16 aprilie 2011

Istoria se repetă? Crizele economice au fost urmate de Războaie Mondiale

Seria de "revolte populare" in lant din tarile arabe seamana foarte mult cu rasturnarea regimurilor comuniste est europene din anul 1989. Dupa cum am aflat intre timp, in 1989 lucrurile erau deja aranjate la nivel ocult, planurile fiind stabilite de catre francmasoneria mondiala, iar punerea in actiune a "revolutiilor" fiind facuta cu ajutorul mai multor servicii secrete. Asistam astazi la o manipulare similara in lumea araba cu scopul de a instala conducatori fideli elitei mondiale oculte si in aceasta zona geografica in care sentimentele antimasonerie sunt foarte vii si datorita preluarii elementelor de baza ale acestei organizatii din traditia evreiasca. Avand in vedere cine a declansat si la ce au folosit razboaiele mondiale anterioare si cine a declansat actuala criza financiara ne intrebam daca acest sir de "revolte" nu este un preambul al unui conflict regional intr-o zona deja instabila, conflict ce poate conduce la un haos generalizat si chiar la un razboi mondial, unul din pasii intermediari instalarii noii (dez)ordini mondiale.

Istoria se repetă: Întâi vine criza, urmată de Războiul Mondial

Cu toate că, la prima vedere, enunţul are un iz apocaliptico-alarmist, opinia în cauză a fost emisă de nimeni altul decât Gerald Celente, celebru analist politic mondial şi fondator al Institutului de Cercetare a Tendinţelor, considerat de multi experţi drept cea mai mare autoritate în domeniu.
Gerard Celente susţine că butada conform căreia istoria se repetă mai ales în condiţiile în care oamenii nu trag învăţămintele necesare, este cu totul şi cu totul adevărată; mai mult: o vom retrăi pe pielea noastră în viitorul apropiat.
Dr. Celente subliniază faptul că revoltele generate de sărăcirea iminentă şi lipsa alimentelor vor duce la tensiuni sociale de mare anvergură, foarte asemănătoare cu cele care au dus la declanşarea celui de-al doilea Război Mondial
"Unii experţi estimează că ceea se întâmplă în prezent în Tunisia şi Egipt nu reprezintă nimic altceva decât evenimente izolate, la nivelul naţiunilor arabe. Eu vă spun că nu este decât partea vizibilă a aisbergului. Este mult mai important decât pare la prima vedere. Războaiele civile de asemenea dimensiuni se transformă în războaie regionale, care duc în mod sigur la conflagraţii mondiale. Crahul din anul 1929 seamănă cu Marea Recesiune Economică din 2008. Vrem, nu vrem, avem foarte clar premizele primului Mare Război din secolul 21", declară Gerard Celente, care adaugă că inegalităţile sociale şi colapsul clasei de mijloc vor accelera criza actuală.

2 comentarii:

  1. POATE ASA SE VOR TREZI TOTI, PRINTR UN RAZBOI CA ALTFEL NU SUNT SANSE REALE DE TREZIRE LA REALITATE A CELOR ADORMITI!!!
    ROMANIA TREZESTE TE!!

    RăspundețiȘtergere
  2. dormiti in continuare ... :) oricum va treziti degeaba pentru a adormi la loc ...prea repede sa intelegeti ca ....totul sunteti fiecare dintre voi si fiecare dintre voi ...este doar o parte a celuilalt ...cand o sa intelegeti asta ...atunci ...veti respecta si biblie si om si toate celelalte ...    OctogonX

    RăspundețiȘtergere