20 decembrie 2011

Mafia internationala de trafic de organe ii obliga pe saraci sa-si doneze rinichii israelitilor bogati

Cererea pentru un organism sănătos şi funcţional este mare, pentru că numărul pacienţilor care au nevoie de un transplant de organe depăşeşte cu mult numărul donatorilor disponibili. Rezultatul acestui dezechilibru este o piaţă neagră în continuă creştere a organelor. Brokerii internaţionali de organe, mulţi dintre ei se află în Israel, îi forţează pe oamenii săraci din lume să renunţe la rinichii lor în primul rând pentru pacienţii israeliţi; în caz contrar vor cunoaşte serioase repercursiuni.
Ziarul The Daily Star din Liban raportează numeroase cazuri în care victimele acestei pieţe ilicite de organe au fost mai presus de toate forţate să cunoască chinurile iadului şi să renunţe la părţi importante din corp în schimbul unor câştiguri derizorii. După ce au răspuns la anunţuri publicate online, în ziare şi reviste de către mafia organelor, victimele au fost prinse şi forţate să treacă prin proceduri chirurgicale. În cazul în care îşi schimbau părerea şi doreau să se retragă, în unele cazuri, brokerii de organe îşi ameninţau victimele că le ucid pe ele şi pe familiile lor.
“El a spus că dacă nu accept să fac asta, o să mă lase în Ecuador şi o să îmi ucidă familia”, a spus una dintre victime, Aliaksei Yafimau, un instalator de televiziune prin satelit din Belarus, ziarului The Daily Star, împărtăşindu-şi experienţa pe care a avut-o cu mafia de organe. “Îmi este teamă pentru viaţa mea”, a adăugat el.
Yafimau, în vârstă de 30 de ani, a răspuns iniţial unui anunţ privind donarea rinichiului său în schimbul banilor. 

S-a gândit că astfel îşi va ajuta familia să scape de sărăcie. Oricum, după ce a fost însoţit prin toată lumea, ţinut în hoteluri luni întregi şi tratat ca un prizonier, Yafimau a încercat să iasă din această afacere necurată. 
Pentru a-l împiedica să facă asta, supraveghetorii lui Yafimau l-au ameninţat că o să-l ucidă dacă încearcă să scape sau să meargă la poliţie.
În cele din urmă, Yafimau a fost de acord cu operaţia şi, deşi a primit 10.000 de dolari, sumă care i-a fost promisă – brokerii au revândut apoi rinichiul lui Yafimau pentru o sumă de 15 ori mai mare. Yafimau a fost extrem de traumatizat de întreaga experienţă, iar acuma are probleme serioase de sănătate. Alte victime asemenea lui au suferit chiar mai mult, deşi multe dintre ele nu au primit compensaţia materială promisă.
Potrivit The Daily Star, cei mai mulţi pacienţi care aşteaptă un transplant sunt din Israel şi SUA. Schema cu traficul internaţional de organe arată că centrul se află în Israel. Asta include şi cazul recent al lui Levy Izhak Rosenbaum, un cetăţean israelian, care a pledat vinovat pentru colaborarea pe care a avut-o cu mafia de organe. 

http://www.naturalnews.com/034060_organ_trafficking_transplants.html

www.dailystar.com.lb/News/Middle-East/2011/Nov-05/153232-organ-gangs-force-poor-to-sell-kidneys-to-israelis.ashx

3 comentarii:

 1. nesatuli... este un neam cu o ambitie fara precedent nimic in bunul omenirii

  RăspundețiȘtergere
 2. moartea care o seamana ei, se va rasfrange asupra lor, curand !

  RăspundețiȘtergere
 3. Va recoman sa cititi si cartile:
  http://www.scribd.com/doc/37206038/Cornel-Dan-Niculae-Razboiul-nevazut-II-Ofensiva-iudaismului-asupra-Romaniei
  http://www.scribd.com/doc/56531511/Cornel-Dan-Niculae-Razboiul-nevazut-al-evreilor-sionisti-cu-romanii
  http://www.scribd.com/doc/56533514/Romania-ca-o-prada-Radu-Theodoru

  RăspundețiȘtergere