24 februarie 2011

“Până în 2020 o să existe un guvern mondial unic” Ray Kurzweil

 
 Ray Kurzweil
Un grup al elitei tehno sunt membrii a ceea ce este cunoscut ca fiind mişcarea trans-umanistă sau post-umanistă. Mulţi din susţinătorii ei văd doar aspectele benefice al creşterii exponenţiale a tehnologiei, cum ar fi redarea vederii orbilor, a auzului surzilor şi o viaţă mai lungă tuturor.
Dar ceea ce mulţi dintre ei nu ştiu este că maestrul eugenic Julian Huxley, a fondat trans-umanismul şi controlorii societăţii admit pe faţă, că noul sistem este făcut să progreseze către o tiranie absolută.
Conducătorul trans-umanist, Ray Kurzweil, se laudă că avansurile tehnologice le va permite celor care-şi permit, să trăiască pentru totdeauna, dar admite că majoritatea nu vor fi capabili să ţină pasul cu noua rasă stăpână.

“Evoluţia biologică este prea înceată pentru specia umană. În următoarele câteva decade va fi lăsată în mizerie.” Ray Kurzweil
“Depopularea ar trebui să fie prioritatea principală a politicii externe faţă de ţările lumii a treia.” Henry Kissinger, 1974
Tehnologia genereaza o noua forma de rasism, avertizeaza Vaticanul

Tehnologia moderna care permite parintilor sa aleaga caracteristicile genetice ale copiilor lor poate da nastere unei noi forme de rasism, a avertizat Vaticanul in cadrul unei conferinte ONU asupra rasismului.
Papalitatea este alarmata si de incercarile inca latente de eugenie care pot fi incurajate de catre tehnicile procrearii artificiale. “Posibilitatea de a alege culoarea ochilor sau alte trasaturi fizice ale copilului ar putea duce la crearea unei subcategorii umane sau chiar eliminarea oamenilor care nu se potrivesc caracteristicilor unei societati predeterminate”, declara arhiepiscopul Silvano Tomasi. Acesta nu a uitat sa aminteasca importanta religiei in astfel de cazuri.
“In lupta impotriva rasismului, comunitatile religioase joaca un rol major”. Arhiepiscopul a criticat fragmentarea crescuta a relatiilor sociale in interiorul societatilor multiculturale, adaugand ca si criza economica mondiala contribuie constant la denaturarea acestor relatii.

Transumanismul - joaca de-a Dumnezeu!!!
TRANSUMANISMUL in presa:
Asa cum stiti deja, acum poti alege culoarea ochilor copilului tau, culoarea pielii ,a parului sau inaltimi intr-o clinica din California care in schimbul a 18,000 de dolari iti poate facilita aceste lucruri. Cei de la clinica respectiva numesc aceasta tehnologie “Medicina Cosmetica” si se bazeaza pe un procedeu numit “pre-implantation genetic diagnosis” care a fost folosit de doctori in ultimii ani pentru a depista boli potential mortale in embrioni.Tehnologia a avansat atat de tare incat doctorii pot observa sute de caracteristici ale viitorului om din stadiul de embrion. Clinica estimeaza ca primul “om cosmetizat” se va naste anul viitor.
Un articol de specialitate a aparut anul trecut sub numele “Genetically modified humans: Here and more coming soon ” si in el se precizeaza ca o echipa de cercetatori din Anglia experimenteaza crearea unui embrion din 3 pariniti(!?).

ISTORIA Transumanismului:

Am tot stat si m-am tot gandit cum de s-a ajuns pana aici…
Oficial, exista o miscare intitulata Transumanism, notata cu >H sau H+. Transumanismul este prezentat ca o mişcare intelectuală şi culturală internaţională care sprijină folosirea noilor ştiinţe şi tehnologii pentru a îmbunătăţi abilităţile şi aptitudinile mentale şi fizice ale oamenilor şi a ameliora ceea ce ea vede ca aspecte nedorite şi nenecesare ale condiţiei umane, cum ar fi prostia, suferinţa, boala, îmbătrânirea şi moartea involuntară.
“Gânditorii” transumanişti declara ca studiază posibilităţile şi consecinţele dezvoltării şi folosirii în aceste scopuri ale tehnicilor de îmbunătăţire umană şi ale altor tehnologii în curs de apariţie. Deasemenea, ei declara ca si pericolele şi beneficiile posibile ale noilor tehnologii puternice care s-ar putea să schimbe radical condiţiile vieţii umane sunt,de asemenea, preocupări ale mişcării transumaniste. Gânditorii transumanişti postulează că fiinţele umane vor fi transformate mai devreme sau mai târziu în fiinţe cu abilităţi atâtde mult extinse încât să merite eticheta de “postumane”. Previziunile transumaniste despre o umanitate viitoare profund transformată au atras mulţi susţinători şi critici dintr-o arie largăde perspective. Transumanismul a fost descris de către un opozant declarat ca “cea mai periculoasă idee din lume”, în timp ce un susţinător contrează spunând că este “mişcarea ce esenţializează cele mai îndrăzneţe, curajoase, imaginative şi idealiste aspiraţii ale umanităţii”…

REPLICI Transumaniste:

• Biologul Julian Huxley - 1957 - definea transumanismul ca “omul rămânând om, dar depăşindu-se pe sine prin realizarea noilor posibilităţi ale naturii sale umane” (Mutant X, ceva…);

• filosoful Max More - 1990 - “Transumanismul este o clasă de filosofii care caută să ne îndrume către o condiţie postumană. Transumanismul împărtăşeşte multe elemente ale umanismului, inclusiv respectul pentru raţiune şi ştiinţă, devotamentul faţăde progres şi o valorizare a existenţei umane (sau transumane) în această viaţă. [...] Transumanismul diferă faţă de umanism prin recunoaşterea şi anticiparea modificărilor radicale ale naturii şi posibilităţilor vieţii noastre, rezultând din diverse ştiinţe şi tehnologii [...].”

