8 iunie 2011

Ungurii continua sa-si faca de cap in Romania

De cateva zile circula pe internet un clip cu 3 unguri(cu fetele ascunse) care dau foc drapelului Romaniei.
Unul dintre ei spune in limba maghiara "Ziua naţională a României, asta este părerea mea despre acest eveniment” si apoi da foc drapelului.

„Având în vedere faptul că imaginile în cauză sunt deja publice, autorităţile ar trebui să se sesizeze din oficiu şi să verifice dacă într-adevăr, în acest caz este săvârşită fapta prevăzută de art. 236 Cod Penal - care spune că „Orice manifestare prin care se exprima dispret pentru însemnele României se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani””, a afirmat avocatul Cristian Ene dupa ce a vizionat acest filmulet.

Din pacate ca si in multe alte cazuri prezentate pe blog,autoritatile inchid ochii si nu fac nimic impotriva lor.
Insa sunt de parere ca toata nepasarea autoritatilor se va incheia in momentul cand un grup de nationalisti va incepe sa ia masuri impotriva acestor nesimtiti.Nu instig la violenta,dar deobicei aceste lucruri asa sfarsesc.Abia dupa,poate vor face ceva si autoritatile.

2 comentarii:

  1. Doamne ce timpuri am ajuns sa traim.. nu stiu si chiar nu pot sa inteleg ce ma-sa cauta ungurii in partidele romaniei? nu au in tara lor partide? nu am vazut inca politicieni din alte comunităţi cum sunt cele ale germanilor, ucrainenilor, lipovenilor, turcilor, tătarilor, sârbilor, slovacilor, bulgarilor, croaţilor, grecilor, rutenilor, evreilor, cehilor, polonezilor, italienilor şi armenilor. hai sa o impartim la straini si noi sa ne mutam ca tiganii cu cortul din tara in tara.. pentru ce au murit bunicii si strabunicii nostri? ca sa dea un idiot foc la drapel.. mai bine si-ar da ala foc singur, sa-l fereasca Domnul sa il recunoasca vre-un grup de romani, ca e vai de el..

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, ce haos e in lumea asta !

    RăspundețiȘtergere