30 octombrie 2014

AVEM LISTA RUȘINII!Vezi cine a votat împotriva respingerii Legii amnistierii și grațierii în Camera Deputaților

Liberalii au încercat, luni, 27 octombrie, să introducă pe ordinea de zi a Camerei Deputaților respingerea proiectului de lege privind amnistia și grațierea, însă acest lucru a fost respins prin vot de către plenul camerei. Din 211 deputați prezenți, 122 au votat împotriva introducerii respingerii legii pe ordinea de zi, 81 pentru introducere, 5 abțineri și 3 deputați nu au votat.


România Curată a intrat în posesia listelor cu votul din plen, pe care le puteți vedea mai jos. Astfel, puteți vedea cine a amânat respingerea legii amnistierii și grațierii. Anterior, Victor Ponta declarase că legea amnistierii și grațierii nu va trece de votul Parlamentului, din moment ce toată lumea s-a pronunțat împotriva ei. După cum se poate observa și din listele de mai jos, cei care au votat împotriva introducerii respingerii acestui proiect de lege pe ordinea de zi sunt deputații PSD și cei din arcul guvernamental.


Răspundeți și voi, la rubrica de comentarii: de ce credeți că PSD și colegii de coaliție au amânat votarea respingerii legii amnistierii și grațierii, chiar și în condițiile în care știu că acest lucru le-ar putea produce unele daune de imagine.
sursa : Romaniacurata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu