10 februarie 2011

Nasterea Planului Celor 3 Razboaie

In 1871,Albert Pike (seful ritului scotian al masoneriei,mason de gradul 33),ii scrie o scrisoare lui Giusseppe Mazzini,poate cel mai important mason al vremii,o scrisoare in care ii prezinta acestuia un plan detaliat si pe termen lung,prin care va fi instalata Noua Ordine Mondial pe glob.Acest plan prevedea 3 razboaie mondiale:

Nota: Fragmente traduse si extrase din scrisoare originala.

"Primul Razboi Mondial trebuie sa aiba loc pentru a permite Iluminatilor sa inlature puterea Tarului in Rusia si sa faca aceasta tara o fortareata a Comunismului ateist.Divergentele vor fi cauzate de "agentur" agentii Iluminatilor preveniti din Imperiul Britanic si cel German.La sfarsitul razboiului Comunismul va fi cladit si va fi folosit pentru a distruge si alte guverne si pentru a slabi religiile. "

Specialistii in istorie vor confirma ca aliantele politice dintre Anglia pe de-o parte si Germania pe de alta,stabilite intre anii 1871 si 1898 de Otto von Bismark ,co-conspirator cu Albert Pike,au fost instrumentate pentru a porni Primul Razboi Mondial.

"Al Doilea razboi Mondial trebuie conceput prentru a profita de diferentele dintre Fascisti si Sionistii politici.Acest razboi trebuie sa se desfasoare in asa fel incat Nazismul sa fie infrant iar Sionismul politic sa fie destul de puternic incat sa-si infiinteze un stat suveran in Palestina.In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial,Comunismul trebuie sa devina atat de puternic incat sa echilibreze balanta in raport cu Crestinismul,care va fi tinut la respect pana cand il vom elibera pentru a-l folosi pentru cataclismul final."

Dupa acest al doilea Razboi Mondial ,Comunismul a a devenit destul de puternic incat sa preia puterea in statele slab guvernate.In 1945 ,la Conferinta de la Postdam dintre Truman ,Churchill si Stalin,o mare parte a Europei a fost data pe mana Rusiei,iar in cealalata parte a lumii,dupa raazboiul cu Japonia,Comunismul a ajuns si in China.

(Cititorii care vor spune ca termenii "Nazim" sau "Sionism" nu erau cunoscuti in 1871 ,ar trebui sa-si aminteasca ca Iluminatii au"INVENTAT" ambele aceste miscari politice.In adaugare,"Comunism" ca ideologie,deasemenea ca si termen, fost folosit pentru prima data in Franta,in timpul Revolutiei.In 1785,Restif a folosit termenul cu 4 ani inainte sa izbucneasca Revolutia.Restif si Babeuf ,practic,au fost influentati de Rousseau-la fel cum a fost si cel mai mare conspirator din istorie,Adam Weishaupt.)

"Al Treilea Razboi Mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celealte naţiuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică... Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism. Apoi, peste tot, cetăţenii obligaţi a se apăra împotriva unei mâini de revoluţionari, vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulţimea, deziluzionată de Creştinism-ale cărui spirite cereşti vor fi din acel moment fără orientare sau direcţie- va porni încăutarea unor idealuri, dar nu va şti încotro să-şi orienteze adoraţia şi atunci va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui lucifer, care va fi, în fine, scoasă la vederea mulţimii.Această manifestare va rezulta din mişcarea mondială reacţionară care va urma distrugerii Creştinismului şi ateismului, ambele fiind cucerite şi exterminate deopotrivă."

General Albert Pike, extras din scrisoarea trimisă lui Giusseppe Mazzini pe 15.08.1871, act expus la British Museum, Londra, copiat de William Guy Carr, fost spion Intelligence Officer din Marina Regală Canadiană

4 comentarii:

 1. Ce te face sa crezi ca masoneria are legatura cu "lucifer" ?

  RăspundețiȘtergere
 2. = Comunismul trebuie sa devina atat de puternic incat sa echilibreze balanta in raport cu Crestinismul =

  Am impresia ca uneori se ia razna, de ce ?
  Cum zice mai sus ca Rusia ...et..etc..si Comunismu contra Crestinismului...ee prietene tin sa te anunt ca in Rusia circa 70 - 75 % sau mai mult sunt CRESTINI - ORTODOCSI.

  Boris Eltin
  Gorbaciov si alti demnitari ai Rusiei au fost ORTODOCSI.

  Mai documenteaza-te si NU mai arunca unele chestii in vant cu mare DRAMATIZM.
  Am observat in ,,scrierile,, tale ca uneori HIPERBOLEZI unele intamplari, dar 50% din blogul tau este adevarat ce zici. M-am documentat si ma documentez in continuare, de peste 8 ani de zile la ce sa ma astept peste urmatorii 10 - 15 ani.
  Numai bine si o sa mai vizitez blogul asta este destul de interesant.

  PS: Nu mai HIPERBOLA unele lucruri ( NU zic ca minti dar numai ca uneori le ridici la rang de TRAGEDIE)

  RăspundețiȘtergere
 3. Al TREILEA RAZBOI MONDIAL a inceput de mult...se da pentru sufletul tau..!!!!!Manipularea mintii umane...armele sunt;FRICA,NESIGURANTA,FOAMETEA;BOALA...vei ajunge de bunavoie sa-ti dai viata in mainile lor.!!!Am un film pentru tine ,vizioneazal cu inima deschisa.
  http://www.revelatia.ro/docs/wv_rt.html

  RăspundețiȘtergere
 4. DESI AZI AM GASIT SAITUL ESTE FOATE INTERESANT ORICUM IN ROMANUL ENGLEZ SECRETUL SUPEM ESTE PREZENTATA ISTORIA ACESTEI ORGANIZATI CRIMINALE SI PLANUL LOR DE A FACE SATANISMUL NOUA RELIGIE SI PE LUCIFER NOU ZEU AL ACESTEI LUMI TOATE ATEA DUCAND LA CEL MAI CUMPLIT RAZBOI AL PATRULEA SI ULTIMUL MAREA BATALIE LEGENDARA DE LA ARMAGHEDON

  RăspundețiȘtergere