22 martie 2011

Primul videoclip produs cu finantare MTV este masonic şi dezvăluie pactul cu diavolul al adepţilor acestei malefice secte planetare!

Într-un efort de a "infuza mai multă viaţă" în lumea muzicii video, MTV a anunţat anul trecut că va începe finanţarea producţiei unor videoclipuri muzicale. Melodia "Pow Pow" a formatiei LCD Soundsystem aleasă pentru primul videoclip finanţat de MTV a fost considerată un simbol reprezentativ al acestei televiziuni (şi al forţelor malefice care se afla în spatele ei). Simbolismul este atât de evident încât aproape că nu are nevoie de comentarii suplimentare, orice spectator îl poate înţelege. Totuşi vom face câteva observaţii sumare.


Clipul, care a avut premiera la MTV pe data de 4 noiembrie 2010, începe cu enunţul: "La miezul nopţii, ea a venit pentru a lua sufletele celor blestemaţi". Urmatoarea imagine ne prezintă un panou pe care se află ordonate în mod straniu o serie de accesorii - cercei, brăţări, ceasuri, ochelari, picături de ochi, carduri de credit, lentile de contact, machiaj şi altele. Actriţa Anna Kendrick care joacă personajul principal alege o brăţară, o plasează pe încheietura mâinii şi apoi în mod magic trece printr-un perete, înainte de a păşi într-o decapotabilă în faţa căreia o aşteaptă o echipă de bodyguarzi musculoşi şi înarmaţi.


Următoarea scenă are loc în interiorul unui club de noapte extravagant, unde Kendrick rătăceşte prin mulţime înconjurată de mister şi fascinată de împrejurimi. În cele din urmă ea găseşte un separeu în care se află un bărbat şi o femeie. Bărbatul cu aer interlop, îmbrăcat într-un costum elegant, brusc nu se mai simte în largul lui. Un personaj mai în vârstă îi prezintă bărbatului o hârtie, probabil un contract, la semnat, el însă refuză. Kendrick se aşează apoi lângă el şi, cu ajutorul mâinii, pare a emite, sub forma unui flash aproape subliminal, un simbol masonic ca în imaginea de mai jos:Ochiul lui Horus într-un triunghi

Clipul continua cu două scene similare în care, în urma refuzului de a semna, alte două personaje dubioase sunt "vrăjite", manipulate de către personajul feminin, care le induce idei masonice, moment ilustrat cu ajutorul flash-urilor unor simboluri evidente.

Alt simbol masonic: compasul şi echerul


Ochiul în triunghi simbolizeaza "marele arhitect al universului"
Cele trei personaje blestemate de femeie se regăsesc apoi într-o lojă masonică, unde un maestru mason invită noii recruţi să se alăture altor 3 personaje: un politician, un militar şi un poliţist (reprezentanţi ai "elitei" conducătoare).

Maestrul de ceremonii, îmbrăcat în ţinută masonică, ordonă noilor veniţi să stea în linie cu politicianul, militarul şi poliţistul.

Reflexia podelei templului masonic ascunde un ochi

Reapare femeia misterioasă, strălucitoare, purtând o rochie de mireasă şi afişând către bărbaţi un zâmbet scurt, care se transformă apoi într-un rânjet ameninţător. Rochia de mireasă este o aluzie la unele elemente prezente în ritualul masonic de iniţiere în al patrulea grad al sectei masonice - "maestrul secret". Ceremonia ritualului de grad 4 este prezentată alegoric ca o nuntă, ca un legamânt nupţial, făcut de spiritul masonului cu "divinitatea" numită "marele arhitect al universului", denumire sub care se ascunde de fapt Baphomet, Lucifer sau altfel spus Satan. În realitate acest ritual nu este decât un pact cu diavolul, o vânzare a sufletului către satan, iar femeia din videoclip reprezintă francmasoneria, maleficul intermediar venit "să colecteze sufletele celor blestemaţi", aşa cum am fost anunţaţi de la început.

