5 martie 2012

CINE CONDUCE LUMEA? - PIRAMIDA PUTERII

Cine conduce de fapt lumea? Cine detine puterea absoluta pe planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E? Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei.

Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor.

De acolo, din anonimat, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor. Cei care au auzit de ei, ii numesc Oculta Mondiala sau IlluminatiCine sunt acesti oameni? Cum sunt ei organizati? Cum conduc planeta? Ce scopuri au?
Sunt intrebari la care incercam sa dam un raspuns in cele ce urmeaza.

De la cel mai inalt nivel imaginabil al puterii, acesti Illuminati necunoscuti celor multi, guverneaza aproape nestingherit. Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei “fabrica” noi ideologii si chiar religii. Se spune ca ei au creat oranduirea capitalista, tot ei au creat-o si pe cea comunista. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini.
Metoda lor de lucru este simpla dar eficienta si poate fi descrisa in 3 pasi: PROBLEMA, REACTIE, SOLUTIE.

1. In primul rand ei creaza o PROBLEMA (conflicte, razboaie, revolutii, dezastre, etc.) Creaza conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate, lupta una impotriva celeilalte si nu contra adevaratului instigator. Tot ei finateaza toate partile implicate in conflict.
2. Apoi prin intermediul mass-media si a manipularii determina o REACTIE in randul populatiei, care solicita o rezolvare a PROBLEMEI aparute.
3. In final tot ei vin cu SOLUTIA care aproape intotdeauna se lasa cu efecte dure asupra populatiei (saracie, restrangerea unor drepturi si libertati, etc. - vezi atentatele din 9/11, armele lui Saddam, criza financiara…) Ei trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care pune capat conflictelor.

CARE ESTE SCOPUL LOR?

Practic scopul lor este sa controleze si sa conduca intreaga planeta prin crearea unei Noi Ordini Mondiale si a unui Guvern Mondial unic. Acesti oameni nu sunt interesati sa castige bani, deoarece “fabrica de bani” este a lor. Ei pot avea oricati bani doresc. Ce isi mai poate dori cineva care are toti banii din lume? PUTERE si CONTROL ! Acesta este scopul lor.
De ce doresc ei sa stapaneasca lumea? Pentru ca avand putere si bogatie, pot face asta. Peste 90% din oamenii din prezent ar face acelasi lucru daca ar avea acces la bogatie si putere.

Pentru a detine puterea absoluta si controlul intregii planete ei intentioneaza sa realizeze urmatoarele obiective:
1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic si a unei Noi Ordini Mondiale.
2. Distrugerea identitatii nationale a statelor lumii.
3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (in special a crestinismului) si inlocuirea lor cu o religie unica de tip New Age.
4. Controlul total al populatiei globului si a fiecarui individ in parte precum si transformarea lor in “sclavi de tip modern”.
5. Reducerea masiva a populatiei globului pana la o limita usor de sustinut de catre mediul si resursele planetei.
6. Promovarea depravarii si a obiceiurilor rele pentru indepartarea moralei crestine.
7. Distrugerea modelului actual de societate si a celulei ei de baza, familia.
8. Distrugerea libertatii de exprimare si restrangerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.

Toate acestea se intampla chiar ACUM si intr-un ritm tot mai accelerat.

GUVERNUL MONDIAL

Guvernul Mondial functioneaza pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi şi noi, bazat pe inteligenta si puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-si alege propriul destin. Cine doreste mai multe detalii poate studia acest document rar:

Harta Guvernului Mondial-din 2004

Utilizand harta se poate urmari pe ce directii si in ce zone se propaga efectele unor decizii luate de diverse structuri componente.
Sunt detaliate relatiile si zonele de influenta la nivel mondial ale principalelor dinastii si familii care conduc lumea. Guvernul Mondial este prezentat in acest document ca fiind un complex intelectual, capabil să coordoneze, acumuleze şi să se concentreze toate mijloacele de definire si stabilire a normelor de dezvoltare a unei societati de tip nou.
Acest complex este format din nuclee financiare, politice, strategice şi diplomatice, birouri ştiinţifice şi tehnice, de planificare de cercetare, servicii de culegere a informatiilor, inclusiv retele de tip mafiot.
De mentionat faptul ca integrarea europeana si “cedarea de suveranitate” a statelor au ca scop final crearea acestui Guvern Mondial care va fi singurul suveran peste toate tarile.

CUM SUNT ORGANIZATI SI CUM CONTROLEAZA LUMEA?

Organizarea lor si modul prin care controleaza lumea este de tip piramidal. Sistemul se numeste Piramida Puterii (Pyramid of Power) si este descris mai jos:
Dupa cum se observa in varful piramidei se gaseste OCHIUL CARE VEDE TOT. Este un simbol Illuminati si reprezinta Ochiul lui Lucifer sau Ochiul Satanei. Cine are control asupra lui, are control asupra banilor lumii. De aceea acest simbol (piramida si ochiul apare si pe dolarul american).
Oculta Mondiala (de pe nivelele 1, 2 si 3 ale piramidei) se considera supusii Satanei si i se inchina. De aceea ei incearca sa controleze nivelele inferioare ale piramidei ca sa le aduca sub conducerea Ochiului Satanei.
Pare absurd in zilele noastre ca oameni atat de importanti ai planetei, atat de bogati si de influenti sa creada in puterile Satanei si sa i se inchine, dar va asigur ca exact asa stau lucrurile. Este foarte greu sa iti faci o imagine de ansamblu asupra intregului mecanism (care se desfasoara de la cele mai inalte nivele pana la noi, oamenii de rand, poporul lui Boc si al lui Basescu), dar voi incerca sa lamuresc cateva aspecte esentiale.

