7 martie 2011

Confesiunile zguduitoare ale unui mason de rang înalt ce este învins de boală


Un mare magnat al ţiţeiului – un mason de rang înalt din cadrul sinistrului grup ultrasecret Bilderberg este bolnav de cancer într-un stadiu terminal şi se află în SUA. De curând, fiind plin de remuşcări pentru tot răul pe care l-a făcut, el şi-a deschis inima în faţa pastorului Lindsey Williams, care apoi a dezvăluit public confesiunile sale săptămâna trecută. El i-a relatat cu limbă de moarte pastorului unele dintre evenimentele care urmează să se abată peste noi toţi în anul următor (2012) şi totodată a spus că înainte de preluarea conducerii lumii de către sinistra grupare satanică intitulată „Noua Ordine Modială“, vom fi conduşi, aşa cum de altfel se spune şi în Apocalipsă, de către chinezi, care după cum ştim sunt rasa cu pielea galbenă. El a adăugat că deşi China va părea că este noua superputere, cei care o vor conduce din umbră, sau altfel spus Adevăraţii Stăpânitori, vor fi bancherii care fac parte din sinistrul grup al aşa-zişilor „iluminaţi“, ce vor rămâne ascunşi, pentru ca acţiunile Chinei şi ale chinezilor să apară în prim-plan, în timp ce aşa-zişii „iluminaţi“ vor acţiona aşa ca şi până acum, folosind acest paravan pus la punct cu viclenie.
În cele ce urmează, oferim un rezumat ale acestor confesiuni, ce includ şi alte dezvăluiri despre unele fapte ce sunt plănuite de Francmasoneria mondială şi care ne sunt puse la dispoziţie nu de către mijloacele mass-media, care cenzurează în permanenţă astfel de ştiri jenante, ci de către mass-media alternativă, care din fericire nu este controlată de masoni.

Punctul 1.

În cel mult doi ani de acum încolo, va fi plănuită şi dusă la îndeplinire o lovitură militară fulgerătoare asupra Iranului, ce va declanşa apoi un război care la scurt timp după aceea va face să se dezlănţuie cel de-Al Treilea Război Mondial. Aşadar, atunci când războiul împotriva Iranului va porni, va izbucni totodată şi cel de-Al Treilea Război Mondial, care va face să intre în luptă mai multe ţări ale globului şi în felul acesta noua conflagraţie mondială se va generaliza şi va face milioane de victime.


Punctul 2.

Dolarul american va fi cu siguranţă mort până în anul 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, şi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „iluminaţii“ şi Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apare la scurt timp după ce atât dolarul american, cât şi moneda euro vor cădea. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferită până la sfârşitul anului 2012. Complotul urzit din umbră ce vizează distrugerea valutelor este în curs de implementare, aşa că este cel mai bine să vă retrageţi neîntârziat banii din bănci, să urmăriţi să cumpăraţi aur sau argint, deoarece preţul acestor metale rare va atinge în curând preţuri astronomice, aşa cum nu au existat niciodată până în prezent!
Acest mason de rang înalt a spus: „În cel mai scurt timp, chinezii şi China vor fi cei mai puternici“. China va fi unealta docilă prin care se va urmări întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atât liderii, cât şi populaţia Americii vor fi reduşi la un statut inferior, care poate fi asemănat cu statutul actual al Lumii a Treia.

În mod foarte semnificativ, Timothy Geithner, secretarul trezoreriei Statelor Unite, vorbeşte fluent chineza, iar Kevin Rudd, fostul prim-ministru al Australiei şi actualmente ministru de externe vorbeşte fluent mandarina. În cel mult doi ani de acum înainte, aproape că nu vom mai recunoaşte Statele Unite ale Americii. Elita din umbră a „iluminaţilor“ va accelera cât va putea procesul de subjugare a maselor de oameni de pe această planetă. Se va urmări introducerea cip-ului RFID obligatoriu la cât mai mulţi locuitori ai acestei planete. La capătul acestor doi ani (respectiv la sfârşitul anului 2012), masele mari de oameni vor fi aduse într-o stare de debusolare completă şi vor fi atât de sărace, încât nici măcar nu vor mai fi în stare să se răzvrătească. Instalaţiile secrete HAARP vor acţiona de la distanţă pentru a genera prin intermediul anumitor energii psihotronice o stare ciudată de hipnoză şi letargie globală, care va afecta minţile imensei majorităţi a fiinţelor umane care trăiesc pe această planetă. Prin intermediul instalaţiilor HAARP, fiinţele umane vor fi aşadar scufundate într-o stare ciudată, letargică, ce va atrage după sine o obnubilare şi o diminuare a voinţei, iar aceasta le va face să nu reacţioneze, chiar şi atunci când condiţiile de viaţă ale maselor mari de oameni se vor înrăutăţi din ce în ce mai mult. Imensa majoritate a fiinţelor umane se vor comporta întocmai ca nişte „legume“, ca şi cum ar fi sedate, robotizate şi inerte.

Punctul 3.

Aurul şi argintul vor fi şi vor rămâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Ştiind aceasta, realizaţi urgent conversia în aur a activelor şi a banilor de care dispuneţi. Realizaţi aceasta cât mai urgent posibil. Nu lânceziţi şi nu vă îndoiţi, pentru că „iluminaţii“ au de gând să facă să se prăbuşească în continuare, foarte curând, toate băncile. Se va intra într-o stare de depresiune economică şi atunci vom deveni cu toţii foarte săraci, în cel mult doi ani de acum încolo. Fie că vrem, fie că nu vrem, mulţi dintre noi vom fi obligaţi să îmbrăţişăm modul ţărănesc de viaţă, pentru că nu vom mai putea să locuim la oraş, datorită sărăciei în care ne vom afla…

Nu speraţi că veţi putea depinde de bunurile imobiliare, deoarece şi piaţa acestora se va prăbuşi în curând, căci oamenii nu vor mai avea cu ce să cumpere case şi ca urmare, preţul actual al bunurilor imobiliare se va prăbuşi. Nu este cazul să spere cineva că va putea să trăiască din averi, din moşteniri sau din investiţii, căci toate acestea vor dispărea atunci când băncile se vor prăbuşi şi vor da faliment una după alta.

Punctul 4.

În curând, petrolul brut va ajunge 150-200 dolari barilul, în următoarele câteva luni!
Punctul 5.

Băncile orchestrează criza ipotecilor bancare care va fi reglementată prin actul care a fost validat de Congresul SUA cu două săptămâni în urmă şi care le permite băncilor să ia în stăpânire casele datornicilor fără a avea nevoie de alte împuterniciri. Dacă aveţi ipotecă, achitaţi-o acum sau vindeţi-vă casa pentru a vă putea permite să plătiţi integral suma pentru o altă locuinţă, chiar dacă cu banii rezultaţi din vânzare o să cumpăraţi doar o garsonieră. Asiguraţi-vă încă de pe acum că locuinţa voastră, chiar umilă, este achitată integral, căci în curând milioane de oameni îşi vor pierde casele.

Punctul 6.

Legea Sănătăţii ce a fost promovată de Preşedintele Obama este totodată un instrument perfid de control ce este dictat de către bănci şi va fi pus în aplicare de către societăţile de asigurare. Preluarea controlului de către Guvern asupra armelor de foc ale americanilor precum şi eutanasia sunt totodată ascunse în această lege perfidă.

Punctul 7.

Guvernul SUA a dat cu mai mulţi ani în urmă canalul Panama Chinei, iar aceasta a fost o strategie a Consiliului de Relaţii Externe (CFR) şi a Comisiei Trilaterale.

Punctul 8.

Este necesar să ştiţi că la ora actuală China deţine deja toate porturile greceşti.

Punctul 9.

Actualmente China deţine 90% din toate mineralele rare ale pământului şi utilizează felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc.

Puţini ştiu că la ora actuală China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevărat. La ora actuală SUA se află la mila Chinei!

Punctul 10.

China este cel mai mare extractor de resurse minerale naturale care există la nivel mondial. Ea deţine mai mult de jumătate din exploatările miniere din Australia. China deţine totodată exploatări miniere în Africa, în SUA, în Orientul Mijlociu, în Canada. China deţine un monopol de 90% asupra tuturor mineralelor rare ale pământului!

Punctul 11.

China face tranzacţii cu toate monedele importante ale lumii, devenind extrem de bogată în numerar şi în felul acesta, ea poate cumpăra şi vinde în orice monedă.Punctul 12.

Puţini ştiu că Rusia este cel mai mare producător de petrol şi gaze. Ştiind aceasta, trebuie să fim foarte atenţi asupra a tot ceea ce se petrece atât în Rusia, cât şi în China. Dat fiind faptul că au interese majore cu aceste ţări, americanii nu vor câştiga niciodată un război împotriva lor, deoarece SUA şi-a mutat toată industria de producţie în China.

Punctul 13.

Elitele aşa-zişilor „iluminaţi“ alcătuiesc guvernul negru din umbră. Împreună cu globaliştii, ele doresc să declanşeze o criză de mari proporţii în Orientul Mijlociu în următoarele câteva luni.

Banca Goldman Sachs împreună cu City Bank şi FMI se focalizează deja asupra Iranului. Aceste bănci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu înainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de către elita aşa-zişilor „iluminaţi“ să atace.

Trebuie, de asemenea, să fiţi conştienţi de faptul că SUA şi Europa au vândut de curând computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitură mârşavă în mod abil premeditată.

Toate acestea arată că se exercită din umbră felurite acţiuni de sabotare a Iranului, tot aşa cum s-a făcut şi în cazul Irakului şi totodată se fac pregătiri pentru un atac fulger împotriva Iranului, care atac va izbucni atunci când „iluminaţii“ vor considera că a sosit momentul, pe neaşteptate.

Punctul 14.

„Iluminaţii“ vor să implementeze la nivelul acestei planete sinistrul proiect satanic „Devil’s Mesia“ („Mesia Diavolului“). În realitate, acesta este o acţiune sub acoperire prin care „iluminaţii“ vor, de fapt, să facă posibilă apariţia sinistrului Antichrist. Ei nu îl numesc Antichrist pentru a nu trezi suspiciuni prea mari şi tocmai de aceea au intitulat, în mod viclean, acest proiect satanic „proiectul Devil’s Mesia“ (Mesia Diavolului – sau altfel spus, „unsul“ sau mesagerul lui Satana).

Magnatul cel bolnav de cancer care se află într-un stadiu terminal a mai spus:
„De curând, „iluminaţii“ au decis că trebuie să ne descotorosim cât mai repede de Dumnezeu şi de tot ceea ce se manifestă prin El pe această planetă, pentru a întrona neîntârziat Noua Ordine Mondială“.
Acest magnat a spus că „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“) înseamnă, înainte de toate, perversitate multiplă şi totală care trebuie să fie acceptată ca un mod normal de viaţă de către toţi locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia şi sexul animalic, abject şi lipsit de afectivitate sau iubire trebuie să predomine în cel mai scurt timp pe această planetă. Pentru aceasta, „iluminaţii“ au decis că mai întâi trebuie să implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmărind să îi năucească pe oameni şi să îi facă să nu îi mai intereseze iubirea, care trebuie, în viziunea lor satanică, să fie înlocuită doar cu sexul. Ei se gândesc să acţioneze în modul acesta abject şi pervers deoarece şi-au dat seama că nu îl pot aduce pe „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“) acolo unde va exista un popor drept, care crede în Dumnezeu şi care respectă în continuare valorile spirituale şi morale. Mai întâi, „iluminaţii“ vor urmări să pervertească toate popoarele acestui Pământ şi după aceea vor alege care va fi poporul cel mai pervertit şi acolo îl vor face să apară, fiind susţinut de ei şi de toate mijloacele mass-media, pe „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“).

Punctul 15.

Cei care s-au autointitulat „iluminaţii“ fac presiuni pentru a institui o aşa-zisă religie unică a lumii (One World Religion) şi pentru aceasta creează organizaţii fantomă cum ar fi Consiliul Naţional al Bisericilor, care este finanţat din umbră chiar de către aceste organizaţii satanice masonice, cum ar fi fundaţiile evreilor Rockfeller, Carnegie şi Ford.
Este interesant de observat că la ora actuală crearea unor aşa-zise comunităţi religioase de către aşa-zişii „iluminaţi“ este un factor cheie în promovarea unui fals ecumenism ce se urmăreşte să fie întronat prin intermediul unor astfel de consilii şi fundaţii în care nu sunt incluşi oameni care cred în Dumnezeu, ci fiinţe umane corupte, perverse şi avide de câştiguri financiare fabuloase. Astfel de iniţiative-fantomă ce se bazează pe clerul corupt au preluat deja majoritatea bisericilor din Statele Unite. Rămâi pur şi simplu uimit, şi la prima vedere nu îţi vine să crezi atunci când descoperi modul mârşav, viclean, pervers în care astfel de aşa-zise iniţiative religioase sunt create pentru a aduce, chipurile, cuvântul Domnului Dumnezeu sau sunt promovate, zice-se tot în numele lui Dumnezeu, cu toate că este clar pentru oricine vrea să vadă că în realitate ele urmăresc să deturneze pe adevăraţii credincioşi atât în anumite zone din Statele Unite ale Americii, cât şi în Irlanda şi mai recent în arhiepiscopia Westminster din Anglia. Astfel de „iniţiative religioase“ viclene urmăresc să conducă omenirea către o aşa-zisă Biserică atotcuprinzătoare, din care însă Dumnezeu va lipsi în realitate.

Punctul 16.

Deja au fost votate ordonanţe care sunt supranumite „hotărâri locale“ (ele au fost chiar adoptate în unele state din SUA) care îl împuternicesc deja pe şeriful districtului să vină şi să pună lacătul pe o biserică în cazul în care se face o reclamaţie împotriva acestei biserici, mai ales împotriva pastorului ei, de îndată ce acesta vorbeşte împotriva homosexualităţii, împotriva anumitor vicii, sau ia atitudine împotriva pedofiliei. În felul acesta, prin uneltele lor mârşave, „iluminaţii“ pot prin astfel de ordonanţe să închidă bisericile în afara oricărui proces legal şi ei acţionează în felul acesta aşa cum se acţiona mai demult în China.

Punctul 17.

Acest magnat al petrolului a mai spus: „«Iluminaţii», care oricum au deja un control aproape complet asupra mijloacelor mass-media, plănuiesc să obţină un monopol complet în acest domeniu, pentru a implementa cât mai repede Noua Ordine Mondială. Deja ei au corporaţii mass-media ce sunt deţinute de anumite grupări masonice. Aşa-zişii „iluminaţi“ plănuiesc cu premeditare să distrugă civilizaţia prezentă. La ora actuală, elitele masonice mondiale în cârdăşie cu aşa-zişii „iluminaţi“ controlează nu numai Rusia, dar şi China, şi controlează din umbră în totalitate atât pe preşedintele SUA (Obama), cât şi congresul SUA. Dat fiind faptul că Congresul SUA este controlat din umbră de Francmasoneria mondială în cârdăşie cu aşa-zişii „iluminaţi“, aceştia vor urmări să bage pe gât poporului american „Cyber Security Act“ (Legea securităţii cibernetice), prin care vor putea cenzura după bunul plac informaţia ce se publică pe internet, precum şi Carbon Tax Act (Legea taxei pe emisiile de dioxid de carbon), prin care vor impune o taxă pe emisiile de dioxid de carbon, sub pretextul înşelătoriei cu „încălzirea globală“. Apoi, contribuabilii americani naivi şi manipulabili vor fi rugaţi să salveze ţara din ghearele crizei ipotecare şi prin aceasta vor fi „jumuliţi“ de ultimele resurse financiare şi vor aduce pe tavă în jur de trei trilioane de dolari marilor bănci, care vor înghiţi aceste sume şi le vor folosi după cum vor aşa-zişii „iluminaţi“. Băncile mari vor urmări să distrugă băncile mici care fac eforturi să salveze economiile în anumite ţări. Aşa-zişii „iluminaţi“, care sunt de fapt nişte mega-zarafi sau, altfel spus, nişte mega-cămătari ai planetei, nu vor permite însă aşa ceva. Pentru ei, jocul este crud, este lipsit de fair-play şi înseamnă înainte de toate dobândirea prin orice mijloace a unui control total al tuturor banilor, inclusiv un control al banilor tăi, al casei tale, al maşinii tale, al întregii tale intimităţi şi chiar al vieţii tale. În curând, se va impune ca obligatorie implementarea sinistrului cip RFID.170 de comentarii:

 1. e inspaimantator ce scrie in acest articol.Sper sa nu fie adevarat nimic. E oare doar o strategie de a panica lumea? ce se urmareste prin asta(daca se urmareste ceva)?imi da fiori, prefer sa nu ma mai gandesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. În viața noastră simplă, dragostea joacă un rol foarte specific. Acum suntem capabili să vă facem viața dragostei sănătoasă și nu are spațiu pentru orice tip de probleme. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul AGBAZARA TEMPLE OF SOLUTION. Mi-a ajutat să arunc o vrajă care mi-a adus amorul de mult pierdut înapoi cu 48 de ore care m-au lăsat pentru o altă femeie. puteți să-l contactați și pe el ( agbazara@gmail.com ) sau să îl sunați / WhatsApp pe +2348104102662 și să fiți fericit pentru totdeauna cum am acum cu experiența lui.

   Ștergere
 2. Oprestete o clipa... uita-te in jur...si ce vezi? Deja tarile arabe din nordul aficii au inceput(de fapt cred ca asta este diversiune,sa abata privirea de la tinta principala ,Iran) la noi guvernanti ne dau minciuni cu polonicul si fraierii inca ii mai cred...Sti motto-ul de pe nat geo, MAI GANDESTETE!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Si marmota impacheta ciocolata...

  RăspundețiȘtergere
 4. Inca mai exista dumnezeu!

  RăspundețiȘtergere
 5. Si ce-ar trebui sa facem...sa ne sinucidem? sa vindem tot si sa ne ducem in padure sau la tara, in coliba, sa papam cartofi si ceapa? Si cu ce anume sa cumparam aur cand nici de facturi si mancare nu ne mai ajunge...Ne gandim, dar atat!!!Hai sa vedem cine ofera o solutie

  RăspundețiȘtergere
 6. Multa credinta in Dumnezeu...doar asta ne-ar mai putea scapa de planurile lor diabolice.
  De cand ti-am descoperit blogul parca m-am trezit dintr-un somn lung...Iti multumesc..si sper sa publici si in continuare articole la fel de interesante.

  RăspundețiȘtergere
 7. Solutii nu exista oameni buni.Eu sincera sa fiu cred ca e adevarat acest articol, de fapt toate dar as avea o curiozitate...de unde are acest om aceste informatii atat de secrete??caci n-am auzit spunandu-se nimic pe nicaieri.Noi, cei atat de mici si nesemnificativi nu putem decat sa mergem inainte si sa ne vedem de treburile noastre.si cat va fi sa traim, atat vom trai!
  PS :sa-mi raspunda si mie va rog moderatorul cum reuseste sa obtina astfel de informatii.

  RăspundețiȘtergere
 8. trezirea spirituala este cheia pentru a reusi sa tinem piept dezastrelor ce vor urma

  RăspundețiȘtergere
 9. anonim (14.24) nu vei auzi spunandu-se aceste lucruri prin mass-media pentru ca daca ai citit si alte articole ai vazut ca media apartine tot celor "de sus" si cu ajutorul mass-media ne manipuleaza.Deci nu ar avea niciun interes sa dea aceste informatii publicului larg.din pacate aceste site-uri cu astfel de informatii sunt vizitate de un nr foarte mic de persoane si din aceasta cauza pentru ei nu sunt o amenintare f mare in schimb daca s-ar da la TV aceste informatii unde se uita milioane de oameni iti dai seama ce ar iesi?ai vazut la unele articole ca am scris sursa (site-uri din afara,bibliografii,etc) si unele informatii le mai am si de la cateva persoane destul de importante si atat pot sa zic.Va mai astept pe blog

  RăspundețiȘtergere
 10. e adevarat ce se scrie pe acest blog, o persoana care imi sta in preajma imi confirma ca asa este ..si nu este ORICE peroana, daca intelegeti ce vreau sa spun

  RăspundețiȘtergere
 11. Nu stiu ce sa zic, sunt multe ciudatenii in ziua de azi care te pun pe ganduri, din punctul meu de vedere se poate intampla absolut orice. Ce putem sa facem? Absolut nimic, timpul ramas este foarte scurt, ganditi-va ca "ei" si-au planuit aceste evenimente poate cu sute de ani inainte (poate chiar mai mult)... Suntem prea mici in acest "conflict" / "schimbare"... Daca stam bine si analizam situatia, poate unele persoane se vor simti jignite, dar adevarul e ca intotdeauna am fost "scalvi", nu numai noi c "romani" ci marea majoritate a oamenilor... Societatea umana a ajuns intr-un moment in care stagneaza si de aceea e nevoie de o "schimbare" radicala. Sper totusi ca aceasta "schimbare" sa nu fie cea despre care se vorbeste in articol... Eu potsa vorbesc in numele meu ca nu voi sta cu mainile in san, de voi nu stiu ce sa zic, stiu doar ca nu ma pot baza pe voi! Neamul romanesc e un neam de hoti, curve, oameni cu doua fete, lasi, parveniti, mincinosi, lenesi, scursurile societatii - am fost la marginea imperiului roman, acolo unde si-au trimis toate dejectiile societatii, trebuie sa acceptam adevarul!

  RăspundețiȘtergere
 12. cei ce auinitiat aceste idei au uitat un fenomen sau nu-l cunosc.legea lui kepler si postulatele 1si 2 ale lui boor. in concluzie ;masa pamantului se diminuiaza prin extractia de petrol. acesta se transforma in energie mecanica in final in alti produsi si o alta energie care nu are masa si nu este inca studiata fiind de alta"natura"{dumnezeiasca} in aceasta sitatie intervine legea lui kepler . PAMANTUL SARE DE PE ORBITA ACTUALA PE ALTA ORBITA IMPLICAND SI POTULATELE D.LUI BOOR DIN MI9CROCOSMOS IDENTIC CU MACROCOSMOSUL VIATA NU EXISTA DECAT IN 4 PARAMETRI:TEMPERATURA LUMINA AER HRANA DE ACEST LUCRU ETE BINE SA TINA CONT ILUMINATII SI FINANTA MONDIALA?

  RăspundețiȘtergere
 13. pare simplu ...
  in 2011 se arata SEMN despre unde pot duce actiunile .
  in 2012 COMUNICAREA va respira in si din toate sensurile.
  in 2013 in virtute coerenta totul se va muta pe o noua AMPLITUDINE , va functiona din plin si PERICOLUL NEATENTIEI .
  in 2014 CURATENIA INTERIOARA nu va mai fi o necesitate oarecare ci o OBLIGATIE .
  in 2015 se vor zgaltaii puternic toate ATASAMENTELE
  in 2016 se ofera in mod expres INTOARCEREA LA BUNELE INVATATURI .
  in 2017 este anul " SCANTEIE "
  in 2018 constiinta generala va fi ca NIMIC DIN CEEA CE ESTE IN JUR NU ESTE NEAPARAT CEEA CE PARE .
  in 2019 ACTIUNE-MISCARE-ECHILIBRU .
  in 2020 treburile incep sa prinda SEMNUL SENSULUI
  ......... am incercat sa fiu f.f. scurt in scriere , desigur dupa pofta inimii fiecare va face sau nu speculatii pe temele de mai sus !

  RăspundețiȘtergere
 14. dinnoboliqUE AI FORTE MARE DREPTATE NOI NU SUNTEM DECAT NISTE PIONII.....IAR CHESTIA CU ROMANII AI FREPTATE CRED CA SU 15% DIN ROMANAI SUNT DESCHISI LA MINTE....IMI PARE RAU CA SUNT ROMAN!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 15. Extraodinar dar luati minte multe fapte s-au intamplat deja pe care le descrie articolu nu trebuie sa credem chiar tot adevar este undeva la mijloc in orice domeniu sau oriunde lumea are tendinta sa minta fara sa vrea si sa exagereze in orice deci... TREBUIE SA FIM ATENTI :) ca oricum suntem neputinciosi DUMNEZEU SA NE AJUTE!!!

  RăspundețiȘtergere
 16. http://video.google.com/videoplay?docid=259284298193847598# trebuie sa vedeti asta..........

  RăspundețiȘtergere
 17. what a bunch of crap...

  RăspundețiȘtergere
 18. manipulare prin mass.media se urmareste panicarea lumii destabilizarea economiilor prin retrageri masive de numerar din banci si investirea in aur ..aur care e detinut de mai marii lumii din umbra /orice masonce ar vb ar fi mort in urmatoarele ore u
  un exemplu concret!
  acum un an sau 2 Silviu Prigoana vorbea pe realitatea de cipurile din pasapoarte sustinind sus si tare ca el nu e impotriva ca si l.ar pune si in mina sau frunte . in confruntarea tv se contrazicea cu un preot renumit pt acuzatiile aduse masolinor.. acest preot-calugar la intrebat pe prigoana daca recunoaste ca e mason.. A RECUNOSCUT ZICIND CA E IRELEVANT.
  la citeva zile cel mult 2 saptamini pe b1 tv la emisiunea nasul cine credeti ca era? Dl Prigoana!!!
  ce credeti ca dezbatea si sustine sus si tare?
  CA E IMPOTRIVA INTRODUCERII CIPURILOR MAGNETICE IN PASAPOARTE!!! CA E IMPOTRIVA INTRODUCERII CIPURILOR IN ORGANISM CA DZEU SI CREDINTA NU PERMITE ASTA
  DE CE CREDETI CA IN 2 SAPTAMANI SI.A SCHIMBAT DEPOZITIA OFICIALA?
  SIMPLU: MASONERIA L,A CONTACTAT SI L,A TRIMIS SA DEZMINTA TOT CE A ZIS IN PRIMA FAZA LEGAT DE CIPURI!! OR DACA NU DEZMINTEA IN 3 ZILE AM FI VORBIT DE RAPOSATUL PRIGOANA :P
  EMISIUNILE SINT IN ARHIVELE TELEVIZIUNILOR AR FI INTERESANT SA SE FACA UN COLAJ CU PRIMA DEZPATERE IN CARE SUSTINE HOTARIT CIPURILE SI CUM L.A 2 SAPTAMINI O FACEA PE CREDINCIOSUL SI ERA IMPOTRIVA ACESTOR MECANISME SATANICE

  RăspundețiȘtergere
 19. Sunteti toti niste idioti care scrieti o pagina ca asta, mai mult toti cei care au rabdare sa citeasca toate porcariile astea sunt si mai idioti.

  RăspundețiȘtergere
 20. anonimule n ai invatat ca traim intro tara ,,libera'' si avem dreptul cu totii la opinie, esti anonim dar trebuie sa gandesti ! fi destept ...ti pup

  RăspundețiȘtergere
 21. hm, e foarte adevarat ce scrie aici, si daca ati citit Biblia , scrie foarte clar de 666, care e tocmai cipul RFID!!

  RăspundețiȘtergere
 22. Nu am zis ca nu aveti dreptul la opinie, am zis ca sunteti niste idioti.

  RăspundețiȘtergere
 23. DACA RECITITI CU ATENTIE MATERIALUL, IN EL GASIM SI SOLUTIILE. CELE MAI "LA INDEMANA" SUNT CREDINTA IN DUMNEZEU, RUGACIUNEA COLECTIVA, INCERCAREA DE A NE SCHIMBA, DE A NU MAI FI NEPASATORI LA DURERILE SI NECAZURILE CELORLALTI.INCERCATI SA "TRADUCETI" SI SA INTELEGETI DAR MAI ALES SA APLICATI ZILNIC RUGACINEA NOASTRA DE BAZA, TATAL NOSTRU.O SA VI SE PARA SIMPLU, DAR VA SPUN EU, NU ESTE ! NE TREBUIE VOINTA SI CREDINTA.SA NE IUBIM APROAPELE CA PE NOI INSINE NU VOR REUSI PREA MULTI DINTRE NOI SA FACA, DAR E ATAT DE IMPORTANT SA NE PASTRAM COLOANA VERTEBRALA CAT MAI DREAPTA...TREBUIE SA FIM MAI BUNI, MAI OMENOSI,SA PRETUIM IUBIREA SI PRIETENIA.

  RăspundețiȘtergere
 24. azi am descoperit blogul tau si pot sa zic...ca am ramas muta..chiar cred ca este adevarat..doar Dumnezeu ne poate salva..esti foarte tare moderatorule..multumim

  RăspundețiȘtergere
 25. NU EXUTA MOSSS CRACIUN APROPO

  RăspundețiȘtergere
 26. Nu trebuie sa fii foarte destept ca sa iti dai seama ca in mare parte aceste informatii sunt temeinice,trebuie doar sa ai putina cunostiinta,sa fii o persoana care iti pasa si sa legi lucrurile si evenimntele din ultimele 2 decenii..iar despre toti cei care scrieti ca va e rusine ca sunteti romani ma intreb ce leg are...veti vedea ca in astfel de momente sa fii roman e lucrul cel mai bun(pt ca suntem un popor inca cu frica de Dumnezeu,indiferent ca esti ateu sau nu, crezul in astel de dogme etice precum cele religioase nu te pot face sa pierzi nimic,iar poporului roman cand ii ajunge cutitul la os ese in stare sa faca lucruri mari).Curaj si solidaritate!!!

  RăspundețiȘtergere
 27. citesc si eu pentru prima data cate ceva de pe acest site si pot sa va spun ca sunteti niste mari idioti cei care postati aceste articole tampite, ia faceti si voi un bine acestei societati si tarii in care traim si dispareti cu toate tampeniile astea... vede-ti-va de treburi si nu mai influentati negativ oamenii... apucati-va si voi de ceva realmente util, ca de ex de plantarea de copaci, donati sange, etc.

  RăspundețiȘtergere
 28. din pacate chiar daca unii nu cred ,chiar daca unii cred aceste lucruri sunt adevarate...China mare putere a lumii prin MUNCA(noi nu stim definitia muncii),SUA fara un razboi care sa i aduca resurse financiare in viitor ar fi in colaps economic si de aceea ei urmaresc in principal resursele natuarale p care le au majoritatea tarilor arabe,Mass-Media o mare porcarie care influenteaza in mare parte judecata oamenilor si care sunt controlate de asa zisii oameni cu putere(gen Voiculescu su Antenele lui)care nu fac altceva decat sa distraga atentia oamenilor de la lucruri mult mai importante!....in fine sunt multe de vbit ,nu uitatzi ca puterea sta in noi,daca suntem uniti ca natie suntem mai puternici decat orice p lumea asta,nu trebuie decat sa ai credinta ca e cineva acolo sus care iti poarta de grija.....Cat despre ce a scris acel zis magnat al titeiului,unele lucruri sunt adevarate altele nu....voi decideti care sunt si care nu...

  RăspundețiȘtergere
 29. felicitari pentru blog si pentru articol , incep scurt si cuprinzator si o sa termin la fel de scurt si la fel de cuprinzator :)
  Constat cu stupoare ca sunt multi analfabeti in tara asta, e trist dar adevarat.Dragii mei intai sa faceti tot felul de afirmatii pro si contra va rog din suflet consultati DEX-ul.Cat despre viitorul nostru ca omenire nu pot sa spun decat un singur lucru, este un citat dintr-un film frumos : The truth is out there :) , tot ce s-a scris aici e foarte adevarat si o sa fie in curand si mai adevarat pentru majoritatea dintre noi.Am avut rabdare sa citesc toate comentariile voastre , cu siguranta vor mai veni , dar intai de toate ar trebui sa credeti in voi sa fiti mai buni cu voi, cu persoanele care va stau aproape.
  Este normal si logic sa fim condusi de catre cineva , orice haita isi are liderul ei.Acest articol este pentru toata lumea , rai sau buni , credinciosi sau necredinciosi .. important e sa luati aminte si sa va mai ganditi :)
  If the devil is real , then GOD must be real too

  RăspundețiȘtergere
 30. cata agitatie inutila ! ce trebuie sa se intample se va intampla. fluviul curge chiar daca niste paie(noi toti) se pun de-a curmezisul

  RăspundețiȘtergere
 31. ce paranoici....duceti-va la psiholog cu totii care aprobati asa ceva impreuna cu moderatorul...o fii moderator emo...a si nu uitati ca moderatorul ia niste bani in functie de cate persoane intra pe blog...asa ca trebuie sa posteze ceva care sa atraga masele...de astea gen OTV vrajitorii, si tot felul...hai ca suntteti amuzanti...ce minti inguste

  RăspundețiȘtergere
 32. revin sa comentez putin pentru anonimul din spatele acestui coment : 9 aprilie 2011, 07:57 , nu stiu daca esti o doamna sau un domn , dar oricum faci parte din cei peste 90 % din Romania care sunt de'a dreptul prosti , este adevarat ca fara prostie oriunde in lume nu s-ar fi ajuns la acest nivel mondial :) si orice Sef si Rege isi are prostii lui si sclavii lui , asta nu o sa se schimbe niciodata, si mi-am piermis sa te fac prost/proasta nu pentru faptul ca aprobam multi acest articol ci pentru afirmatia : " nu uitati ca moderatorul ia niste bani in functie de cate persoane intra pe blog...asa ca trebuie sa posteze ceva care sa atraga masele" , acest blog daca te uiti mai jos are un ranking si mai exact 330890 de vizualizari de cand e facut blog-ul , ori asta e ceva infim pentru un mod de a face bani pe internet prin ads-uri de la google , pentru ca alte reclame nu vad , deci te rog frumos abtine-te de la comentarii , tine-ti prostia pentru tine si pentru mintea ta

  RăspundețiȘtergere
 33. ...da este adevărat, lor nu le pasă că ştim,deoarece oamenii care mai gândesc şi altceva decât ce li se infiltreză ... sunt puţini şi ... slabi... nu constituie o ameninţare ...dar ...vom cunoaşte ADEVĂRUL ...şi ADEVĂRUL ne va face LIBERI!

  RăspundețiȘtergere
 34. Fiecare crede ce vrea... fiecare are opinia lui. Parerea mea e ca e fictiune ce scrie aici, sau unealta de manipulare prin care sa ne impinga sa cheltuim! Si in 2000 a fost sfarsitul lumii!

  RăspundețiȘtergere
 35. Hai sa fim seriosi :))) Asta e blog OTV sau OmegaTV???

  RăspundețiȘtergere
 36. nea "BARBU COT "DE LA OTV ARE DIN NOU SUBIECT ARE SAPTAMANA CAM ASA.orice e posibil si orice poate fi planuit asta nu releva faptul ca se si implineste.atat timp cat oameni nu se vor las intimidati si cat vor avea credinta si demnitate,nu se va ajunge acolo.iar faza ca vor reactiona ca niste plante asta e SF deja.

  RăspundețiȘtergere
 37. bine ca la noi nu s-au montat nici un aparat din asta si mi se pare ca asta e atitudina pe care o luam in fata nemerniciilor ce le inghitim zi de zi.eu zic ca nu are rost sa se mai cheltuie cu aparate din astea pe la noi ca noi suntem vai steaua noastra si fara

  RăspundețiȘtergere
 38. Informatiile din articol sint valide, insa oarecum trunchiate. Faptele prezentate pe realitate dar oarecum simplificat si trunchiat.
  Celor care discreiteaza articolul si se preteaza la injurii pot sa le confirm ca ei si o multitudine de oameni au viziune incetzosata si confuza.
  Exersati un pic trezirea atentiei si veti vedea ca strategia globala e de a "sclaviza" oamenii.
  Otrava care e varsata in minte si suflet prin televiziuni e parte din strategie .
  Efortup personal de a intzelege si vedea clar, trezirea spirituala, rugaciunea si meditatia ne vor ajuta...
  Sa fim romani este un privilegiu, chiar daca acum e cam dezastru in tzara...resursele sufletesti si spirituale sint deosebite la multi romani si de acolo poate sa vina si ajutoprul real .
  Solutii sint, dar e nevoie mai mult ca niciodata de unitate si trezire si actiune la unison .

  RăspundețiȘtergere
 39. Ati vazut? Deja au obtinut din ce au vrut.Doar faptul ca unii comentatori spun ca "suntem oricum neputinciosi"si "sa ne ajuta Dumnezeu", ne-au adus unde au vrut. Adevaratii copii ai lui Dumnezeu N-au fost si Nu vor fi niciodata neputinciosi (pe asta mizeaza ei), iar Dumnezeu va fi totdeauna cu noi (cu cei care au credinta puternica si stiu ca pot muta muntii), trebuie doar sa fim constienti de forta credintei care este in noi, pentru ca, sa nu uitam, Dumnezeu a creat TOT, nu fortele raului, asa ca Dumnezeu este deasupra tuturor si noi, fiind copiii Lui, suntem investiti cu puterea Lui.

  RăspundețiȘtergere
 40. invatati sa zambiti si se va schimba totul...:)..intr-un mod miraculos, dar veti putea zambi doar atunci cand veti avea demnitate, nu veti face compromisuri si cand veti fi capabili sa iubiti neconditionat, atunci nu veti avea frici, veti fi una cu constiinta suprema...:)...nu incercati sa negociati cu Dumnezeu.....

  RăspundețiȘtergere
 41. Daca cineva se mai indoieste de ceea ce scrie aici sa se uite la stirea de azi in care se spune ca presendintele Obama vrea sa reduca deficitul de cheltuieli cu 4 trilioane de dolari prin taieri drasnice de cheltuieli...exact ceea ce scrie in acest articol la punctul 17 daca cititi cu atentie.Cine are ochi si urechi de auzit , aude si vede... cine stie sa faca legaturile va observa ca ceea ce se intampla azi in lume coincide cu ceea ce scrie aici...cine nu ...ori e ignorant ...ori a devenit deja o leguma

  RăspundețiȘtergere
 42. SA nu va para rau decat de raul facut,suntem oameni puternici si credinciosi ,cu totii suntem Fii Lui Dumnezeu,ei asta incearca sa ne faca sa uitam nu intelegeti,incredeti-va in propriile voastre forte,fiti buni si credinciosi si *de veti avea credinta cat un bob de mustar veti putea muta muntii din loc* nu va fie teama de nimik decat de Dumnezeu,de murit toti murim la un moment dat,conteaza insa cum;cu sufletul vandut sau martiri precum Brancoveanu si fii sai.Nu va fie teama aceasta viata este limitata,azi esti maine nu,viata asta e doar o incercare ,cea cu adevarat va veni apoi!

  RăspundețiȘtergere
 43. Ii Groasa rau de tot oriunde in lume.Intrati cei neincrezatori pe youtube la declaratiile unui francmason de ordin 33 care sune cam acelasi lucru ce se cam spune pe acest blog.
  Ce am citit este socant de-a dreptul dar toate ce s-au intamplat pa TERRA de 200 de ani e inimaginabil.Zeci de milioane de morti rascoale razboaie framantari sociale si acum cipurile.Mare smecherie nu le primesti in numele credintei ADEVARATULUI DUMNEZEU SI ALUI IISUS CHRISTOS si mori.Asta e oricum mori.Ori pentru SATAN SAU PENTRU DUMNEZEU .Nu e la fel.

  RăspundețiȘtergere
 44. daca francmasoneria asta controleaza apropae integral sursele mass-media,cum de "v-au" permis sa postati asta??+chiar drept sa fie,daca nu avem cei face,makar s nu ne complicam creierii cu informatie "letargica"!

  RăspundețiȘtergere
 45. OAMENI BUNI VIN SFINTELE SARBATORI PASCALE ,PRIN CARE NOI OAMENII ADUCEM SLAVA LUI DUMNEZEU SI FIULUI SAU OMUL SUPREM SI ABSOLUT IISUS CRISTOS ,CARE S-A RASTIGNIT PENTRU NOI OAMENII SI A TREI ZI S-A INALTAT LA TATAL NOSTRU ,DIN CARE SI NOI PROVENIM,LASATI MANIPULATORII DE GROZAVII SI BUCURATI-VA DE VIATA, DE PRIMAVARA,DE COPII SI NEPOTI,DE GAZE SI ANIMALELE DIN JURUL VOSTRU ,FLORILE AU CUPRINS TOATA NATURA,NU UITATI NICI O CLIPA DRAGILOR CA SUNTETI INCA VII SI PENTRU FIECARE OM BUN SAU RAU VINE CLIPA DESPATIRII DE VIATA. B U C U R A -T I - V A !

  RăspundețiȘtergere
 46. MULTUMITI DOMNULUI DUMNEZEU PENTRU TOT CEEACE VA DARUIT,IN PRIMUL RAND CONSTIENTIZATI CA CEA MAI MARE AVERE PE CARE O AVETI SI PE CARE NU STITI SA O APRECIATI ESTE V I A T A.
  MULTUMESC DOAMNE PENTRU VIATA LA CARE MA-I ADUS!

  RăspundețiȘtergere
 47. occidentul sa inchis minele.Deoarece Europa a fost si este un promotor al noului.Asteptind prosperitatea pe baza zacamintelor este foarte fals (noi muncim noi nu gindim)o vorba inteleapta venita direct din mina in90.O debatere intelectuala consuma tot atita energie in corpul uman ca si la un minier la munca,diferenta este aceea ca ce ramine in urma debateri poate o poti folosi iar extractiile distrug pe veci.

  RăspundețiȘtergere
 48. Nu trebuie sa fii foarte destept ca sa iti dai seama ca in mare parte aceste informatii sunt temeinice,trebuie doar sa ai putina cunostiinta,sa fii o persoana care iti pasa si sa legi lucrurile si evenimntele din ultimele 2 decenii..iar despre toti cei care scrieti ca va e rusine ca sunteti romani ma intreb ce leg are...veti vedea ca in astfel de momente sa fii roman e lucrul cel mai bun(pt ca suntem un popor inca cu frica de Dumnezeu,indiferent ca esti ateu sau nu, crezul in astel de dogme etice precum cele religioase nu te pot face sa pierzi nimic,iar poporului roman cand ii ajunge cutitul la os ese in stare sa faca lucruri mari).Curaj si solidaritate!!!
  Nu trebuie sa fii foarte destept ca sa iti dai seama ca in mare parte aceste informatii sunt temeinice,trebuie doar sa ai putina cunostiinta,sa fii o persoana care iti pasa si sa legi lucrurile si evenimntele din ultimele 2 decenii..iar despre toti cei care scrieti ca va e rusine ca sunteti romani ma intreb ce leg are...veti vedea ca in astfel de momente sa fii roman e lucrul cel mai bun(pt ca suntem un popor inca cu frica de Dumnezeu,indiferent ca esti ateu sau nu, crezul in astel de dogme etice precum cele religioase nu te pot face sa pierzi nimic,iar poporului roman cand ii ajunge cutitul la os ese in stare sa faca lucruri mari).Curaj si solidaritate!!!
  Nu trebuie sa fii foarte destept ca sa iti dai seama ca in mare parte aceste informatii sunt temeinice,trebuie doar sa ai putina cunostiinta,sa fii o persoana care iti pasa si sa legi lucrurile si evenimntele din ultimele 2 decenii..iar despre toti cei care scrieti ca va e rusine ca sunteti romani ma intreb ce leg are...veti vedea ca in astfel de momente sa fii roman e lucrul cel mai bun(pt ca suntem un popor inca cu frica de Dumnezeu,indiferent ca esti ateu sau nu, crezul in astel de dogme etice precum cele religioase nu te pot face sa pierzi nimic,iar poporului roman cand ii ajunge cutitul la os ese in stare sa faca lucruri mari).Curaj si solidaritate!!!
  Corect!
  SFANTA TREIME SI CU MAICA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS OCROTESC ROMANIA!!!
  Acum si pururea si in vecii vecilor Amin!

  RăspundețiȘtergere
 49. Trezirea este solutia pentru orice scenariu !

  RăspundețiȘtergere
 50. Aproape totul se adevereste cu ce spun si f. multi sfintii parinti ,luati si cititi cartile lor care doriti numai sa cautati ,un singur exemplu va dau despre volumele lui parintele PAISIE AGHIORIUL ,fiind grec care a murit in 94' ,5 volume de valori nemasurate . CERCUL se strange cu finete fara a simtii omenirea ,de aceea evreii si sionistii au falimentat GRECIA /fiind STALPII DREPTEI CREDINTE ?/ ,prin CORUPTIA statului si toate sistemele chiar cu oamenii lor ,in schimbul mandriei pt. a conduce la putere 20 de ani PASOKUL SOCIALIST /momeala financiara externa camuflata de popor ?/, si intunecati la minte ca multe alte tari socialiste ,fiind fara credinta ,unde au actionat dusmanii din UMBRA . Singura scapare pt. romani este UNIREA si sa facem ce spune parintele IUSTIN PARVU / sertfa cat mai avem timp si curaj ?/ NATIONALISMUL este ce/l mai apropiat de DREAPTA CREDINTA SI LEGILE LUI DUMNEZEU . Initiative intalnirii intre noi si actiune cu ajutorul lui DUMNEZEU

  RăspundețiȘtergere
 51. Cititi asta daca aveti rabdare e f. interesant si va raspunde si la unele intrebari:http://www.scribd.com/doc/1471882/Radu-CinamarViitor-cu-cap-de-mort

  RăspundețiȘtergere
 52. Cum il chema pe marele mason bolnav de cancer?

