20 ianuarie 2012

China avertizează Rusia că americanii pregătesc un “mare eveniment” în 2012

http://1.bp.blogspot.com/-dkBmfvFwaYk/TuHdFgciYWI/AAAAAAAABDI/yadsI-EPTU4/s200/apocalipsa2012.jpg
"Joi, 13 octombrie 2011 China avertizează Rusia că americanii pregătesc un “mare eveniment” în 2012.

Un nou raport şocant al Serviciului Federal de Securitate rus (FSB), privind întâlnirea premierului Putin de săptămâna trecută, cu unul din liderii militari de top ai Chinei, avertizează că Statele Unite şi aliaţii săi occidentali sunt în “pregătire activă” pentru declanşarea unei serii de evenimente catastrofale în cursul anului următor, destinate să arunce lumea în haos, sperând prin aceasta să restaureze "ordinea economică şi socială pe planetă".


Conform acestui raport FSB, Ministerul Chinez al Securităţii Statului (MSS) a primit elementele acestui complot masiv de la un fost mercenar „Blackwater” numit Bryan Underwood, care a lucrat ca agent de securitate la un consulat american din China şi care a crezut că oferind aceste informaţii Chinei şi Rusiei ar putea ajuta la evitarea unei “apocalipse”.

Underwood a fost ulterior arestat de către Biroul Federal de Investigaţii american (FBI), care a declarat în raportul arestării lui că: “Potrivit rechizitoriului subsecvent, între 1 martie 2011 şi 05 august 2011, Underwood, cu bună ştiinţă şi în mod ilegal, a încercat să transmită fotografii şi alte informaţii referitoare la apărarea naţională unor reprezentanţi ai Republicii Populare Chineze (RPC), cu intenţia şi motivul de a crede că aceste materiale ar putea fi folosite în prejudiciul Statelor Unite şi în avantajul unei naţiuni străine.”

Surse chineze de informaţii menţionate în acest raport par să verifice temerile lui Underwood prin observaţia că peste 1.000 de documente şi fotografii top-secrete din SUA, obţinute de acestea, arată un guvern american “sub asediu” din cauza multiplelor ameninţări, de care acesta se teme că se vor răspândi, provocând declanşarea unui “haos fără precedent” după care “ordinea normală” nu va mai putea fi restabilită niciodată.

Aceste temeri ale SUA faţă de un “haos fără precedent”, par a fi bine fondate, având în vedere că protestele masive ce se răspândesc în jurul lumii, ca urmare a prăbişirii economice globale, au lovit America cu peste 700 de arestări raportate duminică în New York şi tulburări răspândindu-se în continuare acum pe întreg teritoriul Statelor Unite.

Chiar mai rău, acest raport arată faptul că guvernul Statelor Unite este, de asemenea, “îngrozit” de noi rapoarte care descriu “pierderea fără precedent” a stratului de ozon protector al Pământului deasupra regiunii arctice, care nu prezintă semne de atenuare şi este în continuare de aşteptat să provoace cataclisme climatice chiar mai grave, într-o lume care abia îşi mai poate susţine echilibrul în urma catastrofelor naturale istorice pe care le-a experimentat deja în acest an şi care sunt cele mai costisitoare din istorie.

În vreme ce o revoluţie populară a ajuns acum pe ţărmurile americane, ca urmare a “apocalipsei financiare globale” de neoprit, care va face să dispară economiile a milioane de oameni, şi în timp ce ecosistemele lumii noastre sunt de asemenea în curs de schimbări masive, acest raport detaliază un complot insidios al guvernului SUA de “gestiune şi control” a acestor multe dezastre, prin care el şi aliaţii săi sunt faţă în faţă cu adoptarea unui “genocid în masă”, folosit ca mijloc de susţinere a supravieţuirii lor.

De fapt, unul din documentele cele mai terifiante oferite de Underwood serviciului MSS al Chinei conţine detalii despre modul în care Agenţia Centrală de Informaţii (CIA), prin intermediul reţelei teroriste Haqqani din Pakistan, a lansat un bio-atac fără precedent folosind virusul „febrei Dengue” pe care americanii plănuiesc să îl “modifice” şi apoi să îl lanseze asupra propriei populaţii.

În primăvara şi vara anului 1981, Cuba a cunoscut o epidemie severă de febră hemoragică Dengue. Între lunile mai şi octombrie 1981, naţiunea din insulă a înregistrat 158 ​​de decese legate de febra Dengue, cu aproximativ 75.000 de cazuri de infecţii raportate.

La apogeul epidemiei, peste 10.000 de oameni (pe zi) au fost găsiţi infectaţi şi 116.150 au fost spitalizaţi. În acelaşi timp, în timpul epidemiei din 1981, se crede că au fost efectuate împotriva insulei atacuri biologice sub acoperire asupra rezidenţilor din Cuba şi culturilor agricole, de către agenţi CIA şi raiduri aeriene militare.
Deosebit de dăunătoare pentru naţiune a fost şi o epidemie gravă de gripă porcină, pe care Fidel Castro o atribuie CIA. Cercetătorul american William H. Schaap, editor al revistei „Covert Action”, susţine că epidemia de febră Dengue din Cuba a fost rezultatul activităţilor CIA.

În 1982, mass-media sovietice de atunci au raportat faptul că CIA a trimis agenţi operativi în Afganistan din Pakistan pentru a lansa o epidemie de febră Dengue. Sovieticii de atunci au susţinut că agenţii CIA s-au prezentat în calitate de activişti în lupta contra malariei, dar, în realitate, au răspândit ţânţari infectaţi cu febră Dengue. CIA a negat acuzaţiile. În 1985 şi 1986, autorităţile din Nicaragua au acuzat CIA că au creat un focar de febră Dengue masiv care a infectat mii de persoane în această ţară.

Pentru oricine pune la îndoială cruzimea Statelor Unite, trebuie doar să se uite la evenimentele de săptămâna trecută, când s-a văzut, pentru prima dată în istoria lor, cum preşedintele a dispus asasinarea a doi cetăţeni americani, fără dovezi sau proces. Numai “dovezile secrete”, pe care guvernul american a spus că le-a avut, dar nu doreşte să le dezvăluie, au fost folosite pentru a justifica aceste crime susţinute de stat, o acţiune despre care candidatul la preşedinţia SUA, Ron Paul a avertizat ieri că poate fi o infracţiune pasibilă de pedeapsă.

Este, de asemenea, demn de remarcat faptul că în acest moment Statele Unite, măreţe odată, au coborât atât de mult în abisul tiraniei încât au toată puterea din lume, dar au eliminat procesele pentru acei cetăţeni condamnaţi pentru crime şi, în conformitate cu Baroul Avocaţilor din New York, au înfiinţat un sistem de gulag care, în afară de faptul că reţine mai mulţi prizonieri decât orice altă naţiune din lume, torturează în prezent peste 80.000 dintre ei, încălcând flagrant toate legile internaţionale şi umanitare, fapt pentru care astăzi, peste 12.000 de prizonieri din SUA se află în greva foamei, în semn de protest împotriva abuzului la care sunt supuşi.

Mai exact, “evenimentele catastrofice”, dezvăluite serviciului secret chinez MSS de către Underwood, planurile SUA, nu numai împotriva propriului popor, dar şi întregii lumi de asemenea – acest raport FSB avertizează – sunt centrate pe crearea condiţiilor necesare pentru un război global total, care include:

1) Implozia deliberată a economiilor, atât din ​​SUA cât şi din UE, cu scopul de a distruge sistemul financiar global, care funcţionează de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial;

2) Lansarea unui război convenţional masiv de către SUA şi UE pe continentele nord-american, african şi asiatic pentru a include Orientul Mijlociu;

3) În timpul acestui război total, eliberarea intenţionată a agenţilor de război biologic meniţi să omoare milioane de oameni, dacă nu miliarde, de civili nevinovaţi;

4) La apogeul acestui război, Statele Unite şi aliaţii săi vor face un apel pentru pace şi pentru o nouă ordine globală, care urmează să fie stabilită în scopul de a preveni distrugerea totală a planetei noastre.

Importantă de menţionat, în legătură cu afirmaţiile îngrozitoare făcute în acest raport al FSB, este confirmarea acestora de către World Net Daily (WND) News Service, care, în articolul lor intitulat „SUA se pregătesc pentru un război ‚tanc pe tanc’”, au citat o sursă confidenţială din cadrul Departamentului Apărării al SUA (DOD), care îi avertizează că America este în prezent în curs de pregătire pentru declanşarea unui război convenţional masiv. Şi, după cum WND citează direct sursa lor din DOD, aceasta a indicat că miza este “altceva” şi avertizează că întregul sistem militar al SUA “se aşteaptă la ceva convenţional şi mare, care va veni pe conductă relativ repede.”

Aşa cum am menţionat în raportul nostru din 16 septembrie, intitulat „Concentrarea masivă de trupe americane la graniţa mexicană alimentează teama unei invazii”, componenta nord-americană a acestui masiv război convenţional, planificată de către SUA, va implica invazia Mexicului, Americii Centrale şi Americii de Sud, pentru a asigura americanilor vastele resurse energetice şi minerale din această regiune.

Componenta din Asia şi Orientul Mijlociu a acestui amplu nou război american va implica o invazie terestră masivă a naţiunii pakistaneze, înarmată nuclear, şi care, conform ultimelor rapoarte, este deja angajată într-un schimb de focuri cu trupele americane. [Notă: La umilirea Pakistanului de către SUA se adaugă şi arestarea lunile trecute a agentului CIA Raymond Davis, pe care pakistanezii au fost obligaţi să-l elibereze sub ameninţarea invaziei]

Acest raport FSB detaliază în continuare planul american de a “angaja pe deplin” China în acest război, deoarece aceasta va veni, fără îndoială, în apărarea Pakistanului. Dar nu numai să învingă China este scopul american, ci şi de a obţine pentru sine resursele vitale de energie din Marea Chinei de Sud, în legătură cu care, săptămâna trecută, ziarul oficial al Partidului Comunist Chinez a avertizat că vor merge la război pentru a le apăra.

În ceea ce priveşte complotul Statelor Unite de a distruge atât economia lor cât şi cea din UE, cufundând astfel lumea în cea mai mare depresiune economică din istorie, este acum, mai mult ca sigur, că, pe lângă colapsul economic al Europei, China a emis un ultimatum către SUA conform căruia, cu excepţia cazului în care acţiunile lor se vor schimba, un război comercial masiv între cele două puteri va fi garantat.

Important de menţionat este faptul că acest viitor război comercial şi depresia economică globală au fost anunţate de mult timp şi sunt o repetare aproape exactă a acţiunilor întreprinse de către SUA, care au condus la al Doilea Război Mondial.

Chiar mai important de reţinut este faptul că războiul este o parte esenţială a sistemului economic capitalist din Statele Unite şi a fost făcut “politică oficială” de către Consiliul Naţional de Securitate American într-un document top-secret, denumit NSC-68 în 1950, care a transformat în mod radical Statele Unite ale Americii într-o “societate militară totală.”

Teorii ale keynesianismului militar, precum şi complexul militar-industrial, codificat de NSC-68 au devenit populare după al Doilea Război Mondial, probabil dintr-un motiv bun. Perspectiva demobilizării militare, în special în Statele Unite, părea alarmantă. Elita americană şi-a amintit viu cum creşterea cheltuielilor militare a scos lumea din Marea Depresie, şi se temea că scăderea bugetelor militare ar putea inversa acest proces. În cazul în care asta s-ar fi întâmplat, aşteptările ar fi fost ca afacerile să se poticnească, şomajul să crească şi legitimitatea capitalismului pieţei libere ar fi fost pus din nou în discuţie.

Şi unde se găsea America la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial se găseşte din nou acum. Şi, încă o dată, apelul la un război masiv se aude din nou în “ţara celor liberi, căminul celor curajoşi”, aşa cum influentul consilier al lui Obama şi laureat al Premiului Nobel, economistul Paul Krugman a afirmat atât de bine săptămâna trecută, “Ceea ce avem nevoie este de fapt echivalentul financiar al războiului. Ce a adus de fapt la sfârşitul Marii Depresiuni a fost programul enorm de cheltuieli publice cunoscut altfel sub numele de al Doilea Război Mondial. ”

Pentru oricine, echivalarea celui de-al Doilea Război Mondial şi sutele sale milioane de victime ca fiind nimic mai mult decât un “program enorm de cheltuieli publice”, arată dincolo de orice îndoială cât de periculoase sunt aceste elite occidentale pentru întreaga noastră planetă şi brutalele căi pe care ele vor merge, pentru a-şi asigura supravieţuirea.

Cronologia exactă a evenimentelor planificate de către SUA şi UE pentru lansarea mega complotului lor de a domina lumea prin distrugerea şi apoi refacerea ei, nu o cunoaştem. Ceea ce cunoaştem, totuşi, este că evenimentele vor veni mai degrabă curând, decât mai târziu, luând pe mulţi prin surprindere, cu excepţia celor care ştiu cum să ţină seama de “semnele anotimpurilor.”

14 comentarii:

 1. Americane se vor autodistruge, acest razboi il vor incepe mai degraba singuri.Important pentru europa este ca GERMANIA sa aibe grija de si sa nu se lase ademenita de acest joc al puteri atata timp cat vor ramine neutri americani nu vor indrazni sa se atinga de europa sau de UE ea fiind principala tara care a infintat uniunea europeana cum a infintato asa o poate si controla,manipula.Nemtii nu vor uita nici o data umilinta celor doua razboaie mondiale asa ca mai degraba iar distruge ei insusi pe americani decat sa se alature lor.

  RăspundețiȘtergere
 2. NATO- NAZI AMERICAN TERRORIST ORGANIZATION,de ce tarile europene nu se retrag din aceasta organizatie ? fiindca si ele vor acelasi lucru ca americanii,adica dominatie totala asupra lumii.europa si america-2 tari masonice sataniste.

  RăspundețiȘtergere
 3. nu se va intampla nimic..totul este o minciuna..informatiile despre sf lumii..razboaie..virusi..boli..exterminarea populatiei lumii..toate sunt minciuni pt a distrage atentia de la colapsul financiar in care traim..chair credeti ca masonii nu puteau stapanii lumea de atatia ani..razboaiele sunt sa sperie lumea..si omul zice..decat sa mor in razboi mai bine traiesc in criza..o sa vorbim tot anul de sf lumii..masoni..razboiae..etc dar nu se va intampla nimic..

  RăspundețiȘtergere
 4. Sorin probabil nu realizezi ce spui dar idea ta duce tot la acest mare razboi.Sint curios cind nu o sa ai ce sa maninci, sa nu te mai poti spala cind o sa muncesti fara sa primesti decit un terci nu mincare....... tot asa o sa gindesti, ca daca da ....

  RăspundețiȘtergere
 5. Omule, te respect pentru site ul asta si pe tine ca persoana de asemenea, dar mi se pare ciudat ca tu reusesti sa publici niste informatii deloc de trecut cu vederea fara a specifica sursele.....

  RăspundețiȘtergere
 6. si eu sunt de acord cu tine dane.dane si noua sursele frate daca tot stii atatea.

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce se scrie aici,sunt lucruri cunoscute de 30-40 de ani(sau atunci le-am descoperit eu-citind carti,ca atunci net-ul nu era pt toata lumea ca acum)Pentru mine nu este nimic nou,doar este mai amanuntit,mai explicit si mai din actualitate.Daca privim in jur,nu se poate sa nu constatam si sa nu vedem ce se petrece...Prin unitate,intrajutorare si iubire fata de aproapele nostru ne-am putea salva.Am fost invatati in mod gresit ca ,,nu exist decat EU si dupa mine potopul!!!"Daca am invata sa gandim din nou pentru colectivitate,sa ne crestem copii,cu frica de DUMNEZEU,cu dorinta de a nu calca in picioare pe cel de langa noi,am reusi sa refacem binele lasat de DUMNEZEU.DUMNEZEU A LASAT BINE-OMUL A STRICAT PRIN LIPSA LUI DE DRAGOSTE SI PRIN EGOISM!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. America va începe războiul ferm convinsă că îl va termina şi pe acesta victorioasă, aşa cum a ieşit din primele 2 războaie mondiale. Se înşeală amarnic, defapt America îşi taie craca de sub picioare. Dacă va porni un război, SUA se va desfiinţa.

  RăspundețiȘtergere
 9. Sorin esti amator :), cat si voi ceilalti care credeti ca nu se va intampla nimic , poate nu se va intampla anul asta , anul viitor , dar in ritmul in care ne inmultim si in care consumam resursele pamantului , este inevitabil sa nu se intample ceva premeditat.America este si va ramane intotdeauna puterea mondiala.Ce vedeti voi la stiri despre China sunt alte "stiri" fabricate sunt doar pentru creduli.Nu suntem de capul nostru , cum nu suntem nici singuri in Univers si cum nu se va intampla nimic fara ca cineva sa-si dea acordul.
  Parerea mea este ca trebuie sa se reduca populatia cu cel putin 40 % , si trebuie sa se reduca "acum" in urmatorii 5 ani maxim .Nu vedeti ca s-au epuiztat toate ideeile de a face bani , de a reusi cumva , nu vedeti ca s-a umplut lumea de masini , de blocuri ,de locuinte ..pai unde vreti sa ajungem in stilul asta ?

  RăspundețiȘtergere
 10. Draga IcE,sunt in asentimentul tau-lumea trebuie redusa,asa cum spui-ce-ar fi-pentru ca trebuie sa se inceapa de undeva...-sa se inceapa cu familia ta, cu copii, cu parintii tai,cu fratii si surorile tale,cu unchii si matusile tale si in general cu cei apropiati tie...Ma intreb daca ai mai gandi in acest fel! Cine suntem -fiecare dintre noi-sa hotaram cine trebuie sa traiasca si cine nu???DUMNEZEU sa te lumineze,fiindca ai mare nevoie!!!

  RăspundețiȘtergere
 11. De mii de ani ei conduc din umbra,dupa mine nimic nu e nou sub soare roata se invarte mereu...

  RăspundețiȘtergere
 12. Sa ne ajute dumnezeu in ceea ce se preconizeaza...din pacate este3 adevarat articolul...:(

  RăspundețiȘtergere
 13. Când aţi preluat acest articol de pe blogul meu, nu era normal şi cinstit să precizaţi şi sursa?! http://dantanasescu.ro/2011/10/04/china-avertizeaza-rusia-ca-americanii-pregatesc-un-mare-eveniment-in-2012.html

  RăspundețiȘtergere