NIVELELE PIRAMIDEI

0. Nivelul 0 - Forta superioara reprezentata prin Ochiul Care Vede Tot.

Foarte Important : Intelegerea Fortei din varful Piramidei Puterii iti da posibilitatea sa “spargi” piramida si sa te sustragi controlului ei.
Ca sa poti intelege cu adevarat forta care se afla in varfului piramidei, trebuie in primul rand sa te intelegi pe tine insuti. Trebuie sa intelegi de unde vi, de unde ai aparut si incotro te indrepti, unde vei dispare. Raspunsurile la aceste intrebari sunt in interiorul tau, iar cheile de descifrare se gasesc peste tot in jurul tau, inclusiv in lumea materiala, palpabila. Din pacate indiciile pe care le gasesti in diverse surse de informare sunt amestecate cu o multime de minciuni. Ca sa afli raspuns la aceste intrebari trebuie sa iti urmezi nu inima si nici creierul ci pe amandoua in egala masura.
Pentru intelegerea Fortei trebuie sa existe un balans perfect intre suflet si ratiune, fara separare intre ele. Cine e ghidat doar de sentimente e usor de indus in eroare, de asemenea cine se ia doar dupa ratiune e usor sa se insele. Dar e foarte greu sa inseli pe cineva care are un perfect echilibru intre cele doua.
Pentru a intelege ce este in varful piramidei trebuie sa vezi realitatea din exterior, sa intelegi natura realitatii imediate. Numai asa vei putea intelege natura controlului pe aceasta planeta. Si tine minte: Daca nu faci parte din SOLUTIE, vei face mereu parte din PROBLEMA.

1. Nivelul 1 - Familiile regale

In varful Piramidei Puterii, pe nivelul 2 se afla familiile regale europene care toate sunt inrudite intre ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei sunt cu totii rude de sange, tragandu-se din familia Windsor. Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic.
Aici poate fi menţionat faptul că si în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi „democratic” prin vot popular din 1776 şi până în prezent sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de „casă regală” sau dinastie.
Conform unor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situeaza un grup de oameni extrem de influenti, dar a caror identitate nu se cunoaste.

2. Nivelul 2 - Consiliul celor 13 familii

Pe nivelul 2 se afla asa numita Aristocratie Neagra compusa din 13 familii, cele mai bogate din lume.
David Icke scrie în lucrarea „Secretul Suprem” că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”. Aceasta a fost creată în antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[...] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”
Aceste familii sunt (in ordine alfabetica):
1. Dinastia Astor
2. Dinastia Bundy
3. Dinastia Collins
4. Dinastia DuPont
5. Dinastia Freeman
6. Dinastia Kennedy
7. Dinastia Li
8. Dinastia Onassis
9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russell
13. Dinastia Van Duyn
Membrii acestor familii ocupa cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii. Mass media controlata aproape in intregime de aceste familii ne spune ca Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 miliarde dolari, sau, Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.
De fapt acesti miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care detine incredibila suma de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumatate din averea totala a lumii !!!). Cu averea acestei familii poate fi hranita si imbracata TOATA populatia globului.
Familia Rothschild,500 de trilioane avere!


3. Nivelul 3 - Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiti si Olimpienii) a fost fondat in 1727 de catre aristocratia britanica si este compus din cele mai puternice “sub-familii”.
Acest comitet coordoneaza direct o multime de institutii si organizatii majore din intreaga lume, printre care: Comisia Trilaterala, Consiliul pentru Relatii Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotunda, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internationala, Francmasoneria Universala, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presa, Societatea Regala Britanica, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crima si Justitie, MIT, NATO, Crucea Rosie Internationala, Universitatea Priceton, Banca Mondiala, American Express, Citibank, Credit Suisse, etc.
Lista este prea lunga pentru a fi prezentata aici, dar cine doreste sa afle toate detaliile cunoscute despre Comitetul celor 300 poate descarca acest document intocmit de Dr. John Coleman,  fost ofiter al serviciului de spionaj britanic:

4. Nivelul 4 - Centrul de comanda

Pe acest nivel se gasesc cele 6 structuri care reprezinta centrul de comanda la nivel global:
- Comisia Trilaterala,
- Consiliul Relatiilor Externe (CFR),
- Grupul Bilderberg,
- Clubul de la Roma,
- Organizatia Natiunilor Unite
- Institutul Regal pentru Afaceri Internationale
Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.
Masa Rotunda, creaţia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes este o structura atat de complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea: “Masa Rotunda insasi este alcatuita dintr-o adevarata increngatura de companii, institutii, banci si unitati de invatamant; ea le-ar ocupa timpul specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o descalci si intelege“.
1. Comisia Trilaterala este o “asociatie particulara” infiintata in 1973 din initiativa lui David Rockefeller cu scopul de a “intari cooperarea economica si politica intre continentele american, european si asiatic”. De aceea se numeste Trilaterala. In componenta acestei comisii intra directori de concerne, bancheri, politicieni (printre care si fosti presedinti ai Statelor Unite), economisti, etc. - in general cei mai influenti oameni din America de Nord, Europa si Asia. Practic aceasta organizatie privata in care se intra doar cu invitatie speciala pe baza unor merite deosebite, conduce lumea peste capetele guvernelor. Dupa luarea unor decizii, membrii organizatiei le transmit guvernelor, iar acestea le aplica la nivelul fiecarui stat. Toate natiunile lumii sunt conduse de aceasta entitate suprastatala. In fiecare an Comisia Trilaterala are o intrunire in plenul ei si cate o intrunire zonala. In perioada 15-17 octombrie 2010 intrunirea sectiei europene a Comisiei Trilaterale a avut loc la Bucuresti, intr-o discretie aproape totala. 170 din cei mai puternici oameni ai lumii au venit la Bucuresti si presa abia a semnalat acest lucru. Totusi exista o inregistrare Antena 3 pe care daca o vizualizati, veti intelege ce putere imensa are aceasta Comisie.
2. Consiliul pentru Relatii Externe (CFR) (din engleză Council on Foreign Relations) a fost fondată în 1921 si este o organizație americană non-profit nepartizană specializată în politică externă a Statelor Unite și afaceri internaționale. “Consiliul pentru Relatii Externe este un organ al ceea ce C.Wright Mills numea “Elita puterii” - un grup de bărbaţi, cu interese şi concepţii similare, care pun la cale cursul evenimentelor din poziţii intangibile, situate în spatele scenei.” declara Charles Kraft, membru CFR şi al Comisiei Trilaterale.
3. Grupul Bilderberg este o organizație cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni. Reuniunile au loc anual, începând din 1954. Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri Rotschild. Grupul este puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Organizația are o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită.
Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagină de internet și nicio întâlnire nu este înregistrată.
Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalități politice, culturale, economice, universitare, ce se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa și America, în aproape 50 de țări.
4. Clubul de la Roma, a fost infiintat in aprilie 1968 de către Aurelio Peccei, om de stiinta şi afacerist italian şi Alexander King, un om de stiinta scotian. Doctrina clubului se bazeaza in special pe raportul Limitele Cresterii (The Limits to Growth) publicat in 1972. Conform acestui raport orice crestere are o limita care trebuie prevazuta si preintampinata. Cresterea economica este limitata, resursele sunt limitate si la fel, cresterea populatiei globului are o limita. De aceea trebuie luate masuri din timp pentru a preveni atingerea acestor limite. In acest context, unul din obiectivele Illuminati, reducerea populatiei globului pare a fi o masura necesara. De remarcat Ochiul Care Vede Tot care apare in spotul publicitar al Clubului de la Roma (vezi pe pagina oficiala).
5. Organizatia Naţiunilor Unite reprezintă calul troian al guvernului mondial în pregătire şi au în subordine o vastă reţea de organizaţii care se pretind în slujba popoarelor, dar care nu reprezintă decât o acoperire a unei manipulări groteşti, legată – printre altele – de ţările în curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrală şi de Sud. Din reţeaua ONU face parte si Organizaţia Mondială a Sănătăţii, o filială aflată în proprietatea cartelului farmaceutic anglo-american-elveţian. Ori de câte ori această organizaţie avertizează lumea că se va produce o epidemie, cei care o controlează, corporaţiile farmaceutice, asigură vaccinul necesar. Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei - reacţie - soluţie, deşi vaccinurile provoacă mari probleme de sănătate, afectând bunăstarea fizică şi psihică a miliarde de oameni.
6. Institutul Regal pentru Afaceri Internationale, cunoscut si sub numele de Chatham House este unul dintre cele mai importante cluburi de reflecţie in materie de afaceri internationale, din lume, ocupând locul întâi în clasamentul „Non-US Think Tank” al Foreign Policy. Dezbaterile din acest club sunt structurate sub forma unor analize independente pe domenii diverse precum Energie, Mediu, Resurse Guvernamentale, Politici Economice Internaţionale, Securitate, Sănătate. Una din regulile clubului este ca membri trebuie sa pastreze confidentiala identitatea celor care emit ideile.
Consiliul Relatiilor Externe şi Comisia Trilaterală controlează aproape sută la sută opinia publică.Toate marile cotidiene, agenţiile de ştiri şi principalele canale de televiziune, ale căror ştiri şi emisiuni sunt urmărite de opinia publică au în poziţii de conducere membrii acestor organizaţii.
Daca pe primele 3 nivele se gasesc doar cei care sunt inruditi cu familiile si sub-familiile Ocultei Mondiale, pe nivelul 4, precum si la nivelele inferioare ale Piramidei Puterii pot avea acces si oameni care nu sunt rude de sange cu familiile si sub-familiile conducatoare de la nivelele 1, 2 si 3.
Chiar si politicieni/demnitari romani pot fi gasiti in structurile de comanda de pe nivelul 4. De exemplu in Comisia Trilaterala tara noastra are doi membri cu drepturi depline: Mugur Isarescu (Guvernatorul BNR) siMihai Tanasescu (reprezentantul Romaniei la FMI).
In acelasi timp, Mugur Isarescu este si presedintele ARCOR, filiala romana a Clubului de la Roma.
Din ARCOR fac parte printre altii: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Calin Georgescu, Daniel Daianu, Mircea Malita, Sergiu Celac. (vezi lista completa).
Asa ca putem dormi linistiti:  prin aceste persoane, Ochiul Care Vede Tot este prezent si in tara noastra.
Centrul de Comanda de la nivelul 4, controleaza intreaga populatie a globului prin intermediul structurilor de pe nivelele 5, 6 si 7.

5. Nivelul 5 - Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controleaza financiar populatia globului, se gasesc pe acest nivel. Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Banca Reglementarilor Internationale, Bancile Centrale precum si mecanismele de impozitare a populatiei. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populatiei conceput vreodata. Control prin intermediul banului. Oare de ce banul se mai numeste si Ochiul Dracului? “Dati-mi pe mana moneda unei tari si nu ma mai intereseaza cine face legile in acea tara” este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o tara nu este condusa de un guvern sau presedinte, ci este condusa din umbra de cel care controleaza moneda tarii respective. Probabil de aceea o tara nu se poate gospodari singura ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai conteaza cine face legile si ce legi face, caci oricum se aplica numai directivele FMI.

