18 noiembrie 2010

Scufundarea Titanicului, opera iezuiţilor, cu scopul de a crea Federal Reserve Bank
Atunci când ne gândim la evenimente ce au apărut în istorie de-a lungul ultimilor 100 sau 200 de ani, există cu siguranţă unele care au produs mari emoţii şi consternare în rândul opiniei publice. Unul din aceste evenimente ar fi scufundarea vasului Titanic, ce a avut loc în anul 1912.
Considerată a fi de mulţi una dintre cele mai mari tragedii a secolului al XX-lea, scufundarea vasului Titanic îşi are originea în…iezuiţi! Vă vine a crede sau nu, vasul Titanic nu s-a scufundat dintr-o eroare de pilotaj, aşa cum toţi ştim această poveste, ci este urmarea unei conspiraţii puse la cale de iezuiţi. De ce au făcut-o? Citiţi în întregime acest articol.
Iezuiţii, împreună cu marile familii Rotschild, Morgan şi Rockefeller, pun la cale crearea lui Federal Reserve Bank
Începând cu anii 1830, SUA nu deţinea o bancă centrală, aşa cum aveau alte ţări europene. Iezuiţii (societatea secretă şi ocultă a Vaticanului) îşi doreau foarte mult o bancă centrală şi în America, cu ajutorul căreia să poată manipula banii în întreaga lume financiară.
În 1910, şase oameni s-au întâlnit pe Insula Jekyll (SUA) pentru a pune bazele unei bănci centrale a Statelor Unite, bancă pe care ei au numit-o Federal Reserve Bank. Aceşti oameni erau: Nelson Aldrich şi Frank Vanderlip, ambii reprezentând imperiul financiar a lui Rockefeller; Henry Davison, Charles Norton şi Benjamin Strong, ce-l reprezenta pe J.P. Morgan; şi Paul Warburg, ce era emisarul dinastiei bancare Rothschild din Europa. Se pare că familia Rothschild erau agenţii bancari ai iezuiţilor, deţinând astfel cheia bogăţiei Bisericii Romano-Catolice.

Interesantă e relaţia dintre cele trei familii atotputernice. Familia Morgan era apropiată de familia Rothschild, şi asta de când firma londoneză a Morganilor a fost salvată de la ruina financiară de către Banca Angliei în anul 1857. Dar Banca Anglliei se ştie că în acea perioadă era sub influenţa familiei Rothschild. După aceea, Morgan a fost în toată perioadă ca “agent financiar” a familiei Rothschild. În schimb, Rockefeller şi cu Morgan erau mari competitori; dar, în final, au ajuns să lucreze împreună creând un cartel naţional bancar, denumit Federal Reserve.
Familiile Rothschild, Morgan şi Rockefeller erau în schimb “infiltrate” de iezuiţi, aşa că ele serveau interesele Ordinului Iezuiţilor. Unii ar putea să conteste asocierea între o familie de evrei (cum e Rothschild) cu un ordin creştin (cum sunt iezuiţii). Vreau doar să le reamintesc faptul că atunci când există bani şi dorinţa pentru putere, diferenţele religioase dispar instantaneu.

J.P. Morgan, proprietarul vasului Titanic
J.P. Morgan, proprietarul vasului Titanic
Titanicul, proprietatea familiei Morgan
Să revenim însă la Titanic. Construcţia navei a început în anul 1909 la şantierul naval din Belfast (Irlanda de Nord). Belfast-ul era un port protestant şi se ştie aversiunea iezuiţilor faţă de protestanţi. Cui aparţinea Titanicul? Celebra navă era construită la comanda societăţii White Star Line, companie care era controlată de…familia Morgan. De altfel, Titanicul a fost construit la ordinul dat de iezuiţi lui J.P. Morgan.
Cine nu e cu noi, va muri înecat în largul mării…
Această navă “rezistentă” ar putea servi ca “navă a morţii” celor care s-ar fi opus planurilor iezuiţilor de a crea Federal Reserve. Existau în acele timpuri o serie de oameni bogaţi şi puternici care ar fi putut bloca crearea lui Federal Reserve; de aceea, era necesar ca puterea şi bogăţiile lor să le fie luate din mâinile lor. Ei ar fi trebuit să fie distruşi prin mijloace pe care nimeni să nu le suspecteze vreodată c-ar fi vorba de nişte crime. Nimeni n-ar fi trebuit să-i suspecteze vreodată pe iezuiţi. Aşa că Titanicul era vehiculul perfect pentru uciderea celor care se împotriveau creării lui Federal Reserve.
Pentru a îndepărta orice suspiciune, pe vasul Titanic au fost invitaţi să călătorească mulţi irlandezi, francezi şi italieni, toţi de religie romano-catolică. Dar oameni care puteau fi uşor de lepădat. La fel, şi mulţi protestanţi s-au îmbarcat pe celebrul vas. Dar nu aceştia erau ţinta iezuiţilor, ci oamenii cei bogaţi şi puternici de care iezuiţii doreau să scape.

John Jacob Astor
John Jacob Astor
Trei mari bogătaşi se aflau pe vasul Titanic
Cine credeţi că se aflau pe nava Titanic? Trei dintre cei mai bogaţi şi mai importanţi oameni ai momentului: Benjamin Guggenheim, Isador Strauss şi John Jacob Astor. Benjamin Guggenheim (1865-1912) a fost un mare om de afaceri american; Isador Strauss (1845-1912), proprietarul celebrelor magazine Macy, iar John Jacob Astor (1864-1912) era probabil cel mai bogat om al timpurilor sale. Averile lor cumulate, în banii actuali, erau de circa 11 miliarde de dolari.
Toţi aceşti trei oameni au fost încurajaţi să mergă pe Titanic, “palatul plutitor”. Dar ei trebuiau să fie ucişi în această călătorie marină, pentru că iezuiţii ştiau că toţi trei s-ar folosi de bogăţia şi de influenţa lor pentru a se opune creării lui Federal Reserve Bank.
Edward Smith, căpitanul vsaului Titanic, era iezuit
Căpitanul vasului Titanic era Edward Smith. Acesta a colindat apele Atlanticului de Nord timp de 26 de ani şi era la vremea aceea cel mai experimentat pilot naval al rutelor din America de Nord. Dar, el lucra de mulţi ani pentru J.P.Morgan. De fapt, Edward Smith era un “ajutor de preot iezuit”. Nu era propriu-zis preot, ci îl ajuta pe acesta în slujbele de la biserică. Edward Smith a servit cu abnegaţie Ordinul Iezuiţilor.
Edward Smith, capitanul vasului Titanic
Edward Smith, capitanul vasului Titanic
Căpitanul primeşte indicaţii de la superiorul său iezuit ce să facă cu nava Titanic
Într-un film documentar realizat în 1986 de National Geographic şi intitulat “Secretele Titanicului” apar dezvăluite multe lucruri interesante. Unul din acestea s-ar referi la faptul că, atunci când Titanicul a părăsit sudul Angliei pe 10 aprilie 1912, Francis Browne, un episcop iezuit, s-a îmbarcat la bordul lui “Titanic”. Acesta era cel mai puternic iezuit din Irlanda şi răspundea direct generalului Ordinului Iezuiţilor din Roma. Iată ce se spune în filmul documentar:
“Un preot, pe nume părintele Francis Browne, a surprins aceste instantanee ale pasagerilor vasului, mulţi dintre ei aflaţi într-un voiaj către eternitate. Următoarea zi, Titanicul face ultima oprire la Queenstown (Irlanda). Aici, mulţi imigranţi irlandezi se îmbarcă pentru a se îndrepta spre noile lor case din America. Şi, din fericire, părintele Browne se dă jos din Titanic. El îi face o ultimă fotografie căpitanului Smith care coboară de pe puntea vasului”.
Iată deci complotul iezuit: părintele Francis Browne se îmbarcă pe Titanic, fotografiază victimele, îi transmite indicaţii căpitanului vasului, amintindu-i de jurământul său ca iezuit, şi apoi, a doua zi dimineaţă, părăseşte nava.
Ordinul iezuit: “Scufundă Titanicul!”
Probabil că Browne i-a spus căpitanului Edward Smith ce să facă în apele Oceanului Atlantic. Iezuitul general i-a povestit lui Francis Browne ce se va întâmpla, iar acesta i-a relatat căpitanului Smith restul poveştii. Nu cred că am exagera prea mult dacă am spune că lui Edward Smith i s-a dat ordinul de a scufunda Titanicul. Iar căpitanul a făcut exact ce i s-a cerut.
Iezuiţii cred că sunt îndreptăţiţi să execute crime în numele lui Dumnezeu
Pentru cei care nu cunosc prea bine filozofia iezuiţilor, dăm citire din cartea lui W. C. Brownlee, - “Instrucţiunile secrete ale iezuiţilor”:

