2 noiembrie 2010

Cel de-al treilea război mondial se apropie. O ştiu francmasonii…tocmai din 1871


Într-o scrisoare adresată pe 15 august 1871 de către marele francmason Albert Pike (1809-1891) către Giuseppe Mazzini (1805-1872, politician italian) sunt dezvăluite lucruri uluitoare despre războaiele mondiale ce vor veni. După felul în care sunt descrise, Pike ar părea un fel de Nostradamus, un profet vizionar. E chiar aşa, sau poate că totul face parte dintr-un plan bine pus la punct?

“Primul război mondial trebuie creat pentru a permite Iluminaţilor să răstoarne puterea Ţarilor în Rusia şi pentru a face din acea ţară o fortăreaţă a comunismului ateu. Divergenţele create de către agenţii Iluminaţi între imperiul britanic şi cel german vor fi folosite pentru a porni acest război. La finele acestui război va fi construit comunismul, iar acesta va fi mai apoi utilizat pentru a distruge alte guverne şi pentru a slăbi religiile.

Al doilea război mondial trebuie iniţiat prin exploatarea diferenţelor între fascişti şi sionismul politic. Acest război trebuie condus de aşa natură încât nazismul va fi distrus iar sionismul politic va fi întărit în aşa măsură încât forţa sa va permite instituirea unui stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al doilea război mondial, comunismul internaţionalist trebuie să devină atât de tare încât să contrabalanseze Creştinismul, care atunci va fi limitat şi ţinut în şah până la momentul în care vom avea nevoie de acesta pentru cataclismul social final.

Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celealte naţiuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică. Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidoşenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism. Apoi, peste tot, cetăţenii obligaţi a se apăra împotriva unei mâini de revoluţionari, vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulţimea, deziluzionată de Creştinism -ale cărui spirite cereşti vor fi din acel moment fără orientare sau direcţie- va porni în căutarea unor idealuri, dar nu va şti încotro să-şi orienteze adoraţia şi atunci va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui Lucifer, care va fi în fine scoasă la vederea mulţimii. Această manifestare va rezulta din mişcarea mondială reacţionară care va urma distrugerii Creştinismului şi ateismului, ambele fiind cucerite şi exterminate deopotrivă.”

16 comentarii:

 1. Am postat un comentariu dar se vede ca nua fost pe placul vostru si l-ati sters. Well. Am crezut ca va deosebiti de altii.

  RăspundețiȘtergere
 2. phillip imi pare rau...nu stiu despre ce coment vorbesti dar de pe acest blog nu s-a sters niciun comentariu indiferent de daca a fost sau nu pe placul meu.am vazut ca ai cateva comenturi si la alte articole.poate ai incurcat articolul la care credeai ca ai comentat de zici ca s-a sters.o zi buna

  RăspundețiȘtergere
 3. Deci mai pe scurt vine sfarsitul lumii ( este prima data cand intru pe acest site si mi se pare destul de interesant ) Mult succes in continuare si la cat mai multe articole

  RăspundețiȘtergere
 4. n-avem noi norocul asta sa vina sfarsitul lumii..:)))

  RăspundețiȘtergere
 5. Daca tot vine sfarsitul lumii, atunci camd va veni
  trebuie sa facem doua lucruri:
  1/ Sa ne uitam bine la el ca a doua oara nu-l mai
  vedem,
  2/ Sa ne indreptam linistiti spre cimitir sa nu
  starnim panica.

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca intr-adevar au planuit-o se va intampla , nu-i prima data! Nu are cum sa fie intamplator! Probabil una din marile cauze este cresterea numarului populatiei ... sau cine mai stie ... Dar nu cred ca este cineva acolo care vrea razboi fara motiv, care vrea sa conduca lumea, pentru ca e prea mare, e absurd.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. lupta este in duh..suntem sclavii acestui sistem masonic ..singura Salvare este la Domnul Isus prin pocainta..Apocalipsa se implineste sub ochii nostri..

   Ștergere
 7. sincer ajungi sa nu mai crezi nimic , la mine in creier nu da ceva bine , asa ca o sa fiu tot eu, un roman mandru ca m-am nascut in Romania si cu , credinta in Dumnezeu ! Nu cred in nici o speculatie imi trebuiesc mult mai multe dovezi sa cred !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. citeste Noul Testament si cerei Domnului sa te lumineze...citeste la Ioan cap 3 discutia intre Isus si Nicodim..si vei constata ca trebuie sa te nasti din nou...ca de altfel ORICINE vrea sa aiba parte de Salvare..Fapte17:30, 31 spune clar ce trb sa faca un CRESTIN..caci nu ne nastem crestini ci devenim prin personala alegere prin Legamantul cu Domnul Isus prin pocainta..