În final, cei trei indivizi proaspăt racolaţi sunt înfăţişaţi dezorientaţi, bântuiţi de confuzie, plini de regrete, iar femeia ezită dacă să aleagă între o atitudine violentă, represivă simbolizată de un box (armă albă, alcătuită dintr-o placă de metal cu găuri pentru degete) aflat pe panoul cu accesorii de la începutul clipului sau între continuarea acţiunii de racolare simbolizată de o altă brăţară.

Deşi aparent acest prim videoclip finanţat de MTV promovează masoneria ca o cheie a "succesului în viaţă", a "întrarii în rândul elitelor", privindu-l la modul profund el dezvăluie preţul pe care îl platesc cei care aderă la aceasta sectă satanică: corupţia sufletească. Nu este nici o mirare că în lumea showbizului (dar nu numai în acest domeniu) în care masoneria deţine un control cvasitotal, s-a încetăţenit satanica idee că succesul poate fi obţinut uşor şi rapid prin vânzarea ritualică a sufletului către diavol aşa cum au făcut unele pseudovedete gen Lady Gaga, marioneta gruparii Illuminati, uneori chiar în cadrul unor showuri publice cum ar fi megaritualul masonic realizat în 2009 cu ocazia MTV Video Music Awards. În realitate "succesul" acestor personaje este datorat celor care deţin mass media şi industria muzicală, aceştia evidenţiind cu prioritate nulitaţi manipulabile doar pentru motivul că promovează public "valorile" şi simbolurile maleficei conspiraţii francmasonice.


Să ne mai mirăm că sediul MTV Canada coincide cu sediul unui templu masonic?


16 comentarii:

 1. Chiar am vazut templul masonic din Toronto si nu stiam de ce deasupra sa era afisata sigla MTV. Treaba e ca la ei masoneria nu mai e deloc discreta, adica la toate locatiile lor, e afisat "Masonic Temple", acolo nu se mai feresc de nimeni, am vazut cu ochii mei si nu-mi venea sa cred.

  RăspundețiȘtergere
 2. in curand nu se vor feri sa spuna de ce ?cat o sa mai fim marionete in mana unor papusari ?cum scapam de ei ?cat vom mai inghiti ?nu e destul doar sa vorbim ...dar cai se implica ?cati vor cu adevarat sa fie liberi ?

  RăspundețiȘtergere
 3. mai berbecilor !
  cladirea aceea a fost un templu masonic. este o cladire din patrimoniu. mtv inchiriaza spatiul in acea cladire.

  mai bine v-ati ocupa de lucruri serioase in loc sa aberati toata ziua.

  vai si amar de capul vostru

  RăspundețiȘtergere
 4. Trebuie sa neunin pentrucaDunezeu sa invinga

  RăspundețiȘtergere
 5. mai berbec lopitau,daca aici sunt aberatii ,cauta site-uri mai "serioase" gen pro tv plin pina la refuz de "patagonezi" cum spunea cv.tudor.

  RăspundețiȘtergere
 6. catre anonim care ne face berbeci - nu stiu cati ani ai dar ar trebui sa iti dai seama ca majoritatea lucrurilor din lumea asta NU SUNT INTAMPLATOARE - toate au o legatura.........mai mult sau mai putin - "berbecutule/o"

  RăspundețiȘtergere
 7. mai asteas prostii.stati voi linistiti ca are dumnezeu grija de toate.

  RăspundețiȘtergere
 8. suntem condusi din umbra de masoni.Sfasitu e aproape semnele satanei sunt tot mai clare si dese.;)

  RăspundețiȘtergere
 9. Masoni nemasoni, uite ca ne fac de comanda, ne strang surubul pas cu pas fara sa bagam de seama si ne trezim sclavii lor pe viata si fara drepturi, asta se urmareste, guvernele si presedintii-s marionetele lor cumparati cu bani majiti cu sange si droguri, toate astea-s din cauza presei si televiziunilor care ne manipuleaza si intoxica dupa un plan diabolic facut de masonii care nu vor decat sa ne omoare, asa ca nu mai credeti tot ce se vehiculeaza totul e fals si lumea asa cum o stim nu este deloc ce pare a fi, totul e o manipulare ordinara, politia-i apara tot pe EI, bagati la cap

  RăspundețiȘtergere
 10. Buna ziua Stimati clienti de valoare,

  Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru finanțarea dvs. de afaceri sau în orice scop? noi sunt certificate și legitime și internațional licențiat creditor împrumut oferim împrumuturi acordate firmelor de afaceri, companii și persoane fizice, la o rată a dobânzii la prețuri accesibile de 2%, ar putea fi un împrumut pe termen scurt sau pe termen lung sau chiar dacă aveți de credit săraci, vom procesa dvs. împrumut de îndată ce vom primi cererea dumneavoastră.

  suntem o instituție financiară independentă. Am construit o reputație excelentă a lungul anilor în furnizarea de diferite tipuri de credite pentru mii de clienții noștri. Oferim servicii de împrumut garantate de orice sumă pentru cetățeni și non-cetățeni oferim credite personale ușor, comercial împrumut / de afaceri, credit auto, leasing / echipament financiar, de împrumut de consolidare a datoriilor, de împrumut acasă, pentru toți cetățenii și non-cetățeni, fie cu un istoria bune sau rele de credit. Daca sunteti interesati de oferta noastra de împrumut mai sus esti sfaturi pentru umplerea informatiile de mai jos și să se întoarcă la noi pentru mai multe detalii ne puteti contacta prin acest e-mail {kateloancompany21@gmail.com} Vom răspunde la tine, ca imediat ce am primi detaliile aplicației împrumut.

  Scopurile noastre este de a oferi cele mai bune pentru clienții noștri și să le dea un serviciu securizat de pachetele noastre includ: Home Loan * Creditul Auto * Credit Ipotecar * Business împrumut * Internaționale de împrumut * credit de nevoi personale * Și mult mai mult.

  FORMULAR debitori

  INFORMAȚII PERSONALE

  Numele Intreg ............................
  Suma creditului necesare ................................. ..
  Durata: .......................................
  Sex; ... ..................................
  Religia: .................................
  Provincia / Statul: ..................................
  Oraș: .. .....................................
  Țară ................
  Varsta ........................
  Adresa de contact; ... ...........................
  Ocupatia: ....................................... ..
  Venitul lunar ...................
  Numărul de telefon mobil: ........................
  E-mail: ............................................. ..
  Scopul creditului: ...............................
  Ai aplică înainte {da sau nu} ........................ ..

  Salutari

  doamna Kate

  RăspundețiȘtergere
 11. Căutați un împrumut personal? oferă persoanelor fizice și companiilor

  Propun serviciile mele de împrumut. Ofer un împrumut de orice fel cuprins între 5.000 și 2.000.000 de euro, la o rată constantă de 3.5%
  Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut pe care doriți să îl contactați pentru mai multe informații. E-mail:
  grimaldidomenico02@gmail.com
  Telefon: (whatsapp) +33642907149
  Puteți consulta site-ul nostru oficial: http://financeecredit.com/

  RăspundețiȘtergere
 12. Sono Chinelli Michele, azionista e operatore finanziario.
  La mia capacità di concessione del prestito va da 5.000 € a 5.000.000 € con un tasso ragionevole del 2,8%, condizioni molto semplici e senza problemi.
  Faccio anche investimenti tra individui di ogni tipo.
  In collaborazione con partner bancari in tutta l'Unione europea, le nostre offerte di credito sono fornite dalla Banca per la sicurezza della transazione a qualsiasi persona.
  Se sei interessato, ti preghiamo di contattarmi in cambio tramite il mio indirizzo personale

    E-mail: chinellim9@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 13. Hai bisogno di un prestito urgente oggi?
  Possiamo aiutarti con il prestito
  Contattaci oggi (montesana.antonio10@gmail.com)

  RăspundețiȘtergere
 14. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

  business? contact us now with your details to get a good

  Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

  Do you need Personal Finance?

  Business Cash Finance?

  Unsecured Finance

  Fast and Simple Finance?

  Quick Application Process?

  Finance. Services Rendered include,

  *Debt Consolidation Finance

  *Business Finance Services

  *Personal Finance services Help

  Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
  Call or add us on what's App +91-7428831341

  RăspundețiȘtergere