13 decembrie 2011

Parinti, inca odata va atragem atentia : AVETI GRIJA LA CEI MICI! Colectia de carti ” Cele mai frumoase povestiri”

DESTINATE CELOR DE VARSTA MICA! Aceste carti…SUNT PLINE DE SIMBOLURI MASONICE, SATANISTE SI OCULTE!

1. Coarnele


2. Compasul masonic, piramida masonica, capul de mort, bufnita (societate masonica din Statele Unite)


MARE ATENTIE LA ACEASTA POZA!!! 3. Coarnele..SOBOLANUL CU SAPTE CAPETE…PE FIECARE CAP ARE O COROANA! Trimitere la Fiara Antihristica!Fiara cu sapte capete…


(stih 1) Si am vazut ridicandu-se din mare o fiara care avea zece coarne si sapte capete, si pe coarnele ei zece steme, si pe capetele ei nume de hula.

Prin „fiara” aceasta, unii inteleg o oarecare putere mai prejos decat Satana, dar mai mare peste ceilalti draci. Iar prin aceea ce va iesi din pamant dupa aceasta, il inteleg pe Antihrist. (Scolie: Iar Metodie, Ipolit si altii au talcuit ca fiara aceasta va fi Antihrist, acela ce va iesi din „marea” lumii, cea invalurita si tulburata.)
Iar prin cele „zece coarne” impodobite cu tot atatea steme si prin cele „sapte capete”se intelege unirea diavolului cu Antihristul si cu stapaniile pamantesti, [unire] impartita in vremurile de apoi in zece imparatii. Si in cele ce urmeaza imparatia lumii acesteia este inchipuita cu sapte curgeri de vremi si cu vreme de sapte zile masurata si cu sapte chipuri ale petrecerii. Dupa imparatia de sapte veacuri a Domnului in veacul acesta, va incepe sa lucreze Satana. Si „numele de hula” de pe capetele fiarei ii arata pe ajutoarele si ispravnicii sai, de vreme ce aceia n-au incetat a-L huli pe Hristos dintru inceput si pana la aratarea marelui si Crestinului Constantin, dupa care au fost hulitori impotriva lui Hristos Iulian [Apostatul] si Valens. (Scolie: Prin „capetele” lui Antihrist se inteleg toti tiranii cei hulitori de Hristos cati au fost pana la marele Constantin, si cei ce au fost dupa dansul si vor mai veni pana la Antihrist.)
[Pentru mai multe deslusiri, sa insemnam si ceea ce spune Sfintitul Averchie: „«Fiara»care iese din mare este socotita de aproape toti talcuitorii ca fiind Antihristul, iesind din «marea vietii», adica din mijlocul omenirii, cea tulburata precum marea. De aici, este limpede ca Antihristul nu va fi un duh sau demon, ci un urmas infricosat al firii omenesti; nu va fi un diavol intrupat, cum au crezut unii, ci un om. S-a mai socotit ca aceasta fiara inchipuie o stapanire impotriva lui Dumnezeu, precum a fost in vremea Crestinismului timpuriu imparatia romana, iar in vremurile de pe urma va fi imparatia a toata lumea a lui Antihrist.”]

(stih 2) Si fiara pe care am vazut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ca a leilor. Si balaurul i-a dat fiarei puterea lui, si scaunul lui si stapanire mare.

„Si fiara (…) era asemenea leopardului (…)/ Prin „leopard”, arata imparatia greceasca; prin „urs”, pe cea persana, iar prin „leu” pe cea a Babilonenilor.Pe acestea toate le va stapani Antihrist, ca acela ce va veni ca un imparat Roman, cand isi va vedea degetele picioarelor sale de lut, prin care se arata acea imparatie impartita in zece, slaba si lesne de stricat.
„Si balaurul i-a dat fiarei puterea sa (…) Caci Satana, balaurul cel intelegator, ii va da lui Antihrist toata puterea sa intru semne si minuni mincinoase, spre pieirea celor neantariti.
[Nu e fara de folos sa citim si din talcuirea lui Averchie: „In persoana Antihristului, sunt adunate insusirile celor mai salbatice dintre fiare. El are si «sapte capete», precum diavolul, «balaurul cel mare», iar pe capetele lui sunt scrise «nume de hula», pentru a da pe fata spurcaciunea sa launtrica si dispretul fata de tot ce e sfant. Cele zece coarne ale lui sunt incoronate cu steme, ca dovada ca se va folosi de puterea sa impotriva lui Dumnezeu cu puterea unui imparat pamantesc. El va primi aceasta putere de la«balaurul», care ii va da lui tronul sau si cele trei imparatii (vezi Daniil 7:23-25).”]

(stih 3) Si unul din capetele fiarei era ca si junghiat de moarte, dar rana ei cea de moarte a fost vindecata; si tot pamantul, minunat, se uita dupa fiara.

Prin capul „ca si junghiat de moarte”, numeste un voievod al lui Antihrist, care, fiind omorat, se va arata inviat prin farmece si prin naluciri amagitoare, precum a facut si Simon Magul, cel vadit de mai-marele Apostolilor, Petru. Sau, mai poate insemna si faptul ca imparatia Romanilor va rabda un fel de omorare prin impartirea ei in zece parti, iar apoi se va vindeca, adica se va strange din nou intr-o singura stapanire (cum a fost porunca lui Avgust Chesarul).

(stih 4) Si s-au inchinat balaurului, fiindca i-a dat fiarei stapanirea; apoi, s-au inchinat fiarei, zicand: „Cine este asemenea fiarei si cine poate sa se lupte cu ea?!

(Scolie: Cu minunile sale, Antihrist va ingrozi pamantul tot. S-au minunat si s-au inchinat. Aici, trebuie intelese minunile pe care le va face Antihrist prin amagirile diavolului, cel ce va lucra in el. Prin el, i se va da inchinaciune balaurului, caci si mortii va invia si va face semne ce se vor arata celor orbiti la minte.)

(stihurile 5, 6) Si i s-a dat ei gura sa graiasca semetii si hule si i s-a dat putere sa lucreze vreme de patruzeci si doua de luni. Si si-a deschis gura sa spre hule asupra lui Dumnezeu, ca sa huleasca numele Lui, si Cortul Lui si pe cei care locuiesc in cer.

(…) si i s-a dat putere sa lucreze vreme de patruzeci si doua de luni.”/ Prin„42 de luni” arata ca, dupa slobozenia lui Dumnezeu, trei ani si jumatate va avea putere si va huli pe Dumnezeu si pe sfinti. Iar prin „Cortul lui Dumnezeu”, arata salasluirea lui Dumnezeu-Cuvantul in trup (adica intruparea Sa) si odihna Sa intru sfinti, impotriva carora se va intoarce fiara spre hula, apoi si impotriva Sfintilor ingeri.
[(…) sa lucreze vreme de patruzeci si doua de luni.”/ „Stapanirea lui – zice Sfintitul Averchie – nu va dura mult, fiindca altfel, potrivit cuvintelor Mantuitorului, «nu s-ar mai mantui nici un trup» (Matei 24:22).”]

(stihurile 7, 8) Si i s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruiasca; si i s-a dat ei stapanire peste toata semintia, si norodul, si limba si neamul. Si i se vor inchina ei toti cei care locuiesc pe pamant ale caror nume nu sunt scrise, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului cel injunghiat.

„Si i s-a dat sa faca razboi (…)/ Peste toata semintia si limba va avea vicleana stapanire. (Scolie: ii va stapani numai pe aceia ale caror nume nu sunt scrise in cartea vietii.)

(stihurile 9, 10) Daca are cineva urechi, sa auda! Cine ia pe altii robi de robie are parte; cine va ucide cu sabia dator este sa moara de sabie.Aici este rabdarea si credinta sfintilor.
(stihurile 9, 10) Daca are cineva urechi, sa auda! Cine ia pe altii robi de robie are parte; cine va ucide cu sabia dator este sa moara de sabie. Aici este rabdarea si credinta sfintilor.

„Cine ia pe altii robi (…)/ Fiecare va primi vrednice rasplatiri dupa faptele sale. Cei care au fost mereu gata a necaji pe aproapele lor, aceia vor fi robiti de diavolul si, prin sabia sufleteasca a Satanei, vor fi luati robi de catre acesta, caruia i-au slujit prin fapte rele, precum zice marele Petru.Iar cei ce au credinta curata si rabdarea nestirbita in ispite (2 Petru 2:7), acestia nu se vor sterge din cartea vietii. Asemenea si pe noi – cei care gandim cele necuvioase ale patimii vremii de acum si nevrednice de marirea ce se va descoperi sfintilor, dar calatorim vitejeste pe „calea cea stramta”– sa vrea Dumnezeu a ne face partasi peste toata marirea caii veacului viitor si, afland odihna si desfatarea, sa imparatim impreuna cu Hristos, Caruia I se cuvine, impreuna si Tatalui si Duhului Sfant, toata multumirea si inchinaciunea, acum, si pururea si in vecii vecilor. Amin!

4. Din nou avem coarnele satanice

Un comentariu: