26 noiembrie 2010

Cel mai mare satelit de spionaj din lume, NROL-32, a fost lansat cu simbolurile Illuminati

Ştiţi ce înseamnă NRO? Este prescurtarea lui National Reconnaisance Office (adică Biroul de Cercetare Naţională), una din cele 16 agenţii de servicii secrete din Statele Unite (cam multe servicii secrete într-o ţară care pretinde că este campioana libertăţii şi a democraţiei!) Având sediul în Chantilly (Virginia), NRO are ca scop proiectarea, construirea şi întreţinerea sateliţilor spioni ai Guvernului SUA. Aparţinând Ministerului Apărării din SUA, agenţia mai are rolul de a coordona colectarea şi analiza informaţiilor din avioanele-spion şi din sateliţii de recunoaştere.

Pe 21 noiembrie 2010, a fost lansată în spaţiu o rachetă care a dus pe orbita Pământului un nou satelit secret american, care e considerat a fi cel mai mare satelit de până în prezent. Generalul de brigadă Ed Wilson consideră că “misiunea satelitului este aceea de a ajuta la asigurarea resurselor vitale pentru NRO, cu scopul de a sprijini apărarea noastră naţională”.

Site-ul The Spaceflight Now a citat un oficial NRO, care a declarat: “Întotdeauna vigilentă, ochii şi urechile NRO oferă politicienilor Americii, analiştilor de securitate, pacifiştilor şi specialiştilor de securitate naţională informaţiile critice pentru a menţine America sigură, securizată şi liberă”. Cu alte cuvinte, pentru a-i spiona atât pe americani, cât şi restul lumii la greu.

Satelitul conţine o antenă uriaşă de 100 de metri care va avea rolul de a capta comunicaţiile civile şi militare. Noul satelit spion poartă numele de cod NROL-32. Însă altceva se remarcă la acest satelit: simbolistica din jurul lansării sale. La ce fel de simbolistică v-aţi fi aşteptat la lansarea celui mai mare satelit de spionaj? La una în care toate comunicaţiile civile vor fi spionate, pentru ca guvernul să deţină controlul asupra cetăţenilor săi? Desigur, la un simbolism Illuminati.

Priviţi imaginea de mai jos, apărută cu ocazia lansării lui NROL-32. Observaţi simbolurile Illuminati? Ochiul, piramida…

2 comentarii: