19 ianuarie 2012

Radiatiile telefonului mobil...

http://telecomnews.ro/wp-content/uploads/2011/06/radiation-cell-phone.jpg 

Acum e oficial: radiaţiile telefonului mobil ar putea sa te ucida ...
După mulţi ani de dezbateri cu privire la riscurile pentru sănătate de la telefoanele mobile, un raport recent în cele din urmă oferă nişte răspunsuri.

Raportul complet a fost prezentat recent la Departamentul de Telecomunicaţii prin Prof Girish Kumar al departamentului de inginerie electrică, IIT Bombay.
Kumar, cel care a făcut cercetări extinse asupra radiaţiilor telefonul mobil şi efectelor sale, avertizează împotriva utilizării excesive a telefoanelor mobile, deoarece expune utilizatorii la risc crescut de cancer, cancer cerebral şi multe alte riscuri de sănătate . Pentru copii este şi mai pronunţată.
Principalele riscuri pentru sănătatea împotriva radiaţiilor telefonului mobil sunt :

- O creştere de 400% a riscului de cancer la creier în rândul adolescenţilor care utilizează telefoane mobile.
Copiii sunt mai vulnerabili la radiaţiile de la telefoanele mobile.
Cu cat copilul este mai mic cu atat penetrarea radiaţiei electromagnetice este mai profunda deoarece craniul de copil este mult mai subtire ..mai fragil...

- Folosirea excesiva a telefoanelor mobile poate cauza cancer la oricine .
Utilizarea telefoanelor mobile pentru mai mult de 30 de minute pe zi, timp de 10 ani creste riscul de cancer la creier şi neuroma acustic.

- Radiaţii de la telefoanele mobile provoacă daune , daunari ireversibile la fertilitatea masculină.

- Frecvenţelor utilizate de telefoanele mobile pot provoca deteriorarea ADN-ului celulelor organismului. Radiaţiile duc la formarea de "radicali liberi" în celule,iar acesti radicali sunt cunoscute a fi cancerogene.

- Frecvenţele de telefoane mobile interfereaza cu buna funcţionare a altor dispozitive de salvare, inclusiv implanturi pacemaker, şi, prin urmare, pot provoca moartea subită.

- Câmpurilor electromagnetice generate de telefoanele mobile slabeste sistemul imunitar si stimuleaza raspunsul alergic \ inflamaţie, inclusiv eruptii cutanee, răni,..

- Oamenii care folosesc telefoanele mobile pentru mai mult de 30 de minute pe zi pentru mai mult de patru ani sunt la risc mai mare de pierdere a auzului. Radiaţii de telefoane mobile poate provoca tinitus şi deteriorarea celulelor ciliate prezente in urechea interna. Odată deteriorate, aceste celule nu se pot regenera.

- Utilizarea frecventă a telefoanelor mobile poate afecta sistemul vizual în multe feluri. Frecvenţele a celulei (900, 1800 MHz şi 2450 MHz), dauneaza celulele epiteliale ....creşte temperatura din interiorul ochiului.

- Emisiile provenite de la telefoanele mobile pot slăbi oasele şi pot cauza un deficit la nivelul de melatonina, un antioxidant al sistemului imunitar.

- Un risc crescut de cancer al glandelor salivare este legată de utilizarea telefoanelor mobile.

- Expunerea la câmpuri electromagnetice pot provoca tulburări ale somnului şi a bolilor neurodegenerative precum Alzheimer şi bolii Parkinson.

- Din cauza zgomotului de fond electromagnetic, albinele si pasarile devin dezorientate şi nu se mai pot intoarce înapoi la stupi şi cuiburi. Exista efecte adverse (,nocive )asupra animalelor, plantelor şi mediului inconjurator ...


disinformazioni .it

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu