12 aprilie 2011

Gura păcătosului adevăr grăieşte: “Ce justificare aveţi pentru aceste acţiuni? Singurul vostru motiv este că vreţi să stârniţi un război….Iar voi îl aveţi pe Satana alături de voi.”

“Veţi aduce Iadul. Vom lupta cu voi. Nu vă vom permite să cuceriţi acest teritoriu. Suntem victime în acest moment. Dar victimele întotdeaua reuşesc să câştige”, este mesajul transmis duminică de liderul libian Muammar Gaddafi aliaţilor occidentali care au atact sâmbătă Libia.
“Nu veţi avansa, nu veţi reuşi să călcăaţi pe acest pământ.Veţi aduce Iadul. Vom lupta cu voi. Dacă veţi continua cu această agresiune împotriva noastră, vă vom răspunde. Nu vă vom permite să cuceriţi acest teritoriu. Suntem pe pământul pe care Dumnezeu ni l-a dat. Suntem victime în acest moment. Dar victimele întotdeaua reuşesc să câştige, iar agresorul va fi distrus”, a avertizat liderul libian.
“Aţi mai dovedit că nu sunteţi civilizaţi, că sunteţi nişte terorişti, atacând orice naţiune care prosperă. Ce justificare aveţi pentru aceste acţiuni? Singurul vostru motiv este că vreţi să stârniţi un război. Dar poporul libian va fi mai puternic după ziua de azi, iar noi vom fi mai puternici”, a mai spus Muammar Gaddafi.
Gaddafi a anunţat că  va împărţi arme tuturor cetăţenilor libieni, că “femeile şi bărbaţii şi chiar copiii sunt pregătiţi să lupte”.

“Oamenii se revoltă peste tot în lume, chiar şi în Europa. Noi suntem liderii acestei rebeliuni. Această revoluţie a fost prezisă de Cartea Verde. Aceasta este a treia teorie. Cartea Verde spune că poporul ar trebui să vrea controlul asupra lui. Poporul libian ar trebui fie luat drept exemplu de ceilalţi. Vom fi victorioşi. Iar voi îl aveţi pe Satana alături de voi. Nu puteţi să ne atatcaţi poporul. Cine vă dă acest drept? Sunteţi nişte barbari. Aceasta este o agresiune fără vreo justificare faţă de poporul nostru. Vom ţine cu dinţii de această ţară. Pământul acesta va fi pătat cu sângele poporului nostru”, a spus Gaddafi la televiziune libiană de stat.
Femeile, bărbaţii şi chiar copiii sunt pregătiţi să lupte astăzi. Vom fi victorioşi, iar voi veţi fi înfrânţi. Acesta este un moment măreţ pentru noi. Este cel mai important moment pentru noi. Tot poporul este alături de mine.


Şi ne încurajează asaltul împotriva voastră. Întreaga Libie se va revolta. Şi vom împărţi arme tuturor libienilor. Oricine va colabora cu voi va fi eliminat. Nu mai este vorba de o chestiune intrenă. A devenit o confruntare între poporul libian şi neonazişti. Noi nu vom da niciun pas înapoi. Vă spunem chiar de acum că nu vom muri, vă vom pedepsi pe voi. Voi veţi fi cei care vor muri în această luptă. Toate popoarele lumii sunt alături de poporul libian, chiar şi fără mine adresându-mă lor şi contestă această agresiune. Nu ne temem nici de avioanele voastre, nici de bombele voastre. Noi suntem aici pe pământul nostru. Suntem pregătiţi să păzim acest teritoriu centimetru cu centimetru în faţa intruşilor “, a adăugat Gaddafi.

11 comentarii:

 1. nu stiu dc, dar ceva imi spune ca are dreptate.

  RăspundețiȘtergere
 2. oare de ce nu vedem aceasta declaratie si in mass media romaneasca?...deoarece toata mass media este controlata de masoni?interesant articol!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Are dreptate Gaddafi,nimeni nu trebuie sa se amestece in problemele altor tari si mai ales americanii,care intotdeauna au facut cum au vrut ei,dar desigur,toata lumea stie ca libia e o tara bogata in petrol.

  RăspundețiȘtergere
 4. Interesant articol.Raluca

  RăspundețiȘtergere
 5. In trecut era folosit pretextul religios (cucereai tara pentru a mantui oamenii si a-i salva in felul acesta). Si nu numai, pretexte care sa justifice cucerirea nu exista?

  Azi pretextul e "democratia" (cuceresti o tara pentru a instaura democratia). Atata vreme cat "prinde", e un pretext bun.

  RăspundețiȘtergere
 6. oare de ce acest articol nu a aparut la tv? Eduard

  RăspundețiȘtergere
 7. a aparut si la tv ...dar ...a fost criticat si considerat ca ar fi invechit si toate cele ...omul cat de crud este ....are dreptate ...acolo e treaba lor ...si atata timp cat poporul nu l-a putut da jos cu tot cia implicat acolo in treburile astea .....america s-a implicat ca e in colaps ...si are nevoie de ....piete de defacere pt decmocratie ....asigurari reconstructie si mult petrol gratis ...

  RăspundețiȘtergere
 8. Daca Romania nu ar fi intrat in UE, in NATO sau nu ar fi imprumutat bani de la FMI, in aceeasi situatie am fi fost si noi, deoarece nu am fi putut fi controloati de catre "ei"!

  RăspundețiȘtergere
 9. Ce dreptate are Gadaffi in ceea ce a spus la TV...desi nu sunt nici pro nici contra americanilor, recunosc ca ei s.au bagat in prea multe in loc sa isi vada de propria tara...

  Laura

  RăspundețiȘtergere
 10. Intr-o perioada scurta de timp va fi la arabi foarte bine, exact ca in Romania. Mai precis vor scapa de grija bogatiilor nationale, in specil nu vor mai avea grija petrolului (pentru ca vor avea grija americanii de toate bogatiile lor). Deasemenea tot ce insemna industrie, turism, etc. vor fi falimentate. Dar despre aceste lucruri, dar si de multe altele (codexul alimentar, chip-ul pe care multi il vor accepta pe mana dreapta sau pe frunte, reducerea fortata a populatiei mondiale de la 7 la 2 miliarde de oameni, etc.)se discuta de luni pana vineri intre orele 17-19, de catre Tudor Barbu, la OTV. Este o emisiune de nota 11.

  RăspundețiȘtergere