26 octombrie 2010

RULETA

Suma celor 37 de numere ale ruletei este 666. Coincidenta sau nu ? Invataturile ortodoxe ne spun ca jocurile de noroc sunt tot momelile dracilor. Ganditi-va...

Apocalipsa Sfantului Ioan: 13/18 :

13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,

18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

27 de comentarii:

 1. e pura coincidenta :) cam atat...daca vrei poti gasi numarul divolului in orice :)

  RăspundețiȘtergere
 2. invataturile ortodoxe? in lume exista o singura biblie si din ea a pornit toate religile crestine,in biblie nu scrie ortodoxitiva scrie pocaitiva...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In-vata s-a scri....analfabetule. nu te obliga nimeni sa-ti postezi tampeniile aici....

   Ștergere
  2. @anonim Invata tu sa scrii. Din clasa I am fost invatati cu totii faptul ca un cuvant se desparte prin cratima doar daca este la sfarsitul randului asa ca mai "in-vata" nu ai auzit de rade ciob de oalasparta ?

   Ștergere
 3. cuvantul Ortodoxie provine din greaca si inseamna dreapta credintza...ca apoi s-au format religii,secte si alte asemenea nu este o simpla coincidentza ,lucrurile acestea trebuiau sa se intample...suntem ultimii ,vom trai apocalipsa cu tot ce inseamna ea ...trezitiva oameni buni.

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca oamenii ar renunta la micile meschinarii si ar avea credinta adevarata toate in lumea asta ar functiona bine si corect.
  Credinta adevarata inseamna sa-L iubesti pe Dumnezeu care este DUH si pe aproapele ,ca pe tine insuti si sa fii OM! de omenie si de cuvant, as adauga eu.Raul nu ar avea nici o putere.E atat de complicat?

  RăspundețiȘtergere
 5. card daca il citesti invers sa fie tot o simpla coincidenta????sau VISA???VEDETI CE INSEAMNA
  VI-IMPERIUL ROMAN
  S-GREACA VECHE
  A-BABILON
  TOATE SUNT COINCIDENTE???
  BANUL E OCHIUL ........

  RăspundețiȘtergere
 6. POCĂÍNȚĂ s. f. (În practicile creștine) Căință pentru păcatele săvârșite; p. gener. regret pentru o faptă rea, o greșeală etc.; pocăială. – Pocăi + suf. -ință.
  ORTODÓX, Ă, ortodocși, -xe, adj. 1. Care ține de biserica creștină răsăriteană, de ortodoxie, care este conform cu doctrina acestei biserici; (despre persoane) care este adept al ortodoxismului. ♦ (Substantivat) Persoană de religie creștină răsăriteană. 2. Conform cu principiile tradiționale ale unei doctrine, ale unei dogme etc., considerată ca fiind singura adevărată; (despre oameni) care urmează cu fermitate (sau dogmatic) o asemenea doctrină. – Din ngr. orthódoxos, lat. orthodoxus, fr. orthodoxe.
  BIBLIA, colecție a cărților sfinte de la „Cartea Facerii” pînă la „Apocalipsă”. Carte sacră a creștinismului, B. are două părți: „Vechiul Testament” (redactat între sec. 13-2 î. Hr., acceptat și de mozaici) și „Noul Testament” (sec. 1-4 d. Hr.). Conținutul, eterogen, cuprinde mituri, doctrină religioasă, texte ritualice și magice, rugăciuni, adevărul lui Dumnezeu despre creație și mîntuire, eseuri filozofice, meditații și coduri de morală practică, folclor. literatură în proză și versuri, coduri juridice, sfaturi medicale, agricole și gospodărești etc., aparținînd unui număr mare de autori. B. este cea mai răspîndită carte din lume, fiind tradusă acum în c. 1.800 de limbi. V. Septuaginta, Vulgata, Biblia de la București, Palia de la Orăștie.
  reștín (creștínă), adj. – 1. Care aparține creștinismului, privitor la creștinism. – 2. (S. m.) Om cumsecade, om bun. – Mr., megl. creștin. Lat. christianus (Pușcariu 415; Candrea-Dens., 409; REW 1888: DAR). Pentru al doilea sens, cf. Tagliavini, Arch. Rom., XII, 165; Iordan, BF, VI, 150; și observațiile prea puțin pertinente ale lui E. Speidel, BL, IX, 25, care atribuie această accepție unei influențe rusești. După P. Labriolle, Christianus, în Bull. Du Cange, V (1929-30), p. 69-88, este cuvînt rar în primele secole, care apare numai de trei ori în Noul Testament, și a cărui pronunțare pop. a fost chrestianus. Candrea-Dens. explică evoluția anormală (normal ar fi trebuit să se dea *creșin) prin data sa tîrzie; dar se datorează mai curînd conservatorismului natural al cuvîntului. Este cuvînt folosit general (ALR, I, 214). Cf. dubletul înv. hristian, s. m. (‹ χριστιανός). Der. necreștin, adj. (necredincios, păgîn); necreștinesc, adj. (păgîn); creștinește, adv. (ca un creștin); creștina (var. încreștina, creștini), vb. (a se face creștin, a se boteza); necreștinat, adj. (care nu este botezat); creștinism, s. n. (ansamblul religiilor bazate pe învățăturile lui Cristos), formație neol.; creștinăție, s. f. (înv., creștinătate); creștinătate, s. f. (totalitatea creștinilor, lumea creștină), care se consideră reprezentant al lat. christianitas (Candrea-Dens., 410; DAR), dar care mai probabil este un der. intern (Cf. Graur, BL, II, 18).

  RăspundețiȘtergere
 7. Lumea este mai mica decat ne imaginam; ea se reduce la cateva tipologii, cateva semne, cateva combinatii...

  Yoghinii reduc totul la starea de profunda meditatie, la nimic, la Zen...

  Stiinta, tehnologia, cunoasterea materiala, fizica, chimia etc...Desertaciuni!

  Cunoasterea e iubire!
  Energia e iubire!
  Totul e iubire...

  RăspundețiȘtergere
 8. Imi place articolul. Intr-adevar ce tine de jocurile de noroc e totul murdar. Recent am descoperit un site nou: Unibet Romania care spre deosebire de altele icepe sa-mi placa.

  RăspundețiȘtergere
 9. bai dar daca am un casino e ceva rau?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. da este rau. pentru ca castigi bani necinstiti din viciile oamenilor ca sa nu mai punem la socoteala ca jocurile de noroc sunt ale dracilor

   Ștergere
 10. stau toata ziua aici intre aparate si vad lumea care baga bani.. e doar o afacere nu cred ca fac ceva rau

  RăspundețiȘtergere
 11. Mergeti aici pentru mai multe bonusuri pentru cazinouri si
  ruleta online

  RăspundețiȘtergere
 12. eu am citit pe un site, nu mai stiu exact, care spuneau ca ruleta a fost inventata de un preot care dupa cativa ani afladn ca toate cifrele dau suma de 666 sa sinucis.

  RăspundețiȘtergere
 13. mai vasile, cum naiba mai sa spui ca cunoasterea materiala e desertaciune? traiesti intr-o lume materiala si in plus energia trebuie sa existe intr-un fel sau altul nu-i asa?chiar asa putin entusiasm ai pt lume? nici un pic de curiozitate. ce daca suntem prosti trebuie sa fim pana la capat? sa nu aspiram si noi sa descoperim ceva, sa stim si noi ceva, sa aflam, asta nu este nimic pacatos, si cei care zic asta sunt cam incuiati la minte.~ noir

  RăspundețiȘtergere
 14. nu exista coincidente oameni buni,lumea jocurilor de noroc e una riacanta,stresanta as zice,toti jucatorii sunt incordati,unii st chiar violenti,sincer n stiam care este suma acestor cifre de pe rulete,dar dak biserica spune ca e pacat pai asa este,Dumnezeu n vrea raul oamenilor ci doar binele,asa k inseamna k ceva la mijloc nu e curat cu jocurile astea

  RăspundețiȘtergere
 15. Mai nou, unii cercetatori au gasit raspunsul: numarul nu este al Intunecatului ci al Omului!Multora nu le convine.
  Tuturor, cu Bine in 2011!

  RăspundețiȘtergere
 16. bisericii , religie , politica . Nu mai cred nimic , sunt crestin si doar atat. Pana la urma toti suntem pacatosii !! Pace .

  RăspundețiȘtergere
 17. Daca ne gandim cate asasinate s-au comis de-a lungul timpului in numele Domnului si ca biserica este o alta fata a politicii si o metoda de asuprire ,dezbinare si stapanire,aproape ca nu stim in ce sa mai credem...In orice caz,toate cartile sfinte care au circulat de-a lungul timpului,nu sunt decat interpretari,pareri si viziuni despre credinta-sau ce-ar trebui sa fie ea.Nu stim inca,care a fost adevaratul cuvant al Domnului si nici nu stim daca-l vom afla vreodata...IUBIRE,INTRAJUTORARE,OMENIE,BUNATATE,DORINTA DE ADEVAR SI DREPTATE sunt dor cateva principii de bun-simt care AR TREBUI sa ne conduca vietile-restul sunt greseli ce stapanesc fiinta umana si de care -cu gandire,ne putem debarasa cu usurinta-NUMAI SA VREM.CUNOASTEREA INSEAMNA INFORMATIE SI INFORMATIA INSEAMNA CUNOASTERE-un alt principiu,care ar trebui sa ne conduca vietile...

  RăspundețiȘtergere
 18. De ce credeţi că ruleta e numerotată de la 0 la 36? Pentru ca tipurile de pariuri să fie cât mai variate, o consecinţă a divizibilităţii. Jucătorii pot paria pe un număr sau pe grupuri de 2,3,4,6,12 sau 18 numere, într-o mare diversitate de combinaţii.

  RăspundețiȘtergere
 19. retardatilor ruleta e pana la 37 iar suma nu da 666 google si calculator.verificati singuri nu mai credeti ce va zic altii

  RăspundețiȘtergere
 20. pardon 37 de numere cu tot cu 0

  RăspundețiȘtergere
 21. Esti prost! Aduna toate numerele (inclusiv 0 daca la mintea ta conteaza) si ai sa te convingi ca rezultatul e 666.

  RăspundețiȘtergere
 22. De multe ori am juca slot machines gratuite și de a face pariuri sportive pe internet. Acest lucru este într-adevăr posibil pentru a câștiga în cazinou on-line.

  RăspundețiȘtergere