6. Nivelul 6 - Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situeaza marile corporatii internationale care urmaresc controlul populatiei prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pamant sunt darul naturii (sau al lui Dumnezeu) facut tuturor oamenilor care traiesc pe fata pamantului.
Astăzi însă, deşi ni se spune că trăim în lumea tuturor libertăţilor, drepturilor şi a democraţiei, ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente sau înşelătorii. Peste tot pe glob unde pamanturile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care ii corup pe politicieni sa reglementeze cultivarea si comercializarea produselor.
Intentia este de a-i distruge pe mici producatori sau de ai scoate in ilegalitate, ceea ce inseamna ca nici cel mai inofensiv producator nu va mai putea sa cultive nimic in gradina proprie fara aprobarea guvernului.
Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi parametri ştiinţifici după care producătorii trebuie să se ghideze nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă! Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.
De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte 165 de state semnatare (reprezentand aproape 85 % din populatia planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factura nazista, introdus de AG Farben si care va stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea, prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasa ca Terra sa poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ulwww.codexalimentarius.com.

7. Nivelul 7 - Controlul populatiei globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populatia. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populatiei prin aceste 4 componente: Religie, Invatamant, Guverne si Media. Practic stapanii lumii se ascund in spatele acestui paravan (nivelul 7) pentru a-si indeplini planurile. Populatia este indoctrinata prin religie, indobitocita prin sisteme de invatamant care nu sunt decat o fabrica de produs oameni pe care statul sa-i intrebuinteze apoi dupa scopurile sale, tinuta in frau de catre institutiile guvernamentale si prostita de catre massmedia.
Rezultatul este o populatie lipsită de energie şi de entuziasm, lipsită de putinţa de a acţiona şi de a reacţiona, incapabila sa isi dea seama ce se intampla cu ea, astfle incat orice banda politica se poate face stapanul ei.

8. Nivelul 8 - Populatia globului sau unitatile de munca

Pe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflam noi popuatia globului, oamenii de rand, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost indoctrinati ca trebuie sa facem: ne nastem, facem scoala, muncim pentru stapanii nostrii, le platim taxe si impozite si apoi iesim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea sa dispara din acest ciclu, caci nu-i ajuta cu nimic pe cei de sus.
Interesant este ca din turma unii dintre noi pot sa se ridice temporar pe nivele superioare, sa faca parte din institutiile guvernului, sa ajunga pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondiala sau FMI sau chiar pe nivelul 4 in Clubul de la Roma. Dar cand ei devin inutili pentru stapani, sunt aruncati din nou in turma de jos.
De pe nivelele 5, 6 si 7 se produc cele mai dure atacuri si cele mai mari presiuni asupra populatiei. Este atacata siguranta financiara si alimentara a fiecaruia dintre noi, este atacat sistemul de sanatate public, invatamantul, religia, cultura, identitatea nationala.

In fata acestor forte colosale care domina planeta, guvernul nostru si conducatorii nostri “alesi de popor” nu au practic nici o sansa. Ei trebuie sa execute intocmai ordinele pe care le primesc si sa puna tara la dispozitia celor ce conduc lumea. Singura problema este ca acesti conducatori ai nostri pe langa faptul ca fura, sunt si incompetenti si nu stiu sa negocieze mai dur conditii avantajoase pentru poporul roman. Este clar ca Romania nu se poate izola si dezvolta separat in afara contextului regional si global. Vrem sau nu, ea face parte din planul Noii Ordini Mondiale, si daca intreaga lume se indreapta intr-o directie, noi nu avem cum sa mergem in directie opusa. Pozitia pe care o vom avea in acest nou plan global, depinde doar de cei care ne conduc.

51 de comentarii:

 1. Am citit ceva foare asemanator scris de Ghislaine Lanctot.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cam DA! Si efectele incep sa-si arate coltii...

  RăspundețiȘtergere
 3. Un adevar foarte crud dar pe care nu=l putem evita .Asta ne este soarta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Articolul este mai putin profesional abordat.Din piramida puterii nu face parte si populatia.Piramida este mult mai mica numericeste.Istitutiile enumerate au cam aceleasi personaje din cele 280(100-America, 100-Europa, 80-Asia).Virful este ocupat de MSR Elisabeta (ca in poza), CFR este din 12 persoane ,si nu 13,iar cele 13 familii sint la un loc cu ceilalti 280.Structura nu este "satanica" este cea mai adevarata structura de PUTERE.OCHIUL reprezinta puterea care priveste din virful PIRAMIDEI.Din pacate cei care au stuat speta nu au avut si suficienta inteligenta de a intelege FILOZOFIA PUTERII, au dat interpretari gresite.PUTEREA PIRAMIDEI este peste capetele celor 6miliarde de paminteni.PUNCT.Orice comentariu este de prisos sau poate fi o manipulare.

  RăspundețiȘtergere
 5. Fiara din Apocalipsa este o institutie, nu o persoană. Antichistul va fi o persoană, dar fiara este întreg mecanismul, toată maşinăria infernală prezentată pe cele 7 nivele.

  RăspundețiȘtergere
 6. bodegaru, vezi că soarta asta ne duce exact în Iad, adică căminul celor din vîrful piramidei.
  Asta şi vor Iluminiştii, să credem că modul ăsta nenorocit de viaţă, este normal nouă, este firesc, că altă cale nu este, iar noi sîntem doar nişte roboţi cretini.

  Cu siguranţă mai există o soluţie, o cale de scăpare.
  Iisus, crezi că şi-a pierdut timpul degeaba pe pămînt?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnul ISUS le va da toate planurile peste cap.
   EL a murit pt noi toti si unica salvare este EL si numai EL.Sa facem voia LUI si sa pazim cele 10 porunci.
   EL este demn de toata dragostea noastra.LUI ii datoram totul.Fara EL suntem zero.
   EL vine f curand,este chiar la usi.
   Doamne ISUSE,te rugam sa ne aperi tu de tot ce-i rau si de cel rau,AMIN!

