JOS MASONERIA

  RăspundețiȘtergere
 15. De ce va faceti atatea probleme exista solutii,indiferent ce se va intampla sa aveti incredere in Dumnezeu sa va rugati pentru tot ce se intampla pentru vecinii vostrii pentru dusmani prin puterea noastra nu putem face mare lucru suntem slabi dar puterea si dragostea lui Dumnezeu sunt vesnice.

  RăspundețiȘtergere
 16. Tare,subcultura vad ca nu va lipseste cel putin din ceea ce exprimati aici

  RăspundețiȘtergere
 17. Am fugit toti la oras, in loc sa locuim in natura, sa ne luam laptele din vecini, acum mancam cancer pe paine

  RăspundețiȘtergere
 18. Ne ucid prin produsele pline de E-uri, chimicale ce nu pot fi procesate de ficat la nivel celular depozitandu-le pe unde apuca si uite asa apare cancerul. Iaurtul ca iaurtul, dar ce te faci cu painea noastra cea de toate zilele, ca doar nu... asa poti lovi mai simplu in poporul roman.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Realizezi ca nu ne putem muta toti la tara si nici nu putem avea fiecare cate o vacuta (Milka):)). Uite aici o stire de interes : http://nutritie.restomania.ro/sanatate/iaurturi-cu-fructe-sanatoase-e-uri/

   Ștergere
 19. Am citit postarea aceasta si sincer, sunt consternata. Mai ales de reactiile pe care le poate provoca in randul cititorilor. Eu sunt consumatoare de iaurt, prefer Activia de la Danone, iar pentru copii le prefer pe cele albe, Nutriday. Nu este singura marca pe care o consum, consum mai ales smantana si kefir de la alti furnizori, asa m-am obisnuit cu gusturile, un produs de la un furnizor, altul de la altul. Si nu mi-am pus nici macar o secunda problema ca aceste iaurturi nu trec prin furcile caudine ale celor mai riguroase controale sanitare. Indiferent de marca. Totul porneste din cate am vazut pe Google de la niste articole care circula pe net, cu o traducere nu aproximativa, ci se pare inversa....o confuzile legata de o bacterie cu nume greu, latin. Oamenii au tendinta de a lua de bun tot ce li se spune, fara sa gandesca de fapt astfel de practici nu pot fi decat aberante. Sunt milioane de oameni care le consuma, si cel mai adesea familiile sau cunostintele celor "banuite' a face parte din complotul universal, angajati ai productorului, sunt printre primii consumatori. Peste tot unde te duci in lume, fie ca vorbim de un hotel la micul dejun, apare o marca sau alta de iaurt, ca este Activia de la Danone sau alta marca. Si inevitabil, o consumi. Nu inteleg cum credem ca cineva poate sa contamineze cu buna stiinta un productor, fie ca este el Danone sau oricare altul. Articolul este ilogic pentru ca nu argumenteaza de ca producatorul foloseste tocmai aceste bacterii...din moment ce stie sa faca iaurt deja " Pe de altă parte bacteriile probiotice nu sunt în stare să facă lapte gros, căci această sarcină o au bacteriile lactoacide. De aceea preţioasele bacterii (probiotice) se introduc, se amestecă pe altă cale, ulterior, în iaurtul deja fermentat”. (Udo Polmmer)" QED. Deci mai inainte facem iaurtul, si apoi bagam in el probiotice...ca sa declansam scandal in presa. Pai nu e mai simplu sa nu introduca nimic la final, daca tot au facut iaurtul gros cu tehnica "initiala" (de care nu se pomeneste nimic). Culme e ca la final se spune ca toti producatorii folosesc probiotice, si in Germania e greu sa mai gasesti un iaurt fara...deci, e din seria cineva ne omoara de acolo de sus, din imperiul conspiratiei, si nu are nimic de-a face cu Danone.

  RăspundețiȘtergere
 20. Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie
  urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part￾time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time)
  sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea
  mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti
  mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una
  dintre adresele noastre de email: dimitrib21@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere