15 mai 2011

Lady Gaga, păpuşa Illuminati: Iisus Hristos, blasfemiat în “Judas”

 
Atunci când am citit declaraţia lui Laurieann Gibson, co-regizoarea noului videoclip “Judas” al lui Lady Gaga, am rămas cu gura căscată. Adică, cum e posibil ca, după ce regizezi un videoclip cu semnificaţii atât de anti-creştine, să te mai declari drept o mare credincioasă? Ia uitaţi ce spune doamna Gibson.


Co-regizoarea videoclipului “Judas” este o femeie credincioasă…aşa spune ea. S-o credem?


“Şi eu sunt o credincioasă, iar în mine am Sfântul Duh (sic!). Şi eu o apăr pe Lady Gaga, întrucât ea munceşte foarte mult (…) Pentru mine, ca regizoare, “Judas” este o metaforă. Mulţi oameni se agaţă de lucruri care nu sunt bune pentru ei, de acei Iuda din vieţile lor. Şi, în final, Iisus, lumina cea minunată, este opţiunea la care trebuie să ajungem (…) Eu Îl iubesc pe Iisus; nici nu vă pot spune cât de mult Îl iubesc”.


Da, doamnă Gibson, te cred că-l iubeşti pe Iisus, dar de ce trebuia să-ţi baţi joc de El atât de mult în noul videoclip al lui Lady Gaga, “Judas”? Aşa îţi manifeşti tu dragostea pentru Iisus? Pentru că, oricât de mult unii ar încerca să o apare şi de data aceasta pe Lady Gaga, cu noul ei videoclip, a dovedit încă o dată că e doar o păpuşă Illuminati, ce promovează ocultismul, satanismul şi mesajele anti-religioase. Şi astfel, site-ul “Secretele lui Lovendal” a ajuns, prin acest articol, în a analiza ultimul videoclip al acestei cântăreţe, care de vreo 3 ani şochează întreaga lume. Dacă nici primele părţi din această serie de articole nu v-au convins că Lady Gaga e o marionetă a forţelor oculte  poate că articolul de faţă vă va convinge mai bine.


De la Illuminati la Antihrist

Ceea ce este de remarcat la ultimele melodii ale lui Lady Gaga este evoluţia mesajului ei: dacă în primele melodii, mesajul ei punea accent pe simbolismul Illuminati, pe programul Monarch, pe ocultism, în ultimele videoclipuri, Lady Gaga se concentrează pe Antihrist şi satanism. În acest context, aş putea spune că este o evoluţie absolut “naturală”…adică nici nu mă aşteptam la ceva mai mult de la Lady Gaga.

Lady Gaga, iubitoarea lui Iuda

In noul ei cântec, Lady Gaga face apologia lui Iuda, persoana care l-a trădat pe Iisus Hristos. Mai mult, în versuri, Lady Gaga recunoaşte că ea e îndrăgostită de Iuda “demonul cu care ea se ţine de mână”. A nu se uita ce se spune în Matei 26:24: “Fiul Omului merge precum este scris despre El. Vai, însă, acelui om prin care Fiul Omului se vinde! Bine era de omul acela dacă nu se năştea.” Dar, să analizăm puţin videoclipul şi să vedem dacă el “respectă” versurile acestei melodii.


Apostolii lui Iisus s-au transformat în motociclişti

“Judas” începe cu 12 motociclişti aflaţi pe o autostradă şi care merg în formaţie. Pe spatele fiecărui motociclist apar nume ca “Judas”, “Thomas”, “John” etc., adică Iuda, Toma, Ioan…ceea ce înseamnă că se face clar referinţă la cei 12 apostoli din Noul Testament. Sărmanii apostoli…au devenit motociclişti, îmbrăcaţi în haine de “şmecheri”!

Simbolul craniului de mort pe spatele “apostolilor”

Pe spatele jachetelor celor 12 motociclişti apare însă simbolul craniului de mort! O fi craniul de mort un simbol creştin!? Nicidecum. El este simbolul societăţii oculte francmasonice Skulls & Bones (“Cranii şi Oase”). 
“Societatea ar fi fost introdusă la Universitatea Yale în 1883 de doi studenţi care au luat drept model francmasoneria şi, fapt imposibil de verificat, o societate secretă germană necunoscută, nefiind deloc greu de ghicit că ar putea fi Iluminaţii din Bavaria. Skulls & Bones ar face parte din ultima treaptă a piramidei şi ar număra în rândurile ei vlăstarele unor familii foarte bune, care vor forma mai târziu elita din această lume, cum ar fi trei preşedinţi ai Statelor Unite, conducători CIA şi magnaţi ai presei şi din înalta societate. (…) Emblema societăţii este un cap de mort pe fond de oase încrucişate. Ea a fost, deşi mai târziu, emblema unei anumite divizii de tancuri SS, ca şi cea a Mâinii Negre, societate secretă care ar fi pus la cale atentatul contra arhiducelui Franz Ferdinand al Austriei.”
Aşadar, în videoclipul “Judas” apare emblema societăţii francmasonice Skulls & Bones, care se pare că are legătură cu Illuminati. Să nu aud că iarăşi e o coincidenţă faptul că apare din nou în discuţie Illuminati la Lady Gaga, când şi celelalte videoclipuri simbolismul Illuminati este bogat prezent.

“Mântuitorul” şi Lady Gaga pe motocicletă

În continuare, este prezentată Lady Gaga care stă în spatele motociclistului “Iisus Hristos”. De unde ne dăm seama că este Mântuitorul? După coroana cu spini pe care o poartă pe cap. O ipostază absolut batjocoritoare a lui Iisus Hristos. În plus, ţinând cont şi de povestea biblică, se pare că Lady Gaga joacă rolul prostituatei Maria Magdalena. O prostituată pe motocicletă cu Iisus Hristos! Aş putea spune că imaginea de mai jos e o blasfemie…

Dansatorii…femei şi bărbaţi ce dansează nebuneşte

Ceea ce urmează în videoclip este o adevărată nebunie: dansuri nebune, secvenţe blasfemitoare, un spectacol respingător de lumini şi umbre. Dansatorii ba sunt femei, ba sunt bărbaţi…regizoarea videoclipului parcă special a dorit să facă lucrurile şi mai confuze.

Lady Gaga în cadă cu Iisus şi Iuda

Urmează o altă scenă blasfemitoare la adresa lui Iisus Hristos şi a creştinismului. Precum se ştie din povestea biblică, Maria Magdalena îi spală picioarele lui Iisus; în videoclip, Lady Gaga se bagă în cada cu apă atât cu Iisus, cât şi cu Iuda. Incredibil!

Triunghiul conjugal: Lady Gaga – “Iisus” – Iuda

Maria Magdalena (Lady Gaga) se pare că-l alege pe Iisus, dar într-o secvenţă ea apare cum îşi pune “pistolul cu ruj” în gura lui Iuda, astfel încât acesta îl poate săruta şi trăda pe Iisus.
E posibil ca Lady Gaga (Maria Magdalena) şi Iuda să fi conspirat împreună pentru a scăpa de Iisus, astfel încât Iuda să-i ia locul? E posibil ca Maria să fi vrut să fie regina lui Mesia şi s-a decis să ia lucrurile sub control după ce a fost respinsă?

Lady Gaga, imaginea femeii-robot

La sfârşitul videoclipului, Lady Gaga este lovită şi omorâtă cu pietre…ceea ce înseamnă că Maria Magdalena este vinovată şi face parte din conspiraţia trădării lui Iisus Hristos.
Priviţi, însă, imaginea de mai sus. Nu-i aşa că figura lui Lady Gaga (Maria Magdalena din povestea biblică) seamănă cu cea a unei păpuşe-robot? Femeia-robot este o metaforă pentru controlul minţii, instrumentul folosit de organizaţii oculte ca Illuminati. Acest portret de femeie-robot apare şi în alte videoclipuri ale lui Lady Gaga, ca “Papparazzi”, ceea ce înseamnă că nimic nu e întâmplător la această cântăreaţă…

Iuda, “regele neîncoronat”?

Totodată, mă mai frământă o chestiune. După ce am văzut acest videoclip oribil (din punctul meu de vedere) şi am analizat şi versurile melodiei, mi-a rămas în minte următoarea întrebare: la cine se referă “A king with no crown” (adică “un rege neîncoronat”) din versurile melodiei “Judas”? În videoclip se observă că singurul ce poartă coroană e Iisus…ar însemna că Iuda e regele neîncoronat? Iuda…din simplu trădător a ajuns deja rege? În Noul Testament, era un singur rege: Iisus Hristos. În “Judas” apare un al doilea rege: Iuda, “demonul” care l-a trădat pe Iisus. Acest lucru mi se pare din nou o mare blasfemie la adresa creştinismului.

