5 noiembrie 2010

Lady Gaga este o cântăreaţă lansată fulminant în anul 2008, super-hitul ei “Poker Face” făcând furori pe toată planeta. Dar totuşi ceva anume frapează la ea…simbolismul din jurul său. Acesta e atât de evident, încât te întrebi dacă nu cumva e o glumă proastă. Simbolismul Illuminati devine atât de clar, încât o analiză ca aceasta nu este decât un simplu exerciţiu de a arăta evidenţa.Toată personalitatea lui lady Gaga (fie că interpretează pe scenă sau nu) reprezintă preţul plătit pentru controlul minţii?

Ce este Illuminati?

“Illuminati” reprezintă un grup restrâns de oameni de elită (politicieni de vârf, oameni foarte bogaţi, persoane influente), ce pot fi întâlniţi în diverse organizaţii ca grupul Bilderberg, ce au scop dominarea întregii lumi din punct de vedere politic, economic, social şi religios, sub egida New World Order (Noua Ordina Mondială). Deşi Illuminati a fost fondat în 1776 şi desfiinţat oficial câţiva ani mai târziu, tot mai mulţi cercetători cred că ordinul s-a perpetuat până în ziua de azi.

Ce reprezintă numele “Lady Gaga”?

“Gaga” în limba engleză este un termen care înseamnă “sonat”, “ramolit”, “senil”, “dus”,”idiot”, “prostuţ”, gagă”. “Gaga” este, probabil, cel mai uşor nume de pronunţat în limba engleză, acesta fiind adesea primul sunet scos de bebeluşi, în încercarea de a imita vorbirea umană. Deci, “Lady Gaga” s-ar traduce prin: “doamna sonată”, “doamna prostuţă”, “doamna gagă”, “doamna fără minte”. Această minte goală poate fi umplută cu orice lucru. Iar această stare, a minţii goale, poate fi obţinută cu succes după un proces de control al minţii?

De asemenea, se poate spune că numele a fost inspirat şi după numele melodiei formaţiei Queen “Radio Gaga”. În videoclipul lui “Radio Gaga”, sunt folosite secvenţe din filmul “Metropolis” (1927), care povesteşte istoria unei femei din clasa muncitoare, ce a fost aleasă de reprezentanţii unei organizaţii oculte, pentru a transforma-o în robot, folosindu-se de ştiinţă şi magie neagră. Această transformare ar putea fi o metaforă pentru controlul minţii. Odată transformată în robot, femeii i se oferă sarcina de a corupe alţi reprezentanţi ai clasei muncitoare. Interesant e faptul că şi alte cântăreţe, ca Madonna, Beyonce, Kylie Minogue, s-au folosit de imaginea femeii-robot în unele din videoclipurile lor. Lady Gaga, pentru a continua “tradiţia”, foloseşte acelaşi lucru în videoclipul piesei “Paparazzi”

Semnificaţia logo-ului lui Lady Gaga


Interesant şi foarte evident este şi logo-ul cântăreţei. El prezintă un corp de femeie fără cap, cu un fulger care porneşte din pieptul său şi care iese prin organele sale genitale. Lipsa capului semnifică încă o dată absenţa gândirii proprii, a conştiinţei personale. Acest corp seamănă frapant de mult cu ciudatele manechine fără cap ce le puteţi găsi în magazinele de haine. Fulgerul implică faptul că trupul său fără gândire a fost “încărcat” cu o forţă care-i conferă viaţă (interesantă comparaţie, căci procedeul de control al minţii care se bazează pe traume foloseşte tratamente cu electroşoc).

Simbolismul ochiului atotvăzător din videoclipurile lui Lady Gaga

Dacă vă uitaţi la câteva din imaginile sau videoclipurile lui Lady Gaga, veţi

observa faptul că ea, în mod constant, închide unul din ochii săi. Mulţi oameni ar interpreta acest lucru ca o “chestie cool”, dar cei care sunt familiarizaţi cu simbolismul societăţilor oculte, ştiu faptul că “ochiul lui Horus” (aşa cum mai este el denumit) este unul dintre cele mai vechi simboluri folosit de organizaţiile oculte.