“Prin ‘ordinul lui Dumnezeu’, Iezuitul general este îndreptăţit să omoare pe cei inocenţi, să jefuiască, să execute toate neorânduirile, şi asta pentru că Papa este ‘Domnul vieţii şi al morţii’ şi al tuturor lucrurilor”.
Mai jos, un fragment din cartea lui G.B. Nicolini – “Istoria iezuiţilor”:
“Nu există în istoria umanităţii vreo organizaţie care să rămână timp de peste 300 de ani nealterată de schimbările societăţii şi care să nu exercite o influenţă atât de mare asupra destinului omenirii (…) ‘Scopul scuză mijloacele’ este maxima ei favorită şi un iezuit este astfel gata să comită orice crimă”.
Jurământul iezuit te transformă în…păpuşă
Cei care vor să facă parte din Ordinul Iezuit trebuie să depună un jurământ, un jurământ care spune printre altele că: “Mă voi considera ca un trup mort, fără voinţă sau inteligenţă, voi fi ca un crucifix care nu se împotriveşte voinţei celui care-l deţine”. Atunci când o persoană intră în Ordinul iezuit, atunci ea este legată de stăpânul (învăţătorul) său iezuit până la moarte.
Titanic 93Căpitanul trebuia să devină un martir al iezuiţilor şi să scufunde nava
Edward Smith, fiind în Ordinul iezuit, a devenit un om fără voinţă sau inteligenţă. El trebuia să comită orice crimă pe care i-o cerea Ordinul. Lui Edward Smith i s-a cerut martiriul. Aflat la bordul Titanicului, Edward îşi cunoştea datoria, fiind sub jurământ. Căci Titanicul a fost construit doar pentru duşmani. Şi a fost construit ca să se scufunde.
Deşi era căpitan de atâţia ani, şi ştia foarte bine cum să conducă o navă, Edward Smith mergea cu Titanicul la viteză maximă, cu o viteză de 22 de noduri, într-o noapte întunecată, fără lună, printr-o zonă cunoscută ca fiind plină de blocuri de gheaţă. Asta şi urmărea: ca vasul să se izbească de vreun bloc de gheaţă. Să mai aducem aminte că Edward Smith a primit în noaptea tragediei Titanicului nu mai puţin de 8 telegrame în care i se cerea să fie atent, dar el le-a ignorat pe toate? De ce? Ştia foarte bine că vasul sigur se va izbi de un bloc de gheaţă…nimic nu-l mai putea opri pe omul ce jurase credinţă iezuiţilor, scopul său suprem fiind scufundarea navei.
Zbuciumul din mintea căpitanului
Istoria a zugrăvit o imagine foarte tragică a căpitanului Smith în ultimele ore ale tragediei Titanicului. Atunci când era timpul ca să se coboare bărcile de salvare, lui Smith nu i-a păsat deloc, şi a trebuit ca unul din ajutoarele sale să se apropie de el, pentru a da ordinul mult aşteptat. Personalitatea sa legendară şi tăria de caracter a lui Smith se pare că l-au părăsit în acele clipe. Poate că în mintea lui Smith se dădea o luptă…dacă să-şi îndeplinească misiunea de căpitan al mării sau dacă să-şi asculte maestrul său iezuit şi să scufunde nava.
Ca un făcut, nava Titanic nu a fost dotată cu bărci de salvare suficiente pentru a-i salva pe toţi pasagerii. În plus, n-au fost disponibile decât focuri de alarmă albe, în loc de roşii, aşa că alte nave aflate în apropiere au perceput că cei de pe Titanic au o..petrecere! (în lumea marină, focurile de alarmă roşie sunt cele care arată nevoia de ajutor)
Ca o concluzie…
Şi astfel, una dintre cele mai mari tragedii ale secolului XX, scufundarea Titanicului, pare a fi opera Ordinului iezuiţilor. Nava cea mai rezistentă, “palatul plutitor” al lumii, Titanicul, a fost creat doar pentru a fi mormântul celor bogaţi, celor care se opuneau creării lui Federal Reserve Bank. În aprilie 1912, odată cu scufundarea Titanicului, orice opoziţie împotriva înfiinţării lui Federal Reserve a fost eliminată. Banca Centrală a SUA a fost înfiinţată în decembrie 1913 şi astfel s-a împlinit şi visul iezuiţilor. Dar cu ce sacrificiu uman…

Titanic

42 de comentarii:

 1. ai putea sa imi spui si mie de unde ai facut rost de "documente" din care sa reiasa ceea ce tu zici...trimitele pe mailu meu..lovely_gatita07@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 2. si mie mi-ar placea sa stiu de unde ai informatiile. mersi. mail: andra.chiper@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 3. as dori sa stiu de unde ai aceste informati.ptr. k fara niste documente care sa arate asa ceva nu prea poti posta asa ceva. trimitemi te rog pe mial: deutza_deea96@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 4. astea cred k sunt din ordinul iezuitilor de cer atatea explicatii,cand logic sunt atatea dovezi in lume incat nu inteleg de ce anume ele vor sa vada aici ,de aia lumea se duce de rahat datorita lumii rele

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna, in primul rand as dori sa specific ca exista putina logica in tot ce scrie aici, dar totusi tind sa cred ca nu este 100 % adevarat. Adevarul nu cred ca se va afla vreodata...s-au scris multe speculatii legate de "TITANIC", iar eu nu stiu ce sa mai cred..in fiecare an apare cate un "detaliu"...sa fie oare din cauza tehnologiei avansate???nu cred ca are vreo legatura...:)

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca asa stau lucrurile, se poate face o analogie intre Titanic si Gemeni(11 septembrie)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nimic nu a fost,nu este si nu va fi intimplator!...ocaziile si motivele trebuie create,vezi razboaiele declansate cu atentate si atacuri masluite!

   Ștergere
 7. Aparent are ceva logica, doar ca daca examinezi mai atent, argumentele sunt fie inexistente ("Se pare că familia Rothschild erau agenţii bancari ai iezuiţilor") fie circumstantiale("Un preot, pe nume părintele Francis Browne, a surprins aceste instantanee ale pasagerilor vasului, mulţi dintre ei aflaţi într-un voiaj către eternitate. Următoarea zi, Titanicul face ultima oprire la Queenstown (Irlanda).").
  In plus, unele aspecte legate de modul in care a fost echipat si condus vasul in singura sa croaziera, raportat la standardele vremii, aspecte prezentate pe larg in filme documentare de creatie recenta, sunt total ignorate.
  Afirmatia ca iezuitii aveau nevoie de existenta FED pentru a putea misca banii lor prin intreaga lumea este un non-sens. Asa cum JP Morgan putea sa cumpere un vas construit in Europa, utilizand un transfer bancar dinspre America catre Europa, tot la fel si fluxurile financiare in sens invers erau perfect posibile cu sau fara existenta FED. Mai mult decat atat, rolul unei banci centrale (adica FED sau echivalentul romanesc, BNR) este cu totul altul decat cel al unei banci comerciale. Pentru o mai buna intelegere a rolului FED, dar si pentru a intelege mai bine ce anume a condus la aparitia bancii centrale a SUA, redau mai jos un fragment din Wikipedia:
  "The Federal Reserve System (also known as the Federal Reserve, and informally as The Fed) is the central banking system of the United States. It was created in 1913 with the enactment of the Federal Reserve Act, largely in response to a series of financial panics, particularly a severe panic in 1907.[1][2][3] Over time, the roles and responsibilities of the Federal Reserve System have expanded and its structure has evolved.[2][4] Events such as the Great Depression were major factors leading to changes in the system.[5] Its duties today, according to official Federal Reserve documentation, are to conduct the nation's monetary policy, supervise and regulate banking institutions, maintain the stability of the financial system and provide financial services to depository institutions, the U.S. government, and foreign official institutions.[6]"
  In conformitate cu cele afirmate de situl citat,
  nevoia de a infiinta FED a fost dictata de cateva momente de panica ale pietelor financiare, in special cel din 1907. Aceasta afirmatie se leaga de rolul unei banci centrale si anume acela de a asigura stabilitate macroeconomica (vezi si actiunile BNR in Romania de astazi pentru o mai facila intelegere) si prin urmare nu are nicio legatura cu posibilitatea iezuitilor de a manipula banii in intreaga lume financiara.
  Pe cale de consecinta, mobilul crimei lipseste.
  Daca iezuitii au avut sau nu vreo legatura cu scufundarea Titanicului, este greu de spus, indiferent de cate dovezi circumstantiale ar exista, dar articolul nu dovedeste absolut nimic in acest sens.
  In decursul timpului au existat o multime de teorii, una mai fantezista decat alta referitoare la cauzele scufundarii vasului, unele dintre ele de-a dreptul amuzante. Aceasta teorie a iezuitilor este la randul sau una dintre multele teorii, cu gradul sau mai mic sau mai mare de amuzament.
  Pentru cei care vor sa afle mai multe date si/sau explicatii veridice, intrati pe acest link: http://en.wikipedia.org/wiki/Titanic

