10 noiembrie 2011

Si IATA lista companiilor pe care FMI ne cere sa le privatizam DE URGENTA!

Si IATA lista companiilor pe care FMI ne cere sa le privatizam DE URGENTA!
Jeffrey Franks, care conduce Delegatia FMI venita la Bucuresti ieri, a inmanat Comisiei din Camera Deputatilor o lista dureroasa: companiile de stat ce trebuie privatizate de urgenta.

In contextul in care anul viitor vor fi alegeri, bugetul va fi supus la presiuni suplimentare, afirma Franks, motiv pentru care cu atat mai mult Romania trebuie sa scape de povara pierderilor generate de aceste companii de stat.

Iata care sunt companiile ce ar trebui privatizate, la indicatiile FMI:

- Tarom
- CFR Electrificare
- Societatea Nationala a Lignitului Oltenia
- Electrica Feroviar
- Hidroelectrica
- Romarm
- Oltchim (propusa pentru management privat)
- Electrica (propusa pentru management privat)
- CFR Marfa
- Cupromin
- Electrica Serv
- Electrica Furnizare Proprie
- Compania Nationala a Huilei Oltenia si Hunedoara (cu investitori privatii majoritari)
- Petrom (runda a doua)
- Nuclearelectrica
- Distributie Electrica
- Transelectrica
- Transgaz

14 comentarii:

 1. nimeni nu spune nimic la TELEVIZOR si pana la urma chit ca ar fii difuzat romanul tot in .... doare din pacate

  RăspundețiȘtergere
 2. trebuiesc facute proteste in mase cat mai mari anti FMI. acesti jidani merita decapitarea la intrarea pe teritoriul romanesc

  RăspundețiȘtergere
 3. nu se poate trebuie facut ceva nu putem fi atat de prosti astia ne vinde si murim de foame

  RăspundețiȘtergere
 4. Bai !!! astia is nebuni vand si Centrala Nucleara de la Cernavoda.......pun pariu ca o cumpara Bechtel cu 50 de milioane de dolari

  RăspundețiȘtergere
 5. Si acestea vor fi declarate ,,gauri negre ale economiei",cum a fost declarat si combinatul siderurgic Galati?La o privire scurta pe aceasta lista,eu vad si ce mai ramasese din amarata asta de economie romaneasca- data de pomana.Stiu ca lucrurile sunt impuse de afara,dar raul din interior se face...Ajung-o data in plus-la concluzia ca deja suntem desfiintati si orice-am face nu ne mai putem recupera tara...Tineretul e legat la ochi,nu vede-nu aude decat distractie ,bautura sex si droguri,iar cei in varsta nu mai au curaj sa lupte...BIATA ROMANIE!!!Cred ca pana si DUMNEZEU si-a intors fata de la noi si ne-a parasit de vreme ce suntem atat de orbi!DACA NOI NU NE AJUTAM-NU NE VA AJUTA NIMENI!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. dl Franks asta,e foarte bun la desfiintat!Tot el ,,a ajutat"si Argentina sa ajunga la razboi civil din cauza foametei si a lipsurilor...Doar ca intre argentinieni si noi e mare diferenta,ei sunt un POPOR,pe cand noi am ajuns o POPULATIE!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. cine ia bani de la fmi este mincat ma refer la tara , insa cine sufera sint romani grofi nu ei au luat mita.scirbele au case de vacanta si proprietati in toata lumea .scriu din diaspora protestati frati romani esiti in strada pasnic sa vada ordinari ca stim ce pun la cele si ca nu vom mai vota

  RăspundețiȘtergere
 8. vino inapoi ceausescule si scapa-ne de corbi...ca ne mananca de vii !! off, de ce ai plecat!

  RăspundețiȘtergere
 9. Stimate <>din 12 noe-6,15,sa fim realisti-nici cu ala -asa cum era atunci nu se mai putea...Dar nici cu astia de acum NU SE MAI POATE!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. Stimate ,,anonim"din 12 noe-6,15,sa fim realisti-nici cu ala -asa cum era atunci nu se mai putea...Dar nici cu astia de acum NU SE MAI POATE!!!

  RăspundețiȘtergere
 11. de ce p.... mamii lor sa le dam la privatizat? explicati-mi si mie cum naiba o hidrocentrala poate reprezenta o "gaura neagra" in bugetul statului?
  astia de la FMI ne cred prosti rau tare...eu unul l-as impusca pe Franks ala pe gratis....si tot pe gratis oricare alt reprezentant FMI care vine aici si imi spune sa privatizez energia electrica.

  RăspundețiȘtergere
 12. asta e si scopul lor... sa ne vindem tara lor...ca atata a mai ramas de STAT si astea vor sa le vindem si chiar nu mai avem nimica al nostru la noi in tara, o sa fim o tara care doar numele si drapelul o sa mai fie ORIGINAL.. o sa fim doar un ambalaj romanesc cu un produs 100% strain. Vai de noi...

  RăspundețiȘtergere
 13. ce mi-ar place sa-i bage cineva un glonte in cap lu' arlechinu' ala

  RăspundețiȘtergere
 14. OLTCHIM se va numi HUNTSMAN sau DOW.Retine-ti numele astea doua.Si vorbim dupa privatizare.

  RăspundețiȘtergere