26 octombrie 2010

Lupta pentru simboluri: Unde-i Crucea de pe ambulanţe?


http://savatie.wordpress.com/2010/06/08/lupta-pentru-simboluri-unde-i-crucea-de-pe-ambulante/

6 comentarii:

 1. semnul cifrei 1 este peste tot reprezentat in istorie ca o linie verticala, banuim fiecare ce inseamna semnul 1 , iar in imagine avem un 1 caruia i se aplica o "zapaceala"

  RăspundețiȘtergere
 2. faza e ca daca mai era si crucea era nasol de tot....sarpele urcand pe cruce(simbolul farmaciilor) reprezinta victoria lui Satan cand Isus a murit pe curce( este un simbol satanist)

  RăspundețiȘtergere
 3. cred ca confunzi steaua lui david cu pentagrama:)) in imagine e clar steaua lui david:D plus ca crucea rosie nu are nicio legatura cu guvernul:) ambulanta prezentata in imagine apartine unui spital subordonat guvernului,in timp ce crucea rosie este o organizatia non-guvernamentala internationala cu diverse sucursale pe tot globu. va garantez eu ca daca sunteti atenti dupa ambulantele crucii rosii veti vedea o cruce rosie pe ele, nu nush batz cu imbarligaturi pe el:)

  RăspundețiȘtergere
 4. pentru Rap&Hip-Hop blog.

  Prietene mai citeste Biblia si ai sa vezi ca ca sarpele pe cruce nu inseamna victoria luio Satan impotriva lui Isus pe cruce.
  In pustie poporul evreu a fost lovit de o mare incercare pentru necredinta lor in Dumnezeu.Ca pedeapsa Dumnezeu a trimis serpi otravitori impotriva lor.Moise se roaga Lui D-zeu pentru iertarea poporului caci mureau multi muscati de serpi.D-zeu ii spune lui Moise sa faca o cruce si pe ea sa faca un sarpe si toti cei care se vor uita la aceea cruce vor trai si nu vor fi muscati de serpi.
  Concluzie:sarpele este Satan.Pe cruce a fost biruit Satan prin moartea Lui Isus si toti cei care vin si privesc spre cruce sunt salvati.
  Deci crucea rosie foloseste acest semn ca si o salvare pentru cei bolnavi.NU ESTE UN SEMN PAGAN

  RăspundețiȘtergere
 5. ma bucur ca mai vad si oameni mai culti pe site-ul asta ca am mai citit alte articole si acolo nu numai ala care lea postat ci si cei care leau comentat ereau dea dreptul jalnici

  RăspundețiȘtergere