Din Dicţionarul de Ocultism semnificaţia ochiului lui Horus:

“Horus, fiul lui Osiris şi a lui Isis, ce a mai fost denumit şi “Horus, cel care conduce cu doi ochi”. Ochiul său drept era alb şi reprezenta Soarele, iar ochiul său stâng era negru şi reprezenta Luna. Conform mitului, Horus şi-a pierdut ochiul său stâng atunci când s-a luptat cu fratele său cel rău, Seth, vrând să răzbune astfel omorârea lui Osiris de către Seth. Acesta din urmă i-a scos ochiul lui Horus, dar a pierdut lupta. Ochiul a fost pus înapoi, prin magie, de către Thoth, zeul scrierii, lunii şi a magiei. Horus i-a prezentat ochiul lui Osiris cel mort, care a renăscut în lumea subpământeană.”

“Paparazzi”

În acest videoclip, plin de simbolism, Lady Gaga trece printr-un mare proces de metamorfoză. Lady se află în pat cu iubitul ei. Observaţi tabla de şah (simbol masonic) pe pereţi şi un cap de berbec (ce reprezintă satanismul). După ce observă aparate de fotografiat, tipul începe să se comporte ciudat, iar lucrurile devin violente. În final, el o împinge pe Lady Gaga afară pe balcon. În timp ce ea cade, pe fundalul ecranului apare un vârtej (asociat, în mod obişnuit, cu hipnotismul). Lady Gaga cade într-un mod destul de “delicat”, acest lucru sugerând că a sa coborâre nu este de natură fizică, ci reprezintă trauma victimelor supuse procesului de control al minţii. Apoi, Lady Gaga intră într-o casă, într-un scaun de rotile şi apoi îşi scoate treptat hainele. Începe să meargă puţin, cu ajutorul unor cârje, ce reprezintă reeducarea sa de către elita ocultă. Ea e îmbrăcată ca un robot (la fel ca în filmul “Metropolis” de care am vorbit mai sus). O altă scenă o arată dansând, într-o rochie de nuntă, jumătate albă, jumătate neagră. Aceasta semnifică asocierea ei (forţată) cu “Frăţia neagră”. Apoi, transformarea sa e completă.

Tot în acest videoclip, Lady Gaga poartă haine de Mickey Mouse. Ea se comportă într-un fel foarte robotic, de parcă gândurile şi acţiunile ei ar fi controlate de altcineva. Apoi, Gaga îl otrăveşte pe tipul din videoclip, iar în final zâmbeşte foarte ciudat. Atunci când ea îl omoară pe prietenul ei, acest lucru aduce aminte de nivelul “Delta” al proiectului Monarch, cunoscut şi sub denumirea de “programul ucigaşului”.

Delta este cunoscut ca “programul ucigaşului”, fiind dezvoltat pentru antrenarea forţelor speciale (Delta Force, Mossad etc.) în operaţiuni militare. Subiecţii sunt agresivi, nu mai simt frica şi sunt foarte eficienţi în ducerea la îndeplinire a sarcinilor lor. La acest nivel, apar instrucţiuni de auto-distrugere sau de sinucidere.

După ce îşi duce la îndeplinire misiunea de ucidere, Lady Gaga, în acest videoclip, îşi culege răsplata, aceea de a fi un “sclav Illuminati”.

Mai e interesant de remarcat un fapt. Regizorul videoclipului “Paparazzi” este Jonas Akerlund, care făcea parte în anii ‘80 din formaţia suedeză de black metal “Bathory”, foarte cunoscută pentru versurile sale sataniste. Să fie iar totul o simplă coincidenţă?

Trebuie să recunoaştem: Lady Gaga este o cântăreaţă foarte controversată. E adevărat că marketingul din jurul ei e foarte puternic, ceea ce o face ca să se vândă, dar, totodată, e adevărat şi faptul că şi simbolistica ocultă pe care o înconjoară pe Lady Gaga e la fel de puternică.

Poate că unora li s-au părut ridicole asemănările dintre simbolistica organizaţiei Illuminati cu Lady Gaga, gândindu-se că totul e doar o nebunie, dar oare sunt ei conştienţi de manipularea de care au parte din partea unor organizaţii secrete? Oamenii nu-şi dau seama că sunt manipulaţi; conştientul lor nu realizează asta. Dar în subconştient, le sunt impregnate mesaje, imagini, sunete şi simboluri, care le determină acţiunile lor conştiente viitoare.

