24 iunie 2011

Posterul fimului 2012! Mai clar de atat nici ca se poate.Crestinismul trebuie sa cada…


10 comentarii:

 1. tru...very tru my friend. E plin de mesaje subliminale negative in jurul nostru..

  RăspundețiȘtergere
 2. Din pacate inca multi dintre dumneavoastra nu inteleg un lucru foarte clar si acela este IIsus NU A FOST SI NU VA FII FIUL LUI DUMNEZEU . As ca asta cu crestinusmul iaras ii putin lungita pentru ca IIsus nu a fost crestin nici odata si nici nu va fi . Pacat ca omaneni nu au timp si poate nici curajul sa se apuce de studiul religilor si nu numai , poate atunci v-ati destepta si lumina din aceasta ceata sau voal care a fost lasat peste noi voit pentru a ne mentine in acesta MARE MASINARIE DE PORDUCTIE/CONSUM , putin sunte-, cei care mai au idee despre ce ii realitae si ce ii fabricat de ei pentru ca noi sa ne complacem in materialism .
  Pace iubire si compasiune pentru tot ceea ce este viu .

  RăspundețiȘtergere
 3. ISUS este SFANTA TRINITATE !!! Anonim ... toti suntem anonimii la stiinta zero !!!
  Masonerie , religie , conspiratii toate sunt doar praf in ochii . IA GANDITIVA !!! de unde atata MISTER ???
  Sunt foarte multe confuzii , care fac CEATA !
  Trebuie doar sa DESCHIDETI OCHII ! Nimeni nu poate schimba nimic . Totul este deja programat , NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR .
  NU MAI CITITI PROSTII SI NU CREDETI IN ADEVAR !!! ADEVARUL din ziua de azi este o mare minciuna .

  RăspundețiȘtergere
 4. esti ateu f bine,dar nu fi si satanist.

  RăspundețiȘtergere
 5. Scrii niste articole interesante si ai un dar de a vedea lucrurile! As vrea te rog sa scrii un articol gandit din punctul tau de vedere cu privire la singuratate, ceea ce inseamna iubirea intre oamenii simpli, cum ajung unii singuri desi nu merita! ms frumos si la cat mai multe articole!

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu te supara dar la cine te referi cand ai postat comentul .

  RăspundețiȘtergere
 7. dnule ateu da...la ce-i buna imaginea asta? de ce s-au chinuit sa o faca? de asta nu pot dormi unii... asazisi ,,ignoranti,, dar si atei ca si tine. ce vreti sa daramati? ce va tot agitati? de ce sunteti nelinistit? stii tu despre ADEVAR , imi esti tu CALEA ,mi-ai dat tu VIATA?de ce te muncesti tu asa...moca ...sa ma manipulezi?

  RăspundețiȘtergere
 8. Tot ce cade in poster este o statuie, toti care idolizeaza o statuie vor cadea...toti care comunica intre ei cu mesaje secrete vor cadea..toti care niaza calea luminii si adevarului vor cadea...cei care cauta inteligenta pentru suprematie vor cadea.. imperiile vor cadea.. clarvazatorii vor cadea...regii vor cadea.. nu trebuie sa ai puteri supra-naturale sa iti dai seama de asta.. doar trebuie sa ai rabdare .. sa muncesti, sa faci un lucru bine de la inceput pana la sfarsit.. sa faci tot cea ce zici bun si nu trebuie sa cauti ca va iesi la iveala totu pana la urma

  RăspundețiȘtergere
 9. Iisus este Fiul lui Dumnezeu si face parte din Sfanta Treime!!!Asta este Adevarul si intodeauna va fi asa!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. Am incercat sa caut afisul asta dar nu gasesc nici un film in care apare Iisus pe afis.Ai putea sa.mi arati tu?

  RăspundețiȘtergere