24 martie 2011

ONU pune in aplicare programul Illuminati pentru decimarea populatiei Terrei


Iata ca ceea ce tot spuneau adeptii teoriei conspiratiei ca se va intampla intr-un viitor nu prea indepartat e pe cale sa se infaptuiasca.
Cei de la ONU s-au aratat ingrijorati ca in 2100 populatia planetei va ajunge la 14 miliarde, daca nu va fi decimata de molime, sau de razboaie si nu vor mai exista resurse care sa - sustina atatea suflete.

Ca atare, de pe acum se cauta masuri pentru a stapani rata de reproducere umana, pana la momentul candva fi posibila colonizarea spatiului cosmic. Hrana si virusii "scapati din laboratoare" vor fi, cel mai probabil, spun aceiasi adepti ai teoriei conspiratiei metodele prin care se va petrece un genocid planetar.

Care a si inceput prin Codex Alimentarius.

Oficialii ONU se tem că nu vor exista suficiente resurse naturale pentru 14 miliarde de locuitori. Rata natalităţii la nivel mondial ar trebui să scadă pentru a nu ajunge la un nivel nesustenabil în următorii ani, se arată într-un raport ONU.Pentru a exista o sansa reala de stabilitate in privinta populatiei lumii, natalitatea ar trebui sa ajunga cat mai rapid la un nivel care sa permita strict inlocuirea generatiei actuale, sustin reprezentantii Organizatiei Natiunilor Unite (ONU). Potrivit expertilor institutiei, numarul locuitorilor din intreaga lume va ajunge pana la sfarsitul anului la sapte miliarde, iar aceasta cifra s-ar putea dubla pana in 2100, daca nu se iau masuri.

Ingrijorarea este mai accentuata in cazul tarilor cel mai putin dezvoltate, care au un spor natural in crestere, dar care sunt cele mai vulnerabile la foamete. Specialistii de la ONU Population Division au realizat sase scenarii ale schimbarilor viitoare in privinta dinamicii populatiei, bazate pe mai multi factori. In ipoteza nici optimista, nici pesimista, numarul locuitorilor din intreaga lume va ajunge la 9,4 miliarde in 2070, iar apoi va incepe sa scada.

In curand, in toata tarile Uniunii Eu­ro­pene, inclusiv in Romania, intra in vigoare regulamentul CE 1924/2006 privitor la mentiunile nutritionale si de sanatate asociate alimentelor, elaborat la indicatia faimoasei Comisii Codex Alimentrius. Ceea ce inseamna ca, in curand, painea, usturoiul, iaurtul, plantele medicinale, produsele stupului, plantele si ceaiurile medicinale, vitaminele, mi­neralele, suplimentele alimentare, integrate intr-o dieta echilibrata, diversificata, in cadrul unui stil de viata activ, pierd, in mod birocratic, virtuti demonstrate de mii de ani si anume ca sunt primele ce pot preveni, vindeca si trata boli.

Astfel, printr-o dispozitie birocratica, nestiintifica, se anuleaza insasi baza medicinii preventive, potrivit careia alimentele sa fie medicamente, enuntat in urma 2.500 de ani de Hipocrate. Adica alimentelor li se confisca proprietatea de a preveni numeroase boli. Ceea ce va conduce la inbolnavirea pe capete si la decese timpurii. In plus, este incurajata hrana artificiala, cea modificata genetic, precum si cea cu un continut bogat de hormoni cancerigeni, ori chimicale aditivate extrem de periculoase pentru ficat si pancreas, generatoare de boli cumplite.

De asemenea va rugam sa cititi cu atentie urmatoarele:
O jurnalistă austriacă de investigaţii avertizează lumea că cea mai mare crimă din istoria umanităţii e pe cale să fie comisă, prin vaccinarea împotriva gripei porcine. Jane Burgermeister a depus pe 10 iunie un dosar de acuzare către FBI împotriva Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) şi a câtorva dintre cei mai sus-puşi oficiali ai SUA, pentru bioterorism şi încercarea de a comite crime împotriva umanităţii, prin vaccinarea împotriva virusului AH1N1. Ea solicită interzicerea măsurilor de vaccinare forţată în statele unde legea prevede obligativitatea vaccinării, precum SUA sau Franţa. Jane Burgermeister a luat atitudine şi împotriva companiilor farmaceutice Baxter şi Avir Green Hills Biotechnology, pe care le-a dat în judecată în luna aprilie pentru producerea unui vaccin contaminat cu gripa aviară. În afara acuzaţiilor ce sunt acum investigate împotriva celor două companii farmaceutice, ea a mai depus plângere şi împotriva OMS şi Baxter, cu privire la un caz de epidemie a gripei porcine – pornit de la fisurarea unei fiole destinată unui laborator de cercetare – declanşată într-un tren Intercity în Elveţia.

