23 decembrie 2011

Bancnota de un dolar - orice semn de pe ea este de fapt o conspiratie.

bancota de 1 dolar 
Desi unele sunt doar simboluri vechi, cunoscute sau chiar crestine, cei care au inclinatii spre teorii ale conspiratiei nu inceteaza sa nascoceasca tot felul de scenarii. Iata ce simboluri criptate pe bancnota de 1 dolar s-au mai descoperit in ultima vreme.
 
bancota de 1 dolar
Francmasonii
Toata lumea este convinsa ca piramida de pe bancnota este un fel de simbol cu trimitere la Ordinul Francmasonilor. Decodarile care s-au facut sunt intr-adevar, opere ale unor oameni cu imaginatie - asta desi se stie dintotdeauna ca ochiul care apare pe dolar este un simbol al Sfintei Treimi. Culmea este ca francmasonii au inceput sa foloseasca acest simbol abia dupa 10 ani de la tiparirea primei bancnote de 1 dolar.

 Anticristul
Se pare ca se face referire la un capitol al Apocalipsei din Biblie, care in sine este o explorare alegorica a raului. Creativii au gasit si o prostiotuata, indoind cumva bancnota si imaginandu-si ochii acesteia, gura, nasul si chiar doua cozi...

 Piratii
Paienjeni? Bufnite? De data aceasta doar oase si cranii. america a fost fondata in secred de o organizatie misterioasa a piratilor... Hipiotii
Dar hipiotii din anii 1960 nu au nimic de aface cu cei din 1760, care au fost atat de influenti incat si-au "imprimat" dorintele pe bancnota de 1 dolar. Cineva a fost in stare sa indoaie bancnota in dreptul lui George Washington intr-o forma de ciuperca, descoperind... "apa calda".


 
 

2 comentarii:

  1. Si banii romanesti poarta simboluri...Cum zice si proverbul:Banii sunt ochiul necuratului!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este clar ca e o conspiratie mondiala ! Biblia arata acest lucru !

    RăspundețiȘtergere