4 septembrie 2011

Oana Zăvoranu: "Numărul meu este 666! De la Diavol am luat frumuseţea şi inteligenţa"

Aceste personaje sunt promovate de mass-media din Romania.

untitled
Surprinsă recent de paparazzi pe un câmp din Ghergani, alături de două vrăjitoare care făceau un ritual, Oana Zăvăranu a ţinut să-şi explice gestul într-o emisiune TV. Ce a ieşit, citiţi şi vă minunaţi!


“Mamei mele nu i-a fost suficient că mi-a furat tot. Pe Vanessa am cunoscut-o anul trecut prin martie. Mama le-a plătit ca să îmi facă rău. Mie nu îmi e frică de astfel de practici. L-am avut pe diavol şase ani în mine. Mărioara Zăvoranu a umblat pe la toate vrăjitoarele. Melissa mi-a spus că de mult trebuia să fiu praf şi pulbere. Mi-a zis că trebuia să mor în accident de maşină, să mă arunc de la etaj. Mi-a explicat că fiecare om are câte o matrice numerologică. Numărul meu e 666. Eu aş putea să fac mult rău din cauza asta. Eu de la Diavol am luat frumuseţea, inteligenţa. Totul!”, a declarat Oana.

Vrăjitoarea Vanessa a confirmat cele spuse de Oana şi a spus că acum totul este în regulă cu diva, iar lucrurile vor reveni la normal în cel mai scurt timp, scrie cancan.ro.
 
“Am văzut că e plină de farmece. Am citit în cărţi şi în cruce ce are şi i-am spus tot. Oana nu a venit la mine pentru a face rău. Nu a venit să îi facă rău lui Pepe. Ea a vrut doar să se dezlege de un blestem. Ea trebuia să fie mult mai departe acum”, a spus Melissa.

Preluat din articolul :

Oana Zăvoranu: "Numărul meu este 666! De la Diavol am luat frumuseţea şi inteligenţa"

   

6 comentarii:

 1. Pacat ca frumusetea interioara nu se poate constata de la prima vedere...Dar si mai mare poate fi parerea de rau cand frumusetea chipului este invers proportionala cu cea a sufletului-iar uraciunea sufletului uman este din ce in ce mai mare si mai vizibila...

  RăspundețiȘtergere
 2. multi au deja sufletul otravit si plin de ura..nu se mai inteleg fratii intre ei..parintii care ucid copii si copii care ucid parintii..de batrani nu mai avem grija..violuri si rapiri de minori..trafic de organe..etc..etc..poate ca toate astea sunt scrise in cartea vietii,sau,poate ca noi modificam cartea vietii cu buna stiinta..incet si sigur lumea piere si nu ne dam seama inca..

  RăspundețiȘtergere
 3. oana e inteligenta? :))cred ca glumesti...
  oricum ar fi ganditi-va ca in Romania e plin de "vedete" care vin sa faca scandal pe la tv sau sa se laude cu noile implanturi ca sa nu mai zic ca se fac e ras cu "inteligenta" lor.si romanii ignoranti ce fac? cam 99% din ei stau si se uita la aceste "vedete" si le imita normal.si uite asa s a ajuns la prostirea poporului nostru .problema cea mai mare ar fi ca influenteaza mintile tinere cu astfel de prostii...ne fac sa credem ca frumusetea exterioara e mai importanta decat orice altceva si se pare ca au reusit .
  peste tot e promovata prostia. atunci masa (turma ) de oameni cum sa creada ca niste persoane atat de proaste sunt in stare sa practice vrajitorii sau satanisme.
  si am revenit din nou la ideea de ignoranta...

  RăspundețiȘtergere
 4. daca oana are frumusetea si inteligenta de la diavol,cred ca si-a cam batut joc de ea diavolul.aia nu e nici frumoasa nici inteligenta.e o mahalagioaica

  RăspundețiȘtergere
 5. acum stiu de ce i s au intamplat atatea prietenului ei bun Huidu

  RăspundețiȘtergere
 6. daca prostia ar durea...

  RăspundețiȘtergere