22 martie 2011

Masonii romani au jurat ca vor realiza noua ordine mondiala!

Avem mai jos inca o dovada ca masoneria romana este neconstitutionala si antinationala, ea aliniindu-se la cu totul alte interese decat cele ale Romaniei. In plus avem remarcabila dovada negru pe alb a recunoasterii de catre masoni a faptului ca ei se afla in spatele apelurilor la o noua ordine mondiala, a actiunilor ce submineaza independenta si suveranitatea statelor nationale si urmaresc crearea unui guvern mondial. Trebuie sa-i dam inca o data dreptate lui Antonie Iorgovan cand spunea ca: "Francmasoneria este in afara Constitutiei, in afara spiritului democratic si in afara valorilor care inalta fiinta umana"


Iata un fragment din discursul masonului Constantin Iancu gradul 33, Suveran mare comandor al consiliului suprem al ritului scotian antic si acceptat Romania, pe 30 mai 2003 la adunarea masonica internationala de la Casa Poporului cu ocazia celei de-a 10-a aniversari a francmasoneriei de rit scotian in Romania:
"Iubirea frateasca trebuie sa functioneze si sa invinga. Cred ca acesta este mesajul nostru, cu atat mai mult cu cat suntem in pragul unificarii - si in plan profan, al unificarii mondiale -, in pragul restaurarii si instalarii noii ordini a Templului lui Solomon. Pentru aceasta am jurat cu totii, aceasta este ravna noastra, si in cadrul acesteia Romania, respectiv Masoneria Romana, are absolut toate datele si toate drepturile istorice, culturale, spirituale de a face parte din minunatul lant universal al fratietatii, lantul universal in care toti suntem semeni. Masoneria trebuie sa fie ce a fost inainte, promotorul acestei unitati in plan mondial."
Pe 30-31 Mai 2003, demnitari masoni din Europa si Statele Unite s-au adunat la Bucuresti pentru a celebra cea de a 10-a aniversare a francmasoneriei de rit scotian in Romania, la cea mai mare aniversare masonica care a avut loc in istoria recenta a Europei continentale. Aproape 2.000 de oaspeti au participat la evenimentele care au avut loc cu aceasta ocazie, o intreaga aripa a impozantului Palat al Parlamentului devenind pentru doua zile cel mai mare Templu Masonic din lume.3 comentarii: