18 februarie 2011

Efectele miraculoase ale semnului crucii şi ale rugăciunii dovedite experimental

Oamenii de ştiinţă ruşi au dovedit experimental proprietăţile miraculoase ale semnului crucii şi al rugăciunii, a informat săptămâna trecută agenţia Interfax. "Am stabilit că vechiul obicei a-l facerii semnului crucii deasupra mâncării şi băuturii, înainte de masă, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic: mâncarea este purificată efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se întâmplă fizic în fiecare zi", a declarat fizicianul Angelina Malakhovskaya, citată de publicaţia Zhizn.

Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de aproximativ zece ani. A făcut numeroase experimente, ce au demonstrat în mod verificat rezultatele făcute apoi publice. Ea a descoperit în special proprietăţile bacteriale unice ale apei după ce este binecuvântată cu o rugăciune ortodoxă şi cu semnul crucii. Studiul a mai observat un nou şi necunoscut efect al Cuvântului lui Dumnezeu, scrie Interfax, de transformare a structurii apei, în special densitatea ei optică în spaţiul spectral ultra-violet. Oamenii de ştiinţă au studiat impactul rugăciunii Tatăl nostru şi al semnului crucii asupra bacteriilor patogenice. Mostre de apă din diferite surse - fântâni, râuri, lacuri - au fost folosite în cercetare. Toate mostrele conţineau anumite bacterii. S-a observat că dacă se rosteşte rugăciunea domnească şi se face semnul crucii asupra apei, numărul de bacterii dăunătoare scade de şapte, zece, sute chiar mii de ori. Experimentele au fost făcute astfel încât să se excludă posibilul impact al sugestiei mentale. Rugăciunea a fost spusă atât de credincioşi cât şi de necredincioşi, iar numărul bacteriilor, indiferent de mediu, a scăzut faţă de mostrele de referinţă.

Oamenii de ştiinţă au mai dovedit efectul benefic al rugăciunii şi al semnului crucii asupra oamenilor. La toţi participanţii la teste presiunea sângelui s-a stabilizat iar parametrii s-au îmbunătăţit. În mod uimitor, parametrii s-au modificat în direcţia necesară vindecării: la oamenii hipotensivi presiunea sângelui a crescut, iar la hipertensivi a scăzut. S-a mai observat că dacă semnul crucii este făcut neîngrijit, şi fără să atingă punctele corespunzătoare - centrul frunţii, centrul plexului solar şi umerii - rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe, sau chiar absente.

12 comentarii:

 1. Niciodata nu m-am indoit ca Sf.Credinta Crestin Ortodoxa este CEA ADEVARATA!!!Acest lucru vad ca se demonstreaza si stiintific de acum....perfect!Apara-ne Doamne Dumnezeule pe noi robii tai!

  RăspundețiȘtergere
 2. am citit de cateva ori biblia si nicaieri nu scrie ca oamenii ar trebui sa-si faca cruce,in primul rand crucea a fost un instrument de tortura si nu numai pentru Iisus,daca stam bine si ne gandim lumea crestina si aici ma refer la ortodoxi si catolici venereaza foarte mult crucea...oare de ce lumea nu pune mana sa citeasca biblia acolo vor afla adevarul si adevarul ai va elibera

  RăspundețiȘtergere
 3. Semnul crucii este semnul torturii ridicat la valoarea dragostei absolute stimate sau stimata anonim de mai sus. Imi pare rau ca nu ai descoperit in biblie acest lucru care este mai mult decat evident si la care Mantuitorul face referire de mai multe ori.
  Mascarada aceasta a unor confesiuni asa zise crestine care nu recunosc sfintenia crucii si a Maici Domnului si care chiar rugaciunea Tatal nostru nu o spun in forma completa au o mare priza la public in zilele noastre prin faptul ca
  promoveaza o mantuire din care lipseste sacrificiul ca simbol si ca realitate absoluta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Rusii scormonesc tot felul de gaselnite,pentru a manipula religios ....ganditi-va numai la aceea "miraculoasa " descoperire a iadului,dupa ce au forat la o anumita adancime,nu mai stiu exact,si nu stiu ce voci au inregistrat..Ceva mai penibil ca aia nu cred ca poate scormonii cineva,in secolul 21...

