19 septembrie 2011

Un asasin din SUA i-a îngrozit pe judecători susţinând: «Eu sunt fiul Diavolului» Mai mult: Un asasin din SUA i-a îngrozit pe judecători susţinând: «Eu sunt fiul Diavolului

Americanii aşteaptă cu nerăbdare condamnarea lui Caius Veiovis, 31 de ani, care a băgat spaima în locuitorii statulului Massachusetts, după ce a comis trei crime oribile.
  • Caius
Veiovis
a ucis
trei
oameni
Veiovis se declară fiul Diavolului şi are şi însemne pe corp care dovedesc, susţine asasinul, faptul că face parte din “echipa Răului”. Recent, Veiovis a fost audiat de judecători, iar la apariţia lui, mulţi dintre cei prezenţi în sală şi-au făcut cruce.
Ucigaşul are implanturi de silicon în frunte ca nişte coarne, are numărul Fiarei, 666, tatuat tot pe frunte, şi alte zeci de piercinguri şi tatuaje sataniste. Bărbatul riscă închisoare pe viaţă.

2 comentarii:

  1. El nu o fi zdravan la cap-cu asta pot fi de acord-dar implanturile si tatuajele nu si le-a facut singur!Pana la comiterea atrocitatilor sa nu-l fi vazut chiar nimeni de pe acest pamant?Copil fiind chiar nu a atras atentia nimanui prin comportament,ca nicaieri in lume nu cred ca exista mai multe organizatii pt protectia a orice,de la animale si copii pana la DUMNEZEU mai stie ce...IN TOATE CAZURILE DE PE PAMANT AR TREBUI SA NE INTREBAM CARE E VINA SOCIETATII, DE AU URMAT ASTFEL DE FAPTE!!!NOI -FIECARE DINTRE NOI-CU CE SUNTEM VINOVATI? NU CUMVA DE NEPASARE-DACA NU DE LIPSA DE GANDIRE CA SA MA EXPRIM ,,ELEGANT"?

    RăspundețiȘtergere