Templul masonic, prezent în fotografiile lui Lady Gaga

Dacă aveţi cunoştinţe elementare de francmasonerie, aţi şti de fapt importanţa celor două coloane gemene de templu, Ioachim şi Boaz, care sunt reprezentate într-o mulţime opere de arte masonice.

Lady Gaga se află aşezată între două coloane masonice, purtând pantofi Hello Kitty, şi, din punct de vedere simbolistic, aspectul ei e în strânsă legătură cu un program de control al minţii (inocenţă, copilărie, reeducare, etc.) Ochii ei sunt închişi, dar pe pleoapele ei sunt desenaţi doi ochi deschişi, ceea ce, din punct de vedere simbolic ne transmite următorul mesaj: ochii săi par deschişi, dar totuşi sunt închişi.

Ioachim şi Boaz reprezintă o pereche de coloane simbolice, descrise în scrierile biblice, privind templul lui Solomon şi fiind prezente în templurile masonice. În Cabala mistică, Ioachim şi Boaz sunt coloanele copacului vieţii şi reprezintă mila şi severitatea.

Ioachim este polaritatea masculină a Universului, lumina, mişcarea, activitatea, electronul. Boaz este polaritatea feminină a Universului, reprezentând întunericul, pasivitatea, receptivitatea şi tăcerea. Cele două coloane este echivalentul occidental al lui Yin-Yang, adică contrariile aflate în echilibru.

Francmasonii au preluat acest simbol, căruia i-au dat semnificaţia de dezvoltare spirituală a omului. O legendă masonică spune că filozoful grec Pitagora a descoperit coloanele şi, împreună cu Hermes Trismegistus, le-a folosit pentru a descoperi toate secretele Geometriei.

Lady Gaga, pe tronul masonic

În poza următoare, Lady Gaga, se află pe tronul masonic, pe fiecare parte a sa aflându-se cele două coloane gemene de care am vorbit mai sus. Ea poartă o rochie Hello Kitty, şi pozează într-o postură de manechin. Mâinile sale sunt poziţionate într-un anumit fel, încât aduce aminte de dictonul hermetic “ceea ce se află sus, se află şi jos”.

Deasupra capului lui lady Gaga se află simbolul francmasonic al compasului. Precum se ştie, francmasonii, înainte de a deveni o organizaţie ocultă, reprezentau breasla liberă a zidarilor, a constructorilor de temple şi biserici. În aceste construcţii, ei se foloseau de instrumente ca echerul şi compasul, care au devenit astfel simbolurile lor. Deşi, compasul şi echerul aveau la începuturi doar o semnificaţie “inginerească”, în momentul transformării francmasonilor în organizaţie ocultă, compasul şi echerul s-au transformat în simboluri total diferite.

Compasul este unul dintre cele mai obişnuite simboluri ale francmasoneriei, simbolizându-l pe Dumnezeu ca arhitect al Universului. Ca instrument de măsură, compasul reprezintă judecata şi discernământul. Fiind folosit la desenarea de cercuri, compasul reprezintă simbolul spiritualităţii, eternitatea.

Echerul, surprins şi el în acest simbol, alături de compas, este folosit pentru măsurarea pătratului, simbolul pământului, şi astfel tărâmul materialităţii. Împreună, compasul şi echerul, reprezintă convergenţa dintre spirit şi materie. Cele două simboluri formează hexagrama, adică uniunea pământului cu cerul.

În imaginea laterală, luată din filmul “Metropolis”, se poate observa coafura robotului Maria care se aseamănă foarte mult cu cea a lui Lady Gaga. În această scenă din film, androidul Maria trebuie să simbolizeze “târfa Babilonului”, aşa cum este ea prezentată şi în Biblie, în Apocalipsa lui Ioan.

“Apocalipsa lui Ioan” (17:3-7):

“3. Şi m-a dus, în duh, în pustie. Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne.
4. Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.
5. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului.
6. Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus, şi văzând-o, m-am mirat cu mirare mare.
7. Şi îngerul mi-a zis: De ce te miri? Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne”.

