6 noiembrie 2010


VIDEO General iranian: Am pregatit gropi comune pentru soldatii americani care vor ataca Iranul

(numai pentru soldatii americanu nu sunt acele gropi; sa tinem cont ca ele sunt sapate pe intreg globul intr-un ritm alert si ca s-au descoperit 500.000 de sicrie din plastic in Georgia,SUA; SA NU UITAM CA ACESL RAZBOI MONDIAL VA FI UNUL FALS, PENTRU EXTERMINARE, IN URMA CARUIA VA VENI ANTIHRIST CA "SALVATOR")


Iranul a sapat gropi comune in care va ingropa soldatii americani ce ne vor ataca, a declarat un fost comandant al Garzii Revolutionare de la Teheran, citat de The Christian Science Monitor. Generalul Hossein Kan'ani Moghadam a afirmat ca gropile comune au fost sapate in provincia Khuzestan, din sud-vestul tarii, unde iranienii i-au ingropat pe soldatii irakieni morti in timpul razboiului din 1980-1988 intre republica islamica si fortele lui Saddam Hussein.

Declaratia lui Moghadam, fostul comandant adjunct al trupelor de elita iraniene, a fost facuta la cateva zile dupa ce seful Statului Major Interarme american, amiralul Michael Mullen, a anuntat ca Statele Unite ale Americii au pregatit un plan de atac impotriva Iranului, daca Teheranul se doteaza cu arma nucleara. Ofiterul american a afirmat insa ca este "extrem de preocupat" de consecintele pe care le-ar putea avea o asemenea ofensiva.

"Gropile comune folosite la ingroparea soldatilor lui Saddam au fost pregatite acum pentru soldatii americani. Acesta este motivul pentru care am sapat un numar atat de mare de gropi", a declarat Moghadam pentru The Associated Press Television News. Oficialul iranian nu a precizat cate morminte au fost sapate.

Imagini obtinute de APTN aratau un numar mare de morminte goale, proaspat sapate, intr-o regiune desertica din Khuzestan. Primele informatii despre gropile comune au fost prezentate in urma cu cateva zile de agentia semioficiala Fars.
VEZI VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=W2bmbDai-O8&feature=player_embedded#!

Moghadam a amenintat din nou ca Iranul va raspunde oricarui atac al SUA lovind bazele americane din Golful Persic. Cartierul General al U.S. Navy's 5th Fleet se afla in Bahrain. "Costurile mari ale unui razboi nu vor fi resimtite doar de Republica Islamica a Iranului. America si alte tari trebuie sa accepte ca acesta va fi inceputul unui razboi de durata in regiune", a spus generalul iranian.

Declaratiile lui Moghadam par sa continue sirul mesajelor sfidatoare pe care oficialii iranieni la lanseaza apropape zilnic la adresa Israelului si a Statelor Unite. Cele doua state au afirmat in repetate randuri ca nu exclud un atac impotriva instalatiilor nucleare ale Iranului. Guvernul de la Teheran sustine ca programul sau nuclear are doar o componenta civila si nu ameninta pacea in regiune.

In iunie, Consiliul de Securitate al ONU a impus un nou set de sanctiuni impotriva Iranului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu