13 februarie 2011

Jeffrey Franks, asasinul economic care a distrus economia Argentinei si a Romaniei ne ia la misto in ziarul masoneriei evreiesti...

Jeffrey Franks ne ia la misto in ziarul masoneriei evreiesti

Bloomberg, considerat a fi ziarul masoneriei evreiesti de pretutindeni, il felicita pe Jeffrey Franks pentru ca FMI a distrus Romania. Cam asta este mesajul desprins dintr-un articol publicat azi. Seful misiunii FMI la Bucuresti a declarat intr-un interviu pentru Bloomberg ca actualul acord se va incheia in luna aprilie, asa ca Romania poate incheia un acord de tip precautionary. Romania si-a schimbat imaginea de “student mediocru” dupa ce Guvernul a infruntat motiuni de cenzura si proteste pentru a respecta cerintele Fondului Monetar International de a reduce cheltuielile si de a face disponibilizari, afirma Jeffrey Franks.
“Romania avea o reputatie de student destul de mediocru in ceea ce priveste finalizarea reformelor, iar acest program a schimbat aceasta imagine”, a declarat Jeffrey Franks, adaugand ca Romania este vazuta acum ca o tara ce a depus un efort urias pentru a finaliza o serie de reforme foarte dificile, dar necesare. Boardul FMI urmeaza sa se intalneasca la inceputul lunii ianuarie pentru a observa progresul facut de Romania, iar delegatia Fondului se va intoarce in tara noastra pentru a negocia un nou acord care va intra in vigoare in luna aprilie.

Jreffrey Franks a precizat ca noul acord va include noi conditii privind reformele structurale din domeniul muncii, infrastructura si investitiile. “Este foarte clar ca statul nu a fost restructurat complet. Sunt zone in care economia Romaniei inca trebuie sa se reformeze pentru a deveni flexibila si productiva asa cum ar trebui sa fie”, a adaugat seful misiunii FMI in Romania pentru Bloomberg. In ceea ce priveste criza datoriilor suverane care a lovit Europa, oficialul FMI a precizat ca tarile din Europa de Est, inclusiv Romania, nu au fost afectate, dar exista temeri ca zona ar putea fi lovita de efectul de contagiune.

“Ne uitam mereu la posibilele efecte de contagiune. Pana acum, tarile din estul Europei au fost putin afectate de dificultatile altor tari din Uniunea Europeana, dar asta ar putea sa nu mai fie valabil si in viitor asa ca trebuie sa fim vigilenti in aceasta privinta”, a spus Franks. Economia Romaniei s-ar putea contracta cu 1,9% in acest an, in conditiile in care restul Europei isi revine din criza, motiv pentru care criticii guvernului Boc au afirmat ca respectarea cerintelor impuse de FMI, UE si alte institutii financiare internationale tine Romania in continuare in recesiune, mai scrie Bloomberg, a carui redactie l-a felicitat pe Franks pentru “succesele” din Romania.

6 comentarii:

 1. Oameni buni nu vedeti ca nici zambind asta nu inspira nici un pic de incredere cum de ati lasat sa va zica ce sa faceti cu tara noastra :(

  RăspundețiȘtergere
 2. pai in gluma ne arde...si noi tacem si suportam tampitii astia la noi in tara..nu stiu ce este de facut pt ca sunt implicati oameni politici peste care nu poti trece niciodata..ne trebuie un Rimaru sa-i curete unul cate unul pe toti

  RăspundețiȘtergere
 3. ne trebuie un tepes.in ceea ce priveste rominia fmi a reusit ce si-a propus,,operatia a reusit-pacientul mort...;ne asteapta vremuri grele.unde esti tu tepes-voda?

  RăspundețiȘtergere
 4. lupul schimba blana dar naravul ba '

  RăspundețiȘtergere
 5. Cehii i-au dat afara pe cei de la F.M.I. si le-au spus ca nu au nevoie de ei spunindu-le ca nu vor ca ei sa le distruga economia si ca vor iesi singuri din recesiune fara ajutorul lor.Iata niste oameni cu adevarata COLOANA VERTEBRALA,ceea ce nu pot spune si despre noi.

  RăspundețiȘtergere
 6. Hmm eu stiu ca acesti asasini economici isi ating scopurile in final indiferent de cione este la la conducere. Daca ei nu reusesc se trimit sacalii, daca sacalii nu reusesc se trimite armata s.a.m.d. Imi mai amintesc si de "accidentul" aviatiac al guvernului din Polonia, tara care reusea sa se stabilizeze economic. Unii din cei mai rezistenti oponenti au fost Hugo Ceavez si Castro. Totusi iti trebuie patriotism si curaj sa te pui in fata inevitabilului, nu ne putem astepta la acest lucru din partea politicienilor romani, incepand de la Iliescu si terminand cu Basescu. Sa nu credeti ca tocmai Obama nu face si el la randu-i jocurile adevaratilor conspiratori ... Totusi speram ca prin legea compensatiei universale undeva sa existe si binele care sa incline balanta !

  RăspundețiȘtergere