26 octombrie 2010

Peste 500.000 de sicrie de plastic descoperite in Georgia, USApeste 500.000 de sicrie au fost descoperite pe o proprietate a guvernului American in statul Georgia. Nimeni nu stie ce intrebuintare au dar, exista multe suspiciuni. Una dintre ele ar fi, asteptarea unui atac cu arme biologice sau chimice in viitorul apropiat in Georgia sau apropiere, acolo aflandu-se unul dintre cele mai mari aeroporturi Americane. Ce le pregateste guvernul American platitorilor de taxe, numai ei stiu, noi nu ramanem decat sa stam informati in legatura cu orice lucru descoperit si sa asteptam politicienii sau autoritatile sa ofere niste explicatii.

6 comentarii:

 1. ,,macar sa murim si noi repede,,e o nebuloasa acum in mintea mea dupa ce am citit site-ul acesta,,,numai bine va doresc!"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai fost tare cu nebuloasa.Asa este.Iti schimba toate orizonturile si te bulverseaza complet astfel de lucruri.E bine macar ca ai avut vointa sa te informezi.Ca ai crezut sau nu o sa vezi.Important este ca nu vei fi nepregatit.

   Ștergere
 2. Am citit de masonul ala care a recunoscut evenimentele care urmeaza, de Gaga...etc...dar aici m-au luat fiorii!!!Imi doresc din suflet sa nu fie adevarat!

  RăspundețiȘtergere
 3. hahah iar vrajeala,,si e de aia de buftea ...hahaha

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vei vedea tu FOARTE curand ca nu e "vrajeala"deloc.Tot ce se intampla in lume este legat de lupta dintre Domnul Isus si Satana.
   Documenteaza-te ce inseamna H.A.A.R.P.,F.E.M.A.,CHEMTRAILS,etc.Dar cel mai imp. lucru este sa studiezi Biblia si vei vedea ca toate aceste lucruri ne-au fost descoperite pt. a putea lua decizia corecta.Vei vedea cum Papa de la Roma a schimbat cele 10 Porunci din Biblie,cum a schimbat sambata in duminica,etc.
   Anul trecut a decretat legea duminicala la nivel European."POPE DECREED SUNDAY REST ON JUNE 3RD 2012","EUROPEAN SUNDAY ALLIANCE/EUROPEAN SUNDAY LAW."
   TOT,DAR ABSOLUT TOT ce fac cei care conduc lumea este sa starpeasca "aceasta secta scarboasa si urata"(spun ei),ADICA PE CEI CARE SE INCHINA ADEVARATULUI DUMNEZEU SI TIN SAMBATA NU DUMINICA.Dumnezeu a sfintit SAMBATA,iar papalitatea duminica.Sigiliul viului Dumnezeu este SAMBATA,iar semnul fiarei este duminica.Veti vedea f curand cine va putea vinde sau cumpara:cei care tin sambata sau cei care tin duminica?Biblia spune ca cei care tin duminica nu vor avea probleme pt. ca se inchina fiarei,dar cei care aleg sa se inchine sambata vor fi prigoniti si cand se va da decretul de moarte pt. cei care nu se supun fiarei(deci cei care tin sambata),atunci va veni Domnul Hristos.Este extrem de aproape venirea Mantuitorului lumii,dar doar pt.cei care pazesc poruncile Lui.1 Ioan 2.3,4 "Si prin aceasta stim ca IL cunoastem,daca pazim poruncile Lui.Cine zice :"IL cunosc",si nu pazeste poruncile Lui,este un mincinos si adevarul nu este in el."Deci daca-L iubim pe Dumnezeu,vom pazi si poruncile Lui.Daca vrei sa afli mai multe,citeste "Tragedia veacurilor",Ellen G.White si vei intelege totul.Poti sa-mi trimiti si email la:donadona7983@yahoo.com

   Ștergere
 4. nu conteaza ziua care tii...conteaza cine se opune libertinajului adica pacatului...adica crestinismul...oricum..sincer ce ai aflat tu acum eu stiam de multi ani...nu ma intelege gresit nu ma laud...timpurile sunt inaintate!!!!!

  RăspundețiȘtergere