1 martie 2011

No Comment

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

5 comentarii:

 1. Imi pare rau ca judeci poporul evreu,dar Dumnezeu i-a binecuvantat cu intelepciune si prosperitate.Oare care parinte nu isi ajuta copilul???chiar daca uneori greseste???....In concluzie;Planul lui Dumnezeu se va inplini chiar cu ajutorul celor din Masonerie;schull&Boness...ect.Rabdare si CREDINTA.:))

  RăspundețiȘtergere
 2. Si care parinte isi ajuta un copil mai mult ca celalalt? Atunci nu este parinte adevarat.
  P.S. esti cumva evreu? /:) (nu sunt rasist daca asta ar fi urmatoarea ta intrebare)

  RăspundețiȘtergere
 3. Dumnezeu ia binecuvântat pe evrei! Ăştea deacuma sunt cazari un popor sălbatic de origine turcă trecuţi la iudaism în secolul Vlll. Nu au nimic deaface cu poporul ales. Ei încearcă să se substituie evreilor pe care încearcă să-i lichideze.

  RăspundețiȘtergere
 4. Toti vor fi judecati pana si poporul ales, Nu e vorba de judecata aici, doar arata cum sunt in spate niste oameni imbracati la fel care se plimba in toata lumea de cateva sute de ani implinind un plan care nu are nimic de-a face cu scripturile , adevarat se va intampla ce a fost scris in ele, dar cei care manipuleaza in spate au alte reguli nelegate de scripturi, nu ajuta omenirii cu nimic din contra o distrug intentionat pentru a provoca lipsa de credinta,nu ajuta unui alt plan decat a celui distrugator care nu se va implini veci.

  RăspundețiȘtergere
 5. si pozele unde au disparut?

  RăspundețiȘtergere