23 februarie 2011

Padurea de Stanci din Lena, intre cele mai inaccesibile frumuseti de pe Terra (FOTO)

Padurea de Stanci din Lena, intre cele mai inaccesibile frumuseti 
de pe Terra (FOTO)
 Una dintre cele mai frumoase minuni naturale ale Rusiei, Padura de Stanci Lena, este si unul dintre cele mai inaccesibile obiective turistice din lume.


Cunoscuta si sub denumirea de Coloanele de Piatra Lena, incredibila formatiune stancoase nu este doar incantatoare ca aspect, dar pastreaza in interiorul sau si informatii importante referitoare la formarea lumii organice.

Fosilele diferitelor organisme datand din era Cambriana pot oferi perspective extrem de valoroase asupra vietii evoluate pe Terra.

Padurea Stancoasa Lena ofera turistilor o panorama unica. Statuile colosale din piatra se ridica incisiv de la sol catre cer, asemenea unor uriasi inghetati in timp.

Stalpii sunt grupati impreuna si se intind pe distante de zeci de kilometri, de-a lungul albiei raului care le trece pe la poale.

Din pacate, abordarea acestui loc nu este o sarcina usoara. Se afla intr-o regiune a Siberiei inca neatinsa de civilizatie si sunt necesare patru zile pentru a ajunge in regiune, pornind din Moscova.

Dupa un zbor indelungat, vei intalni localnici inarmati mai mult decat incantati sa te transporte la Stalpii Lenei in barcile lor, contra sumei de 500 de dolari. Calatoria cu barca dureaza aproximativ 3 zile, insa odata ce ai ajuns la destinatie, vei constata ca a meritat cu prisosinta.

8 comentarii:

 1. oauuuuuuu......................NATURA ARE ATATEA DE ARATAT SI DE SPUS............TREBUIE DOAR SA PRIVIM IN JURUL NOSTRU.DACA PRIVIM SI NU NE UITAM.... VOM VEDEA MAI MULTE MINUNI DECAT CREDETI.VIATA E O MINUNE.

  RăspundețiȘtergere
 2. daca pe pamant avem asa ceva....va dati seama ce frumos este PARADISUL. este tara fagaduita de dz. noua celor care il iubim,chiar ansusi dz. ne roaga sa nu ne lasam anselati de rautatea lumi. EL este adevarul, si va anvinge asa cum ne-a promis, lacrimi si duree nu va mai fi..... amin.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca este asa,nu mai scrieti 'Dumnezeu'in formula prescurtata si cu 'd'mic.Se poate intelege 'duzina'.

   Ștergere
 3. se pare ca mai exista speranta ca mai sunt pe Pamant si locuri neatinse de mana distructiva a omului>:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Dumnezeu ne-a dat posibilitatea sa cunoastem insa ne-a convins ca el este cel ce a creat feeria de pe pamant.. niciodata nu vom sti cum sa-i multumim sa ne amintim macar in fiecare clipa ca EL exista si sa nu mai pacatuim pentru a ne mantui Doamne iarta-ne! noi muritorii apreciem frumusetile cu care ne-ai inconjurat, .......

  RăspundețiȘtergere