 Cei care cred în Iisus Hristos, vor fi îndrăgostiţi de El şi nu de Iuda, căci acesta din urmă aduce moarte, întuneric şi distrugerea vieţii, şi nu lumină, ca Iisus. Căci în Ioan 3:19 este scris clar: “Iar aceasta este judecata, că Lumina a venit în lume şi oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina. Căci faptele lor erau rele.” Voi pe cine alegeţi să iubiţi? Întunericul (Lady Gaga, Iuda) sau Lumina (Iisus Hristos, Dumnezeu)?

12 comentarii:

 1. Felicitari pentru acest articol. Chiar asteptam sa se scrie un articol despre aceasta melodie. Totusi, cred ca Lady Gaga ii atribuie lui Iuda un rol negativ care chiar nu i se potriveste. Este adevarat ca Iuda l-a tradat pe Iisus, dar daca nu o facea, astazi numai exista crestinismul. Din pacate, incepand cu moartea unui om incep si schimbarile intr-o societate.

  RăspundețiȘtergere
 2. In videoclip se zice ca Lady Gaga il iubeste pe Iuda si repeta de nu stiu cate ori chestia asta...I love Judas adica Il iubesc pe Iuda asa zice Lady Gaga.

  RăspundețiȘtergere
 3. EU NU INTELEG UN SINGUR LUCRU......DE CE NU SE FACE O EMISIUNE DE TELEVIZIUNE DIN TOATE ARTICOLELE ACESTEA??????

  sunt fffff interesante si adevarate!!!!

  administratoarea blogului...astept un raspuns.... sigur Gadea te ar primi cu bratele deschise......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. toooooata media este controlata de francmasoni,nu te-ar primi nimeni cu o asemenea emisiune,deoarece ei urmaresc controlul mintii,si asa totul s-ar spulbera pentru ei.acum intelegi?

  RăspundețiȘtergere
 5. Este machiata ,exact ,cu ochiul lui Horus sau ochiul lui Ra.Vezi min. 05:13. E oribil ,videoclipul, ca si ea.

  RăspundețiȘtergere
 6. Voi intelegeti gresit, daca iuda nu exista, diavolul pacalea pe altul sa tradeze pe Iisus.Asta vrea sa ne faca sa vedem, cand avem pe Diavol in noi... cand idolizam , cand suntem mandri, cand ne ascundem de adevar ca niste lasi...atunci tradam, si toti putem cadea prada prin propria noastra falsa vointa..cand nu ascultam constiinta ..eu unul nu ma mai uit la videoclipuri nici la asta nu mam uitat ca lectia nu este in curtea lu Gaga ci in inima mea.

  RăspundețiȘtergere
 7. Blasfemie totala. Cum poti sa iti bati joc de Cel care S-a rastignit pe cruce ca sa ne rascumpere. Clipul este de-a dreptul penibil, nu merita vizionat nici macar din curiozitate. Fiecare greseste in fata Lui Dumnezeu dar asta intrece orice limita.

  RăspundețiȘtergere
 8. Stau su ma intreb cum poate sustine producatoarea videoclipului ca este crestina daca a fost in stare sa creeze o asemenea idiotenie. Penibil e putin spus, iar lady gaga este urata cu spume.

  RăspundețiȘtergere
 9. tu preiei articolele de la lovendal?

  RăspundețiȘtergere
 10. VORBA DOBITOCULUI (NU DAU NUME ) PREA MULT BLA, BLA ,BLA, LADY GAGA (NU E TREABA MEA ) ARE COARNE ? FACETI TEVATURA AIUREA PT NIMIC DE CE NU V-A INTERESEAZA DE VIATA VOASTRA PLINA DE CACAOOOOOOOOO ?

  RăspundețiȘtergere
 11. Foarte buna melodia.NU EXISTA DUMNEZEU CREDINTA(PROSTIA)TREBUIE SA DISPARA.TOTI PREOTII OMOARATI CAP-COADA

  RăspundețiȘtergere