   Ștergere
 7. In finalul expunerii se spune ca nu avem incotro si ca va trebuii sa jucam cum ni se canta ,dar am o intrebare ISLANDA ce face ?Dar Argentina? Ele sunt tariile care au spus gata ajunge si despre ele nu mai gasim nici o informatie ,ca si cum au disparut de pe fata pamantului singura informatie despre Islanda a aparut cu ocazia eruperii unor vulcani si cred ca daca n-ar fi incurcat traficul aerian n-am fi stiut nici asta .Deci v-as ruga daca gasiti informatii despre cele doua tari ce fac ele din punct de vedere economic (fara ajutorulFMI , a marilor banci ,si a marilor consortii)si poate asa ne vom da seama daca a iesii din aceasta mare uniune va fi un fapt benefic sau nu (ca noi n-am intrat inca si suntem vai de noi ,dar dupa).

  RăspundețiȘtergere
 8. Pentru asta au distrus Romania-din toate punctele de vedere-pe vremea Ceausescului incepuse sa trateze cu ei de la egal la egal-incepuse sa spuna-la negocieri,,Daca vreti asa-bine-daca nu imi fac eu singur la mine in tara,FIINDCA POT!!!"Asta l-a costat viata,iar noi-o parte dintre noi-am inteles asta prea tarziu!!!PENTRU TOT CE SE INTAMPLA SI PENTRU TOT CE VA URMA, PUTEM SA MULTUMIM TUTUROR CELOR CE NE CONDUC DE 22 DE ANI INCOACE!!!NICI CEI CE VOR SA VINA LA PUTERE DE ACUM INAINTE,NU SUNT STRAINI DE ,,PIRAMIDA"!!!E ca in bancul acela cu ,,PROSTILOR!TAMPITILOR"-,,Eeee-POATE NU CHIAR TOTI!!!"

  RăspundețiȘtergere
 9. Si-DA!-de luat aminte la ISLANDA si ARGENTINA!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. sunt de acord cu tot ce am citit mai putin cu cretinul care este de acord cu tot ce se intampla si mai are si curajul sa spuna ca sa gresit in cateva locuri si numere , esenta idiotule asta conteaza , bai mason nenorocit !dute n padure si agata te ! din cauza multor ca el mergem in directia gresita

  RăspundețiȘtergere
 11. Ma bucur ca am stirnit o reactie. Macar atit. Nu sint mason pt ca nu am fata si nici valoare. Am vrut sa va stirnesc si sa va fac sa intelegeti ca decizia este in alta parte nu la noi (care votam), nu la Base (care este un Yes-man), si ca am avea nevoie de REPREZENTARE SI DE RECUNOASTERE ACOLO.Vezi tarile care au si reprezentare si recunoastere, ca nu au probleme economice, sau si mai grav, ei le provoaca si noi suferim.Ca sa mergem in directia corecta atunci impuscatii pe toti HOTII,sau pe cei care au intrat cu bani in politica, ca sa faca bani, recunoasteti si folositii pe cei cu pregatire si inteligenta.Ridicatii competenta la rang de lege.Acum lucrurile stau asa????

  RăspundețiȘtergere
 12. Eu le-asi da un sfat tuturor masonilor din intreaga lume si din Romania sa citesaca Apocalipsa aratata de Iisus Hristos ap. Ioan si poate vor intelege ca drumul lor e drumul MORTII,drumul pieirii pentru ei si copii lor, dezintegrarii si stergerea din evidentele ceresti. Prosti sunteti, voi va inchinati si credeti in Satana ar trebui sa intelegeti ca Dumnezeu exista si finalul va fi tragic pentru voi.Lucifer isi bate joc de voi. Pentru o perioada de 50 de ani traiti in lux si bogatii veti perde viata vesnica pentru totdeauna! Ghinditi si nu mai faceti rau.

  Şi fiara a fost răpusă şi, cu ea, proorocul cel mincinos, cel ce făcea înaintea ei semnele cu care amăgea pe cei ce au purtat semnul fiarei şi pe cei ce s-au închinat chipului ei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. F bun sfat,dar ar fi bine daca ar lua aminte la sfatul d-voastra cat mai repede pt ca harul se va inchide f curand si pe urma va fi prea tarziu pt a se mai intoarce la Dumnezeu.
   Domnul ISUS inca mai mijloceste in Sanctuarul ceresc,dar nu pt mult timp.
   Intoarceti-va la Domnul ISUS pt ca EL a murit pt noi toti.EL inca va asteapta!

   Ștergere
 13. daca nu esti bogat , m ai mai linistit ... nu am inteles nici o secunda ca basescu ar fi vinovat sau alte marionete de prin guvern , am ajuns la concluzia ca singura cale de scapare de sistemul acesta ar fi sa mergem in .... nu stiu , munti ,paduri,pustiu, ceva similar . Din cate stiu sunt deja cateva grupuri de oameni care au reusit sa se retraga in muntii romaniei si traiesc linistiti fara bani ,cola ,masini ,etc . apreciez modul in care ai raspuns. Doamne ajuta !

  RăspundețiȘtergere
 14. este o vorba : pana la Dumnezeu ne mananca sfintii . nu spun sa nu credem in El ci sa facem ce stim mai bine sa ne aparam sa ne vedem de credinta noastra . Dumnezeu i ti da dar nu ti baga si n traista

  RăspundețiȘtergere
 15. Despre metodele lor de lucru: PROBLEMA, REACTIE, SOLUTIE.

  Mi-a venit in minte gestul terorist din Romania...
  Mai tineti minte rapirea jurnalistilor? Regizata de Basescu?
  Mai stiti cate legi au fost date in acea perioada? Si Media urla ca avem romani rapiti....

