26 octombrie 2010

ILLUMINATITRADUCERE: ''Lor nu le pasa de noi \ Unii spun ca asteapta ca Illuminati sa-mi adoarma trupul...''


MARILE SECRETE ALE INDUSTRIEI MUZICALE (RAIN MAN = BINECUVANTARI ABUNDENTE DE DEASUPRA, adica cel ce ofera bani, putere si faima, diavolul) VIZIONEAZA INAINTE DE ORICE COMENTARIU !!!

http://www.youtube.com/watch?v=DikoLMfnEgE

Cine este Rain Man? O lista de definitii ne este prezentata. Rain(ploaie) = apa care curge in urma condensarii, dus, sezonul ploios, o cadere grea si continua. Trecem la verb: a trimite in jos bucati mici de obiecte sau piese, sa oferi ceva in cantitate mare unei persoane. Totusi, cuvantul 'rain' e folosit ca un nume. Si acest nume inseamna 'Binecuvantari abundente de deasupra'. To make a long story short, rain man, cel care putea sa fie unul care ofera bani, putere si faima, unul care te conducea catre succes, etc. este de fapt diavolul. El este cel la care se refera toti artistii cand spun ca si-au vandut sufletul.

4 comentarii:

 1. poi din cate stiu eu jay-z este mason sunt multe clip-uri de genul asta si cu dovezii cel putin in on to the next one apare capul lui baphomet asa pe fata si in multe alte video-uri.

  RăspundețiȘtergere
 2. da stiu "pam pam" asa am auzit si eu.voi incerca sa public zilele astea cateva dovezi despre jay-z si alti cantareti pt ca el nu este singurul.....

  RăspundețiȘtergere
 3. te rog posteaza ceva cu lady gaga ..pentru ca distruge mentalitatea multora

  RăspundețiȘtergere
 4. nu exista diavolul este doar de distragere a atentiei,ca altfel noi nu stiam de astea(conspiratii) cu el!!

  RăspundețiȘtergere