26 noiembrie 2011

Legile industriei farmaceutice

Principiile de bază care guvernează „afacerea cu boala” a industriei farmaceutice. Nu este în interesul financiar al industriei farmaceutice să prevină bolile comune – menținerea șI răspândirea bolilor este o precondiție pentru creșterea financiară a industriei.

 

1

Industria farmaceutică este o industrie de investiții condusă de profiturile acționarilor săi. Îmbunătățirea sănătății umane nu este forța conducătoare a acestei industrii.

2

Industria farmaceutică de investiții a fost creată în mod artificial șI dezvoltată strategic timp de mai mult de un secol de către aceleașI grupuri de investiții care controlează industriile chimice șI petrochimice globale.

3

Marile profituri ale industriei farmaceutice se bazează pe noile medicamente patentate. Aceste patente permit, în esență, producătorilor de medicamente să definească în mod arbitrar profiturile pentru produsele lor.

4

Piața de desfacere pentru industria farmaeutică este corpul uman – dar numai atâta vreme cât acesta găzduiește boala. De aceea, menținerea șI răspândirea bolilor este o precondiție pentru creșterea industriei farmaceutice.

5

O strategie cheie pentru a îndeplini acest scop este dezvoltarea medicamentelor care doar maschează simptomele evitând vindecarea sau eliminarea bolilor. Aceasta explică de ce cele mai multe medicamente pe bază de rețetă care se comercializează astăzi nu au o eficacitate dovedită șI se adresează în special simptomelor.

6

Pentru a-șI extinde șI mai mult piața farmaceutică, companiile de medicamente caută continuu noi aplicații (indicații) pentru utilizarea medicamentelor pe care deja le comercializează. De exemplu pastila pentru durere a Bayer, Aspirina, este acum ingerată de 50 de milioane de cetățeni sănătoșI ai SUA sub iluzia că aceasta va preveni infarcturile.

7

O altă strategie cheie pentru a extinde piețele farmaceutice este cauzarea de noi boli cu ajutorul medicamentelor. În timp ce maschează simptomele pe termen scurt, cele mai multe medicamente pe bază de prescripție luate de milioane de paciențI ai zilelor noastre cauzează o mulțime de noi boli ca rezultat al efectelor lor adverse cunoscute, pe termen lung. De exemplu, se știe că toate medicamentele de scădere a colesterolului disponibile la ora actuală pe piață măresc riscul de dezvoltare a cancerului – dar numai după ce pacientul a luat acel medicament timp de mai mulțI ani.

8

Efectele secundare letale cunoscute ale medicamentelor pe bază de prescripție sunt cea de-a patra cauză a mortalității în lumea industrializată șI este depășită numai de numărul de decese datorate infarcturilor, cancerului șI accidentelor vasculare cerebrale (Journal of the American Medical Association, 15 aprilie 1998). Nici acest lucru nu este o surpriză, deoarece patentele medicamentelor sunt emise în mod primar pentru noi molecule sintetice. Toate moleculele sintetice trebuie detoxifiate șI eliminate din corp, sistem care eșuează adesea șI se readuce într-o epidemie de efecte secundare adverse șI mortale.

9

În timp ce promovarea șI expansiunea bolilor măresc piața industriei farmaceutice deinvestiții – prevenirea șI tratarea cauzelor care stau la rădăcina bolilor scad profitabilitatea pe termen lung; de aceea ele sunt evitate sau chiar obstrucționate de către industrie.

10

Cel mai rău lucru este că eradicarea bolilor este prin natura sa incompatibilă cu șI diametral opusă intereselor industriei farmaceutice de investiții. Eradicarea bolilor considerate acum ca potențiale piețe de desfacere pentru medicamente va distruge investiții de miliarde de dolari șI eventual va elimina întreaga industrie.

11

Vitaminele șI alte terapii naturale eficiente care optimizează metabilismul celular amenință „afacerea cu boala” a industriei farmaceutice pentru că se adresează cauzelor celulare ale unora dintre cele mai comune boli de astăzi – iar aceste substanțe naturale nu pot fi patentate.

12

În decursul celor peste o sută de ani de existență a industriei farmaceutice, vitaminele șI alțI nutriențI esențiațI cu funcții definite de cofactori ai metabolismului celular, au fost cea mai acerbă competiție șI cea mai mare ameințare a succesului pe termen lung a afacerii farmaceutice de investiții.

13

Vitaminele șI alte terapii naturale eficiente care previn efectiv bolile sunt incompatibile cu însășI natura „afacerii cu boala” a industriei farmaceutice.

14

Pentru a proteja dezvoltarea strategică a afacerii sale de investiții împotriva amenințării terapiilor naturale eficiente, naturale șI nepatentabile, industria farmaceutică a folosit – de-a lungul unui întreg secol – cele mai lipsite de scrupule metode, cum ar fi:
 1. Refuzarea informației salvatoare de viețI, pentru milioane de oameni. Este pur șI simplu inacceptabil ca în zilele noastre atât de puțini oameni să știe că organismul uman nu poate produce vitamina C șI lizină, două molecule cheie pentru stabilitatea țesuturilor conectante șI prevenirea bolilor.
 2. Discreditarea terapiilor naturale. Cel mai comun mod de a o face este prin intermediul campaniilor PR globale organizate de cartelul farmaceutic, care răspândesc minciuni despre așa zisele efecte secundare ale substanțelor naturale – molecule pe care Natura le-a folosit de milenii.
 3. Interzicerea prin lege a răspândirii informației asupra terapiilor naturale de sănătate. În acest scop, industria farmaceutică a plasat factori de decizie în poziții politice cheie din piețele cheie șI în națiunile lider la exportul de medicamente.

15

„Afacerea cu boala” a industriei farmaceutice este cea mai mare înșelătorie șI cea mai frauduloasă afacere din istoria umanității. Produsul „sănătate” promis de companiile producătoare de medicamente nu este livrat milioanelor de pacienți. În schimb, „produsele” oferite cel mai adesea sunt exact opusul: noi boli șI adesea moarte.

16

Supraviețuirea industriei farmaceutice este dependentă de eliminarea prin orice mijloace a terapiilor naturale eficiente. Aceste terapii naturale nepatentabile au devenit tratamentul ales de milioane de oameni în pofida opoziției economice, politice șI media combinate ale celei mai mari industrii de investiții a lumii.
 

13 comentarii:

 1. Hihi, eu nu am 'consumat' nici un medicament, nici vaccinuri, nici nimic, si sunt perfect sanatos, ma racesc mai greu, (defapt ultima oara cand am fost racit a fost acu 2 ani in decembrie eu in tricou si o geaca am mers la sanius de dimineata pana seara) am 19 ani si nu am fost niciodata bolnav.

  Am o prietena care e dependenta de aceste medicamente, si nu ma asculta niciodata, ii arat diverse subiecte, articole despre asaceva, eu ii recomand fruncte, sa mance sanatos, dar nu, tot medicamentu e la baza, si parinti ei, ce sa mai... medicamente cu punga ar baga in ea... dar si ea isi da seama ca face rau, dar.. daca e sa aleaga dintre un fruct sau un medicament, medicamentu la baza... pacat de ea.

  RăspundețiȘtergere
 2. inca ceva : toata lumea vorbeste despre E-urile sau substantele cancerigene din alimente,dar de cele din medicamente nu se aude nimic. au multe E uri si ele... adica mi se pare aiurea,iei un medicament sa te faci bine,dar in acelasi timp te si imbolnavesti. Doamne,in ce lume cruda traim!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. BANII sa iasa-N-ARE importanta cum si de unde...Orice medicament luat ce face ,,bine" undeva,va avea reactii adverse altundeva!Orice om cu minim de gandire si posibilitate de observare,poate constata asta pe propria-i piele...DAR CUM SE SPUNE ,,GANDIREA DOARE!!!"IAR MAREA MAJORITATE A OAMENILOR SE FERESC DE DURERE!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. medicamentele sunt jocul evreilor-falsi cei care sau extins in toate domeniile cheie.Tot ce e viciu e controlat de ei si un viciu te aduce la alt viciu la fel ca o pastila te aduce la alta pastila ei se joaca cu moleculele si noi punem botu. Nu este logic ca in ultimi 200 de ani sa avem nevoie de pastile mai mult decat in ultimi zeci de mii de ani care am consumat doar medicamente naturale ne satisfacem acum cu o pastila deoarece sunt la tv si recomandate de doctori care le dai 50 de euro pentru o consultatie.

  RăspundețiȘtergere
 5. Nici macar 50 de marci ca pe vremuri .. doctorii cresc odata cu valuta dar nu scad odata cu ea.

  RăspundețiȘtergere
 6. sunt doctori in medicina plantelor undeva? imposibil sa nu vindeci orice boala exista azi prin plante mai rapid decat pastile, tot ce trebuie este un savant intelept si drept care calculeaza si are cunostinte in asa ceva.sau o gramada de oameni care ar munci pentru insanatosirea altora, lucruri care par nebunii daca le scri in ziua de azi cea ce nu e normal.savantii sunt sclavi la bancari si se joaca in numerologie iar o gramada de oameni is la toate birturile,birourile,bancile,spitale,munca si pat.

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu am devenit vegetarian si pot sa afirm ca sanatatea mea s-a imbunatatit foarte mult. toata lumea raceste in jurul meu si eu nu am mai racit de cativa ani. Cred in medicina pe baza de plante si o promovez atat ca pot, si chiar o recomand.

  RăspundețiȘtergere
 8. eu nu iau medicamente! si sunt mai sanatos decat cei care baga cu pumnul.

  RăspundețiȘtergere
 9. cautati l pe virgil stroescu ca dr nutritioni st e excelent

  RăspundețiȘtergere
 10. fratilor mincarea noastra sa fie medicamentul nostru felul cum mincam spune TOT

  RăspundețiȘtergere
 11. Totul consta in dorinta de a afla ce ne-a lasat Dumnezeu sa mancam.Este o vorba cine merge cu turma merge la abator.Concret nu ce spun cei mai multi reprezinta adevarul ,cautati si veti gasi dar sa si actionati caci altfel nu putem manca gunoaie si sa fim sanatosi.Cu ce ne umplem mintea ,stomacul,felul in care traim va fi un exemplu bun sau rau pentru cei din jur.Numai asa oricat ar fi de greu si avand credinta in Dumnezeu vom putea face fata tuturor problemelor.

  RăspundețiȘtergere
 12. Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie
  urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part￾time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time)
  sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea
  mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti
  mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una
  dintre adresele noastre de email: dimitrib21@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere