26 octombrie 2010

Mitropolia Bisericii Ortodoxe Ruse

Satanism in Mitropolia Bisericii Ortodoxe Ruse - crestinii care credeau ca saruta mana Sf Gheorghe sarutau de fapt...simbolul diavolului [ DE CE ASA DE PE FATZA ??? ]

Prin tradiţie, fiecare astfel de procesiune se ocupă de un eveniment important la nivel national. În acest an, acest eveniment a fost aniversarea a 65-a a Victoriei. Procesiunea, inceputa de la izvoarele râului Volga si continuata de-a lungul albiei şi terenurilor pe unde trece aceasta, a avut loc in 16 orase si districte din regiune. Pe tot parcursul s-a purtat o racla- chivotul cu moaştele Sfântului Mucenic Gheorghe.

La Sf. Liturghie de la [biserica]Sf. Nicolae din Myra, unde a servit Arhiepiscopul de Tver şi Victor Kashin şi, în procesiunea care a vut loc la templul de la izvoarele Volgai, a fost comisă o vodoo-şenie de rang, la care au participat un număr mare de pelerini, distinşi invitaţi, membri ai publicului.

În această zi, cele mai multe municipalităţi din regiunea Tver si-au trimis delegaţii la festivalul din Volgoverkhovye . Au tinut discursuri Arhiepiscopul de Tver şi preşedintele Kashin, guvernatorul regiunii Tver, preşedintele Adunării Legislative şi alti funcţionari.

Pentru a înţelege magnitudinea acestui consens ”în materie de cooperare între Biserica şi activităţile de stat, doar uitati-va la” programul complet “.

Părea că acest eveniment nu poate fi decat unul fericit, dar …! Dar, în loc de bucurie spirituala inima s-a frant de o durere extrem de profunda.

În timpul procesiunii, poporul ortodox a sărutat “mâna dreaptă a lui Satan, inchinandu-se la ea ca la o relicvă mare – mâna dreaptă cu moaştele Sfântului Gheorghe, patronul sfant al victorioasei armate ruse”.
http://mucenicul.wordpress.com/2010/07/03/satanism-in-mitropolia-bisericii-ortodoxe-rus

3 comentarii:

  1. De. Oamenii lui Dumnezeu cu naravul dracului.

    RăspundețiȘtergere
  2. "de ce asa pe fata"? de ce nu? cine ar protesta? cine ar intelege? turma? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta-i sacrilegiu! Nici prin minte nu mi-ar fi trecut asa ceva.Cum sa faci asa ceva, si mai rau cu sfinte moaste?!Rusine sa le fie.Bun e romanu cela a lui Savatie Bastovoi, Audienta la un demon mut.Bine zice, lupi imbracati in oi; la suprafata buni si iubitori, dar in interior niste KGB-isti.Cel mai bun ex, e slujba facuta la Chisinau de nu stiu ce staret al unui manastiri pentru un candidat comunist la primaria Chisinaului.Ce sa mai...Amu e care pe care, scapa fiecare cum poate!

    RăspundețiȘtergere