20 noiembrie 2010

ARHIVA 3

Distrugerea Economiei Mondiale (cu un scop, bineinteles)
 

 

 

VIDEO:

"Am facut un interviu, am avut o conversatie cu Seful Rezervei Federale din San Francisco. L-am intrebat, si asta a fost acum 2 ani:

- Cati bani sunt in circulatie ?
- Nu stiu, cam 650-700 milioane de dolari, bani gheata.
- Care este DATORIA NATIONALA ?
- Este aproape 8 trilioane de dolari.
- Cu ce trebuie platita DATORIA NATIONALA ?
- Cu hartii ale Rezervei Federale.
- Si cum vrei sa fie platita DATORIA NATIONALA cand nu sunt bani in intreaga lume pentru a o plati ?!
- NU STIU !!! O sa inventam un soi de Sistem de Debit al Creditelor, unde nici nu se vor mai obosi sa printeze banii, vor fi bani fotonici."

SECRETELE INTERZISE ALE PAMANTULUI !!!


SECRETELE INTERZISE ALE PAMANTULUI !!! (subtitrare in limba romana)Marii politicieni ai lumii recunosc existenţa societăţilor secrete ce conduc lumea din umbră

Despre controlul ascuns al pârghiilor de putere din lume nu vorbesc doar teoreticieni obscuri ai teoriilor conspiraţioniste.
Încă din 1856, prim-ministrul britanic de pe atunci, Benjamin Disraeli, declara în faţa Camerei Comunelor următoarele: „Nu ar fi de niciun folos să negăm acest lucru şi este imposibil de ascuns faptul că o mare parte a Europei, adică Italia, Franţa şi regiuni importante din Germania (încă fragmentată în mai multe state), fără a mai pomeni alte ţări, sunt acoperite de o reţea de societăţi secrete… Şi care sunt obiectivele lor ? Nu încearcă nicidecum să le ascundă. Nu doresc o guvernare constituţională… În schimb, doresc să modifice dreptul de proprietate asupra pământului, alungându-i pe actualii proprietari ai acestuia, şi urmăresc să pună capăt existenţei structurilor ecleziastice, adică bisericilor.”
Referindu-se la acest lucru, preşedintele Woodrow Wilson, care a fost strâns legat de astfel de conspiraţii, scria: „Unii dintre cei mai importanţi oameni din SUA în domeniul comerţului şi al industriei se tem de cineva sau de ceva. Ei ştiu că undeva există o putere foarte bine organizată şi subtilă, care îi urmăreşte cu atenţie şi care este atât de legată de interesele lor, atât de completă şi de puternică, încât ar face bine să n-o condamne cu voce tare, ci numai în şoaptă”.
Judecătorul Felix Frankfurter de la Curtea Supremă de Justiţie a SUA dezvăluia la un moment dat faptul că: Adevăraţii conducători de la Washington sunt invizibili, exercitându-şi puterea din spatele uşilor închise.”
Într-o scrisoare din 23 noiembire 1933, preşedintele proaspăt ales Franklin D. Roosevelt îi scria principalului consilier al fostului preşedinte Woodrow Wilson, colonelul Edward House: „Adevărul adevărat este că, aşa cum ştim amândoi foarte bine, oligarhia financiară din marile oraşe a deţinut controlul asupra guvernului SUA încă de pe vremea administraţiei lui Andrew Jackson.”
Pe aceeaşi temă, Elliot, fiul lui Roosevelt, scria: Există în lumea noastră, probabil, câteva organizaţii care ne modelează destinele, la fel de strict ca şi guvernele legal constituite.”
De-a lungul anilor, multe persoane au lansat avertismente cu privire la existenţa unui guvern secret în SUA. Fostul primar newyorkez John F. Hylan declara în 1922 că „adevărata ameninţare pentru destinele democraţiei americane o constituie guvernul invizibil, care, asemeni unei gigantice caracatiţe, îşi întinde tentaculele lungi şi scârboase peste oraşul, statul şi naţiunea noastră… În fruntea acesteia, se află interesele familiei Rockefeller şi ale companiei Standard Oii, precum şi un mic grup de bănci puternice, conduse de ceea ce numim în general bancheri internaţionali, (care) de fapt direcţionează guvernul american pentru a-şi atinge propriile scopuri egoiste.”
Colonelul L. Fletcher Prouty, acum în rezervă, a fost ofiţerul de legătură dintre Pentagon şi CIA, între anii 1955 şi 1963. Datorită funcţiei pe care o deţinea, a putut să observe mecanismele de control exercitate atât asupra spionajului, cât şi a armatei. Într-un material din 1973, Prouty afirma că SUA e condusă de o „Echipă Secretă”, care este „miezul unei noi ordini religioase”, membrii acesteia neavând de dat socoteală decât în faţa lor înşişi. “Puterea acestei echipe provine dintr-o amplă infrastructură guvernamentală şi din relaţiile directe pe care le are cu marile industrii private, fondurile mutuale şi casele e investiţii, universităţile şi mass-media, fiind incluse aici atât editurile străine, cât şi cele americane.”
„Toţi membrii fideli ai echipei rămân în centrul structurilor de putere, indiferent dacă sunt în funcţie, făcând parte din administraţia oficială, sau se află în alte centre neoficiale. Ei nu fac altceva decât să se rotească pe anumite poziţii, fiind pe rând funcţionari publici şi oameni de afaceri sau activând în paradisul fermecător al mediilor universitare.”
Tot Prouty scria: „Această maşinărie extraordinară a fost făurită de oameni capabili, ca Wild Bill Donovan, Clark Clifford, Walter Bedell Smith, Allen Dulles, Maxwell Taylor, McGeorge Bundy şi mulţi alţii, care au condus-o şi au modelat-o, aducând-o la proporţiile uriaşe de astăzi. Este vorba de mari corporaţii, înalte cercuri guvernamentale, foarte mulţi bani, presiuni enorme… toate acţionând numai pentru apărarea propriilor interese, pentru siguranţa afacerilor şi păstrând un secret desăvârşit.”
Marele gânditor R. Buckminster Fuller a ajuns, de asemenea, la concluzia că SUA e condusă de nişte oameni puternici, care acţionează din umbră. America nu este condusă în realitate de guvernul ei aşa-zis democratic“, scria el cu puţin timp înainte de a muri, în 1983. „Nimic mai jalnic decât rolul pe care trebuie să-l joace în public preşedintele SUA, a cărui putere reală este aproape nulă. Totuşi, atât mass-media, cât şi majoritatea cetăţenilor americani trecuţi de 30 de ani, continuă să vorbească şi să se comporte de parcă preşedintele ar deţine într-adevăr puterea supremă.”
Preşedintele Franklin D. Roosevelt, el însuşi legat îndeaproape de mulţi dintre membrii importanţi ai societăţilor secrete, remarca odată: „În politică, nimic nu se petrece întâmplător. Dacă lucrurile au loc într-un anumit fel, atunci poţi să pariezi că acea evoluţie a fost premeditată.”

INSELATORIA INCALZIRII GLOBALE


VIDEO DIN SEDIUL UE IN CARE UN PARLAMENTAR EUROPEAN DEMASCA REALA PROBLEMA A RACIRII GLOBALE :


Trei evenimente tragice care demonstrează că Illuminati se pregătesc de cel de-al treilea război mondial

De la bun început trebuie să ştiţi că acest articol este doar o speculaţie pură, în lipsa unor dovezi concludente. Dar să analizăm puţin evenimentele recente din ultima perioadă:
1) Preşedintele polonez şi guvernatorul Băncii Centrale Poloneze au murit într-un tragic accident aviatic ce a avut loc pe teritoriul Rusiei. Rezultatul acestui incident? Va exista o mare tensiune între Polonia (membru NATO şi UE) şi Rusia. Până unde vor merge tensiunile?
2) Grecia se duce drept spre faliment. Ce se va întâmpla cu această ţară până la urmă? Nu e posibil oare ca Grecia să fie prima ţară din lume în care guvernul ţării să fie înlăturat şi înlocuit cu un guvern condus de Uniunea Europeană? Asta ar fi o prima etapă a organizaţiei oculte şi francmasonice Illuminati de a începe controlul centralizat asupra guvernelor lumii.
3) Dezvăluirea marii înşelătorii financiare americane. Presa americană a dezvăluit cum a mers mecanismul financiar-bancar din SUA, cel care a dus la actuala criză din lume. Banca Centrală Americană (Federal Reserve) a acordat împrumuturi băncilor americane comerciale, la dobânzi foarte mici, ceea ce le-a permis acestor bănci să acorde credite avantajoase populaţiei (pentru cumpărarea de case şi alte bunuri), mai ales că aceste împrumuturi erau garantate de Federal Reserve! Având garanţia în spate, băncile nu s-au mai uitat la riscuri, şi au dat drumul la “robinetul creditelor”. Dar, totul a avut o limită, căci o parte din populaţie nu şi-au mai putut plăti restanţele la credite. Urmarea? Federal Reserve (se ştie, banca familiei francmasonice Rotschild) se va întări şi mai tare, iar tot costul pierderilor bancare va cădea tot pe spatele cetăţenilor americani. Vor creşte taxele, vor creşte nemulţumirile, poate se va ajunge la revolte…De fapt asta se şi urmăreşte!
Toate aceste trei evenimente, aparent nelegate între ele, au ca scop crearea unor tensiuni şi aprinderea fitilului pentru izbucnirea unor revolte sau războaie. A nu se uita că aproximativ la fel a izbucnit şi primul şi cel de-al doilea război mondial, chiar dacă în momentul de faţă cauzele sunt diferite. Organizaţia malefică Illuminati s-ar putea să se afle în spatele acestor acţiuni, atent pregătite din timp, petru că scopul ei este să creeze războaie în lume. De ce? Pentru ca apoi, ulterior, să intervină miraculoasă soluţia a unui guvern unic, mondial, conduc din umbră de elitele mondiale. Pentru ca toată populaţia să devină sclava acestor elite…

3 comentarii:

  1. exzista posibilitatea 100/100 catot ce ni se spune oficial sa fie minciuna iar zvonurile legendele povesitile sa fie adevar celcare a incercat sa schimbe aceste lucruri amurit de 2000de ani hristos iar minciuna domina de6000 de ani si amajuns in aceasta situatie fara scapare chiar daca te adapostesiti in cel mai adinc buncar tot nosa fie scapare

    RăspundețiȘtergere