22 de comentarii:

 1. Chiar m-a pus pe ganduri acest articol este foarte explicit dar m-a pus pe ganduri si nu mai stiu ce sa cred , cred ca asta se intampla in randul multora (cei care au citit acest articol)
  PEACE and LOVE

  RăspundețiȘtergere
 2. si cei care o vad cum ar trebui sa reactioneze? din moment ce ai iesit pe usa sau aprinzi televizorul deja te-a ridicat vartejul cotidian si te arunc ghici unde ? in ceea ce incerci sa eviti. deci solutia ar fi ? sa lupti ? dar cum ? impotriva a ce ? cand raul e imbracat frumos si nu stii ce e adevarat sau minciuna ? te bazezi pe simturi crestine , pe "intuitie" ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu sunt fan gaga, am citit cateva din articole, atractivemulte dintre ele, dar din cate observ esti prea atenta la detalii, exagerat de atenta...despre gaga nu am citit tot, cert este ca unele gesturi pot fi facute din reflex, sau o chestie de moment..succes

  RăspundețiȘtergere
 4. pentru 'anonim' detaliile fac diferenta, si nimic nu e intamplator cu atat mai mult la nivele inalte

  RăspundețiȘtergere
 5. In ultimul videoclip semnele acestea se pot obs mult mai bine.....triunghiul, ochiul etc

  RăspundețiȘtergere
 6. chiar e adevarat...am 9 ani imi placea de ea si de toate vedetele dar acum ca am aflat sunt niste scorpii in fata Dumnezeului si a oamenilor buni
  !!!!! eu am voce sunt faimoasa pe la tv dar nu o sa fac asa ceva cum au facut ei!!!il iubesc pe Dumnezeu!!

  RăspundețiȘtergere
 7. Lady Gaga, foloseste din ce in ce mai multe semne satanice. care'i faza cu acele coarne la ea pe frunte ? si clipul care este inspirat in biblie !! eu zic ca a depasit deja orice masura ! bine ca vrei sa fii excentric si iesit din comun, dar de acolo si pana sa imiti scene din biblie ....

  RăspundețiȘtergere
 8. "Sa fie omorata cu pietre":))

  RăspundețiȘtergere
 9. Sa i se taie capu`!!! :))

  RăspundețiȘtergere
 10. Am citit o gramada de articole in genu si fara suparare sunt niste prostii. Cum ati spus semnele sunt clare(prea clare). Daca chiar ar fi asa nu ar face pe sfanta si ar incerca sa ne "controleze mintea din unmbra"?
  In plus ati mai spus ceva legat de personalitatea ei folosind expresia "fie că interpretează pe scenă sau nu", dar de unde stiti cum e in viata reala sau stati langa ea si cand se spala pe dinti? Chiar de curand am vazut un interviu cu ea in care a fost intrebata de vestimentatia si comportamentul ei si ea a raspuns ceva in genu "E ceva rau in a juca un rol?"
  Legat de videoclipurile ei a spus ca in unele videoclipuri ar fi vrut sa-si puna mai mult amprenta. Vi-as putea comenta toate videoclipurile ei si sa va explic ce reprezinta.

  RăspundețiȘtergere
 11. Mi se pare cea mai mare tampenie posibila!!!Nu sunt neaparat fan LADY GAGA dar sa ajunga niste "destepti" sa caute,sa analizeze si sa comenteze fiecare detaliu mi se pare aberant...Grow up pt ca daca ar sta careva sa ne controleze toata ziua ar gasi si la noi gesturi satanice etc etc...Lumea asta e nebuna rau!

  RăspundețiȘtergere
 12. oameni buni credinta e singurul remediu pt salvarea omenirii oameni buni trezitiva

  RăspundețiȘtergere
 13. ftate scuzama daca tu vrei sa iti dai sufletul satanei fao singur dar nu spune ca e o tampenie ce face lady gaga care e o satanista insacuta dupa declaratiile sale cand afirma ca sa nascut cu coarne in frunte asa ca mai documenteazate

  RăspundețiȘtergere
 14. foarte multe din aceste simboluri le puteti regasi la Madona si Bretney.....si multe altele

  RăspundețiȘtergere
 15. Voi astia de comentati aici,sunteti oameni inchisi la minte!

