12 martie 2011

Cunoasterea inseamna putere

  intuition
Transformarea începe cu fiecare dintre noi. Fiecare om are dreptul la libertate, sănătate şi cunoaştere, pentru evoluţia sa individuală şi a planetei. Medicina, agricultura, industria alimentară şi, practic, toate domeniile existenţei moderne sunt controlate de câţiva oameni din vârful „Sistemului” – giganţii petrochimiei, ai complexului militaro-industrial şi ai băncilor lumii – care câştigă enorm de pe urma planurilor lor ticăloase, în detrimentul umanităţii.

Atâta timp cât totul pe pământ se va măsura în latitudinea profitului financiar şi longitudinea creşterii economice, nu vom fi niciodată liberi! Cât timp vom continua să lăsăm puterea, banii, gândirea, sănătatea şi libertatea noastră în mâinile „Sistemului”, nu vom fi niciodată mai mult decât nişte sclavi controlaţi şi manipulaţi mental, sclavi care au iluzia că sunt liberi. Însă pe măsură ce devenim conştienţi de adevărul ascuns în spatele aparenţelor, înţelegem că putem să acţionăm împotriva limitărilor impuse de „Sistem” şi să ne eliberăm de această iluzie ţesută de „ei”, care a devenit treptat lumea noastră.
A venit timpul să ne trezim la realitate şi să ne cerem plini de curaj dreptul de a fi liberi, de a cunoaşte adevărul şi de a ne alege singuri modul de a trăi, de a mânca, de a ne vindeca. Am ajuns să trăim în această iluzie creată, tocmai pentru că am permis să fim manipulaţi de către cei care vor să controleze aproape totul.
A venit timpul, mai mult ca oricând, să punem capăt acestei dominaţii distrugătoare de pe planetă. În momentul în care vom înţelege că noi, majoritatea oamenilor, suntem cei care îi ajutăm în mod inconştient, prin ignoranţa şi lipsa noastră de reacţie, pe aceşti câţiva, puternici şi perfizi, să se menţină pe poziţie, „ei” nu vor mai avea nici o putere asupra noastră.
Dacă înţelegem că NOI suntem singurii responsabili pentru tot ceea ce ni se petrece, şi nu aceşti „ei” ascunşi, ei nu vor mai putea să hotărască în locul nostru şi să îşi continue acţiunile diabolice. Căutarea adevărului, plină de curiozitate, cu mintea deschisă şi cu dorinţa sinceră de a-l descoperi este un atribut al inteligenţei. Căutaţi cât mai multe informaţii despre ceea ce mâncaţi, despre remediile cu care vă trataţi sănătatea, despre „ingredientele” care vă compun viaţa.
Românilor inteligenţi şi cu bun simţ le va fi, sperăm, de un real folos destăinuirea acestor adevăruri cutremurătoare, care cel mai adesea le sunt ascunse cu bună ştiinţă.

5 comentarii:

 1. AI MARE DREPTATE..CEI CU INIMA CURATA STIU ADEVARU,DAR LIBERI NU VOM FI DECAT IN IMPARATIA LUI DZ. SA LUPTAM PT. ACEASTA SANSA UNICA AN VIATA FIECARUI OM.

  RăspundețiȘtergere
 2. Carne de tun ???????????
  Imparatia mea nu este din lumea aceasta !!!!!! spunea cineva acu vre-o 2000 de ani. Bucurativa pentru cei ce nu mai sunt in lumea aceasta ca se pot intalni cu cei adevarati. Sa vedem cine va invinge : LUMINA DIN VOI sau INTUNERICUL DIN EXTERIORUL VOSTRU ???????? Lumina din voi este marturie ca este adevarata de vreme ce a inviat pe cineva, pe cand intunericul nu a inviat pe nimeni.

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut.Stiu ca nu are legatura cu post-ul tau, dar trebuie sa iti spune ceva ce probabil nu ai observat. In ultimul videoclip al cantaretei Rihanna, melodia S&M , intre 3:20 si 3:40 , in mai multe momente apar niste lucruri socante.Un ziarist isi noteaza pe un carnetel urmatorul enunt: "rihanna the princess of iluminati".Totul se petrece intr-o fractiune de secunda.Si deasemnea pe ziarul acoperit de o miscare continua apare cuvantul "Iluminati". Cred ca este un lucru notabil si foarte important. Te rog sa ma anunti ce parere ai despre asta la emailul acesta: rememb3r_the_name@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 4. ce se intampla de ai disparut? imi lipsesc postarile tale

  RăspundețiȘtergere
 5. PRIVESTE LA VIDEOCLIPUL "BORN ON WAY' AL LUI LADY GAGA- INTRUCHIPEAZA EXACT CEEA CE VOR SA FACA ILUMINISTI SI CU MASONII!!!!!! AR FI BINE DACA L AI SI POSTA AICI SI COMENTA PAS CU PAS... DUMNEZEU SA LE DEA EXACT DUPA CUM FAC ACELOR OAMENII CU SATANA IN EI!!!!

  RăspundețiȘtergere