15 mai 2011

Facebook-ul este cel mai grozav sistem de spionaj inventat vreodata


Facebook-ul este cel mai grozav sistem de spionaj inventat vreodata (VIDEO)
Julian Assange a declarat intr-un interviu pentru Russia Today ca Facebook-ul este mai bun sistem de spionaj inventat vreodata.

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange considera Facebook-ul un sistem de spionaj. Assage nu sustine insa ca Facebook-ul lucreaza pentru agentiile de spionaj din SUA, ci doar ca este periculos ca aceste agentii sa aiba acces la informatiile postate pe site-urile de socializare.

'Facebook, in mod special, este cel mai grozav sistem de spionaj inventat vreodata. Avem cea mai cuprinzatoare baza de date despre oameni, despre relatii, despre adresele lor, despre vocatii, despre interactiunea cu ceilalti, despre rudele lor. Toate sunt stocate in SUA, toate sunt accesibile serviciilor de informaţii. Facebook, Google, Yahoo, toate acestea sunt companii americane care au construit interfete pentru serviciile de spionaj americane. Cand isi adauga prieteni pe facebook, oamenii fac munca de voluntariat pentru serviciile de spionaj americane. Si construiesc o baza de date pentru ei', a declarat Julian Assage intr-un interviu pentru Russia Today.


3 comentarii:

 1. e foarte clar ca nu mai suntem in siguranta nicaieri, in preajma nimanui.
  cu atat mai mult pe site-urile astea de "socializare".

  RăspundețiȘtergere
 2. Si ce e rau in asta? Nu cred ca FBI va folosi aceasta presupusa baza de date in defavoarea libertatii si valorilor morale moderne ale umanitatii. Cum sa luptam impotriva raului?

  RăspundețiȘtergere
 3. Toate platformele de socializare FACEBOOK, YAHOO, TWITER sunt instrumente eficiente de spionaj. Fara prea mult efort se poate afla aproape totul despre o persoana sau despre anturajul acesteia. Putem vorbi despre socializare atunci cand stam fata in fata cu una sau mai multe persoane si interactionam, nu cand te ascunzi in spatele unui monitor. Socializarea virtuala este o pierdere de timp si nicidecum nu contribuie la dezvoltarea individului.

  RăspundețiȘtergere