  RăspundețiȘtergere
 16. Dupa parerea mea intradevar gasesti semne in videoclipurile ei si a multor altor artisti mari,o fac cu sau fara voia lor,daca cautati atent veti gasim un reportaj chiar de catre Eminem unde spune despre acest lucru,chiar si TuPac vorbea prin piese lui de exterminarea Illuminati (exista pe refren-ul unei piese Kill Luminati[Illuminti]),de ce credeti ca a disparut subtil TuPac fara ca nimeni sa stie exact si se spun speculatii de genu ca este inca in viata...probabil pt. ca asa este si se stie ca MassMedia(tot cei legat de televiziune,ziare,muzica)trimit mesaj-ul dorit si ca trebuie oprit(de aceea a disparut subtil),chiar daca acei artisti habar nu au despre ce spun sau ce fac, exista in spatele lor unele chestii de care nici ei nu-si dau seama asa ca nu va luati neaparat de adresa lor si nu neaparat toate semnele care apar au legatura cu cele masonice ale Illuminati.Si da este adevarat Illuminati inca exista in zilele noastre doar prin simplul fapt care poate fii logic si gandit la rece putin,de ce credeti ca marile puteri din ziua de astazi nu iau controlul total al pamantului ma refer la China,USA,Rusia cand au atata putere?...pur si simplu, NU POT! sunt controlati din umbra de acesti Illuminati.De ce credeti ca in ziua de astazi mancam doar tampenii care ne aduce o moarte lenta dar totusi mai rapida ca-n trecut...pentru ca sunt constienti ca atat clasa joasa cat si cea mijlocie nu-si pot permite sa aiba o mancare sanatoasa si trebuie scapat pamantul de acesti oameni prin simplul fapt ca se ajunge ca Pamantul sa nu suporte atata populatie si sa aiba atatea resurse,decizia lor exterminarea unei parti din populatie...Asa ca cei care credeti ca toate astea sunt aberatii ganditi-va mai bine si apoi scoateti tampenii pe gura, pentru simplul fapt ca nu va vine a crede asta nu inseamna ca nu este adevarat.Gadativa inclusiv la produsele farmaceutice care defapt ne omoara parti ale corpului si nu ne dam seama crezand ca ne ajuta cand defapt ajungem dependenti de pastile si tampenii...stati putin si ganditi logic si la o scara mai mare, nu mai credeti tot ce auziti la televizor si ganditi din spatele lui.

  RăspundețiȘtergere
 17. ma mir cand vad atata lume bolnava. va zic eu ca daca ati avea ceva mai important de facut nu va-ti mai gandii la toate prostiile astea. stau si ma minunez cat de retardati puteti fii. nu va mai uitati ma la tot felul de filme, cititi si voi o carte documentativa din scriitori adevarati care au dat ceva lumii asteaia nu dupa bolnavi vare nu au ce face si viruseaza alti prosti cu chestiile astea. pffffffff jalnic

  RăspundețiȘtergere
 18. da. pro si contra sigur gindirea e libera dar...anumite personaje se vad clar ca ceva au ce nu functioneaza,nu iubesc aceasta cintareata si se vede ca e o satanista ,facind muzica te reprezinti in ceea ce canti ,ea e tipic celor ca ea si secte..sint multe persoane complicate in aceste organizatii si sint si multe exemple si cazuri de activitatea acestor retardati mintal.multe disparitii de persoane,multe morti ciudate,fara nume dar se stiu,un complex de actiuni necontrolate,lume nebuna,fanatici,falsi preoti,foamete si dezastre naturale duc la fine.cind nimeni nu va stii oricum traim intr-o lume babilonica...

  RăspundețiȘtergere
 19. Daca veti citi, mai ales in presa straina, despre ea veti vedea ca nu sunt minciuni, in cladirea in care traia, inainte de a se lansa, erau 3 temple masonice.
  Cititi si despre multi cantareti care acuza, ca in ultimul timp, pentru a fi promovati sunt fortati sa promoveze unele imagini masonice.
  Si da. totol e din ce in ce miai evident. Nu se mai tem pentru ca sunt puternici, nivelul de cultura este scazut si vorba ceea adevarul e cea mai buna minciuna, deci ceea ce arati nu mai pare suspect dar.... te inveti cu el

  RăspundețiȘtergere
 20. pentru cei care nu cred ceea ce au citit aici, sa sriri ca in aera nimic nu este intamplator. Simbolul , ideea da totalul. Asa ca totul trebuie sa aiba un inteles. Si cum multi adolescenti si tineri in ziua de azi isi formeaza cultura in fata tv nu mira pe nimeni reactiile de gen .....

  RăspundețiȘtergere
 21. Revin -am tastat pe intuneric. Vroiam sa scriu "sa stiti ca in arta nimic nu e intamplator"

  RăspundețiȘtergere