13 decembrie 2011

Omul-animal, creat în laborator de savanţii britanici?

"Trei laboratoare din Marea Britanie au fost acuzate de oamenii de ştiinţă din China că efectuează experimente interzise, în urma cărora ar fi creat 155 de hibrizi om-animal. În replică, britanicii ar fi răspuns, conform chinezilor, că astfel de experimente nu sunt ilegale în Anglia.
 • Pelicula “Splice”
trateazå exact
subiectul hibrizilor
om-animal. În film
era vorba despre
o femeie-șoarece Medicii de la cele trei laboratoare implicate în aceste experimente au promis, în 2008, că vor efectua teste pe embrioni de hibrizi omanimal numai cu scopul de a obţine celule stem cu care, spuneau ei, să vindece orice boală incurabilă.
De atunci au trecut trei ani. Conform presei din China, experimentele au luat o turnură… monstruoasă. Jurnaliştii chinezi susţin că britanicii au încrucişat material genetic uman cu cel animal, obţinând 155 de embrioni, însă “au uitat” de ceea ce au promis, şi anume leacuri pentru toate bolile omenirii, concentrându- se pe studierea hibrizilor, în secret.
Deşi li s-au cerut lămuriri la nivel oficial, savanţii din Regat nu au oferit nici un răspuns, limitându-se la a declara că legea din Anglia permite astfel de experimente.
Nimeni nu ştie în ce stadiu sunt hibrizii, care, dacă s-ar fi dezvoltat, ar fi acum “copii” de aproape 3 ani." (libertatea.ro)


Acum sa va spun parerea mea despre aceste experimente.

Este de remarcat ca Marea Britanie este prima tara din lume care a legalizat clonarea umana (in anul 2001), dar numai pentru cercetare in scopuri terapeutice. Crearea in mod artificial de embrioni umani se face numai sub licenta Human Fertilisation and Embryology Authority, iar embrionii trebuie distrusi in maxim 14 zile, adica inainte de a aparea sistemul nervos.

Personal cred ca in anumite colturi ale lumii departe de ochii curiosilor exista zone foarte bine pazite in care au loc astfel de experimente.Acum nu stiu cat de bune sunt aceste experimente.Cercetatorii declara "oficial" ca sunt pentru a cauta leacuri pentru bolile incurabile dar sunt sigura ca "neoficial" aceste experimente au cu totul alt scop.

Voi ce parere aveti?

8 comentarii:

 1. este de inteles faptul ca nu lucreaza in interesul nostru...e foarte simplu si logic...fiindca din moment ce ei au creat toate bolile astea precum sida si cancerul ca sa ne imputineze nu au niciun interes ca sa ne vindece vreodata...creaza tot felul de monstri prin care sa ne distruga...insa eu cred in dumnezeu si pot spune doar atat:pedeapsa lor la judecata de apoi va fi incomensurabil de mare...domnul sa ne aiba in paza si sa ne binecuvanteze...

  RăspundețiȘtergere
 2. Se pare ca bancul acela cu supararea savantlui,care ,,nu a reusit sa incruciseze tapul de bere cu capra de taiat lemne" chiar devine realitate...Dincolo de gluma-situatia e cat se poate de serioasa...Ma duce cu gandul la un experiment,care se pare ca a trait 50 de ani-dupa care I S-A HOTARAT disparitia,lansandu-se o multime de scenarii,dar necertificandu-i-se moartea,si despre a carui viata au existat numai presupuneri , controverse si zvonuri...O fiinta care a suferit cu adevarat,dincolo de aparentele realizarii profesionale si a talentului-care si el a fost un experiment... Sigur,mai exista si alte persoane publice,condamnate la experimente,mai mult sau mai putin vizibile-dar tot experimente sunt si tot urmate de suferinta.Pentru mine a fost intotdeauna un semn de intrebare...Si-DA-am convingerea ca exista locuri secrete si bine ferite de ochii lumii in care se fac o multime de experimente,care nu favorizeaza rasa umana,iar bietele fiinte expuse acestor experimente sunt supuse unor chinuri de neimaginat...TRIST-DAR ADEVARAT!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Se pare ca bancul acela cu supararea savantlui,care ,,nu a reusit sa incruciseze tapul de bere cu capra de taiat lemne" chiar devine realitate...Dincolo de gluma-situatia e cat se poate de serioasa...Ma duce cu gandul la un experiment,care se pare ca a trait 50 de ani-dupa care I S-A HOTARAT disparitia,lansandu-se o multime de scenarii,dar necertificandu-i-se moartea,si despre a carui viata au existat numai presupuneri , controverse si zvonuri...O fiinta care a suferit cu adevarat,dincolo de aparentele realizarii profesionale si a talentului-care si el a fost un experiment... Sigur,mai exista si alte persoane publice,condamnate la experimente,mai mult sau mai putin vizibile-dar tot experimente sunt si tot urmate de suferinta.Pentru mine a fost intotdeauna un semn de intrebare...Si-DA-am convingerea ca exista locuri secrete si bine ferite de ochii lumii in care se fac o multime de experimente,care nu favorizeaza rasa umana,iar bietele fiinte expuse acestor experimente sunt supuse unor chinuri de neimaginat...TRIST-DAR ADEVARAT!!!SE PRECONIZEAZA A SE PUNE IN PRACTICA LA SCARA MARE!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Cred ca filmul "Avatar" in acest context ar putea spune multe...

  RăspundețiȘtergere
 5. ADEVARAT, FILMUL AVATAR SPUNE MULTE IN ACEST CONTEXT...UNDE POATE DUCE MIZERIA UMANA....IN LOC SA TRAIM IN ARMONIE SI IUBIRE...ESTE PENTRU TOTI LOC SUB SOARE...SI EI CU CE RAMAN???CE AU DE CASTIGAT??? MINTEA MEA NU POATE RASPUNDE. PENTRU CE ATATA TICALOSIE????

  RăspundețiȘtergere
 6. spiritul nostru poate fi dincolo de toate astea.....daca vrem sa-l si recunoastem,deocamdata gandim se pare ce am fost invatati in general.....dar cred ca nu pt. mult timp de acim incolo.....

  RăspundețiȘtergere
 7. de necrezut, daca este adevarat, este groaznic; traim in sec 21 si totusi suntem atat de inapoiati; ne credem superiori si facem lucruri atat de primitive.
  infiorator.sper sa fie doar imaginatia unor creatori de articole si carti science fiction.

  RăspundețiȘtergere
 8. "Ignorance is bliss" sau "Ignoranta este fericire" in traducere ...
  Cred ca eram mai fericit daca nu stiam anumite "lucruri". Cred ca vorba este adevarata, si poate determina sanatatea psihica, dar acum... e prea tarziu pentru mine... am inceput sa VAD ...
  Un exemplu clar este o stire de azi dimineata:
  Cei de la Realitatea au luat stirea asta: http://www.monitorulvn.ro/articole/sase-copii-au-fost-diagnostica-i-cu-rujeola_2_121218.html
  si au transformat-o intr-o stire care atrage atentia asupra vaccinarilor gratuite impuse de stat ...
  In urma cu vreo doua saptamani s-a dat o stire ca a fost descoperit un laborator ce facea teste pe virusul ah1n1 in vederea studierii lui i-au adaugat si caracteristica de transmitere anaeroba astfel ca acum apar stiri de genul asta:
  http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/agentia-de-investigatii/ah1n1-devine-tot-mai-rezistent-39558.html

  Sper sa nu ajungeti si voi sa VEDETI ceea ce se intampla si ... daca VEDETI sper sa aveti taria sa si SPUNETI ceva...

  RăspundețiȘtergere