• Max More - 1998 - „Noi consideram umanitatea o etapa tranzitorie in dezvoltarea inteligentei. Utilizand stiinta, noi acceleram tranzitia noastra de la o conditie umana la o conditie transumana sau postumana” (adia vom trai si viata de apoi odata cu viata de pe pamant?)

• Nick Bostrom - 2005 - defineste transumanismul ca „o miscare intelectuala si culturala internationala care sustine utilizarea noilor stiinte si tehnologii pentru intensificarea capacitatilor umane cognitive si fizice si pentru ameliorarea aspectelor nedorite si nenecesare ale conditiei umane, cum sunt bolile, imbatranirea si moartea”. (in sfarsit ceva de bine)

• filozoful francez Dominique Lecurt - 2003 - „Prin transferul gandirii noastre asupra ordinatoarelor din ce in ce mai puternice noi vom cuceri un gen de impasibilitate si de perfectiune care ne va garanta imortalitatea”. (asta inteleg ateii cand zic viata vesnica)

• Fizicianul american Stephen Hawking - intr-un interviu dat lui M. Odenwald (2001) pentru revista germana Focus, sublinia necesitatea ca cercetatorii sa creeze oameni modificati genetic, superiori, intrucat specia umana actuala va fi incompatibila cu inteligenta artificiala (I.A.) ce va fi creata in viitor (vine era Terminatorului?) Tot el spunea ca: selectia naturala actioneaza mult prea incet pentru a ameliora genele noastre si ca singura speranta este in ingineria genetica. „Cu cateva modificari punctuale noi putem spori complexitatea ADN-ului nostru si imbunatati spectaculos omul. Va fi un proces lung, deoarece trebuie sa se astepte 18 ani pe generatie pentru a se observa efectele ingineriei genetice. Cu toate acestea ar trebui sa alegem aceasta cale daca vrem ca sistemele biologice sa ramana superioare sistemelor electronice. Comparativ cu intelectul nostru computerele isi dubleaza capacitatea la fiecare 18 luni” (asanumita inteligenta artificiala nu poate, si nici nu cred ca ar putea avea vreodata, LIBER ARBITRU; inteligenta artificiala functioneaza pe baza unor directive date de catre om)

• Francis Fukuyama (2004), considera ca revolutia biotehnologica genereaza conditiile unei istorii postumane, furnizand omului mijloacele prin care isi poate controla propria devenire, substituindu-se legilor naturale ale evolutiei.

Transumanismul AZI
Daca cineva ar fi spus, dupa al doilea razboi mondial, ca lucreaza la o tehnica de manipulare a ADN-ului cu scopul de a scimba anumite caracteristici (mai ales fizice) ale unui viitor copil, acela ar fi fost facut nazist. Daca Hitler ar fi creat niste centre de cercetare in materie de genetica, centre cu obiectivul declarat de a gasi cauzele bolilor in ADN-ul uman, probabil ca dorinta sa de a crea “o natie” cu anumite caracteristici fizice si intelectuale nu ar mai fi fost vazuta cu ochi rai de catre nimeni!
Transumanismul este un termen cu care, din pacate, ne vom familiariza in urmatorii ani. Acestui termeni i-a fost pavata intrarea de catre stirile nenumarate care prezentau incifrarile diverselor boli in structura ADN (in ADN nu sunt stocate cauzele tuturor bolilor).
Iata ca, din pacate, desi cercetatorii geneticieni ne tot zic ca cercetarile lor cauta sa ne scape de bolile incifrate in ADN-ul nostru, in realitate cercetarile lor sunt folosite pentru manipulari voite a ADN-ului in vederea obtinerii unor oameni cu anumite caracteristici fizice. Poate ca intr-o zi, olimpiadele se vor transforma in “expozitii” ale diverselor clinici care vor vrea sa ne arate cat de bine stiu ele sa manipuleze AND-ul. Poate ca intr-o zi competitiile nu se vor mai tine intre oameni care isi sacrifica viata pentru a face performanta, ci intre subiecti sau experimente create de diverse clinici. Mai rau este ca toata treaba duhneste ca Al Treilea Reich, (1933- ???)…. poate aceasta idee ar fi mai greu de inghitit dar in cartile de istorie ar trebui sa se precizeze ca nimic nu s-a prabusit ci a devenit mai greu vizibil.

De unde vine acest mod de gândire? De ce elitele omoară mase de oameni unde nimeni nu le opune rezistenţă şi când deja au obţinut controlul total? Ce ideologie mână elita psihopată?

4 comentarii:

  1. Multumesc din suflet ca ai schimbat culoarea in gri. Este mult mai linistitoare ochilor. Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. SA FIM FOARTE BINE INTELESI.NU VA FI NICI UN GUVERN UNIC MONDIAL IN 2020 SAU IN ALT AN. MOTIVUL?! PRIMUL AR FI ACELA AL RELIGIILOR. RELIGIA VA FI UN MARE IMPEDIMENT IN VIITORUL OMENIRII,DIN PACATE. AR FI MULT MAI MULTE DE SPUS DAR BIG BROTHER ESTE VIGILENT NEVOIE MARE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va recomand un video in engleza pe aceasta tema: http://www.satanism.ro/2011/11/24/hibrizii-animal-om-transhumanismul-si-biblia/

    RăspundețiȘtergere