Cea mai mare îngrijorare a lui Jane Burgermeister este că „în ciuda faptului că Baxter a fost prins asupra faptului, aproape provocând pandemia, compania merge mai departe, alături de celelalte companii farmaceutice aliate, furnizând vaccinuri pentru pandemii”. Baxter a anunţat oficial că vaccinul împotriva gripei porcine va fi disponibil pe piaţă din luna iulie a acestui an.

La scurt timp după ce a făcut publice acuzaţiile sale, aceasta a fost concediată. „Cred că această decizie a fost legată de depunerea plângerii pentru bioterorism faţă de oamenii din Statele Unite şi din întreaga lume. Pentru că am dreptul ca cetăţean să raportez o infracţiune în cazul în care există dovezi credibile, intenţionez să deschid un proces împotriva revistei Pennwell” explică ea. „Am mai auzit şi despre alţi jurnalişti, care, ca şi mine, au fost concediaţi sau hărţuiţi, pentru că au scris pe această temă”, a declarat Jane Burgermeister. Cu toate acestea, nu se poate spune că duce lipsă de cititori, pentru că blog-ul ei personal birdflu666.wordpress.com, a înregistrat peste 10 milioane de vizitatori în ultima perioadă.

Primul sindicat criminal la nivel global
În documentul numit „Probe pentru bioterorism” depus la FBI, Burgermeister indică un sindicat corporatist criminal la nivel internaţional şi oferă detalii amănunţite cu privire la încercarea sa de a duce la capăt planul său de genocid, prin eliberarea unui virus mortal de gripă şi prin instituirea unui program de vaccinare forţată. În acest raport afirmă: „Există dovezi că organizaţii precum OMS şi ONU şi companii farmaceutice care produc vaccinuri – de exemplu Baxter şi Novartis – fac parte dintr-un singur sistem aflat sub controlul unui grup criminal de bază, care se ocupă de coordonarea strategică şi care a finanţat dezvoltarea, producţia şi eliberarea de viruşi artificiali, pentru a justifica vaccinările în masă cu o substanţă ce reprezintă o armă biologică, pentru a decima populaţia Statelor Unite şi a controla bunurile şi resursele din America de Nord.”

Jane Burgermeister spune că cei care conduc lumea din umbră (francmasonii), îşi stabilesc obiectivele strategice în secret, folosind Comisia Trilaterală şi reuniunile Bilderberg. „Pot fi identificaţi ca şi Illuminati, un grup asemănător familiilor mafiote, care are în centru dinastii familiale”. Acesta este „primul sindicat criminal la nivel global cu bazele în centrele bancare off-shore” (centrele bancare off-shore sunt înregistrate într-o ţară sau un teritoriu intitulat „paradis fiscal”, întrucât nu sunt impozitate sau sunt impozitate doar într-o mică măsură) care angajează organizaţii internaţionale, cum ar fi ONU şi OMS în interes propriu.

În procesul ei, curajoasa jurnalistă susţine că pandemia de gripă a fost fabricată şi „este parte a unui plan pe termen lung al sindicatului, care şi-a construit un număr mare de lagăre de concentrare FEMA (Agenţia Federală de Administrare a Urgenţelor – Federal Emergency Management Agency), dotate cu incineratoare şi gropi comune, în state precum Indiana şi New York, pentru a băga oamenii în carantină şi a se scăpa de cadavrele celor ucişi prin atacuri cu arme biologice.”
Anumite site-uri de pe Internet, care duc campanii de demascare a planurilor francmasoneriei mondiale, Infowars şi Prison Planet, au postat o serie de articole cu privire la gropile comune din lagărele FEMA. În februarie, Daily Newscaster publica un raport cu privire la FEMA şi vaccinările împotriva gripei porcine, precum şi planurile pentru gropi comune în vecinătatea oraşului Chicago şi în partea de nord a Indianei. În luna martie a acestui an, Infowars a postat un articol detaliat cu privire la locaţiile gropilor comune din Arizona şi Texas.

Program camuflat pentru arme biologice
Dosarul „Probe pentru bioterorism” conţine dovezi pentru acuzaţiile pe care jurnalista austriacă le aduce unor persoane foarte sus-puse. Lista este consistentă: Barak Obama, preşedintele SUA, David Nabarro, coordonatorul ONU pe probleme de gripă, Margaret Chan, directorul general al OMS, Kathleen Sibelius, secretar al Departamentului pentru servicii şi sănătate publică al SUA, Janet Napolitano, secretar al Departamentului de securitate internă al SUA, bancherii David de Rotschild, David Rockefeller, George Soros, Werner Faymannn, cancelar al Austriei, Alois Stoger, ministrul sănătăţii din Austria. Aceştia fac parte din acel sindicat corporatist al crimei, la nivel internaţional, care a dezvoltat, produs, depozitat şi întrebuinţat arme biologice pentru eliminarea populaţiei Statelor Unite şi a altor ţări, cu scopul obţinerii de câştiguri financiare. OMS, Uniunea Europeană, centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor şi alte laboratoare de cercetare, FEMA, companiile producătoare de vaccinuri şi Departamentul pentru servicii şi sănătate publică al SUA au interacţionat între ele pentru a dezvolta şi distribui arme biologice şi au obţinut fonduri prin sistemul bancar şi prin mecanismul comerţului global de narcotice.
Jane Burgermeister îi acuză pe aceştia că au complotat la conceperea, finanţarea şi participarea la faza finală a implementării programului camuflat pentru arme biologice, program incluzând şi companiile farmaceutice Baxter şi Novartis. Au conceput şi apoi eliberat agenţi biologici letali, în special virusul gripei aviare şi virusul gripei porcine, pentru a avea pretextul programului de vaccinare forţată, în masă, program prin care s-ar putea administra un agent biologic toxic ce ar cauza moartea populaţiei vaccinate. Această acţiune este o violare clară a Actului Antiterorism prin arme biologice.

Vaccin infestat cu virusul gripei aviare combinat cu virusul gripei umane
Acuzaţiile lui Jane Burgermeister includ dovezi
că Baxter AG, subsidiara austriacă a Baxter Internaţional, a eliberat în mod intenţionat 72 kg de virus al gripei aviare, distribuit de OMS în iarna lui 2008 în 16 laboratoare din 4 ţări. Laboratorul Baxter din Austria, unul din cele mai sigure laboratoare din lume, nu a urmat cei mai simpli şi esenţiali paşi pentru a păstra în siguranţă 72 kg dintr-un patogen clasificat ca şi armă biologică, la distanţă de toate celelalte substanţe, permiţându-i să se amestece cu virusul gripei umane obişnuite. Vaccinul infectat simultan cu virusul gripei aviare şi umane a fost vândut de compania Baxter firmei AVIR Greenhills Biotechnology din Austria, care la rândul său a comercializat-o către alte patru firme din Cehia, Slovenia şi Germania. În Cehia, un membru al personalului de la BioTest a testat materialul destinat vaccinării pe dihori. Toţi dihorii injectaţi au murit. Incidentul a trezit suspiciuni, care s-au dovedit îndreptăţite: analizele au dovedit că produsele respective conţineau virusul activ H5N1, cel care produce temuta gripa aviară. Mai mult decât atât, s-a dovedit că vaccinul era simultan infectat şi cu virusul care produce gripa umană, H3N2! Problema rezidă nu doar în livrarea unor produse contaminate cu virusul gripei aviare, ci în combinarea acestuia cu virusul gripei umane, practică despre care experţii în bio-securitate afirmă că ar trebui complet interzisă, deoarece poate duce la apariţia de mutaţii pentru a infecta fiinţele umane cu gripă aviară şi astfel se poate produce o mult temută pandemie.
Acest incident nu a fost investigat nici de către OMS, nici de UE, nici de autorităţile pentru sănătate din Austria. Nu s-a investigat conţinutul materialului virusului şi nu s-a publicat nicio informaţie cu privire la implicaţiile genetice ale eliberării virusului. Ca răspuns la întrebările parlamentare din 20 mai, Alois Stoger, ministrul sănătăţii din Austria, a dezvăluit faptul că incidentul nu a fost abordat ca atentat la bio-securitate, aşa cum ar fi trebuit, ci ca ofensă la adresa codului veterinar. Un medic veterinar a fost trimis la laborator pentru o scurtă inspecţie.
Jurnalista austriacă dezvăluie faptul că eliberarea virusului ar fi trebuit să fie un pas esenţial pentru declanşarea unei pandemii de nivel 6. Ea enumără legile şi decretele care ar permite ONU şi OMS să preia Statele Unite în cazul unei pandemii. În plus, legislaţia care solicită respectarea vaccinărilor obligatorii ar fi pusă în vigoare în Statele Unite în condiţiile declarării pandemiei.