  RăspundețiȘtergere
 53. Da, chiar, cum il cheama pe domnul mason?

  RăspundețiȘtergere
 54. De ce va agitati oameni buni? Daca credeti sau nu e dreptul fiecaruia, nu inseamna ca trebuie sa-i jicniti pe cei carora le plac, pina una alta se vorbeste foarte mult despre asta in engleza scrieti, " Conspiratii" sau Zeitgeist" sau "Iluminatii" sau "The new world order" o sa gasiti cit vreti...
  Cit despre cei carora nu le plac ca sint Romini!!!!
  Ce aberatie? asta da prostie !!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 55. Sa inteleg ca nu stie autorul acestui articol sau ma rog,"copy-paste"-rul acestui articol cum se numeste MARELE MASON bolnav de cancer.Poate nu exista,poate e fabricata informatia,ca si scufita rosie si alba ca zapada!!Ca sa cred ce spune vreau sa stiu cum il cheama,sa-l gugalesc,sa-i pun o figura scarbei

  RăspundețiȘtergere
 56. Am uitat sa spun ca e tare blog-ul,mi s-au confirmat multe idei pe care le aveam.Buna treaba!!

  RăspundețiȘtergere
 57. Din pacate informatiile din acest articol sunt mai mult decat evidente insa unii dintre noi se mai leaga de un nume sau o data sau un loc.Exista solutii, insa mai avem foarte putin timp sa le asimilam. Una ar fi intoarcerea la natura. Tineti aproape de bunici sau parintii vostri care mai au un petec de pamant la sat. Ei vor fi o adevarata binecuvantare pentru noi toti asta dpdv material. Si tineti de credinta in Dumnezeu si faceti ce este plcut Lui cu orice pret si din toate puterile.
  Romania este un pamant binecuvantat dpdv al credintei si acesta este si motivul pentru care suntem atat de ,,batuti de soarta" pentru ca un spirit puternic si credincios nu se dezvolta in imbuibare ci in simplitate:,,mai repede trece o camila prin urechile acului decat un bogat in imparatia cerurilor"
  Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 58. Hai sa va zic eu ceva ... Dumnezeu e tot o inventie a acestor grupuri care conduc lumea in intuneric ... Treziti-va la realitate

  pana nu o sa fie prea tarziu !!

  RăspundețiȘtergere
 59. inspaimantator si totusi....e ADEVARAT. OCHIUL CLAR VAZATOR VEDE TOT FIE CA VREI FIE CA NU VREI.

  RăspundețiȘtergere
 60. aproape tot ce se spune in acest articol este ADEVARAT! in contextul actual puteti foarte bine sa intelegeti despre ce este vorba! desi parea ca america ne conduce, este un alt grup de elite in spatele ei! america este in criza, americanii sunt terminati, asta este adevarul! raul a luat nastere in cuibul lor, i a distrus si pe ei si intreaga lume! uitati va ce se intampla in tarile arabe! facatura de la 9/11 din america pt a inventa teroristii!! pt a ataca tarile arabe! uitati va la romania, este vanduta!! familiile, copiii din universul acesta sunt tot mai coplesiti de violenta, prostitutie, droguri, arme, alcool si sex???? multi sunt luati de val la inceput, sunt orbiti de bani, de faima si fac pactul cu diavolul insusi!!!! treziti va! cercetati! nu mai dormiti cand diavolul isi continua planul! in orice religie, in biblie, coran, tora ni se spune ca lucifer, ingerul cazut, pentru ca nu i s a supus lui dzeu a fost lasat pe pamant sa se dusmaneasca pana la sfarsitul lumii cu omul! el nu doarme, el isi urmareste foarte bine planul! constientizati ca raul este printre noi! pana nu veti cunoaste realitatea, nu veti stii adevarul, nu puteti trai prezentul, nu puteti evita pericolele, nu puteti stii cum trebuie sa va comportati in contextul actual! urmariti urmatoarele video si treziti va!!
  trebuie sa cunoastem realitatea!!! pentru a trai prezentul cu toate pericolele, pt a stii cum sa ne comportam in contextul actual
  http://www.youtube.com/watch?v=VxsKxc3sz-c&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=zqtQZ1IPcbI&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=RHmTkATb88c&feature=related
  http://theworld-we-live-in.blogspot.com/2011/03/confesiunile-unui-fost-asasin-economic.html
  http://www.youtube.com/watch?v=YEWGHhuTa7w

  RăspundețiȘtergere
 61. Nimic nu va mai poate salva, decat daca din cer VINE cava care va face ca totul sa moara si sa renasca si sa nu considerati ca asta nu e de la Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 62. e o realitate... ne palce sau nu asta e!!!

  RăspundețiȘtergere
 63. santem o armata de paranoici.daca aceste lucruri se vor intampla cine le va duce la indeplinire?oare nu noi?eu zic ca bestia se afla in fiecare din noi .batranei astea nu pot face nimic fara aportul nostru.toti vrem mai mult mai bine mai frumos etc.ganditiva la inchizitie,nazisti,cia,chiar la comunisti.oare cum au pus in practica manopera ,nu cu ajutorul unora ca noi ?avizi de putere.toti santem vinovati pentru ce se va intampla.cred ca face parte din evolutie.scuze daca nu va regasiti printre cei citati

  RăspundețiȘtergere
 64. atata vreme cat avem un ideal si o credinta si atata timp cat vom lupta pentru ceea ce credem fara ca anumite "foloase" sa ne sustraga indiferent pe ce cai ajung la noi, nimic rau nu se va intampla.... asa cum pe diavol il opresti cu crucea in mana tot asa se va intampla cu "omul rau" care incearca sa te ademeneasca ... nu va reusi sa ajunga la sufletul tau ! Ei vor face presiuni, dar nu vor iesi invingatori pentru ca fii ai Domnului suntem multi si nu putem fi cuceriti; chiar daca vom iesi "zdrente" avem si resursa sa ne refacem .... IUBIREA! - dspre care nu stiu nimic si pe care o confunda cu orice ....da, asa este, face parte din evolutie.

  RăspundețiȘtergere
 65. asa e. "santem" dusi rau.Dar totusi daca nici acum nu stii "santeti" se scrie defapt sunteti.

  RăspundețiȘtergere
 66. cica "putini stiu ca Rusia este principalul producator de petrol si gaze". Hai mai fratilor, chiar asa veniti cu tot soiul de aberatii si chiar trebuie sa le credem? Articolul asta e varza, nu indica surse, decat asa zisul fost francmason din grupul Bildenberg. Acum China este "raul" planetei, in alte articole, SUA. E plina mass media de astfel de aberatii, poate cei care ne vor raul, de fapt vor ca noi sa le credem si astfel sa se implineasca. Nu v-ati saturat de atat negativism? De atatea scenarii apocaliptice? Ce o sa faceti in ianuarie 2013, daca nu se intampla nimic? Probabil o sa fie un pic de liniste, cateva luni, si apoi se va inventa un nou deadline, se va spune ca s-a gresit data, de fapt soarele era in alta pozitie, si noul 2012 va deveni 2018 sau mai stiu eu ce. In loc sa vedeti ce e frumos pe lumea asta, alimentati toate prezicerile astea fantaziste si lipsite de orice substanta. Traiti intr-o lume de iad, nesigura, cand planeta noastra are atatea fatete frumoase, dar de care nu stiti sa va bucurati.

  RăspundețiȘtergere
 67. oameni buni,incerc sa fiu cat de scurt.Dumnezeu a
  facut pamantul si cu tot ce este pe el.(cred ca sunteti de acord cu mine).Dumnezeu a creat pe om dupa chipul si aseamanarea lui.Daca toate acestea sunt lucrarea lui Dumnezeu,oare chiar credeti ca Dumnezeu va sta nepasator la ceea ce zic oameni ca se va intampla?Oare va sta el cu "mainile in san"si nu va face nimic?Daca credeti asa ceva va asigur 100% ca va inselati. Dumnezeu pe vremea lui Moise a lasat niste legi si porunci pt poporul Israel,care sunt valabile si pt noi astazi.Daca noi cautam sa inplinim aceste legi si porunci garantat Dumnezeu cu nici un chip nu ne va parasii.De aceea haideti sa ne intarim si sa ne imbarbatam,sa nu ne fie frica si sa nu ne inspaimantam de ei(masoni),pt ca Domnul Dumnezeul nostru va merge El insusi cu noi,nu ne va parasii si nici nu ne va lasa.Cred ca poate fiecare dintre noi am avut in viata cate un esec(ba am avut o problema,un necaz sau am fst bolnavi)....si prima data ce am facut? Uni fiind in diferite probleme poate am apelat la oameni,daca pot zice "de un rang mai inalt decat noi",ca noi crezand ca vor putea sa ne ajute,alti bolnavi find am alergat la medici,si nu zic cai rau,,,si multe altele...Dar dupa toata alergarea aceasta, in stanga si dreapta poate am sesizat ca toata stradania noastra nu a adus nici un randament in viata noastra.Si revin la aceasi intrebare...ce am facut?Nevazand ca nu se mai poate face nimic eu cred ca am apelat la unu care poate totul,la Dumnezeu.Si ce am facut?L-am rugat si l-am
  chemat sa se implice in viata noastra si a.m.d...Acuma stau si ma intreb:oare ne-a ascultat Dumnezeu?Eu cred ca da,mai devreme sau mai tarziu cred ca da.Si cred ca a dat si rezolvare problemelor noastre...etc.De aceea haideti sa nadajduim in Dumnezeu,sa fim tari si sa ne imbarbatam impreuna,prin credinta pe care o avem,voi si eu.Chiar daca acest articol este adevarat sau nu,haideti ca noi sa ne incredintam soarta in mana
  Domnului,pt ca la el toate lucrurile sunt cu putinta. Cat despre acesti masoni sa nu ne ingrijoram,pt ca pana la urma chiar ei vor lauda pe Domnul,cand vor auzi cuvintele guri lui Dumnezeu. Ma rog la Dumnezeu sa ne mareasca credinta la fiecare si cu mai multa indrazneala si fara teama sa vestim cuvantul lui Dumnezeu in continuare,chiar si de dupa grati daca este nevoie,legati in lanturi(il avem ca ex.pe apostolul Pavel).Fie ca Dumnezeu sa ne dea sanatate, putere,intelepciune si pricepere,pt ca nimeni sa nu se clatine in acele timpuri:cand vor fi necazuri, razboaie...etc,si fiecare sa ne incredintam soarta in mana lui DUMNEZEU! Fiti binecuvantati!

  RăspundețiȘtergere
 68. e partial adevarat ce se spune in articol ...faza cu mesia NU este adevarata ....totul se reduce la bani si control maxim dc??? probabil pt ca suntem singura civilizatie dezbinata si trebuie sa ne reorgazizam din toate punctele de vdr. conform lor"iluminati"

  RăspundețiȘtergere
 69. articolul sau mai bine ce-l care la inventat : e cu muia rau !!! la fiecare paragraf exista o propozitie ce contrazice ceva scris anterior . nu stiu cum am avut rabdarea sa citesc asa ceva dar imi pare rau pentu timpul pierdut mai bine imi faceam .... ceva de mancare sau mai citeam o carte ! sanatate "mintala" si fericire !

  RăspundețiȘtergere
 70. Articolul este zguduitor, ar trebui mediatizat la TV...presa...etc., dar totul e controlat de organizatie, asa ca putina lume va fi informata despre adevarul ce se petrece pe aceasta planeta.
  Dupa cum stiti...pe pamant este BINELE si RAUL. Depinde de fiecare dintre noi cum atragem una sau alta. Unii chiar refuza sa vada ce se petrece acum in lume, pacat, dar asta e, fiecare suntem liberi sa vedem ce vrem. Doar DUMNEZEU ne poate ajuta(SALVA) dar pentru asta trebuie credinta adevarata, iubire neconditionata si altele care la ora asta nu-mi trec prin cap...am sa revin cu altele...
  Dumnezeu sa va binecuvanteze...AMIN.
  Cip

  RăspundețiȘtergere
 71. Fratilor sub nici-o forma sa nu acceptam cipul, este semnul fiarei din apocalipsa, vom fi martiri si vom lupta cu credinta in Dumnezeu pina la capat:

  Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

  RăspundețiȘtergere
 72. Daca stam sa analizam sitautia. nu e nimic iesit din comun.....trebuie sa se intample.....chiar scrie in nBiblie despre toate aceste chestii..... tin minte ca eram micutza de vreo 4 ani si aveam inca 3 frati mai mari , si mama ne vorbea despre acel cip, din Apocalipsa, si multe alte lucruri ne spunea....de aceea zic, in cazul meu era de asteptat ca lumea sa mearga din ce in ce mai rau, As zice ca suntem ultima generatie....care va intalni toate aceste rahaturi.....niciodata nu o existat o lume mai pacatoasa ca si in ziua de azi.....intotdeauna oamenii au fost foarte rau....dar ca in ziua de azi.....pacatul e la culme....!

  RăspundețiȘtergere
 73. Nu mai aveti rabdare?!

  RăspundețiȘtergere
 74. e foarte important pt fiecare dintre noi sa ne spovaduim sa fim curati,pt ca poate maine murim si sfarsitul lumii pt fiecare dintre noi poate sa fie maine.nu trebuie sa deznadajduim, Dumnezeu are grija de pasarile cerului si de crinii campului, cu atat mai mult in aceste vremuri tulburi va avea grija si de noi.

  RăspundețiȘtergere
 75. Maica Domnului sa ne ocroteasca si sa se milostiveasca de noi.trebuie sa fim uniti in credinta si fosrte important pt oameni e Sfanta Liturghie. spune un sfant parinte ca mai bine ar sta soarele in loc decat sa nu se faca o liturghie.va imbratisez pe toti si incercati sa nu va jigniti unii pe altii,

  RăspundețiȘtergere
 76. Japan fights the NWO! Other countries are following! Wake up the world! [1 of 8]
  http://www.youtube.com/watch?v=hGP_vzuTyO8&feature=related

  RăspundețiȘtergere
 77. Din ceea ce scrie aici, China este descrisa ca mama tuturor rautatilor si, in mod ciudat, SUA apare ca o victima, alaturi de intreaga populatie a globului. Sa fim seriosi, HAARP de care s-a pomenit nu este in China iar imperialismul american este in maxima expansiune. Hai sa va spun cateva lucruri care nu stau in picioare, chiar si pentru cei mai putin initiati:
  1) Asa-numitul francmason de rang inalt care se marturiseste pe moarte fiind, nu se potriveste in tablou. De ce s-ar marturisi unui preot, sa fim seriosi. Ce stiti despre acesti oameni ?
  2) Bancile nu vor dispare pt ca nu guvernele detin puterea mondiala, ci bancile dicteaza politica in lume. nu exista interes ca individul sa fie in incapacitate de plata, ci sa fie inrobit intr-un sistem din care sa-si permita sa plateasca toata viata,si sa consume cat mai mult dupa modelul societatii consumiste inventate de Edward Bernays;
  3) Daca am reveni la modul taranesc de viata, am fi mult mai sanatosi fizic si moral, ceea ce nu doresc marile corporatii, pt ca ele ar trebui sa dispara si cine ar mai asigura oare resursele imense pe care trebuie sa le cheltuiasca ostentativ marile elite pt a-si juca jocul lor de "sah pe tabla acestei planete";
  4)Illuminati nu sunt chinezi,asa cum nici papa nu este chinez (cine are urechi de auzit a priceput ce era de inteles);
  5)Noi oricum suntem tratati ca niste oi proaste de mult timp, deci noutatea ar fi ca acum aflam cat de putin informati suntem, dar ar trebui totodata sa intelegem ca fara contributia noastra, a fiecarui individ care baga in buzunarul marilor corporatii bani pentru toate lucrurile inutile, fara de care am putea trai chiar foarte bine, marile imperii financiare s-ar prabusi. cu totii putem fi mai responsabili si mai umani, numai ca ne sunt exploatate slabiciunile.
  6) Indiferenta noastra nu vine neaparat de la psihotronica ci de la lipsa educatiei si ascunderea informatiei. Nu mai pun la socoteala faptul ca comunicarea noastra cu Dumnezeu seamana cu o negociere (atunci cand ea exista), si la capitolul asta suntem corigenti cu totii aproape
  7) Tragedii se intampla si in secunda in care citesti aceste randuri, dar ca altora si nu tie. Vizioneaza filmul "The War You Don't see" si o sa intelegi asta;
  8) America nu este nevinovata, si nici Europa. Ne-o cautam permanent cu lumanarea, dar parca America mai mult decat toate celelalte continente la un loc (poate ma insel), Documentarul The Century Of The Self este doar unul dintre multe altele care v-ar putea deschide o micuta fereastra in "curtea" SUA.
  Ar mai fi se spus, dar e prea mult de scris.

  RăspundețiȘtergere
 78. Ca sa fiu succint voi incepe cu Dumnezeu:
  -NU EXISTA! oameni buni e doar Mos Craciun deghizat. Nu va va ajuta nici dreacu pe cei ce dormiti pe voi si credeti in EL, cum te nasti asa si mori (singur) iar de trait vei trai cat si cum te duce capul tau fara ajutoare externe bineinteles se exclud persoanele cu dizabilitati de toate felurile (esti o astfel de persoana?).
  -baietii astia organizati sunt doar cativa si sa nu va imaginati o secunda ca 6,7 MLD de adormiti vor face ce vor ei tot timpul. (inceputul va fi greoi dar se vor da pe brazda o masa critica si apoi la fel ca si in natura restul oilor vor urma nucleul dur al revolutiei)
  -nici un imperiu nu a rezistat in fata timpului( mai cercetati si spuneti-mi si mie unul care nu s-a prabusit in flacari).
  -daca am invatat ceva in ultimul an de viata este urmatoarea concluzie: daca il cauti pe dumnezeu cauta-l nu pretutindeni ci in interiorul tau caci tot ce scrie in biblie e scris de mana omului subiectiv si lacom; in interiorul tau se afla tainele si puterile tale si acestea apartin spiritului tau vesnic ce nu poate fi distrus sau corupt ca si calculatorul de carne ce esti, vremelnic si nu degeaba.
  Pune-ti intrebarea: tu ce cauti pe aceasta planeta ca doar tu ti-ai ales aceasta simulare/viata? Raspunzandu-ti la intrebare in sinea ta nu uita ca violenta nu are ce cauta in sufletul tau ca doar tu ai ales sa te reincarnezi pe planeta asta.
  Traim vremuri deosebit de interesante asa ca va dau niste solutii la cei de citesc si sunt disperati:
  1. Luativa urgent casa la tara si apucativa de gradina voastra ca cu aurul ma tem ca nu ve-ti supravietui prea mult.
  2. Uitati de aur sau argint pt saracia creaza explozia violentei(furturi, talhari, mafie) si guvernele intai vor introduce starea de urgenta nu ca sa va protejeze pe voi ci mai degraba pe ei de voi cei care va-ti trezit si vreti razbunare.
  3. Retrageti-va urgent banii din conturi de la banci renuntati la asigurarile de orice tip si luati-va banii inapoi pt investitii imobiliare sau aur dc aveti prea mult capital dar repet veti deveni o tinta pt cei care au pierdut totul si au numai de castigat.
  4. Aruncati tv de pe acum nu va foloseste sau chiar vindetil pt bani oricum doar internetul e liber inca, asa ca daca asta se va schimba nu mai conteaza sfarsitul a inceput deja.
  5. Pt voi conteaza momentan doar crapelnita facetiva o gradina si niste stocuri ca nu strica si luativa si seminte pt mai multi ani ca nu se stie.
  6. la final as vrea sa adaug ca trebuie cu maxima viteza sa va descoperiti pe voi insiva (adica terminati cu prostiile astea cu tre sa ne unim si sa rezistam sa facem cacatul praf) revolutionativa daca vreti pe voi intern si apoi va va urma si restul lumii prin simplul dar utilul " puterea exemplului".
  7. Of am uitat exact esentialul: IUBIREA este cea care va va ajuta sa treceti peste toate pt semenii vostri pt animale si natura si chiar planeta asta ca doar suntem strans legati cu totii interdependeti. Nu uitati va rog IUBIRE chiar si pt cei ce va oprima si va tortureaza ca doar toti ne-am ales aceasta simulare iar iubirea sa nu fie simulata ca altfel voi folosi exemplul mingiei scufundate si tinute la fund care perpetuum va incerca si reusi la final sa-si refaca echilibrul adica sa pluteasca la suprafata. GO WITH THE FLOW

  RăspundețiȘtergere
 79. Daca noi preferam un astfel de scenariu acesta poate deveni posibil, dar de ce nu am putea crede si sustine ceva mai frumos. Exteriorul fiind doar o reflexie a interiorului, depinde de noi ce alegem. O varianta ar fi sa recitim cele scrise si sa vedem in ce masura ne este frica iar asta ne spune multe despre cat de multa stapanire de sine avem. Oricum emanatiile fricii pot fi un alt scop al textului de mai sus. Dar asta poate fi folosit in sens pozitiv daca constientzam ca avem de lucru cu noi pe plan menta. Spor la treaba.

  RăspundețiȘtergere
 80. ILUMINAtii sunt becuri? lol , munciti bai fratilor, masonu se lupta cu Intunecatu!!! singura problema la nivel mondial este ca suntem deja cam multi locuitori pe Terra , asta i tot , ce sa facem , o sa fie un colaps si GATA . in lipsa de cultura va puteti ruga si la D-zeu. pierdeti-va timpul pretios pe ceva care NU Exista , pe niste legende!!! de ce nu va rugati la Harry Potter???

  RăspundețiȘtergere
 81. are mare dreptate asta cu articolul asta! aseara am futut un mason , am uitat sa spun ca eu sunt iluminatti, si asa e , s a basit ,s a partzait si mi a spus sa mi dati mie totii banii vostri si sa va hraneasca dumnezeu pe voi ,ca doar are el grija de voi , cred ca niste bancnote de hartie sunt mai puternice decat toti dumnezeii si religiile din lumea asta ,nu mi place dar asa e .

  RăspundețiȘtergere
 82. Multe procese care se contrazic.Daca doresc sa conduca lumea nu o pot face prin sprijinirea Chinei,deoarece e greu sa conduci o masa mare de populatie care in mod normal creste in mod exponential.
  Este adevarat ca lumea a fost construita si thenoligia s-a dezvoltat indeajuns,ca sa fie controlata toata suprafata pamantului,si atunci o masa mare de populatie,incurca...deci vor aparea masuri de triere a unei parti a populatiei si vor ramane doar cei de care este nevoie pentru slujire.Cum?foarte simplu...conform istoriei vor rezulta conflicte in urma crizelor(incercarea de pacalire a unor tari) si atunci cei mai tari vor veni cu arme nucleare...din cate observ batalia se va da chiar pe batrunul continent,care dupa ce va fi curatat,se va trece spre orientul mijlociu.
  Sandu@aol.com

  RăspundețiȘtergere
 83. Nu zic...ca nu exista niste baietii foarte "destepti",dar nu s-ar fi complicat cu atatea prostii.Pentru ei situatia este destul de buna.Ei nu fac decat sa intretina un sistem din care omul sa nu poata sa iasa...deci cumva in care poate sa fie controlat.Situatia data de apocalipsa(razboi) ce va urma nu este data decat de suprapopularea planentei.
  Da sunt masonii,care exista decand lumea...care au observat ei,ca'daca faci mult bine raului,atunci vei putea controla lumea'.Asta era simplu,cand(dupa cum ne arata si piramida)oamenii erau rasfirati,raspanditi si aveau ca lege de viata ca in orice actiune sa faci bine.Ei au observat ca exista raul,iar daca favorizezi raul,spunand ca faci bine...atunci vor aparea multii care nu vor mai stii ce este binele cu adevarat si vor crede ca binele este fix acel rau ridicat la nivel inalt prin favorizare.In timp s-au creeat niste familii ce aveau foarte multe castiguri(nu neaparat in bani)si au reusit sa fomeze un sistem incompatibil(lucru foarte simplu de realizat...tigari ,dependente in general..)omul este obligat sa duca o viata inchisa...

  RăspundețiȘtergere
 84. ^ Tot Sandu@aol.com
  |
  |
  |

  RăspundețiȘtergere
 85. Din punct de vedere intelectual, articolul este de o mediocritate crasa, cititi fratilor protocoalele inteleptilor sionului8, ca sa va dati seama de manipularea dusa la nivel global de cei cu interese de a subjuga omenirea si a nu o lasa sa avanseze spre telul care a fost programat de adevaratul Dumnezeu: iesirea din animalitate si dezvoltarea omului spiritual, noi oamenii nu santem lasati sa facem desprinderea din animalitate, tocmai pentru a combate rolul sau scopul pentru care adevaratul dumnezeu a lasat omenirea. TREZITIVA SI NU PUNETI BOTUL LA ORICE VRAJEALA ASA ZIS INTELECTUALA.

  RăspundețiȘtergere
 86. Frica este cea mai buna modalitate de a controla masele. Acest articol nu face decat sa te aduca in starea in care sa poti fi controlat cel mai usor. Zilele iluminatilor sunt numarate si nu mai stiu ce metode sa aplice sa se tina pe pozitie. Problema lor cea mai mare este ca lumea s-a trezit si incepe sa nu mai fie asa de usor manipulata si atunci fac orice sa-si mentina puterea. Nu o sa reuseasca si totul va fi exact opusul celor ce se relateaza aici. Nu te lasa tras in jos de acesti nemernici, trezeste-te si realizeaza cat de puternice sunt sentimentele si gandirea pozitive. Tu creezi realitatea, alege ceea ce vrei sa creezi.

  RăspundețiȘtergere
 87. ATENTIE!!!

  vor sa ne programeze sa gandim negativ,sa ne stoarca de energie. asa ne distrug.. voi nu va lepadati de Dumnezeu, vedeti bine ca si acest magnat al petrolului moare, e pe moarte, deci.cu toti muntii lui de bani, nu-si cumpara viata. atentie..viata e scurta oricum; nu va fie frica,prin frica ne controleaza ei.. nu fiti fricosi.. aveti demnitate, avem pamanturi si n-om muri de foame. dar vom trai.. doar iubiti, iubirea sincera ne va salva.. iubirea, ea inseamna D-zeu si D-zeu zice sa nu ne fie frica, de acesti misei, draci pe pamant. zambiti, iubiti, renuntati la perversitate, aveti demnitate, fiti optimisti, fara frica si acestea sunt arme sigure, prin aceste lucruri il chemam pe D-zeu in ajutor. nu va resemnati, ci luptativa cu cei rai, deveniti voi mai buni stiti ce vor ei?? ei stiu ca majoritatea sunt rai, perversi, animalci, DAR.. DAR MAI EXISTA ACEL PROCENT MIC, DE OAMENI AI LUI DUMNEZEU, SI EI ASTA VOR SA DISTRUGA ACEL PROCENT DE BUNATATE CARE CONTRABALANSEAZA TOATA RAUTATEA. VOI, ACEIA BUNI, NU RENUNTATI, VIATA E SCURTA, DAR APOI, VETI FI EROI.. VA ADUC INCA O DATA AMINTE. ACEL OM MOARE , E PE MOARTE.. FITI IUBITORI SI LUPTATI-VA CU RAUL; RAUL NE INCEARCA.. SI VA TREBUI SA NE UNIM! IUBITI-VA MULT!

  RăspundețiȘtergere
 88. Razboiul aduce progresul tehnologiei , reformarea valorilor umane , eu sunt curios cum o sa arate lumea dupa ..... Oricum toti am auzit de sfarsitul lumii . Zic prezicatorii ca tocmai in ajunul momentului in care ,,camatarii'' vor sa preia puterea la nivel mondial se va intampla ceva la care nimeni nu s-a asteptat - o surpriza de proportii - care va face ca toate cate le stim acuma sa nu mai fie - scapa cine poate .

  RăspundețiȘtergere
 89. Felicitari pt blog si articol...

  RăspundețiȘtergere
 90. articolul este o aberatie.......care pur si simplu te induce in eroare......cu alte cuvinte iti spune in mod repetat CITITI CU ATENTIE!!! SCHIMBA VALUTA IN AUR!!!PLATESTETI DATORIILE LA BANCI!!!!!VINDE CASA CAT MAI IEFTIN!!!NU MAI FACE NIMIK CONSTRUCTIV CA ORICUM MORI!!!NU MAI MERGETI LA BISERICA!!!.......ce plm articol e asta si de cine e scris.....bai sunteti nebuni daca credeti ceva din ce scrie aici.......bafta.....si inca ceva......eu sunt nemuritor.....asa ca ma doare n pl.........ma ti crezut nu?....sunt sigur ca DA haidi pa

  RăspundețiȘtergere
 91. ma copii ma... noi nu putem decat sa asteptam sa se intample tot acest haos,nu putem evita nimic sub nici o forma! e simplu, poti sa urmezi sfatul celui care a scris povestioara asta si sa constati ca te-ai lasat pacalit sau poti sa nu il urmez si sa te caiesti dupa! oricum... din cate stiu eu cu masonii si dorintele lor nu poti sa te pui fie ca te numesti USA,Germania,Rusia sau :))Romania:))

  RăspundețiȘtergere
 92. calendarul mayaș, biblia, cred că e suficient să le citim și să ne dăm seama de evoluția lucrurilor.Credință în Dumnezeu și poate noi ca nație vom fi salvați.

  RăspundețiȘtergere
 93. Michael Jackson inainte sa "moara" avertiza cu privire la anul 2012 si dupa acest an,sa avem mare grija,sa fim uniti sa ne iubim,ca doar asa putem trece de ce va urma.

  iata ca totul prinde contur.


  bravo pentru acest blog.

  era un user mai sus care spunea despre acest mason care s-a confesat unui preot inainte sa moara ca ar fi vrajeala si ca masonii nu stiu de preoti si credinta.

  FALS.

  Ca orice om avem fiecare o parte angelica si o parte diavoleasca in noi iar cand ne dam seama ca parasim acest Pamant fiecare are o revelatie si isi vede cam intreg filmul vietii.ce-a facut bun cea facut rau....ma rog cred ca stiti la ce ma refer.

  Asa si cu acest mason...l-au curpins remuscarile,si simte nevoia sa vorbeasca cu cineva sa se confeseze...simplu de inteles.

  Oricum ramane sa vedem ce se va intampla.

  RăspundețiȘtergere
 94. uitati`va printre paragrafe si observati bannerele publicitare! asta e adevaratul scop al acestui blog unde s`a postat "hyperinteresantul" articol. creatorul se va umple de bani!!! pace

  RăspundețiȘtergere
 95. Contul adsense mi-a fost demult inchis din cauza subiectelor pe care le abordez pe blog.Nu cred ca in ultimile 20 de articole sa zic ati vazut vreo reclama sau pe prima pagina.Asa ca imi pare rau dar te inseli.

  RăspundețiȘtergere
 96. uitativa si la aceasta serie de video:
  http://www.youtube.com/watch?v=sqHpAbeKqOo

  pt cei care nu cred ce sta in articolul acesta, uitativa, sunt 11 video'uri si o sa intelegeti mai mult. va fii poate si shokant dar asta e realitatea si lucrarea lui satan. dar noi trebuie sa ramanem langa Domnul si vom scapa biruitori!

  RăspundețiȘtergere
 97. daca nu va functiona adresa de seria de video bagati pe youtube:

  Demascarea Industriei Muzicale

  RăspundețiȘtergere
 98. Dumnezeu nu lasa lumea sa piara dupa bunul plac al DIAVOLILOR asazisii: iluminati, masoni sau marea loja mondiala etc.Acesti Diavoli vor pieri cat de curand.Sunt ultimii ani ai Diavolului care va fI inlantuit pe o perioada de 1000 de ani.Asta inseamna ca nu lumea credincioasa va pieri ci vor pieri rautatile din aceasta lume.Va fi vai si amar de cei care incearca sa fie impotriva DIVINITATII.Inaltati cat mai multe rugaciuni catre Domnul IISUS HRISTOS si SFANTA FECIARA MARIA si intreaga lume va fi salvata. DOAMNE AJUTA!

  RăspundețiȘtergere
 99. teoria conspiratiei:))....parerea mea ca sunt minciuni pentru speriat fraieri

  RăspundețiȘtergere
 100. e cat se poate de real,din pacate noi vom trai ce scrie in articolul acesta,toate aceste informatii se gasesc si in apocalipsa cu limbajul respectiv desigur,caci acum 2000 d ani nu exista tehnologie iar lumea traia altfel. din pacate putini oameni stiu d aceste lucruri,s chiar dak par sinistre sunt din pacate adevarate

  RăspundețiȘtergere
 101. lumea oricum nu merge spre bine,valuta cade,se propaga tot felul de scarnavii, cu homosexualitate,bisexualitate s toate cele,mi se pare c lumea mai mult degradeaza,casi pierde valorile in loc sa le cultiveze

  RăspundețiȘtergere
 102. nu va speriati ca exista o solutie la toate acestea: POCAINTA....CREDETI IN EVANGHELIE (BIBLIA) OAMENI BUNI !!!

  RăspundețiȘtergere
 103. cum de mai esti in viata...la puterea pe care o au ei..tu iti permiti sa pui astfel de chestii pe un site...asta e intrebarea mea...

  RăspundețiȘtergere
 104. "cineva din sfera cutare de fragmasoni spunea..." deci totul incepe cu "a fost odata" si daca nuera nu s-ar fi povestit. E absurd si stupid ce se relateaza aici.Un secret care se stie nu mai e secret.Ce credeti ca nu se iau masuri contra unor eventuale colapsuri la nivel mondial.Oricum daca e sa domine dezordinea si saracia,nu mai functioneaza nici o lege.Cel mai tare,cel mai crud,cel mai fara scrupule,ala o sa invinga...mda,cat o sa invinga,pana altii ii dau de urma.Egalce se intampla in viitor,sa aratam ca suntem oameni adevarati.O sa murim de boli si de foamete si mizerie,dar ...vom rezista.Dumnezeu nu ne-a facut sa ne omoare.Oricum viata e vesnica dar depinde de noi cum o vom trai si aici si dincolo,in Paradis sau in Iad.

  RăspundețiȘtergere
 105. Ganditi-va si voi putin si mai puneti mintea la contributie! In primul rand, eu una nu vad scopul lor, al "iluminatilor" sau cine sunt ei, in toata treaba aceasta. Daca doriti sa gasiti diferite motive cum ar fi "banii" de exemplu, nu are rost sa veniti cu abureli dintre acestea, deoarece ei stiu la fel de bine ca si mine ca dupa ce "schimba" ei lumea, nu mai au ce face mare lucru cu banii, ca doar asa de dragul sa stii ca ii ai, nu te incalzeste cu nimic.
  Pot sa va dau o mie si-o suta de motive, pentru a nu crede aceasta speculatie prosteasca si infernala sau aceasta absurditate si stupiditate imensa, daca vreti.
  Asa ca mai puneti mana pe o carte, ca nu arde si faceti-va, voi, voua un bine, ca numai de castigat aveti!

  RăspundețiȘtergere
 106. Nu scrie nicaieri de unde a fost preluat acest articol, doar daca autorul a facut el insusi un reportaj de investigatie la fata locului...

  P.

  RăspundețiȘtergere
 107. Ciudad! De mai bine de 10 ani, vorbesc vrute si nevrute, despre ce se intampla acum. Fara nici o logica, sau studii superioare! Insa, mai ciudat, pana acum 3 zile, nici nu auzisem de HAARP. De cum am vazut filmuletul, din senin, am avut la cunostinta tot planul pe care tocmai il citesc in acest articol. Ce ma fascineaza cel mai mult, este ca, acum cativa ani nici macar nu eram interesata de prea multe informatii din exterior, apoi, cineva s-a gandit sa ma izoleze pentru un timp, fara a avea acceptul la tv sau la oricefel de informati civile. Am facut eforturi deosebite, psihologice, ca sa ies din acel mediu. Nu va ganditi la puscarie! :) A muncii interna in casele spaniolilor, este mai crunt, decat in puscarie!
  Acum intrezaresc si solutia care v-a inceta la timp util si destrama aceasta elita masonica, precum si planunurile lor diabolice.
  Cineva, spunea mai sus ceva de biblie, sau de evanghelie. Gresit! Eu zic doar de Dumnezeu. Aveti sansa sa-l cunoasteti si sa-l intelegeti acum, in aceasta viata. Urmariti filmul Legea Rezonantei si veti intelege tot ceea ce este de inteles.http://www.youtube.com/watch?v=MDo8dO6hnjo
  Vizionare placuta!

  RăspundețiȘtergere
 108. cinstit este ca banul conduce lumea. adevarat este dar tot atit de adevarat este , chit ca este dureros . este ca suntem deja prea multi si trebui oprita expansiunea omului . cel putin stagnata ca numar. din ce credeti ca mai putem ramine in veata daca planeta nu mai poate regenera resursele care noi le consumama??????????? si noi suntem construiti numai pe a consuma????????

  RăspundețiȘtergere
 109. Si daca suntem dublu decat acum si tot are pamantul cu ce ne hrani daca vrem ,asta e in mintea ta, sau ai uitat ca totusi exista DUMNEZEU?Asta era de inteles ca in umbra e"cineva" care are grija ca noi oamenii sa fim tot mai putini ca sa fim mai usor de stapanit,de aia unii si acum considera ca suntem prea multi pe planeta.............ma lasi? Omul a fost construit cu creier dar ,din pacate sunt putini ,cam prea putini care-l folosesc si-l exploreaza pana-n cele mai launtrice locuri. DUMNEZEU care e in noi tot timpul va iesi la suprafata cat de curand dar pt asta e nevoie de mai mult din partea noasta si aici nu ma refer la religie ci la vechea si vesnic noua IUBIRE........Daca o lasam sa moara ...........si noi vom muri.

  RăspundețiȘtergere
 110. Fratilor pe la sfarsitul lui 2012 se va trece la moneda unica. Saracia va fi in floare. Informatia a fost confirmata de fratii nostri clarvazatori. Nu e de gluma... Cert e ca lumea va trebui sa se adapteze acelui mod de viata rudimentar. Nu va fi sfarsitul lumii ci doar un timp de grele incercari. Dumnezeu fie cu voi!

  RăspundețiȘtergere
 111. Dragi mei , singura noastra speranta este Dumnezeu , "Fii tare , imbarbateaza-ti inima , si nadajduieste in Domnul "
  Caci painea si apa nu ne va lipsi si cum e fagaduinta Domnului " Cei ce vor rezista pana la sfrasit vor primi cununa vietii"
  Apropiati-va mai mult de El ( Dumnezeu ) si dati slava caci El nu va va parasi ! AMIN

  RăspundețiȘtergere
 112. Oare de ce intotdeauna cand apare cate un fost mason de asta ba este invins de boala sau e pe moarte si incepe sa spuna el adevarul??

  RăspundețiȘtergere
 113. Daria,,,NIHIL SINE DEO!-sa nu ne pierdem credinta in D-zeu indiferent ce s-ar petrece pe pamant.Sa fim buni,curati in fapte si suflet.

  RăspundețiȘtergere
 114. Noi trebuie sa avem mereu in inima speranta ca totul se va sfirsi odata si ca Hristos va veni

  RăspundețiȘtergere
 115. Doamne,ocroteste-i pe romani!...Doamne,lumineaza-i si-i salveaza!...Cuprinde-i in palmele tale,Doamne si nu-i lasa sa cada in pacat! Hraneste-i,Doamne doar cu tot ce este iertare,iubire,bunatate,incredere,smerenie,modestie,harnicie,curaj,puritate sufleteasca,Hraneste-i,Doamne cu Lumina ta Divina!...Alunga,Doamne orice pacat din inimile,gandul,trupul lor,pentru ca sufletul lor sa ajunga doar in Imparatia Ta! Faca-se voia Ta,Doamne! Trimite,Doamne catre toti semnele binecuvantarii tale,iar pe cei care traiesc aici doar cu scopul Divin de a ne arata Calea cea Adevarata intareste-i,da-le Doamne viata lunga pentru ca este atat de important ca noi cei pacatosi sa avem mentori calauzitori in drumul care il avem de urmat... Faca-se voia Ta,Doamne!...Amin!

  RăspundețiȘtergere
 116. eu cred tot ce spune aici,si vreau sa se intample cat mai repede lucrurile acestea

  RăspundețiȘtergere
 117. Aceastea sunt semnele care au inceput sa le vada omenirea,ale Apocalipsei.cu toate ca noi traim vremuri Apocaliptice de mult,dar acum este inceputul sfarsitului....Diavolul is face armata cea mare de care scrie in Biblie.

  RăspundețiȘtergere
 118. treziti-va la realitate doamnelor si domnilor, se vede clar ca aurul creste enorm, toate bancile falimenteaza, investiti toti bani in aur si o sa-mi multumiti, suntem intr-o lume de cacati corupti totulse adevereste

  RăspundețiȘtergere
 119. Singura problema a noastra este ca suntem condusi de oameni...si asa cum suntem si noi sunt si ei...crezi ca daca nu ai ajunge la puterea absoluta nu ai face la fel? cel putin pe mine nici macar nu m-ar durea de voi...putin mi-ar pasa nu va cunosc nu ma intereseaza....PROBLEMA ESTE CA SUNTEM CONDUSI DE OAMENI SI A FII OM NU POTI CONTROLA :D stii vb aia fii si tu ca lumea

  RăspundețiȘtergere
 120. Acelasi care a scris => Singura problema a noastra este ca suntem condusi de oameni => MINTEA TA E UN FRONT DESCHIS !!!

  RăspundețiȘtergere
 121. dumnezeu nea facut si ne lasat pe pamant dar in aceasta privinta nu o sa ne ajute deoarece este operele noastre ,,asa ca,eu zic sa ramanem cu credintza in suflet si cu arma in mana daca nu vrem sa traim controlati si ca niste sclavi;despre toate cele spuse sus va zic sincer ca se stie de cati va ani prea putini sunt cei care descopera ata de tarziu aceste informati.pentru inceput uitativa pe youtube teoria conspiratiei,dupa aceia nu o sa mai fiti chiar asa necunoscatori ale acestora.iar pentru moderator las ruga sa furnizeze lista mansonilor asa ar intzelege lumea carei treaba si cine sunt acestia,daca nu o ai o so postez eu intr_un comentariu.

  RăspundețiȘtergere
 122. si mai cred ca trebuie sa luptam sa nu ne facem strabuni de ras si sai omoram pe iluminati si mansoni, cfr, Rockfeller, Carnegie şi Ford.eu cred ca 1000 de omeni nu pot gandi cei bun pt cateva miliarde sincer am uitat cine a zis asta dar e adevarat si de aceia propun razboi pentru cei care persesuta omul clasa mijlocie sau cea saraca care suntem acum, sa nu va ganditi ca suntem clasa mijlocie daca avem cate o casuta si un pc

  RăspundețiȘtergere
 123. hahah ...hai k-buna , tot ce spune omuletul asta e minciuni ...si sa va zic de ce ..pai voi credeti ca magnatul ala care facea parte din...etc ,etc organizatie secreta i-l lasau asa sa se spovedeasca la pastorasul asta k sa zica la toata lumea prin net..pai voi va dati seama cum sint paziti astea care stiu secrete in pargul morti ??hehehe..se vede k aici care a scris aceasta informatie nu stie apsolut nimic despre asa zisele organizatii secrete care guverneaza lumea din umbra..toti ,apsolut toti sint paziti zi si noapte pina i-si da duhu si sa fie sigur ca nu se spovedeste la nimeni si nimic sa nu vina in contact cu ei, hai so lasam balta ..la chemat pe amaritul asta de pastor sa se spovedeasca ditamai magnat al petrolului si care detine atitea si atite informati secrete despre aceste organizati mondiale .tot ce va pot spune k aceste organizati exista si actioneaza in binele umanitati,al democratiei si al libertaii in lume ,datorita lor disfrutam astazi de libertate de expresie ,democratie,si de o economie care sigur se va insanatosi in urmatorii ani,eu sint optimist si veti vedea cum acest pastor va cadea de micinos in fata celor care au citit si au crezut ..e un ipostor sigur acest om care se da drept pastor si care e omul lui dumnezeu" si urmareste numi interesele lui ,despre .
  daca aceste informaiti erau adevarate ??? pastorasul asta era mort pina acum la ora care va sriu..pa si sa auzim de bine..

  RăspundețiȘtergere
 124. Odata acsti zisi Masoni isi vor gasi Nasul,Credinta e mai presus de orce -DUMNEZEU SA NE AJUTE............

  RăspundețiȘtergere
 125. Articolul asta e o prostie...E postat in 2011,cand majoritatea(3 sferturi) din lucrurile mentionate acolo s-au intamplat.Corect? Daca regele asta al titeiului(care dupa stiinta mea,e Khalifa bin Zayed al Nahyan) si,nu e mort.,s-a spovedit,popa/pastor/calugar/etc nu are voi sa spuna nimic din ce s-a spovedit ala! am cautat pe google/internet(care tot voi ziceati ca nu e controlat"inca"de masoni)si ghici ce,nu exista pastorul Lindsey Williams...E O PROSTIE ARTICOLUL ASTA ! si daca ala tot are cancer in faza terminala,etc...de ce nu a zis pastoru "Lindsey Williams" cum il cheama...ori ca il omoara masonii,ori ca moare el...nu-i tot moarte? Inca 1 lucru...masoneria exista de mii de ani...nu a aparut credinta de cand exista masoneria...asa,revin si de cand exista,nici macar 1 UN SINGUR MASON NU A VORBIT DE PLANURILE LOR ! si vorbeste gagauta asta...hai ca v-am lasat...cred ca v-am dat destule motive sa va dati seama de prostia care se gaseste in articolele astea...Pace !

  RăspundețiȘtergere
 126. Vreau sa spun tuturor celor care cred in Dumnezeu cu adevarat ca un adezarat copil al lui Dumnezeu nu asteapta aceste evenimente.CI pe DOMNUL sau.Cu aceste cuvinte cred ca am in curajat pe frati si am mai descurajat pe satan si pe iluministi sai.Si ma intorc din nou catre cei care spun ca sunt credinciosi pentru ca de bine de rau mai toti ne numim crestini, dar ne aruncam tot felul de cuvinte care nu cinste nici unui om cu teama de Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 127. Vino Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu si scapane de acesti vrajmasi vicleni, ca prin Tine si Puterea Ta sa dobandim Victoria Eterna... Doamne Ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 128. Voi chiar credeti ca Dumnezeu este salvarea?Mai ganditi-va! Voi inca credeti in arca lu' Noe(LOL),deci nu aveti pic de creier! Fiecare o sa fie pe cont propriu bineinteles controlati de niste "animale" care o sa isi bata joc de noi! Rugati-va la un streang si la o craca sa nu se rupa inainte sa va spanzurati de necaz!

  RăspundețiȘtergere
 129. Da-mi doamne un ferrari si o masina de spalat ca uite cate cruci bat!!! Fuck Jesus!!!

  RăspundețiȘtergere
 130. Multa lume de aici are nevoie de un psiholog,inclusiv adminii blogului ! Prieteni sunteti nebuni !
  Nimeni nu ni`l ia pe Dumnezeu.
  Dumnezeu ne da,dar nu ne baga in sac ! Puneti osul la treaba !
  Dumnezeu ne da posibilitatea sa alegem in a face un lucru bun/rau sau nu !

  Nu mai manipulati mintile slabe,cu credinta extrema !
  Nu mai faceti propaganda !

  De va fi sa murim,vom muri oricum ! Nu mai creeati panica !

  RăspundețiȘtergere
 131. http://www.youtube.com/watch?v=D6UeLg-ASks

  RăspundețiȘtergere
 132. Sunt multi oameni necredinciosi p lumea asta...si din cate am vazut sunt multi care nu cred in Dumnezeu si afirma lucrul asta si p blog...asta nu inseamna ca eu sunt un/o sfant/a pentru ca toti avem pacate si le facem fie ca vrem fie ca nu vrem...E o blasfemie c spuneti unii dintre voi nici makr nu pot sa cred ca nu aveti pic d credinta!Chiar imi pare rau pt atei pt ca toti suntem fii lui Dumnezeu si ar trebui sa ne rugam pentru poporul si pentru sufletele noastre.Ve'ti vedea in lumea de apoi c va asteapta daca p lumea asta nu va caiti si nu va indreptati gandul si sufletul inspre Dumnezeu...

  RăspundețiȘtergere
 133. Hmmmmmmm..... ce sa spun, in spatelearticolului asta trebuie sa se ascunda unmesaj subliminal. Cine l-a scris are un scop precis. rasfoind comentariile anterioare, presupun ca e foarte usor sa isterizezi lumea, care si-asa este cuprinsa de criza si de saracie.Hai sa ne vedem de treburile noastre.. daca va fi sa fie un al III-lea razboi, va fi probabil declansat din motive de resurse. Toti stim ca rezervele de petrol sunt pe sfarsite. Imi amintesc de un banc cu "zvonerii" si"raspandacii" care circula pe vremea lui Ceasca.Articolul este scris de un zvoner, cu scopul de a testa opinia. Personal nu am sa cumpar niciodata aur sau argint si am sa-mi vad de treaba ca si pana acum.La banci, nu ma imprumut din principiu.Toata povestea saeamana cu cea a drobului de sare.....

  RăspundețiȘtergere
 134. si voi vreti sa cred asa cv :-j...apropo de unde ai tu informatiile alea :) ...adika un blog abia auzit de cineva sa puna mana pe informatiile astea:) :-j

  RăspundețiȘtergere
 135. Si faci blogu asta de cacat pentru a speria lumea ? E un singur om ce conduce lumea Dumnezeu ! Voi copii intre 4 pereti ai camerii bagati vrajeli pentru agitarea populatiei ...

  RăspundețiȘtergere
 136. acum inteleg asaltul acesta mirsav asupra tarii noastre.

  RăspundețiȘtergere
 137. Frica este doar o imaginatie bogata.Sunteti saraci?In comparatie cu cine?Sa-mi spuna cineva ca nu are strictul necesar si are timp de net!Va simtiti legati cu adevarat de ceva?Atunci suferiti ca meritati?Credeti ca un razboi va face sa dispara pamntul?Credeti ca o alta ordine monetara va v-a face mai putini sau mai mult datori la banci?Apropo va simtiti niste oameni liberi?Sunteti fericiti?De ce,ca v-ati platit ratele?Care este scopul vostru pe pamant?AVETI GRIJ CE VA DORITI!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 138. Pana una alta totul suna a propaganda sectara,sau neoprotestanta. Am vazut astfel de txte ce se folosesc de "protocoalele intzeleptzilor sionului" ptr. a oferi anumite informatzii,dar nu uita sa adauge cúvinte precum : "anticrist,diavolul, mesia " cuvinte ce te duc cu gandul la biblie, shi astfel faci legatura cu ideea ca salvarea este la biserica, sau orice alt "orgazatzie creshtina" Dak ne straduim sa ieshim din triunghiul " calau-victima-salvator" vom observa ca nu are nici o logica sa alergi in bratzele cuiva ptr a fi "salvat" tzinand cont de faptul ca salvarea se afla in comportamentul shi hotararile noastre.

  RăspundețiȘtergere
 139. Se aproprie sfarsitul anului 2012 iar lumea pare a fi la fel, nu s-au schimbat prea multe!!

  RăspundețiȘtergere
 140. Pfff... nu s-au schimbat prea multe? uite ba ca deja incepe tot ce au de gand aia sa faca... uitate we in juru tau... citeste, documenteazate... praf si ruina se alege frate... ne "mananca" pe toti... uitate un pic in jur. "Ne-am ras" pe romaneste. Inghiti toate prostiile si kkturile ce vor ei sa le inghiti si esti orbit de prafu ce ti-l arunca ei in ochi we. Trezirea we oameni! Unii nu vor sa accepte realitatea sau au mintea prea limitata. Descuiati mintile ma si priviti in juru vostru. Nu va limitati la kkturile ce le faceti zi cu zi si nu asteptati sa muriti ca prostii la 70 de ani fara sa fi incercat sa realizati cv sau sa puneti osu la cv in viata voastra. NU va lasati in voia sortii... adik in voia "lor". Suntem manipulati ca niste papusi... in plm zici ca suntem intr-un film frate da asta e realitatea. Nu va mai incuiati si nu va mai impuneti niste limite cretine kre va trag inapoi.

  RăspundețiȘtergere
 141. Articol publicat in 7 martie 2011
  "Punctul 1.

  În cel mult doi ani de acum încolo, va fi plănuită şi dusă la îndeplinire o lovitură militară fulgerătoare asupra Iranului, ce va declanşa apoi un război care la scurt timp după aceea va face să se dezlănţuie cel de-Al Treilea Război Mondial."


  E luna mai 2013, au trecut doi ani si doua luni, nu a inceput inca lovitura fulgeratoare asupra Iranului. E drept, interese de a controla tara aia sunt, la fel cum SUA ar vrea sa tina sub control si Venezuela sau alte tari cu resurse abundente.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Era cat pe ce acum o luna cand au vrut sa atace Serbia care era aliata cu Iranul. Ghici ce se intampla! Ceva s-a intamplat ce e drept, ieri am vazut o intalnire intre Obama si presedintele (sau ce o fi) Iranului, care chipurile a iesit bine. Ori s-au predat, ori urmeaza sa ii atace pana la sfarsitul anului. Oricum anul "13" nu cred ca va fi scapat din mana. Trebuie sa se intample ceva maret!

   Ștergere
 142. hmmm..ok, lovitura fulgeratoare asupra iranului INCA nu a inceput dar razboiul economic da. L-au inceput din cipru. Au distrus economia intregii tari ditrugand 2 cele mai puternice banci..a inceput din grecia si au lovit zdravan intai in cipru sub pretextul ca ar fi singura solutie desi NU era si legea a fost votata cu diferenta de 1 singur vot. locuiesc aici de ceva ani,am trait-o si vad ce se intampla din pacate...si..asa cum se stie urmeaza spania. deci DA usor usor prabusec bancile

  RăspundețiȘtergere
 143. Exista atata prostie si obscurantism in lume,incat oamenii pot fi manipulati foarte usor...dovada aceste articole si comentariile facute pe marginea lor...cata prostie zace in unii...asta este inspaimantator,nu ce fac masonii,sau alte bazaconii de acest gen...vaicareli bigote si presupuneri eronate...vom ajunge salbaticiti inapoi in pesteri si paduri si vom vana cu pietre...un razboi tot va fi,pt ca oamenii sunt rupti de foame si nevoi...si cand ti-e foame ,ravnesti la farfuria altora...asa ca,instinctul de supravietuire va distruge totul...ratiunea doarme.

  RăspundețiȘtergere
 144. Inca nu a inceput razboiul cu Iranul...dar ce-i drept nici anul nu s-a terminat. Restul sunt chestii adevarate care deja s-au intamplat. Daca va uitati numai la "nora pentru mama" o sa muriti legumificati si nespovediti in fata monitoarelor.

  RăspundețiȘtergere
 145. hai sa nu ne panicam oameni buni ,este adevarat ce se spune ,au in plan iluminatii astia sau francmasoni ce-or fi ei dar stati linistiti ,inca exista credinta in DUMNEZEU ,SINGURUL LUCRU DE CARE SE SPERIE EI SUNT REVOLTELE IN MASA ,SA FIM UNITI !,inca SUNT MICI EI PENTRU O LUME ASA DE MARE ,FIECARE SE GINDESC CA AU COPII SI NOR VOR LUA PARTE IN FINAL LA PLANUL LOR DIABOLIC .FITI LINISTITI !,SPER SA FIE BINE SI SA LUPTAM IN CREDINTA ,SUNT ZVONURI PENTRU A PUTEA DESTABILIZA ECONOMIC MULTE TARI ,DUMNEZEU NE IUBESTE SI BINELE VA INVINGE RAUL !

  RăspundețiȘtergere
 146. DECI, PANA LA URMA, ACEI HOMOSEXUALI, SA INTELEGEM, CA AU FOST CONTROLATI DE ,,ILUMINATI,,, SI DROGURILE, . Oricum, CU ASTFEL DE VICII, ALE OAMENILOR CIUDATI, LUMEA, O LUA LA VALE, MAI ALES, CA CUM IN 2014, RUSIA, PARCA CHIAR VREA UN RAZBOI, SI PT CE.? Niste pamant? Nu cred!!!, au dreptate, ,,illuminatii,, conduc pe rusi, daca ati vazut si in acea poza cu semnul shaolin, apare si semiluna, cu o stea, nu ne da de gandit? Daca ar fii, sa ne uitam, la ce se intampla un rusia, nu ne-am mira, pe strazii oamenii se omoara intre ei, oare, prin mass media, sunt manipulati?cred canda!!! Si sincer, pana in 2015, doamne fereste, dar cred ca v-a incepe al 3 razboi mondial, si pana la urma, faza cu dumnezeu, daca mai stiti, in perioada inchizitiei, cei care nu credeau in dumnezeu erau arsi, si dumnezeu era doar, o arma de a controla oamenii, cu asa zisa ,, putere divina,, si acum ii va omora ca sa nu mai creada? Sau ce? Sincer, imi este frica de ce v-a urma, pana si distrugerea celor doua tunuri gemene, a fost creatia ,,illuminatilor,, daca va uitati la videoclipuri de impaturire a bacnoteler de 20 de dolari, veti observa, ca, acolo, se vad cele doua turnuri gemene, distruse, deci, ,,illuminatii,, au fost de cand lumea si pamantul, noi suntem prea mici ca sa schimbam ceva, dar cred ca singurul lucru pe care il putem face este, sa CREDEM IN DUMNEZEU, SI SA NE RUGAM, SA NU APARA CEL DE AL 3 RAZBOI MONDIAL CACI DACA V-A APAREA, V-A FII NENOROCIRE, MAI ALES CU HOMOSEXUALITATEA SI DROGURILE, PEDOFILIA, MA TREC FIORII,

  RăspundețiȘtergere
 147. OPORTUNITATEA DVS. DE AUR, DE A CONECTAREA TEMPLULUI DE BANI SI PUTERE MARE DE ILUMINAT,
  Puteți să contactați agentul tematic ILUMINATI PRIN whatsapp +2348138555220 sau poștă
   (illuminate666temple@outlook.com)

  Sunteți un om de afaceri sau o femeie, politic, muzician, student, vrei să fii bogat, faimos, puternic în viață, să te alături Illuminati
  cultul de fraternitate de astăzi și obține instant suma bogată de. 1 milion de dolari într-o săptămână și o casă gratuită. în cazul în care alegeți să trăiți în această lume și, de asemenea, obțineți 500.000 de dolari SUA lunar ca salariu ...

  Beneficiile acordate noilor membri care se alătură ILLUMINATI.
  1. O recompensă în numerar de 1000 000 USD USD
  2. Un nou vis elegant, evaluat la $ 500.000 USD
  3. Casa de vis cumparata in tara la alegerea ta
  O lună rezervată numirii cu Top 5 lume
  Liderii și Top 5 celebrități din lume. Dacă sunteți interesat de apel
  agentul acum +2348138555220? r ce-l pune pe el
  +2348138555220) sau puteți să ne trimiteți un e-mail,
  (illuminate666temple@outlook.com) pentru inițierea imediată online

  RăspundețiȘtergere
 148. OPORTUNITATEA DVS. DE AUR, DE A CONECTAREA TEMPLULUI DE BANI SI PUTERE MARE DE ILUMINAT,
  Puteți să contactați agentul tematic ILUMINATI PRIN whatsapp +2348138555220 sau poștă
   (illuminate666temple@outlook.com)

  Sunteți un om de afaceri sau o femeie, politic, muzician, student, vrei să fii bogat, faimos, puternic în viață, să te alături Illuminati
  cultul de fraternitate de astăzi și obține instant suma bogată de. 1 milion de dolari într-o săptămână și o casă gratuită. în cazul în care alegeți să trăiți în această lume și, de asemenea, obțineți 500.000 de dolari SUA lunar ca salariu ...

