29 mai 2011

Fenomen inexplicabil: Podeaua unei case din Caransebes are 66 de grade Celsius - VIDEO


Fenomen ciudat, in Caransebes! Un localnic a observat ca podeaua dormitorului sau s-a incalzit ineplicabil. Termometrele au masurat o temperatura de pana la 66 de grade Celsius. Si nimeni - nici un specialist - n-a reusit sa-i explice de ce se intampla asta.
Este genul de lucru pe care nu ai cum sa il crezi pana nu il vezi. In doar cateva secunde, temperatura indicata de termometrul infipt in podea creste cu 15-20 de grade Celsius. Temperatura maxima inregistrata este de 66 de grade. Proprietarul casei povesteste ca totul a inceput de la un fulger care a lovit un copac din apropierea casei sale. De 25 de ani locuieste in aceasta casa, la marginea orasului Caransebes. In tot acest timp, nu i s-a intamplat nimic iesit din comun. Acum, viata i-a fost data peste cap. De frica, si-a golit toata casa. Profesori de geografie si fizica, electricieni, primarul Caransebesului, cu totii incearca sa gaseasca o explicatie pentru fenomen. O explicatie va fi foarte greu de gasit, cu atat mai mult cu cat in zona nu exista nici o retea de apa, nici de gaz, nici de energie electrica. La fata locului a fost chemata o echipa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, ca sa faca mai multe masuratori. Pana la gasirea unei explicatii stiintifice, primarul a dispus evacuarea proprietarului casei.


3 comentarii:

 1. Ar fii bine ca persoana care are problema respectiva sa nu mai ceara ajutorul autoritatilor si sa ia concact cu o echipa de investigatori din domeniul paranormal sau ocult daca doriti sa o numesc asa . Din punctul meu de vedere si nu sunt specialist ar putea fii vorba de mai multe teori si ipoteze legate de anumite energi sa le numim asa care sunt pe teritoriul tari noastre . Dar asta doar in cazul in care stiinta si oameni de stiinta nu pot oferi un raspuns concret si stiintific problemei respective .
  Pace , iubire si compasiune tuturor .

  RăspundețiȘtergere
 2. e mana lu' Fernando, se stieee!

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere