19 februarie 2011

VIDEO: La funeraliile fostei prime doamne Lady Bird Johnson, fosti presedinti, foste prime doamne, preoti si public faceau de zor SEMNUL SATANIC cu mainile …


Iata si ce aleasa adunatura:Nancy Reagan, Rosalynn Carter, Jimmy Carter, Laura Bush, Bill Clinton, Hillary Clinton, Caroline Kennedy, Barbara Bush, Susan Ford Bales, Maria Shriver, Patricia “Tricia” Nixon Cox …


Claudia AltaLady BirdTaylor Johnson (1912 – 2007) a fost sotia presedintelui Lyndon B. Johnson.


  Acestea sunt marionetele care conduc SUA … Iata si cateva detalii despre doua astfel de familii:

Bill Clinton

William Jefferson Blythe III (1946-), participant Bilderberg Group, fost US President, 1993 – 2001, membru Council on Foreign Relations, membru Comisia Trilaterala, membru Bohemian Grove, a autorizat bombardamentele asupra Serbiei (sa ne amintim ca in zi Sfanta de Pasti, americanii scriau pe bombe “Paste Fericit “). In colegiu a intrat in fratia Alpha Phi Omega si mai apoi in Phi Beta Kappa. De asemenea a devenit membru al Ordinului DeMolay si al Kappa Kappa Psi. Prieten cu familia Rockefeller.

Citat Bill Clinton:

“Nu trebuie sa fim chiar atât de fixati în dorinta noastra de a pastra drepturile americanilor.“

E bine sa ne reamintim si cateva detalii despre sotia sa, Hillary Clinton:

Hillary Diane Rodham Clinton (1947 -), participanta Bilderberg Group, US Senator, candidata prezidentiale 2008, secretar de stat in administratia Obama, participanta World Economic Forum, Salzburg Global Seminar si Renaissance Weekend. Membra Democratic Leadership Council, membra Trilateral Commission, membra Council on Foreign Relations. A intrat de tanara in CASTA politicienilor, ajutandu-l pe guvernatorul Nelson Aldrich Rockefeller in campania republicana.

Intr-o actiune pro avort din timpul campaniei ei electorale a spus (referitor la o vizita in Romania):

„Atat de multi copii au fost abandonati si lasati in orfelinate incat, din pacate, aceasta a dus la o epidemie de SIDA“ (?!)

Si:

“Cred ca o potentiala viata incepe in momentul conceptiei, dar din punctul meu de vedere problema nu se rezuma la viata potentiala, ci afecteaza si celelalte vieti implicate”

2 comentarii:

 1. Sa tragem concluzia ca SIDA a fost fabricata tocmai pentru controlul populatiei?! Are logica, mai ales ca acuma se vorbeste pe fata despre acest lucru. Chiar Bill Gates vorbeste despre folosirea vaccinurilor in acest scop.
  Offf, oare cand ni se vor deschide la toti ochii sa vedem cu adevarat cine conduce aceasta lume???

  RăspundețiȘtergere
 2. Comentariul facut era la afirmatiile "stimabilei" dne Clinton referitoare la copiii abandonati.

  Cat despre semn, ei ce justifica a fi insemnand?
  Oricum, viata lunga nu mai au si probabil stiu asta si din aceasta cauza nu se mai ascund.
  ..dar in final, Binele va invinge :)

  RăspundețiȘtergere