   Ștergere
 8. Articolul pare scris de un absolvent al lui St.Gheorghiu.La 1871 termeni ca"comunism", "fascism", "sionism", "lumea arabica", nu existau.Tacticile de slabire a crestinismului cu ajutorul comunismului inca nu se inventasera.Tot articolul este o mare VRAJEALA.Stimati Domni, ne insultati inteligenta.Teoria cospiratiei, sau jocul din spatele usilor inchise, este mult mai sublim, se face cu inteligenta, pe termen mediu si lung.Dar de la 1871 la 1917, evolutia lumii a fost axponentiala.Povestile lui Nostradamus, dau bine doar la copii.Sint si romini "experti" in catrenele lui Nostradamus.Teoria cospiratiei este mult mai complicata, pt-ca nu este a unui om, ci de obicei este elaborata de un grup de experti, fara graba,fara scapari sau omisiuni, si cu o fundamentare exrem de solida.Uitate in urma, in istoria ultimilor 200 de ani si nimic sa stii ca nu a fost intimplator.

  RăspundețiȘtergere
 9. Sa vina in pula mea odata sfarsitul lumii

  RăspundețiȘtergere
 10. sfarsitul se apropie scrie si in biblie in apocalipsa , insa nimeni nu stie cand va venii , ce e drept ca nu prea mai au acesti magnati si infometati de gustul conducerii , care sufera de sefie ,si nu le mai ajunge strada , gruparea asta de ticalosi bilderberg , gruparea trilaterala in care am cazut cu totii , ceausescu a fost omorat deoarece nu a vrut sa accepte aceasta grupare in politica , iar basescu dc credeti ca inca e in varf si are control asupra tuturor pt ca in spatele acestui presedinte hot si mincinos sta aceasta grupare satanista si sa vedeti cum va fi sa ascultam toate statetele aceiasi muzica , ce house , in club , sau eu mai stiu ce rok muzica satanei , si o z'singura religie care va fi catolica citititi si urmariti declaratiile papei despre noua ordine mondiala

  RăspundețiȘtergere
 11. de-ar fi sa iasa lumea in strada sper sa iasa cu cap nu impotriva astora de la putere , ci impotriva gruparii trilaterale si impotriva guvernatorului care el insusi face parte din aceasta grupare de ticalosi , condusa de evrei oamenii buni orcine ar veni la putere va face jocurile acestor mincinosi acestor ticalosi oamenii ai satanei care controleaza din umbra tot , ar trebui sa iesim toti in strada , sa vedem cine din presa romana va difuza asta , daca nu va difuza o sa va dati seama ca pana si cea care chipurile tine cu poporu face defapt jocurile societatilor secrete si gruparii trilaterale

  RăspundețiȘtergere
 12. comunismul a fost inventat de illuminati in jurul anului 1900 pentru a slabi religiile ? Dar cruciadele care au fost proclamate ca RAZBOAIE SFINTE in jurul anului 1.200 de cine au fost facute? tot illuminati ? tot masoni ? tot teoria conspiratiei ?

  Eu unul nu cred nimic din toate astea. Daca cineva acum 1.000 de ani ucidea in numele lui Dumnezeu si sfarsitul lumii inca nu a venit, te rog sa ma scuzi insa am impresia ca nu va fi niciun razobi si niciun sfarsitul lumii. Daca se vroia razboi, se facea razboi in 2001 din cauza celor intamplate pe 11 septembrie. Era cel mai bun motiv pentru razboi. Daca se vroia razobi, interveneau rusii pana acuma in Irak si in tarile musulmane unde americanii fac ce vor nu? sau rusii nu au nevoie de petrol? . Eu cred, ca astfel de informatii sunt degeaba. Iubire, bunatate, linisite si pace... de astfel de virtutii are nevoie omenirea iar aceste calitati nu se invata din astfel de informatii.

  RăspundețiȘtergere
 13. s-a creat o confuzie,dar nu e nimic intimplator si ce va veni nu stie nimeni.prea multe polemici si nici o dovada ,dar cum sa ai dovezi,din care surse,e logic ca sint puteri si puteri dar dumnezeu nu ne va lasa si va impiedica acest grup de animale sa distruga planeta.cel putin sper ca va fii un viitor mai bun pt copii nostrii .numai manipulatii si secrete ,sint si au fost din totdeauna ,sistem teleghidat si nu mai stii ce sa crezi.e greu deja sa supravetuiesti acestor timpuri dar sa te mai opui la legile junglei,e imposibil,lasam timpul sa vorbeasca si vai de noi...

  RăspundețiȘtergere
 14. Decat sa tot stati si sa analizati inceputu si sfarsitu nu mai bine s.ar face ceva k pana la urma si masoni is niste oameni de ce mi.ar fi frica...

  RăspundețiȘtergere