21 noiembrie 2010

Un milion de cărţi depozitate sub pământ timp de 3 ani. Are legătură cu 2012?

CARTI IN BIBLIOTECADeşi a trecut mai bine de două luni de la această ştire, publicată pe portalul Manchester Evening News, totuşi nu poate să nu-ţi atragă atenţia:

Peste 1 milion de cărţi de la Biblioteca Centrală din Manchester – incluzând volume inestimabile datând din secolul XV – vor fi mutate temporar din sediul bibliotecii în minele de sare de la Cheshire. Aceste cărţi vor fi depozitate în minele de sare, la câteva sute de metri sub pământ, întrucât sediul central al bibliotecii va suferi o amplă reconsolidare, până în anul 2013 când va fi redeschis.

De ce atrage atenţia această ştire aparent banală? Pentru că e legată de anul 2012. Ştiu marile elite ale lumii faptul că în 2012 va fi un dezastru pentru omenire şi atunci încep să ascundă cărţile sub pământ pentru a proteja moştenirea culturală a omenirii? Puteau depozita cărţile în oricare altă parte, într-un depozit sau în altă bibliotecă…dar ei au ales să le ţină pentru anul 2012 exact sub pământ! Oricum, mie mi se pare foarte ciudat şi ar trebui să mai vedem ştiri asemănătoare, aparent banale, dar care, puse toate la un loc, ar putea constitui piesele lipsă dintr-un puzzle.

7 comentarii:

 1. este foarte posibil,ca acesti fatalai,stiu ceva ce s-ar putea petrece,de aici si graba lor de asi ingropa capodoperele ,dar qui bono?pentru cine,cine sa le mai descopere,cine sa mai citeasca operele lor timpite despre adevarata fata a lumii?din partea noastra,stiinta lor cu care ne-au,tinut in intuneric,poate sa si-o ingroape cu tot cu ei.....amin!!!777.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu se stie cand va incepe Armaghedonul, numai Dumnezeu stie, nici macar Isus.
  Cu siguranta aparatele lor le indica apropierea unui pericol, dar asta nu inseamna ca Armaghedonul va incepe in 2012.

  RăspundețiȘtergere
 3. Dumnezeu ne-a lasat o cale de salvare, sa ne pocaim si sa facem ceea ce scrie Biblia, nu sa ne ascundem in buncare in pamant sau s aplecat in stele. Biblia spune ca pe cei din pamant ii va musca sarpele, iar cei care se vor ascunde in stele de sfarsitul lumii ii va da jos Dumnezeu.
  Numai Dumnezeu ne poate salva de cataclismul care va lovi planeta.

  RăspundețiȘtergere
 4. De mania lui Dumnezeu nu se poate ascunde nimeni si nimic, cea mai buna alegere este sa ne pocaim de pacatele noastre.

  RăspundețiȘtergere
 5. Isus a zis - cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.Luati seama la voi insiva, ca nu cumva sa vi se ingreuieze inimile cu imbuibare de mancare si bautura si cu ingrijorarile vietii acesteia, si astfel ziua aceea sa vina fara veste asupra voastra.Caci ziua aceea va veni ca un lat peste toti cei ce locuiesc pe toata fata pamantuli.Vegheati,dar, in tot timpul si rugati-va, ca sa aveti putere sa scapati de toate lucrurile acestea care se vor intampla si sa stati in picioare inaintea Fiului omului./ Matei 21/33-36

  RăspundețiȘtergere
 6. Iisus ,asa se scrie corect ,lipsa unui i din cuvant inseamna cu totul altceva ,cercetati si atunci veti avea satisfactii mai mari caci descoperiti singuri Adevarul.Deci scriti cum trebuie

  RăspundețiȘtergere
 7. Isus in jos isus sus.
  TerminativaA


  RăspundețiȘtergere