21 noiembrie 2010

Prinţesa Diana a fost asasinată întrucât regalitatea britanică nu-şi dorea un musulman în familia sa

printesa Diana 70Aţi auzit de teoria conspiraţiei conform căreia prinţesa Diana a fost ucisă în 1997, fiindcă familiei regale britanice nu-i plăceau musulmanii şi Diana, se pare, era tocmai pe cale să se cupleze cu unul? Ea găsise în fine un pretendent serios, după ruptura ei cu prinţul Charles (şi cu prietenii anteriori cu care îl înşelase), însă, Dodi nu era un pretendent considerat adecvat pentru o prinţesă.

Tatăl lui Dodi Fayed este proprietarul faimosului magazin universal Harrod’s din Londra. Familia Fayed tânjise din totdeauna să fie acceptată de aristocraţia britanică, însă pentru establishment-ul britanicilor albi (fără a mai vorbi de ultra-conservatorii membri ai familiei regale) ei erau cam prea negricioşi. Totuşi, dacă Dodi ar fi avut succes în curtea pe care i-o făcea Dianei, familia Fayed ar fi reuşit în fine să intre în acea lume. Decât să rişte ca să trebuiască să-i trateze pe aceşti indezirabili ca egali, forţele din spatele scenei publice britanice pur şi simplu i-au omorât pe Dodi şi pe Di.

Unul dintre cei mai vehemenţi promotori ai „conspiraţiei împotriva musulmanilor” a fost Sherman Skolnick. De fapt, Skolnick este unul dintre cei mai vehemenţi susţinători ai aproape tuturor teoriilor conspiraţiei. Skolnick a afirmat că a discutat cu mulţi ziarişti britanici şi europeni în zilele care au urmat morţii Dianei şi cu toţii i-au spus în esenţă acelaşi lucru. „Diana a fost asasinată”, relatează el. „Şi simplul motiv al acestui asasinat este că serviciile secrete britanice s-au angajat să protejeze monarhia. Monarhia nu trebuia să aibă un nou tată vitreg al moştenitorului tronului, prinţul William. Doar nu era să aibă unul musulman.”

Fireşte se poate pune întrebarea de ce nu a fost ucis doar Dodi? De ce a trebuit să fie eliminată şi Diana? Însă, genul acesta de teorii ale conspiraţiei lasă întotdeauna o mulţime de lucruri inexplicate. În orice caz, Skolnick este un exemplu de teorie nu prea imaginativă.

3 comentarii:

  1. O parere personala ai? Sau e doar un blog de copy-paste?

    RăspundețiȘtergere
  2. corect gede.....blogul asta e cam fake

    RăspundețiȘtergere
  3. poate era gravida gagica... si trebuia omorat si fratele vitreg al printului William. :)

    RăspundețiȘtergere