5 septembrie 2011

Vicepreşedintele Parlamentului ungar: Vrem unirea maghiarilor din Bazinul Carpatic

Balczó Zoltán  / Foto: jobbik-berettyoujfalu.hu Balczo a declarat, la lucrările celui de-al treilea Consiliu Naţional al Partidului Civic Maghiar, că formaţiunea pe care o reprezintă "va face totul" pentru ca naţiunea maghiară din Bazinul Carpatic să se unească.

Vicepresedintele Parlamentului Ungariei, Zoltan Balczo, care este şi vicepreşedintele Jobbik, a declarat astăzi, la lucrările celui de-al treilea Consiliu Naţional al Partidului Civic Maghiar, că formaţiunea pe care o reprezintă "va face totul" pentru ca naţiunea maghiară din Bazinul Carpatic să se unească.

"În numele Jobbik facem totul ca naţiunea maghiară din Bazinul Carpatic să se unească", a spus Balczo, care a precizat că reprezintă un Parlament care în ultimul an a început "să platească o datorie din 5 decembrie 2004 (când a fost respins referendumul pentru acordarea cetăţeniei ungare pentru maghiarii de peste hotare -n.red)", a declarat Zoltan Balczo, citat de Agerpres.

"Acesti ultimi ani au facut ca noi în Bazinul Carpatic să simţim că suntem membri ai aceleiaşi naţiuni. Aceasta s-a confirmat şi cu ocazia şedintei Consiliului Naţional Secuiesc de la Budapesta când pe Parlamentul Ungariei a fost arborat drapelul secuiesc. Atunci Casa Ţării (Parlamentul - n.r) a devenit Casa Naţiunii. Noi cei din Casa Ţării trebuie să facem mai multe pentru ca şi Casa Ţării să devină a Naţiunii", a mai spus vicepreşedintele Parlamentului Ungariei.

sursa : jurnalul.ro

3 comentarii:

 1. Eu zic ca astia se straduiesc din rasputeri sa porneasca o confruntare-posibil chiar de aici din Romania,ca de vreo 20 de ani se straduie s-o faramiteze...Au mai incercat ei si pe timpul Ceausescului,dar i-a linistit imediat cand a bagat peste ei ,,militia"olteneasca.Poate ca ar fi cazul sa repetam figura?!

  RăspundețiȘtergere
 2. Dragii mei, chiar daca ma considerati rasist sau cum credeti voi, eu tot o zic....Afara cu bozgorii din tara noastra!!! Sa se duca in Ungaria sa ceara independenta nu pe pamantul romanesc aparat de strabunii nostrii cu pretul vietii. Sangele lor inca uda pamantul si ei vin cu pretentii!!! Jos cu uzurpatorii si cu hotii din Guvernul Romaniei!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Noi Romanii din Romania ne phisam pe totzi maghiarii unitzi din Bazinul Carpatic.
  Cine e cu mine ...sa-si verifice slitzul...

  RăspundețiȘtergere