  RăspundețiȘtergere
 8. nu cred nimic din toate astea este o falsificare

  RăspundețiȘtergere
 9. nu este adevarat titanicul a existat sa scufundat i ndata in 1912 la ora 2.20 chiar a fost adevarat de unde sa le vina iddea la ditamai filmul ganditiva si voi putin ce este scris mai sus este o lipsa de ocupatie ce credeti ca . capitanul vroia sa omoare atata omenire 1.500 de persoane dinte care si el sa fim seriosi

  RăspundețiȘtergere
 10. pt anonim(16ian).pai nu ai mai vazut sau auzit de atentate sinucigase???

  RăspundețiȘtergere
 11. Credeti sau nu, vedeti sau nu, intelegeti sau nu, lucrurile acestea se intampla, iar societati secrete care pun lumea la cale sunt inca din Antichitate...cercetati mai mult, cautati si veti afla..ca intra-adevar razboiul ce se duce este nevazut, iar ceea ce aflam noi reprezinta doar o mica parte din intreg. Cu toate acestea nu trebuie nici sa ne speriam, nici sa ne pierdem cu firea pentru ca deasupra noastra este un Dumnezeu care pana la urma are grija de toate si de toti. Sa ne lasam in grija Sa iar restul o sa fie bine...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Care D-zeu ? Ce ingrijorat trebuie sa fi fost EL !

   Ștergere
  2. Asa mi-au mai spus unii : Dormi linistit ca noi veghem si mi-au furat toti banutii.D'aia suntem tampiti fiindca in loc sa gandim, ne rugam ! Mama prostilor este intotdeauna gravida.(si daca societatile erau secrete de unde se face ca stiu toti de ele ?)SA NE LASAM IN GRIJA SA ?

   Ștergere
  3. sall oricum io personal cred ca pana la sf acestui an ni se pregateste ce anca nu se stie exact o nucleara bomba sau ceva cu cele mai puternice raze harpa prin care pot sa controleze mintea omului

   Ștergere
 12. Asa e.Dumnezeu are grija de toate si de toti.din pacate lumea de azi a inceput sa se departeze de Dumnezeu

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mama ce-ai scos-o din putul gandirii! Dar,de ce nu te apropii tu de D-zeu ? Maine ?

   Ștergere
 13. Eu personal cred ca este o prostie.Am mai citit undeva ce s-a intamplat cu Titanicul si de ce s-a scufundat.Aici nu sunt decat aiureli.Sa fim seriosi...cine si-ar scufunda propriul vas.Cine s-ar omora doar ptr. ca cineva ia zis sa faca sata?ESTE DOAR UN FALS

  RăspundețiȘtergere
 14. Poate fi si adevarat,nu se exclude asta.Cu voia Lui Dumnezeu ,totul e posibil.

  RăspundețiȘtergere
 15. din cauza la "FED" s-a produs criza financiara!!

  RăspundețiȘtergere
 16. aberant !

  de ce nu a spus nimic supravietuitoarea dezastrului ?

  RăspundețiȘtergere
 17. - hmmm...! Putina - Biblie - citita ajuta la credinta, musai!. Am itelege mai bine istoria si cea contemporana. Sa ne amintim ca necuratul ne incearca cu ce poate.,Dar Dumnezeu Atotputernic Iarta. Musai sa ne rugam cu Multa Compasiune pt.semenii ,nostrii, ca acasta ratacire Ieftina sau Scumpa sa Transcende. Imagine - John Lennon

  RăspundețiȘtergere
 18. mai nu pot spune ca este credibil sau nu
  da nu stiam ca PAP ma rog ordinul iezuit avea in 1910-1912 un satelit meteo sau vreun radar sa stie exact ruta ghietarilor in special 'sa stie de vreu aisberg mai marisor sa dirijeze un vaporas caci titanicul ori cat de mare a fost devine neinsemnat pe intinderea atlanticului de nord
  restul sunt speculatii
  sunt destuli bolnavi mintali pe acesta planeta si ori evreiii
  ori crestini
  ori musulmanii
  da vreo religie sigur vrea raul planetar
  aiurea

  RăspundețiȘtergere
 19. si ce se faceau `cei 3 muschetari` daca din..pura intamplare se salvau cei vizati de pe titanic ? nimeni nu se intreaba cat de ridicola e povestea asta ....teoria conspiratiei trebuie sa fie foarte bine pusa la punct ..nu asa...hai sa scufundam titanicu..poate mor si aia 3 sau 4 care ii uram noi ...sa fim seriosi , numai niste minti maneliste si reduse la juma de neuron ar crede ca niste oameni atat de influenti pot fi atat de ..retardati in a lichida pe cineva

  RăspundețiȘtergere
 20. Totul este adevarat,exista dragilor o conspiratie a celor care nu au frica nici de Dumnezeu si care cred in permanenta reincarnare a sufletelor si care cred ca pot sa manipuleze inexistenta fizica a timpului si care pot transcende lumea iluzorie a realului,putand deveni stapanii matricei.

  RăspundețiȘtergere
 21. Sa analizam faptele.Da sau nu.Luand in vedere faptul ca de 6000 de ani suntem mintiti si <<Seniorii Negrii " isi fak de cap nu ar fi exclus.De ce ar dorii ei ca noi sa stim chiar tot ce vor ei sa faca?
  Mai da pe afara.Urmariti emisiunea codul lui oreste invitat codrin stefanescu carti interzise si inca una socanta legata de nemuritori .E pe bune exista o teorie cum ca daca exista 6 miliarde de muritori de c e nu ar exista 600 de nemuritori?
  Trecerea e brusca de la Titanic la acestea urmariti si puneti la ce se intampla astazi in contextul actual pe mapamond si incepe sa puste.
  Plus aer contaminat mancare otravita cu buna stiinta apa cu flor plus pasta de dinti ce omoara si atrofiaza glanda pineala vezi mk ultra experimentul Philadelphia Montauk sunt cat se poate de reale.
  Nimic nu mai este sf sunt realitati ca va vine in 90 % sa nu credeti e treaba voastra.Deja sunt evidente cautati pe net informatii stocati rapid pe dvd-uri sau stikuri de mare capacitate ca nu stiu cat de mult ne vor mai lasa sa povestim si in curand se vor interzice blogurile si v-a fi negru si nu se v-a mai stii chiar nimik din ce fak ei.http://nucleul.wordpress.com/about/

  RăspundețiȘtergere
 22. Ce aberati.Gandeste logic daca erau cei mai bogati oameni ai vremi erau salvati printre primi nu lasati sa moara pe vapor.Si alta aberatie:capitanul a vrut sa scufunde vasul,ei navigau cu viteza acea pentru a ajunge cu 6 ore mai repede in New York.

  RăspundețiȘtergere
 23. Cred ca e mai plauzibila conspiratia evreiasca ce a scufundat Titanicul...autorul se numeste "Iceberg"...

  RăspundețiȘtergere
 24. eu nu stiu ce sa cred cel mai bine ar fi intrebati cei mai importanti oameni care au supravietuit teorii sunt cu gramada dar adevarul este numai unul p care nu se stie daca se va afla vreodata

  RăspundețiȘtergere
 25. stimabililor a doua banka mondiala va zice ceva...???(irak,romania,libia),amintitiva ce a vrut sa faca ceasca,concluzie=romania...irak...si acu libia...=no coment.in biblie mai scrie ceva... un pastor si o turma,va zice ceva?o fi vreo coincidenta sau vreun mesaj?(sa ne fereasca D-zeu de coincidente si mesaje de asa ceva),proverbele (au fost spuse de stramosii nostri,oameni intelepti),cica ,timpul le rezolva pe toate...oare a venit timpul sau noi inca nu realizam...

  RăspundețiȘtergere
 26. cert e ca nimic din ce se petrece in jurul nostru nu e intamplator, toate se intampla cu un scop si sub atenta coordonare a celor care conduc lumea si care ne manevreaza ca pe niste marionete...peste cateva zeci de ani o sa aflam si motivele pentru care s-a declansat criza mondiala pe care o traim si multe multe alte evenimente care au marcat istoria

  RăspundețiȘtergere
 27. "Sa ne lasam in grija lui Dumnezeu!" Inca imi vine sa vars cand citesc astfel de randuri. Ca tot romanul prost si needucat, "Sa ne lasam in grija lui Dumnezeu!" e a face nimic, e sublima ignoranta, nu? Atat timp cat lumea se destrama sa lasam tot in grija "Sa". Daca vreti ca ceva sa se realizeze puneti umarul la munca, fapte nu vorbe. Cat despre acest articol, teoriile conspirative, intotdeauna vor fi conspirative, nu conteaza cat de mult adevar contin (eu personal nu cred in astfel teorii, dar treaca de la mine). De fiecare data sunt numiti fel de fel de persoane atat de "mari" incat acestia conduc lumea, tocmai din aceasta cauza nu pot da credibilitate acestor teorii. Cei ce conduc lumea nu-si permit ca oamenii de rand sa afle atat de multe detalii despre societatea cat si ierarhia in grupul lor select de oameni cu putere. Si chiar daca s-ar afla , se afla prea putin, se speculeaza foarte mult ca apoi sa devina ceea ce citim si acum pe aceasta pagina: O teorie a conspiratiei

  RăspundețiȘtergere
 28. ador filmul titanic....este cel mai frumos film pe care l-am vazut vreodata imi plce partea de la inceputul filmului si imi place ca ati pus melodia lui celine dion la sfarsitul filmului.......dar pacat ca are un sfarsit atat de trist...mai ales cand se scufunda Titanicul.....si mor atatia oameni.....pur si simplu ador filmul asta....

  RăspundețiȘtergere
 29. unii oameni is prosti...ei nu cred ca titanicul chiar a existat.....ei is bat joc de oamenii care au proiectat acest film.....nu stiu cata munca au depus oamenii aceia sa iasa asa un film bun.....e extraordinar ce au facut acei oameni....

  RăspundețiȘtergere
 30. ador filmul titanic....este cel mai frumos film pe care l-am vazut vreodata imi plce partea de la inceputul filmului si imi place ca ati pus melodia lui celine dion la sfarsitul filmului.......dar pacat ca are un sfarsit atat de trist...mai ales cand se scufunda Titanicul.....si mor atatia oameni.....pur si simplu ador filmul asta.... TOT EU AM SCRIS......

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. e misto filmuul da e foate rau ca sa scufundat titanicul da astazi adica pe 10 aprilie 2012 la ora 19.00 titanicul 2 copia celuilant vas a plecat astazi ca sa tina un pic de recuregere sa aprinda lumanari chiar unde sa scufundat adica in atlanticul de nord 50.000 era biletul pentru croaziera da titanicul asta nou nu e asa de mari cu 4 esapamente de fum asta are 1 esapament unu in spate patrat e cidat rau si mic titanicul era mare cam vreo 650 - 700 de metri asta sa zicem ca are, 350 - 400 de metri da nici atata e prea mult sa mai se duc la mormantul din anglia unde sau inmormantat oameni pe care iau gasit in apa ceilanti nu iau gasit da greseala cea mai mare este ca un domn obisnuit a luat masa cu capitanul si ia zis sa bage viteza ei mergeau cu 30 de kilometri pe ora da ia zis baga viteza ia dat 50 - 60 de km pe ora da si jacke baiatul si cu rosse fata aia se pupau pe vas si uni care priveau marea ca sa spuna care si unde este aisberg se uitau la aia jos cand se pupau si pana sau mai uitat ei gata aisperg aisperg a spus la sofer stanga la maxim motoarele oprite au dai motoarele i spate in mansalier degeaba sa dus atuncia sa sfarsit povestea va salutat ma cheama cosmin si id-ul meu este cosminalin71 pa si atuncia daca vreti ma intrrebati pe mess ce detali vreti sa va spun da pa pa pa:X

   Ștergere
 31. Exista aberatii mai mari ca astea? Asa si la Primul pas pe luna.Daca chestia asta era adevarata cum naibi de au pus barci de salvare?(doar vroiau sa omoare oamenii)Vreau sa stiu de ce erau barci de salvare daca planul era sa omoare oamenii? Aaa si cosmin titanicul avea viteza maxima 22 de noduri , acel om de care spui tu nu i-a spus sa mareasca viteza ci sa porneasca cel de-al patru-lea cos. Nu Jack si Rosse nu este o povestea din realitate, se spune ca ar fii existat un Jack Dawson dar nu este sigur.SI INCA CEVA. ECHIPAJUL TITANICULUI NU A ASCULTAT ADVERTISMENTELE PENTRU CA ERAU PREA SIGURI CA TITANICUL NU SE PUTEA SCUFUNDA. De aceea spuneau ei: ACEST VAS NU SE POATE SCUFUNDA.NICI DUMNEZUL NU IL POATE SCUFUNDA. Ei erau prea siguri si din aceasta cauza nu au luat in seama avertismentele.O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. barcile de salvare au fos puse tot pt ce cu bani cei controlati de masoni...din ce stiu eu masoni vor sa te faca iubitor de bani si bunuri materiale...ca si acei bogatasi care au supravietuit mare parte din acei oameni saraci au murit...

   Ștergere
 32. HAHAHAHAHAH......rar vezi asa multi oameni ,cu creierul spalat ca aici comentand niste fapte existente pe care evident ca sant incapabile mintal sa le accepte deoarece ,functioneaza dupa un sablon bine implantat de aceste organizatii in patura populatiei. globale ....BRAVO.....din cate vad au lucrat bine .......poate ar fii timpul sa va deschide-ti ochii sa vede-ti ce se intampla in realitate in jurul vostru .....nu ma mir ca isi permit sa faca orice cu umanitatea din moment ce oamenii au renuntat demult la personalitatea lor acceptand de a fii sclavii lor(impozite de care multi habar nu au de ce o platesc dar o fac ca asa trebuie spun ei,datorii la banci ,joburi prost platite care ajung tot la ei prin en.mijloace de cheltuiala etc) lista e lunga..........si va intreb unde este asa numita libetrate a voastra ?????.......e simplu in iluzia pe care ei va creeaza........deci daca totul este detinut de ei(massmedia.bani ,manipulare psihica,alimentatie etc) voi mai pune-ti la indoiala faptele mizere de care sant capabile aceste organizatii ?????...ptr ei noi nu santem decat turme de vaci care daca nu le convin le trimit la abator...........deci depinde de fiacare in parte daca se trezeste la realitate sau traieste mai departe in iuluziile create de ei......bafta

  RăspundețiȘtergere
 33. Cata panica pe aici. Nu considerati ideile celui care a scris articolele astea ca fiind adevaruri generale, ci tratati-le ca o alta parere asupra unei realitati false. Adevarul oricum nu-l stiu decat foarte putini oameni, dar mie mi se pare ca ipoteza lui este foarte interesanta. Bun articol, nota 10 !

  RăspundețiȘtergere
 34. Eu sincer nu prea cred dar , cred un lucru adevarul si misterul cum sa scufundat nava si dece , raspunsul acesta a intrat in ocean odata cu titanicul ! si singuri care stiu raspunsul la aceasta intrebare se afla pe fundul oceanului ! daca aveti mai multe documentare video contactatima la idul meu vali_dinamoovistu sau vali_dinamoovistu@yahoo.com adresa de mail pliiss iubesc titanicul si imi place sa traiesc drama si sa aflu ultimile clipe petrecute de pasageri pe titanic desi in nici un documentar nu poate specifica panica drama eroismul si curajul dar si lasitatea de care au dat dovada pasageri acestea raspunsuri sau dus pe fundul oceanului !!!Dumnezeu sai ierte pe acei pasageri care sau dus cu transatlanticul pe fundul oceanului .

  RăspundețiȘtergere