24 februarie 2011

Statuia Libertatii

 
 
Pentru cei care inca mai cred ca lucrurile au loc (sau sunt construite) intamplator ganditi-va ca evenimentele importante semnifica mult mai mult decat ni se prezinta noua.

Statuia Libertatii a fost oferita de catre francmasoni [mason = constructor - constructorii Babilonului] in 1885, si reprezinta pe regina Semiramis, sotia regelui Nimrod al Babilonului - este un simbol satanic, pentru ca acestia l-au venerat pe Baal-Satan.

Torta aprinsa tinuta in aer = gestul este asociat cu Lucifer (Iluminarea Luciferiana), care a fost inger de lumina pana la decadere.

7 comentarii:

 1. pai nu-i clar ca SUA sau Marele Satan conduce lumea,asa ca francmasonii francezi au intuit bine inca din sec 19 la cine sa o faca cadou?!

  RăspundețiȘtergere
 2. vreau sa stiu doar ce religie este creatorul site-lui?

  RăspundețiȘtergere
 3. ce constructori ai babilonului prietene? esti foarte foarte pe langa...

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna.Ma numesc Andreea.Am mai citit pe un site tot genul acesta,si scria inclusiv despre Statuia Libertatii dar mult mai elaborat despre cea ce ai zis tu aici. Din cate observ sunt oamenii care au ochii inchisi si nu vor sa accepte cea ce se intampla in jurul lor, chiar nu inteleg ce cauta pe acest site daca au ochii inchisi la fel si mintea. Ce conteaza de ce religie e cel care a scris acest site, eu sunt de religie crestin-ortodox , dar tin sa dau dreptate la ce se intampla cu "religia" noastra...

  RăspundețiȘtergere
 5. Sunt chiar si pe youtube filmulete cu poze si explicatii la fiecare poza cu diferiti artisti ai muzicii, chiar si din lumea Disney, si multe altele, uitativa acolo, poate veti intelege mai multe.

  RăspundețiȘtergere
 6. http://www.youtube.com/watch?v=m4BoECPkm3o

  RăspundețiȘtergere