13 aprilie 2011

Israel cumpara Romania? [VIDEO]

Pe 10 octombrie 2007, la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, Simon Peres declară că Israel cumpără Manhattan, Ungaria, România şi Polonia.


Oare Israel a "infundat" Romania in datorii uriase pentru a avea un control cat mai mare asupra tarii?

7 comentarii:

 1. BRAVOOOO!!!!!!FOARTE ADEVARAT!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu m-ar mira ca evreii sa cumpere toata lumea, ar fi in stare, no doubt...de aceea sunt poporul ales...BRAVO LOR!!

  RăspundețiȘtergere
 3. nu "oare?"ci in mod sigur ,si fara nici un dubiu . Dar culmea este ,ca nici nu mai fac asta cu perdea,pentru ca stiu ca la noi "ciinii au strigat atit de mult lupul, incit turma nici nu mai are chef sa acorde incredere ciinilor".Asa ca ,lupii isi vor umple burtile cu gramezi de oi din turma,ciinii nu vor mai sarii in ajutorul turmei pentru ca oile-s prea proate sa mai inteleaga ceva, pentru ca le-a fost spalat creierul,iar lupul in final se va lafaii in noul teritoriu cucerit cu atita usurinta ,lasind citeva oi care sa munceasca pina la epuizare,si cind nu vor mai fi bune de munca,vor fi bune de friptura.HALAL POPOR roman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. asta este adevarata traducere? Daca intri pe youtube este un comentariu care spune ca traducerea e gresita

  RăspundețiȘtergere
 5. goldemblum isaac14 aprilie 2011, 21:05

  iar cacaturi din astea cu evreii cumpara tot?! de ce nu cumpara romanii tara lor ca doar au bani si miliardari destui?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pentru ca evreii pusi in posturi cheie au vandut tara la toti numa la romani nu, defapt la toti de ai lor, iar miliardarii nostri sunt facuti miliardari de evrei falsi, cei care au nume ca tine, atunci acele marionete fac ce vor jidovii nu vor cumpara ei pamant romanesc sau companii romanesti.STIM TOTUL DESPRE CE FACETI, PANA LA MAGIA NEAGRA, ESTE FAPT DOVEDIT,IAR VOI NE-ATI OMORAT SFINTII DE MII DE ANI, CHIAR CREZI IN CACATURI TIMPUL VOSTRU SE APROPIE, NUMAI VA PERMITEM IDIOCRATIA SI SFIDAREA CU CARE NE-ATI JUPUIT SI IMPARTIT IN LUME, ATI INCERCAT PRIN ZDREMTELE VOASTRE ITALIENII SA NE TRANSFORMATI IN TIGANI ACUM VENIM DUPA VOI CA LUPII! VAI DE VOI SA TERMINAT

   Ștergere
 6. incep sa inteleg actiunile lui hitler impotriva evreilor , si-au meritat soarta din al 2 lea razboi mondial

  RăspundețiȘtergere