  RăspundețiȘtergere
 5. Semnul crucii simbolizeaza cele 4 elemente a pamintului.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am vazut ca multi ratacesc zicand ca ei citesc Biblia si ca semnul crucii nu-i pomenit .SARACII RATACITI ...Oare chiar au ochi si nu vad ,iata Crucea pentru cei ce cred este puerea lui Dumnezeu ,iar ptr. necredinciosi pieirea,nebunia>

  RăspundețiȘtergere
 7. fiecare cum il duce capul

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. daint o mama care am crescut trei baieti in copilarie toti se rugauccd dar dupa ce au crescut au bani au din plin de toate au uitat de dumnezeu de parinti de respectnu uitati de parinti ori cit debine var finui ocariti ca poate pina vau crescut lea fost greu nurorile sa nu ocarasca socri ca si lor is parintiroata se invirte daca nu va rugati veti pati rau o mama bunica cu inima sfisiata de nerespect de copiis si nurori tot binele se termina aveti grija va rugati

   Ștergere
 8. crucea a fost un instrument de tortura nu de inchinare. Dumnezeu ne spune sa ne inchinam in duh si in adevar.

  RăspundețiȘtergere
 9. Crucea a fost folosita de catre romani ca unealta prin care pedepseau raufacatorii si criminalii.
  In Deuteronom 21:22-23 este scris "Daca se va omori un om care a savarsit o nelegiuire vrednica de pedeapsa cu moartea si l-ai spanzurat de un lemn...caci cel spanzurat este blestemat inaintea lui Dumnezeu ". PENTRU CA DOMNUL ISUS HRISTOS SA POATA PLATITI PRETUL RASCUMPARARII NOASTRE, DE SUB PEDEAPSA NEASCULTARII NOASTRE, A TREBUIT SA MOARA " CA BLESTEMAT" IN LOCUL NOSTRU: "Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Isus Hristos,care S-a dat pe Sine insusi ca pret de rascumparare pentru toti"(1Timotei 2:5,6) " SI " Hristos ne-a rascumparat din blestemul Legii, facandu-Se blestem pentru noi - fiindca este scris: "Blestemat e oricine este atarnat pe lemn" - ..."(Galateni 3:13) !!!

  RăspundețiȘtergere
 10. A te adanci in istorie inseamna a renunta a fi protestant !

  Toti sectantii isi pornesc istoria de la 1054. Pana atunci ei nu cunosc viata Bisericii primare, viata Sfintilor Apostoli.
  Sectantii ar trebui sa stie ca asa zisele lor religii, sunt niste forme de cluburi sociale inventate de oameni, in speta de americani. Lucru dovedit istoric.
  Cu astfel de oameni nu se poate discuta, scrie si in Biblie :

  "De omul eretic dupa prima sfatuire si a doua satuire, departeaza-te " ( Tit 3, 10 )

  Pentru acei crestini care nu stiu sa ofere un raspuns adecvat la interpretarile personale si aberante ale protestantilor aveti aici o carte online gratuita :

  http://archive.org/stream/PetruDavid-CalauzaCrestinaPentruAparareaDrepteiCredinte.Sectologie/petruI.DavidCalauzaCrestinaPentruAparareaDrepteiCredinte.Sectologie#page/n1/mode/2up

  In incheiere, cum se face ca toate sectele astea au aparut in ultimii 2-300 de ani ? Hm ?
  Ochi aveti si nu veti vedea,cum spune Scriptura. Ortodoxia este credinta relevata direct de Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Exista dovezi istorice. Voi mergeti cu americanii ca va dau sa mancati si va ofera locuri de munca.

  RăspundețiȘtergere