  Tema pentru acasa:
  Ce legi au fost date in Romania pe perioada cat au fost jurnalistii la teroristi?

  :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunteti vigilent.
   Stim,dar nu prea multi,cate legi s-au dat si mai stim ca f curand le vor pune in aplicare.
   Daca le spun acum,lumea ar spune ca am nevoie de doctor,dar cred ca lumea are nevoie de Marele Medic.
   Vor fi mai mult decat socati cand va veni acea criza ULUITOARE de care Ellen G.White ne-a avertizat.
   Eu cred,cu TOT SUFLETUL,in DOMNUL HRISTOS si stiu ca numai cu ajutorul LUI vom fi mantuiti,sangele SAU ne spala de pacat si doar prin puterea LUI vom trece prin criza care ne sta in fata,dar daca nu pazim poruncile LUI cu toata dragostea si seriozitatea,nu vom fi salvati.Nu poruncile ne salveaza,dar trebuie sa ascultam de EL.
   "Daca Ma iubiti,veti pazi poruncile mele."
   Dumnezeu sa ne ajute!

   Ștergere
 16. ca in totdeauna media are rolul sa distraga atentia,dezinformeze si sa minta in proprtie de 90% in concluzie omul de rand se uita la tv si uita de problemele reale care se dezbat si se pun in practica . de aceea va rog nu va mai uitati la tv .. am 3 ani de cand nu ma uit, nu vreau sa ascult minciunile lor si sunt destul de linistit, din anumite pc de vedere . Doamne ajuta !

  RăspundețiȘtergere
 17. Stiti,pe vremea comunismului,cand voiam sa stiu ce se petrecea in lume,ascultam Europa Libera si Vocea Americii,ca sa stiu ce se petrecea in lagarul comunist si stirile posturilor noastre,despre vest,ca sa stiu cam cum era acolo.Ei spuneau adevarul despre noi-la noi(posturile noastre)spuneau adevarul despre ei(lucruri ce s-au adeverit,in timp si pe care le simtim acum pe pielea noastra ,din plin).Eu cred ca si cu posturile tv de acum trebuie la fel procedat-vedem,apreciem si trecem totul prin filtrul vietii noastre de fiecare zi si prin filtrul cunostintelor noastre-dobandite din citite-de-a lungul timpului.Nu mai putem sa ne rupem de lume-facem parte din ea,ca unii vor sau nu...

  RăspundețiȘtergere
 18. Media a fost fcuta pt a comunica maselor mesaje.Este important cine plateste pt asta si sint importanti oamenii de media si profesionalismul lor.Cit despre arta informarii si dezinformarii, mai depinde si de noi cit sintem de isteti.Adevarul de cele mai multe ori este format din foarte multe frinturi, pe care trebuie sa le corelezi in timp, cu rabdare si pricepere, informindu-te din mai multe surse. Este si frumos si greu acest "joc din spatele usilor inchise". De cele mai multe ori ce se vede pe sticla este PROSTEALA.Probabil de asta sint unii suparati pt-ca vor numai ADEVARUL.Jocul de a Dumnezeu si Satana, depinde de noi cum ii categorisim.Toti fugim numai dupa BINE,dar RAUL ne inconjoara si ne sufoca in fiecare zi.Complicat.Din doua cuvinte nu o sa o rezolvam.Multa bafta tuturor.Merci la fel.

  RăspundețiȘtergere
 19. oricum nu vor reusi sa ne ingenuncheze...de aici din Romania va veni scaparea...nu uitati ca noi suntem urmasii primei civilizatii planetare, poporul Pelasgo-Geto-Dac. Acest brav popor a pus lumanare la capul a 4 mari imperii, Otoman, Ausrto-ungar, Tarist si Sovietic, acea forta necunoscuta de oculta mondiala se alfa in leaganul carpatic si ne va ajuta sa dam de pamant cu ultimii urmasi ai satanei(reptilienilor) de pe aceasta planeta.
  asa cum Stefan cel Mare reusea cu o mana de oameni sa puna un imperiu pe fuga, asa cum niciun imperiu n-a reusit pana la urma sa cucereasca aceste tinuturi niciodata, asa vor cadea si vor disparea si aceste ultime ramasite ale raului in lume.
  Sabia neamului lui Zalmolxe va aduce sub ascultarea legii pe acesti rebeli.
  Cunoasteti! Cititi! Informati-va! Uniti-va! Actionati!
  Secretul piramidei porneste de la baza, dk ii distrugi baza se va darama!
  Spre mai bine! Inainte! Doamne al Lumii Noastre Fii alaturi de fiii tai! Doamne al stramosilor nostrii da-ne forta sa rezistam!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Omule, inainte de a enumera atatea prostii, mai bine informeazate!
   De unde pana unde a fost acest pamant mereu liber? Au venit si au cucerit cam toate marile puteri tara asta, de aceea se afla acum unde se afla, a platit tara asta aur pentru marile puteri de cand exista, sub forma de diferite taxe.
   Cand a pus Stefan pe fuga imperiul Otoman? De aceea le plate si el taxe? Reusea si el din cand in cand sa bata cate o unitate turceasca mai mica, victorii pe care istoricii nostri o supraestimeaza, si dupa aceea cand venea oastea turceasca, pac , platea si el taxele ca sa nu fie tara jefuita complet.....
   De unde si pana unde a reusit Romania sa provoace sfarsitul acelor imperii enumerate de tine? Mai ales cel Sovietic? Acel imperiu caruia Ceausescu a dat tot ce se putea misca din tara, doar ca sa nu vina ei personal sa o ia.... IDIOTULE!

   Ștergere
 20. De ce majoritatea comentatorilor sunt de acord cum ca acest grup select a creat religiile, dar totusi ei mai cred in Biblie?
  De ce ar fi deci Biblia adevarata? Sau este teoria in sine gresita atunci?
  Ganditiva inainte de a comenta descreieratilor, si in caz ca sunteti de acord cu teoria condamnati si Biblia ca fiind unealta manipulatorilor, sau respingeti teoria si ziceti ca Biblia e cuvantul lui DZeu. Alegeti doar una din variante si nu drumul de mijloc, astfel nu veti fi atat de penibili. Nu condamn nici una din cele doua tabere, alegerea e dreptul fiecaruia, dar detest descreieratii care se apuca si comenteaza aiurea, fara sa-si dea seama ca amesteca cele doua puncte de vedere!

  RăspundețiȘtergere
 21. Bravo Anonimului de dinainte!

  Sunt cateva nereguli in acest articol. In primul rand clanul Kennedy. Daca acesti lideri prefera sa stea in spatele cortinei, in anonimat de ce unii membri ai clanului af preferat sa iasa la lumina, ca si JFF sau fratele sau Robert?
  In al doilea rand daca aceste clanuri nu accepta in randul lor decat membrii ai familiilor respective de ce nu au disparut pana acum, datorita mutattilor genetice care apar inevitabil in cazul copiilor nascuti din casatorii intre rude apropiate? Aceste mutatii ar duce rapid probleme dee sanatate serioase, imunitate scazuta, capacitate mentala redusa etc ( de exemplu clanul Habsburgilor, sau chiar faraonii egipteni...)
  Nu conntestez faptul ca ar fi oameni influenti in spatele fiecarui eveniment important al umanitatii, dar sa nu fim caraghiosi, acestia vin si dispar ca si oamenii obisniuti, ce-i drept poate unii reusesc sa se impuna pe mai multe generatii, dar inevitabil vor fi inlocuiti de altii, care vin din urma.
  Nu e vorba doar de 13 clanuri mitice enumerate aici, chiar si numarul acesta aste unul de basm, caruia se atribuie misticism :)

  RăspundețiȘtergere
 22. * JFK, nu JFF cum am postat, scuze

  RăspundețiȘtergere
 23. Familia Kennedy nu a fost o familie bogata din rindul miliardarilor.Putem intui ca si-au oferit serviciile si au fost acceptati de oligarhii Americii.Ce a urmat este istorie. Iar cine a gresit a platit, vezi soarta pe care a avut-o JFK apoi Robert. Soarta chiar si pentru cei de sus poate fi uneori nemiloasa. In spatele usilor inchise sint secrete bine pazite la care noi nu avem acces. Cum scria un sudafrican : DOMNUL A DAT, DOMNUL A LUAT, NUMELE DOMNULUI FIE BINECUVINTAT !!! Sintem simpli spectatori ai istoriei. Unii se cred importanti si se infurie ca nu li se da importanta, sau ca nu au fost consultati. Degeaba. Din cite am vazut in ultimii 22 de ani soarta noastra a romanilor o decid altii dupa interesele lor si nu tin cont sub nici o forma de noi cei multi si prosti. Iar dintre noi cei mai smecheri si hoti au sarit sa le pupe mina si s le execute ordinile, distrugind si mai mult din ceea ce a mai rmas din Romania. Blocul de decizi al nostru, precum si cel de control este format ,se pare, numai din hoti si incompetenti. Ei reprezinta legea si legea sint ei. Punct. Singura solutie este inca o revolutie. Sint curios cine era trecut pe lista celor 60.000 despre care se vorbea inainte de dec'89. Oare pe cine a protejat Iliescu? Istoria ne va dovedi.

  RăspundețiȘtergere
 24. http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-georgia-guidestones/,,,,,,,ESTE YN LINK FOARTE INTERESANT

  RăspundețiȘtergere
 25. oare ce crezi ca se va rezolva cu o alta revolutie ?
  asta crezi ca are nevoie romania ?oricum prima n au facuto romanii , asa ca ... ce sperante iti pui ?

  RăspundețiȘtergere
 26. intrebarea mai importanta e: ce putem face sa ii oprim pe cei din varful piramidei sa nu me mai manevreze atat :D...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa -I predam problema asta lui Dumnezeu pt ca NUMAI EL o poate rezolva,iar noi sa-I slujim LUI.

   Ștergere
 27. Nu pot sa cred cum inca ne raportam la teme religioase dupa secole de mari descoperii stiintifice. Ce ne mai trebuie oare sa intelegem ca biblia este o carte de pilde si metafore ce incurajeaza si descrie integritatea, moralitate si toleranta de care este nevoie pentru a te putea numi fiinta umana, superioara animalului din care ai evoluat? Dumnezeul biblic impreuna cu Satan sunt personificari ale idealurilor ce au inspirat si ghidat evolutia umana pana in Epoca Renasterii.

  Daca e sa vorbim despre "Dumnezeu" trebuie sa vorbim despre o forma de constiinta complexa care traieste in orice forma de viata si in natura care ne inconjoara si ne sustine existenta. Daca e sa vorbim despre "Satan" trebuie sa vorbim despre tendinte si obsesii ce merg impotriva propriei noastre naturi. Una din aceste tendinte este EGOCENTRISMUL, una din aceste obsesii este CONTROLUL ASUPRA ALTORA, ambele prezente la acesti indivizi ce incearca sa ingenuncheze majoritatea oamenilor de pe planeta.
  Nu poti sa discuti despre acesti oameni, daca ii pot numi asa, fara sa tii cont de complexul de care sufera toti acestia: COMPLEXUL DUMNEZEULUI.
  Chiar biblia imi motiveaza aceast lucru inca din primele pagini, in Genesis, in care cel mai puternic dintre ingeri isi doreste sa devina Dumnezeu, si ia forma dragonului, devenind Satan. Eu vad morala din aceasta poveste: Cunoaste-ti limitele si accepta-te pentru cine esti..nici Eu nici Tu nu putem fi Dumnezeu pt ca Dumnezeu esti si Tu, Dumnezeu sunt si Eu".

  Din pct meu de vedere singura divinitate este umanitatea, prezenta pe aceasta planeta, cu siguranta si pe altele din vastul Univers, iar deciziile celor ce conduc sistemul monetar modern merg impotriva evolutiei speciei umane, inclusiv a evolutiei lor. Vad in asta adevaratul PACAT CAPITAL, pt ca, nu-i asa?, ar fi PACAT sa nu putem evolua din cauza lor. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Urmariti-l pe Walter Veith pe Revelatia.ro/video-Razboiul total:"De la evolutionist la creationist" si veti intelege multe lucruri.

   Ștergere
 28. Dumnezeu exista daca crezi in el, iar eu cred. Eu ma linistesc ca in ciuda faptului existentei masonilor, a tuturor care incearca sa se imbogatesca si sa ne controleze, a problemelor din fiecare zi, totusi putem avea cate o felie de fericire si uneori este tot ceea ce ai nevoie pt.a merge mai departe.

  RăspundețiȘtergere
 29. DAR TOATE ACESTEE LUCRURI S-AU INIMPLAT CA SA SE IMPLINEASCA CELE SCRISE PRIN PROOROCI. MATEI 26;56

  RăspundețiȘtergere
 30. Puteai sa pui sursa de unde ai luat articolul, din bun simt.

  RăspundețiȘtergere
 31. sunt curios cand vor introduce cipurile cu codul 666 cati vor accepta?99,9% cred ca vor spune da!!!
  Altfel i-ati adio de la viata ta de zi cu zi.
  toate lucrurile importante din viata ta se leaga intre ele,EX:dak se va introduce in sistemul medical prima data {asa cum se si aude}nu o sa mai poti avea servici ,copii nu or sa mai poata invata in scoli,nu ai sa poti intemeia o familie,vei fi exclus din societate fara 666
  Chestia tare e ca deja exista in jurul nostru,pe orce cumparam.pe imbracaminte ,pe produsele alimentare, pe facturi , practic pe orce.
  cautati pe google ce reprezinta cele 3 bare mai lungi care exista pe fiecare cod.
  Daca nu iti convine dute la manastire!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multi se inseala cu privire la 666 crezand ca e un cod de bare,dar 666 este duminica,iar sigiliul viului Dumnezeu este sambata.
   Decretul dominical la nivel European s-a dat pe 03 iunie 2012 si f curand se va da la nivel global.Atunci,cine va accepta duminica va avea voie sa cumpere sau sa vanda,iar cei care pazesc poruncile lui Dumnezeu(porunca a patra este sambata),vor fi prigoniti si li se vor lua toate bunurile.Deci cei care vor pazi duminica vor primi semnul fiarei.Nu este de glumit,deloc.
   Cititi Biblia si Tragedia Veacurilor de Ellen G White.Veti intelege lucrurile f clar.

   Ștergere
 32. Sursaaaaa. din bun simt trebuie sa pui sursa informatiilor, ca nu sunt scrise de tine.!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 33. hai sa.i asasinam pe astia:
  1. Dinastia Astor
  2. Dinastia Bundy
  3. Dinastia Collins
  4. Dinastia DuPont
  5. Dinastia Freeman
  6. Dinastia Kennedy
  7. Dinastia Li
  8. Dinastia Onassis
  9. Dinastia Reynolds
  10. Dinastia Rockefeller
  11. Dinastia Rothschild
  12. Dinastia Russell
  13. Dinastia Van Duyn
  asta e scaparea .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu zic sa-i lasam in seama lui Dumnezeu.
   CE ZICI?

   Ștergere
 34. Nu cred nimic din toate aceste prostii....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mare,enorma greseala faceti ca nu credeti,lucrurile sunt cu mult mai grave decat sunt expuse aici.
   Eu zic sa-L intrebati pe Domnul Isus ce sa faceti ca sa fiti salvat(a),si aste f repede,pana nu va fi prea tarziu.

   Ștergere
 35. Cred ca Dumnezeu nu va lasa ca acesti oameni ca pana la urma asta sant oameni cu toata averea lor sa nimiceasca omenirea nu degeaba a venit iisus pe pamant.

  RăspundețiȘtergere
 36. Si ei ar trebui sa stie ca atunci cand crapa tot a hoit miroase!!!!

  RăspundețiȘtergere
 37. Am convingerea ca mai presus de acesti ticalosi este DUMNEZEU !

  RăspundețiȘtergere
 38. da si yo cred la fel Ovidiu...si chiar dk ”suferim noi” aku va venii sigur o vreme cand ei voi sufetii pe veci pt toooot ceea ce fac si ceea ce vor sa mai faca...

  RăspundețiȘtergere
 39. pai cine va pune sa stati in casa si sa va uitati la tv,etc.iesiti in strada.probabil daca ar iesi toata populatia......I-am nimici pe toti,

  RăspundețiȘtergere
 40. Dintotdeauna, oriunde si oricand:
  Cine produce banii, detine Puterea
  Cine detine Puterea, stabileste Adevarul
  Cine stabileste Adevarul, controleaza Trecutul
  Cine controleaza Trecutul, determina Viitorul
  Cine determina Viitorul, produce Banii

  Who makes the MONEY, has the POWER
  Who has the POWER, establishes the TRUTH
  Who establishes the TRUTH, controls the PAST
  Who controls the PAST, determines the FUTURE
  Who determines the FUTURE, makes the MONEY

  RăspundețiȘtergere