  Beneficiile acordate noilor membri care se alătură ILLUMINATI.
  1. O recompensă în numerar de 1000 000 USD USD
  2. Un nou vis elegant, evaluat la $ 500.000 USD
  3. Casa de vis cumparata in tara la alegerea ta
  O lună rezervată numirii cu Top 5 lume
  Liderii și Top 5 celebrități din lume. Dacă sunteți interesat de apel
  agentul acum +2348138555220? r ce-l pune pe el
  +2348138555220) sau puteți să ne trimiteți un e-mail,
  (illuminate666temple@outlook.com) pentru inițierea imediată online

  RăspundețiȘtergere
 149. Nu lăsați să vadă lumina. Bani, puteri, faima si bogatia devin titlul dvs. in doar trei zile.
  Dacă sunteți interesat să vă alăturați sediului frăției Illuminati de la (SUA) E-mail: (joinilluminati66@gmail.com)

  Pentru inițierea dvs. online.
  Nu contează unde ești. Nici o distanță nu poate afecta munca bafometului nostru.
  Contactați-ne pe Viber Messenger: +1 (909) -328-3827
  Nu vă lăsați înșelați și ferește-te de internet
  fraudatorii care pretind că sunt calea noastră,
  asigurați-vă că vă confirmați înainte de a face o anchetă.

  RăspundețiȘtergere
 150. ÎMPOTRIVA DE LA MULȚUMIRE! În ceea ce privește faptul că ați devenit membru al Marelui Lumină, vă mulțumim. Fii parte din ceva profitabil și special (BINE ATI VENIT LA LUMEA ILLUMINATI). Sunteți POLITIC, ENGINEER, DOCTOR, ENTERTAINER, MODEL, FOOTBALLER GRADUATE / STUDENT, E.T.C SA V-ATI VIZATĂ EXTENSIA BUSINESS-ULUI DE A VENIT MAI MULT. Este pertinent să știți, de asemenea, că Pentru a deveni un membru, și câștiga suma de 3.000.000 de dolari ca membru iluminat și 8000 dolari la fiecare trei zile. Te rog să faci parte din "OPORTUNITATEA" AURULUI Marele organizație iluminată te face bogată și faimoasă în lume, te va scoate din rădăcina iarbă și te va duce la o înălțime mai mare dacă ai fi dorit mult timp să fim și împreună vom domnia lumii cu puterea mare și puternică a Iluminaților, o viață îndelungată și prosperitate pe pământ, cu viața veșnică și jubilarea. INBOX MR PATRICK ACUM dacă sunteți interesat !! .... VIA EMAIL: agentpatrick5@gmail.com SAU VIA WhatsApp +2348055329159 SAU VIA Website http://gravatar.com/agentpatrick5 Puteți, de asemenea, prin BLOG agentpatrick5.blogspot.com dvs. destinul este în mâna ta.

  RăspundețiȘtergere
 151. În viața noastră simplă, dragostea joacă un rol foarte specific. Acum suntem capabili să vă facem viața dragostei sănătoasă și nu are spațiu pentru orice tip de probleme. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul AGBAZARA TEMPLE OF SOLUTION. Mi-a ajutat să arunc o vrajă care mi-a adus amorul de mult pierdut înapoi cu 48 de ore care m-au lăsat pentru o altă femeie. puteți să-l contactați și pe el ( agbazara@gmail.com ) sau să îl sunați / WhatsApp pe +2348104102662 și să fiți fericit pentru totdeauna cum am acum cu experiența lui.

  RăspundețiȘtergere
 152. Salutări de la marea ordine a iluminaților la statul unificat
  și în întreaga lume, aceasta este o oportunitate deschisă de a se alătura
  iluminați fraternitate unde vă puteți recupera
  vise pierdute și, de asemenea, unde puteți vedea lumina bogăției și
  fericirea fără sacrificiu de sânge. Și plătim, de asemenea, suma de
  550.000 USD pentru a primi toți noii membri în timp ce se alătură
  frații și, de asemenea, la o casă la alegerea și locația lor
  investiții, împreună cu această oportunitate în viață, astfel încât să poată fi
  celebru.

  Beneficiile acordate noilor membri care se alătură ILLUMINATI.
  1. O recompensă în numerar de $ 550.000 USD.
  2. Un nou model CAR Dream Sleek evaluat la $ 150.000 USD
  3. O casă de vis cumpărată în țara pe care o alegeți.
  O întâlnire de o lună cu cele mai bune 5 din lume.
  Liderii și cele 5 cele mai importante celebrități din lume. Dacă sunteți interesat de răspunsul kndly prin intermediul

  thebrotherhood724@gmail.com  NOTĂ ; această fraternitate Illuminați la care te poți alătura de oriunde
  în lume India, Turcia, Africa, Statele Unite ale Americii, Malaezia,
  Dubai, Kuwait, Marea Britanie, Austria, Germania, Europe.Asia etc.,


  Îmi privesc minunatul iluminat din SUA

  RăspundețiȘtergere
 153. Mărturia mea Vreau să îi mulțumesc foarte mult domnului William Who mă ajută să mă alătur Cultului Illuminati. Nu am știut niciodată că Illuminati este real, dar el mi-a oferit-o Illuminati este reală. Și spuneți-mi lucrurile pe care trebuia să le știu / să le fac ca membru pentru a fi primele mele beneficii au fost de 2 milioane de dolari noi o mașină cu un salariu lunar, domnul William îi mulțumește pentru tot ceea ce a făcut pentru familia mea și totul datorită domnului superior, NOTĂ: Iluminații aduc bogăție și faimos în viață, aveți un acces complet pentru eradicarea sărăciei departe de viața dvs. acum, nu uitați că destinul dvs. este în mâna dvs. și doar puteți determina ce va deveni, sărăcia și doza de rău nu există pentru cei care alătură-te Illuminati și nu ignori niciodată o persoană care are grijă de tine, pentru că într-o zi îți vei da seama că ai pierdut un diamant în timp ce erai ocupat să strângi pietre, să te intereseze amabil sau să contacteze Whatsspp Mr. William Blow: +2348078351159.

  RăspundețiȘtergere
 154. Bună ziua tuturor că am navigat pe internet și am văzut o mulțime de posturi greșite
  cu privire la SOCIETATEA ILUMINATĂ, m-am simțit rău în acest sens, vreau să vă las
  știu puține lucruri despre societatea ILLUMINATI. În primul rând, mă alătur ILLUMINATI
  HOOD prin ajutorul unui agent pe care cineva m-a prezentat online, după
  ani de hotărâre de a fi membru. fiind membru al ILLUMINATI
  averea ta este garanție, vei fi protejat, faima, influența puterii
  de ex., toate acestea vă vor oferi. un lucru pe care vreau să îl corectez este că
  ILLUMINATI nu plătesc membrilor niciun salariu, dacă sunteți inițiat
  îți va da sămânța bogăției și te va binecuvânta cu înțelepciune, putere,
  influența e.t.c trebuie să ai succes. Semința de avere este singura
  bani pe care societatea ILLUMINATI îi acordă membrilor lor, cu acest lucru puteți începe
  orice cu banii și vei avea succes. Un alt lucru este că
  societatea are binecuvântare specială pentru politicieni și super stele. Fiind un
  Membru ILLUMINATI este o decizie personală, societatea nu forțează sau cerșește
  oamenii să li se alăture. m-am alăturat pentru că vreau, niciun corp nu mă forțează și sunt
  foarte fericit că sunt membru astăzi pentru că au contribuit foarte mult la ai mei
  viața făcându-mă unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din lume. Daca esti
  interesat să se alăture societății ILLUMINATI, agent de contact SIR Lord Albert, în acest sens
   trimiteți-i un e-mail la @ theilluminatisociety999 @ gmail.com sau dumneavoastră
  îl poate și WhatsApp pe acest +971581862509 el a fost
  unul care mă ajută. acesta este puținul ajutor pe care vi-l pot oferi.

  RăspundețiȘtergere
 155. Buna tuturor, numele meu este MAVIS WANCZYK. Sunt din POLONIA. Am o mărturie despre cum m-am alăturat frăției de illuminati, încercam să mă alătur acestei organizații de atâția ani, am fost înșelat de falsul agent în GERMANIA, eram jos Nu am mai putut să-mi hrănesc eu și familia mea și am încercat să câștig bani prin toate mijloacele, dar toate în zadar, mi-a fost teamă să contactez orice agent de iluminat pentru că mi-au mâncat banii, într-o zi am dat peste un post de cineva care dă un mărturie mulțumind unui bărbat numit AJAJA MASON că l-a ajutat să se alăture fraternității illuminati, apoi m-am uitat la e-mailul bărbatului și la numărul de telefon scris acolo, mi-a fost teamă să-l contactez pentru că am fost înșelat de nenumărate ori de escroci care au mâncat 10.000 de ani și am plecat cu banii, atunci am fost foarte confuz, așa că am decis să contactez persoana care i s-a dat mărturia și l-am sunat și am comunicat cu el la apeluri telefonice înainte de a începe să-mi spună propria sa poveste despre când a vrut alătură-mi mi-a spus ev orice e de făcut, apoi m-am gândit și l-am sunat pe agentul numit AJAJA MASON și el mi-a spus tot ce trebuie să fac și am fost inițiat, în mod surprinzător mi s-a oferit beneficiul meu de a fi un membru nou al marii frăți de iluminat că am fost atât de fericit, pentru aceia dintre voi care încercați să vă alăturați acestei organizații, aceasta este oportunitatea dvs. de a vă alătura CONTACȚIUNI MASON AJAJA PE ajajailluminati@outlook.com SAU NUMĂRUL WHATSAPP PE +447418349840 PENTRU MAI MULTE INFO

  RăspundețiȘtergere
 156. Ești om de afaceri, politician, muzică,
  student și vrea
  fii bogat, puternic și faimos în viață
  nevoie de putere
  pentru a-ți atinge visele îți poți atinge
  visează pentru a
  membru al Iluminatului. cu asta tu totul
  vise și
  dorințe ale inimii care pot fi realizate pe deplin dacă
  chiar vreau
  fiind membru al marilor nume ale
  Lumină-te atunci
  puteți contacta (illumenatirichtemple@gmail.com)
  Țările …………………………………………… Stat.
  sau
  apelați miss sarah on și puteți adăuga har la whatsapp +2348104857337 mulțumesc

  RăspundețiȘtergere
 157. Ești un om de afaceri sau o femeie, un artist, un politician și vrei să devii mare, Puternic și faimos în lume, alături de noi pentru a deveni unul dintre membrii noștri oficiali astăzi. vi se va oferi o șansă ideală de a vizita iluminatul și reprezentantul său după ce înregistrarea este finalizată de dvs., nu este nevoie de sacrificiu sau de viață umană, Frăția Illuminati aduce o bogăție și faimă în viață, aveți un acces complet pentru a eradica sărăcia departe de dvs. viata acum. Este doar un membru care a fost deja inițiat în biserica din illuminati, care are autoritatea de a aduce orice membru la biserică, așa că, înainte de a contacta pe cineva, trebuie să fii legat de cine este deja membru, alături de noi astăzi și realizează-ți visele. Odată ce ai devenit membru, vei fi bogat și faimos pentru tot restul vieții tale, iluminatii vor face ca acest membru să fie fericit. Asa ca vreau sa fii si tu membru al iluminatilor. contactați-ne azi whatapp +12349015088017 Email: markmonroy869@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 158. Bună ziua tuturor Vreau să folosesc rapid acest mediu pentru a împărtăși o mărturie despre modul în care am fost direcționat către un membru Legit și real Illuminati care mi-a transformat viața din iarbă în grație, de la săracă la o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viață sănătoasă și viață bogată fără stres sau dificultăți financiare. După atâtea luni de încercări de a deveni membru al Illuminati și am fost înșelat cu suma de 3.000 de dolari, am devenit atât de disperată când am devenit membru online, care nu mă va adăuga la durerile mele, apoi am decis să contactez un prieten de-al meu care a devenit recent membru, am discutat despre această problemă și, până la concluzia noastră, ea mi-a vorbit despre un bărbat numit Tony Vincent, care este marele maestru din întreaga Africa. Așa că am solicitat să devin membru Illuminati cu ușurință fără stres și s-au făcut toate pregătirile cu privire la modul de a deveni membru în două (2) zile, am devenit membru și suma de 1,5 milioane de dolari a fost depusă în contul meu bancar, așa că vreau pentru a sfătui pe oricine dorește să devină membru ar trebui să-l sune / WhatsApp +2349023046719 sau să trimită un e-mail (newmemberbenefits@gmail.com) nu știe că face acest lucru, mă rog ca Lucifer să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune pe care le-a făcut în viața mea .

  RăspundețiȘtergere
 159. CĂUTEȚI BOGATE, FAME, PUTERE, PROTECȚIE, SOLUȚIE, CUNOAȘTERI, ÎNȚELEPCIUNE ETC?
  Ești un om sau o femeie de afaceri, politician, muzician, pastor, avocat, actor, actriță, bancher, fotbalist, model, absolvent, student, inginer Și vrei să fii bogat, celebru și puternic în viață?
  ACEASTA ESTE OPORTUNITATEA TA DE AUR ȘI NICI UN SACRIFICIU UMAN. Marea confrerie Illuminati te va face bogat, puternic, celebru și bogat. Vă puteți realiza toate visele și dorința inimii, fiind membru al frăției Illuminati, viață lungă și prosperitate aici pe Pământ, și există mari beneficii și recompense.
  Dacă vrei cu adevărat să devii membru al marilor Illuminati, contactează-ne astăzi.
  E-mail ....: Illuminati666.confirmed01@gmail.com
  Telefon ....: +1 (707) 6027784

  RăspundețiȘtergere
 160. BINE AȚI VENIT LA ILUMINAȚII:
  Doriți să vă modernizați stilul de viață și să-l faceți mai mare în viață și să lăsați o viață mai bună, apoi veniți și ALĂTURAȚI-VĂ LA MAREA ILUMINATI NOUA ORGANIZARE DE ORDINE MONDIALĂ pentru a deveni membru al platformei Miliardari , etc, trimiteți-ne un e-mail la: iluminatisecretsofsuccess@gmail.com Fiecare membru nou va primi 20.000.000,00 USD ca beneficiu și 90.000.00 USD ca plată lunară pentru (șase) luni și un nou Mercedes Benz-AMG C63 S Coupé, dacă sunteți interesat Contactați acum pe WhatsApp: +33758465077 pentru proceduri.

  RăspundețiȘtergere