17 februarie 2012

Pâine franţuzească contaminată cu LSD în cadrul unui experiment al CIA


Misterul de peste 50 de ani care pluteşte asupra „pâinii blestemate” din Pont-Saint-Espirit, ce a lăsat locuitorii pradă halucinaţiilor de tot felul, a fost în sfârşit elucidat. Un jurnalist de investigaţie a descoperit că Statele Unite au contaminat în mod voit respectiva pâine cu LSD, ca parte a unui experiment CIA.


 În 1951, un sat pitoresc şi liniştit din sudul Franţei a fost lovit dintr-o dată, în mod misterios, de o nebunie în masă şi de halucinaţii bizare. Cel puţin cinci oameni şi-au pierdut viaţa, câteva zeci au fost internaţi în aziluri şi alte câteva sute au fost grav afectaţi. Pentru zeci de ani s-a presupus că pâinea locală a fost din greşeală şi din nebăgare de seamă otrăvită cu un mucegai psihedelic. În prezent un jurnalist american de investigaţie a dezvăluit existenţa unor dovezi care sugerează că CIA a contaminat hrana locală cu un drog halucinogen (LSD), ca parte a unui experiment de control mental care a fost desfăşurat pe perioada Războiului Rece.
 
Misterul „pâinii blestemate” încă îi mai bântuie pe localnicii din Pont-Saint-Espirit, Provincia Gard, din sud-estul Franţei
 

Pe 16 august 1951, locuitorii au fost dintr-o dată loviţi de halucinaţiile înfricoşătoare ale unor bestii înfricoşătoare şi ale focului. Un om a încercat să se înece ţipând că buricul său este mâncat de şerpi. Un copil de 11 ani a încercat să-şi stranguleze bunica. Alt om a spus: „Sunt un avion”, înainte de a se arunca de la fereastra etajului al doilea şi de a-şi rupe ambele picioare. Apoi, el s-a ridicat şi a mai mers şchiopătând încă aproximativ 50 de metri. Altul şi-a văzut inima ieşindu-i prin picior şi l-a implorat pe doctor să i-o pună înapoi. Mulţi dintre săteni au fost duşi la azilul local în cămăşi de forţă.
Ziarele din acea perioadă au scris: „Cei infectaţi au căzut pradă delirului: se zvârcolesc cu sălbăticie în paturile lor, ţipă că le înfloresc flori roşii din corp şi capul li se transformă în plumb topit...”  Pe atunci s-a presupus că cel mai cunoscut brutar local a contaminat fără să-şi dea seama făina cu ergot, un mucegai halucinogen care infectează boabele de grâu. Altă teorie susţinea că pâinea a fost otrăvită cu mercur organic.
Oricum, H.P. Albarelli Jr., un jurnalist de investigaţie a pretins că totul s-a datorat unui experiment sub acoperire condus de CIA şi de Divizia de Operaţiuni Speciale top-secret a Armatei SUA (SOD) la Fort Detrick, Maryland. Cercetătorii care au emis ambele explicaţii posibile, scria Albarelli, au lucrat pentru Swiss-based Sandoz Pharmaceutical Company, care aproviziona în secret atât Armata SUA, cât şi CIA cu LSD.
Domnul Albarelli a venit cu documente CIA în timp ce investiga sinuciderea suspectă a lui Frank Olson, un biochimist care lucra pentru SOD şi care a căzut de la fereastra etajului al treisprezecelea al clădirii unde lucra, la doi ani după incidentul „pâinii blestemate”. O notă transcrie conversaţia dintre agentul CIA şi oficialul Sandoz care menţiona „secretul de la Pont-Saint-Espirit” şi explica faptul că nu a fost „nicidecum” cauzat de mucegai, ci de dietilamidă, D-ul din LSD.
Când îşi compunea cartea „O greşeală teribilă. Omorârea lui Frank Olson şi experimentele secrete ale CIA din timpul Războiului Rece”, Albarelli a vorbit cu foştii colegi ai domnului Olson, iar doi dintre ei i-au spus că incidentul de la Pont-Saint-Espirit a fost parte a unui experiment de control mental condus de CIA şi de Armata Statelor Unite. După războiul din Coreea, americanii au iniţiat un program vast de cercetare a manipulării mentale pe prizonieri şi pe trupele inamice. Cercetătorii de la Fort Dietrich i-au spus că agenţii au pulverizat LSD în aer şi au contaminat produsele alimentare locale.
Domnul Albarelli a spus că dovada-bombă a fost un document trimis de Casa Albă membrilor Comisiei Rockefeller, formată în 1975 pentru a investiga abuzurile CIA. Documentul conţinea numele unui număr de naţionalişti francezi care au fost racolaţi în secret de CIA şi făcea referire directă la incidentul de la Pont-Saint-Espirit în cadrul căruia a fost testat LSD-ul ca armă ofensivă. Domnul Albarelli mai susţinea, de asemenea, că Armata Statelor Unite şi-a drogat mai mult de 5700 de angajaţi, fără voia lor, între 1953 şi 1955.
Niciuna din aceste surse nu indică dacă Serviciile Secrete Franceze erau la curent cu desfăşurarea operaţiunii secrete. Conform presei americane, şefii Serviciilor Secrete Franceze au cerut ca CIA să dea explicaţii ca urmare a descoperirilor aduse la lumină în carte. Serviciile Secrete Franceze însă au negat aceasta.
Localnicii din Pont-Saint-Espirit încă mai vor să ştie de ce au fost loviţi de asemenea scene apocaliptice. „La acel moment populaţia a propus teoria desfăşurării unui experiment menit să controleze revoltele populare.” spune Charles Granjoh, 71 de ani. „Era cât pe ce să dau ortul popii” a declarat acesta pentru săptămânalul francez „Les Inrockuptibles”, „Aş vrea să ştiu de ce.”
 
 

Otrăvirea alimentelor

 

Burgerii McDonald’s nu sunt bio-degradabili
În prezent prin consumul de astfel de alimente, corpul tău este lent otrăvit.Această alimentaţie provoacă cancer, diabet, boli de inimă, IQ scăzut, tulburări mentale… acum 40 de ani aceste boli nu erau atât de frecvente şi comune.
Aceste 2 imagini arată starea burgerilor după ce au fost lăsaţi ani să putrezească – dar nu putrezesc!
stânga 74 de luni – dreapta 25 de luni


Toată lumea ştie că produsele pe care le cumpără de pe raftul magazinului conţin mulţi aditivi, mulţi dintre aceşti aditivi sunt cunoscuţi ca fiind răspunzători pentru formarea cancerului.
OMG-urile(Organismele modificate genetic) sunt făcute prin manipularea viruşilor şi bacteriilor extrem de mortale(cum ar fi E.coli), care au fost proiectate pentru a fi imune la antibiotice.
Cele mai mari companii de OMG-uri sunt Monsanto, Bayer şi Syngenta.Aceste companii încearcă să controleze aprovizionarea cu mâncare şi textile(cum ar fi bumbacul)prin inginerie genetică.Monsanto utilizează câmpuri în aer liber pentru a dezvolta “culturi de deces” (OMG-uri).

Mişcarea Eugenistă şi rolul FDA
Scurt istoric al Eugenismului:
Scopul eugenismului este de a utiliza ştiinţa pentru a îmbunătăţii compoziţia genetică a unei populaţii.Elita conducătoare a acestei mişcări este îngrozită de creşterea rapidă a populaţiei ”în nedoritul fond genetic.”
Eforturile lor sunt axate pe controlul rapid al populaţiei în tările ce se află în curs de dezvoltare, cum ar fi naţiunile africane, şi în grupurile minoritare din Statele Unite şi alte ţări dezvoltate.
Teoria ”ştiinţifică” a eugenismului îşi are originea în secolul 19 în lucrările lui Charles Darwin şi altele.Teoria sa a fost adoptată ca principiu de bază pentru cercetare genetică de către Universitatea Rockefeller şi alţii, la începutul secolului 20.Aceasta a fost promovată şi discutată în primele patru decenii ale secolului 20.A câştigat chiar şi o susţinere din partea Curţii Supreme de Justiţie în 1927, care a permis sterilizarea pacienţilor din instituţiile pentru sănătate mentală.

Începând din 1910 şi sfârşindu-se în 1940, o bază de date masivă de informaţii genetice despre americani şi articole conexe eugenismului au fost colectate într-un depozit fondat de către Rockefeller şi Carnegie, cunoscut sub numele de Biroul de înregistrare Eugenist.
La încheierea celui de al doi-lea război mondial, familia Rockefeller a alocat teren în New York pentru a găzdui Organizaţia Naţiunilor Unite(ONU), o organizaţie fondată pe convingerile de bază ale gânditorilor de elită ai eugenismului.

Apariţia modernă a miscării Eugenismului:
O schimbare seismică se produce acum între forţele care vor controla îngrijirea sănătăţii în Statele Unite şi în întreaga lume.Este o schimbare în putere, departe de Organizaţia Mondială a Sănătăţii(OMS), o nouă alianţă a guvernelor bogate, grupurile Naţiunilor Unite, şi elita internaţională non-guvernamentală , brokeri de putere, cum ar fi Fundaţia Bill & Melinda Gates.Contribuabilii americani ar trebui să fie alarmaţi.Asta înseamnă că zeci de miliarde de dolari destinaţi gesturilor umanitare sunt cheltuiţi pe obiective ce nu au fost niciodată aprobate de Congres.Americanii ar trebui să acorde atenţie când Bill Gates face declaraţii publice despre reducerea surplusului de populaţie.

 

Un comentariu:

  1. N-as refuza o felie din painea aceea, nu mai mult:)

    LECTIURA OBLIGATORIE CATRE FIECARE ROMAN ORTODOX

    http://suveranitate.wordpress.com/2012/02/17/oamenii-pripiti-in-judecata-iau-fireasca-reactiune-contra-semitismului-drept-o-lupta-pornita-fie-din-ura-de-rasa-fie-din-fanatism-religios-contra-evreilor-lectura-oblibatorie/

    RăspundețiȘtergere