Virusuri produse în laborator
Jane Burgermeister susţine că întreaga afacere a pandemiei gripei porcine este bazată pe o mare minciună referitoare la faptul că nu există niciun virus natural care să reprezinte o ameninţare pentru populaţie. Ea prezintă dovezi ce duc la concluzia că virusul gripei aviare şi cel al gripei porcine au fost, de fapt, produse în laborator, folosind fonduri de la OMS şi de la alte agenţii guvernamentale. Această „gripă porcină” este un hibrid format din gripă porcină propriu-zisă, gripă umană şi gripă aviară, ceva ce poate veni numai din laborator, conform multor experţi.

OMS(
) susţine că această „gripă porcină” se împrăştie şi că trebuie declarată pandemia, ignorând cauzele fundamentale. Viruşii ce au fost eliberaţi au fost creaţi şi eliberaţi cu ajutorul OMS, iar OMS este responsabilă în cea mai mare măsură pentru pandemie. În plus, simptomele presupusei „gripe porcine” nu pot fi diferenţiate de cele ale gripei normale. Această „gripă porcină” nu cauzează decesul mai mult decât o face o gripă obişnuită. Burgermeister afirmă că cifrele reprezentând numărul deceselor cauzate de „gripa porcină” nu sunt reale. Nu exista potenţial pandemic decât în cazul în care se procedează la vaccinarea în masă, în intenţia de a proteja populaţia. Există suficiente temeiuri de a crede că vaccinările obligatorii vor fi contaminate cu boli special concepute să ducă la deces.
În dosarul conceput de aceasta se face referire la un vaccin împotriva gripei aviare al Novartis, cu licenţă, vaccin ce a ucis 21 de oameni fără adăpost din Polonia în vara lui 2008 şi a avut ca „primă urmare” o „rata de efecte secundare”, astfel îndeplinind condiţiile definiţiei guvernului american pentru o armă biologică (un agent biologic desemnat să cauzeze o rată de efecte secundare, de ex. deces sau vătămare) printr-un sistem de transmitere (injectarea). Jane Burgermeister susţine că acelaşi complex de companii farmaceutice şi agenţii guvernamentale la nivel internaţional, care au dezvoltat şi eliberat material pandemic, s-au orientat spre profit, prin obţinerea de contracte din declanşarea pandemiei.
Mass-media controlată de grupul ce coordonează programul „gripă porcină” contribuie la dezinformare pentru a păcăli populaţia din Statele Unite să se vaccineze. Burgermeister mai susţine, în acuzaţiile sale, faptul că grupul de companii farmaceutice format din Baxter, Novartis şi Sanofi Aventis sunt parte a unui program de arme biologice cu bazele în afară, finanţat de acest sindicat internaţional al crimei şi conceput să ducă la crime în masă, pentru a reduce populaţia lumii sub 5 miliarde în următorii 10 ani. Planul lor este să răspândească teroarea pentru justificarea forţării oamenilor să renunţe la drepturile lor, şi, de asemenea, să instituie carantină în tabere FEMA. Casele, companiile, fermele şi terenurile celor ucişi vor fi gata de a fi înhăţatede către acest sindicat. Eliminând populaţia Americii de Nord şi a altor continente, elita internaţională obţine accesul la resursele naturale neexploatate ale regiunilor, cum suntapa şi câmpurile petroliere nedezvoltate.

Dosarul complet include:
- informaţii complete şi un studiu ce include coordonatele temporale, cauza probabilă, definiţiile şi reglementările OMS şi ONU şi istoricul incidentelor din aprilie 2009, legate de izbucnirea gripei porcine;
- dovezi ştiinţifice că virusul „gripei porcine” este un virus creat artificial (modificat genetic);
- dovezi ştiinţifice care indică faptul că „gripă porcină” a fost concepută astfel încât să semene cu virusul gripei spaniole, din 1918, incluzând citate din „Gripa porcină 2009 este gripa spaniolă din 1918 în varianta armată”, de dr. A. True Ott şi un articol pe aceeaşi temă din Science Magazine al dr. Jeffrey Taubenberger;
- dovezi ale eliberării intenţionate a virusului gripei porcine în Mexic;
- dovezi ale implicării Preşedintelui Obama, care evidenţiază faptul că vizita lui în Mexic a coincis cu recenta epidemie a gripei porcine şi moartea unor oficiali implicaţi în călătoria sa. Este în dezbateri faptul că preşedintele nu a fost niciodată testat pentru gripă porcină, pentru că fusese vaccinat anterior;
- dovezi că Baxter este un element al unei reţele de arme biologice;
- dovezi că Baxter a contaminat în mod intenţionat materialul de vaccinuri;
- dovezi că Novartis utilizează vaccinurile ca arme biologice;
- dovezi cu privire la rolul OMS în programul armelor biologice;
- dovezi cu privire la manipularea legată de boală realizată de către OMS, pentru a putea justifica declararea nivelului 6 de pandemie, pentru a controla Statele Unite;
- dovezi cu privire la rolul Laboratorului Naţional de microbiologie al Canadei în programul armelor biologice;
- dovezi cu privire la implicarea oamenilor de ştiinţă ce lucrează pentru NIBSC (National Institute for Biological Standards and Control) din Marea Britanie şi centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor în conceperea virusului gripei porcine;
- controverse constituţionale: legalitatea sau ilegalitatea periclitării vieţii, sănătăţii şi a binelui public prin vaccinarea în masă;
- problema imunităţii şi a compensării ca dovadă a încercării de a comite o crimă;
- dovezi cu privire la existenţa unui sindicat corporatist internaţional al crimei.

8 comentarii:

 1. un sindicat? ce inseamna sindicat? eu cred ca se incearca de fapt inducerea ca sindicatul este ceva rau .in romania sindicatul este sula din coasta lui basescu vechiu si noul securist .are o problema cu sindictele care il desconspira si nu il lasa sa fure cum verea el si sleahta lui de hoti!!!si distrugatori de familii, pensionari si copii!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. ...buna ziua cititorilor, dupa parerea mea... asta daca conteaza... o sa ne trezim ca daca cei din "sidicat", descopera ca plantam usturoi romanesc o sa facem puscarie...;).

  RăspundețiȘtergere
 3. Orice comentariu este de prisos, daca ceea ce este scris mai sus este adevarat. Majoritatea populatiei globale este carne de tun, incapabila sa reactioneze si la mana celor din sindicat....nu? pentru ce ar mai fi nevoie de comentarii?
  Totul este inutil, nu?
  Cred ca le-ar fi mai usor sa ne omoare altfel, incat toate bunurile materiae sa le ramana...dar poate este si asta adevarat. Oricum nu se poate face nimic! nde sunt eroii americani? Super Man-ii care salveaza lumea de astfel de oameni de stiinta si sefi de stat?

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc! nu am vrut sa va sperii nici sa va indispun...spuneam si eu doar asa ca, nu e de gluma, pentru ca nu e!
  CE A MAI FOST VA MAI FI...

  RăspundețiȘtergere
 5. Poate cineva, citindu-mi urmatorul comentariu va zambi ironic, afirmand in gand sau chiar cu voce tare "pfff, e dusa cu capul". Chiar si cu acest risc am sa-mi expun parerea. Acum ceva timp , cativa ani mai exact, fretele meu- mare golan si foarte periculos in cartier, dupa ispasirea unei pedepse( pe merit de altfel) de 3 ani jumate devine calugar.Inainte de a ajunge in inchisoare nu se temea de nimic, zicand nimic chiar sunt sigura ca nimic nu-l speria. La vizite si in scrisori nu vorbea mai deloc.Se ferea de mama noastra, nedorind sa-i mai provoace si alte suferinte .Cand a ajuns acasa, in a doua seara mama mea a facut un atac de panica intr-o noapte, lesinand.evident ca a fost luata cu salvarea. In momentul in care eu vorbeam la telefon cu operatoarea, l-am vazut pe farte-meu, paralizat de frica ingenunchiat in fata icoanelor rugandu-se cu lacrimi i ochi.....Era prima data cand am vazut pe cineva rugandu-se cu atata tarie.Nici macar nu-si dadea sema ca era in chiloti.In fine...ca sa scurtez.
  Dumnezeu chiar exista, eu una cred cu tarie caci a facut de cateva ori mari miracole in jurul meu.Cea mai mare speranta a noastra, este El.Cu siguranta vom trai vremuri grele....poate e momentul sa ne amintim ca exista un erou cate ne poate salva si o va face doar daca vom cere asta....rugandu-ne. "Cere si ti se va da!
  "Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 6. vad ca toata lumea se plange si asi plange de mila da nimeni nu spune ca suntem prea multi totusi sa fim seriosi suntem mult prea multi mul pentru saraca planeta asta ,eu sunt de acord cu iluminatii suntem mult prea prosti sa fim lasati de capu nostru pentru mine populatia ideala ar trebui sa fie undeva la 100 de milioane de oameni cel mult.nu se ma poate in halul asta crime violuri avorturi prostitutie curvarasie peste tot inselaciune taiem paduri distrugem ecosisteme distrugem specii de animale pentru egoismu nostru sunt suta la suta de acord cu iluminati

  RăspundețiȘtergere
 7. tiai omori propriulcopil!daca nu teai gindi la altii,nui asa!

  RăspundețiȘtergere