10 noiembrie 2011

Au de gand sa ne transforme…IN PALESTINA! Un milion de evrei urmeaza sa devina con-cetatenii nostri


Domnule profesor  ION  COJA, în 2001 la o conferintă tinută la sala Dalles si în câteva publicatii ati pretins că în România au fost încetăteniti 500.000 (cinci sute de mii) de evrei, în mare taină, fără să se publice nimic despre această veritabilă invazie. Nici un oficial nu a intervenit să vă pună la punct, să dezmintă această informatie si să linistească opinia publică!

Dragul meu, noi nu mai avem opinie publică, asa că nu era nimic de linistit… În mod normal trebuia să reactioneze ziarele! Să-mi ceară dovezi si amănunte sau să mă ia la rost că alarmez lumea. Am asteptat reactia autoritătilor si a ziarelor ca să aflu că m-am înselat! As fi fost eu primul care m-as fi  bucurat si as fi suportat cu inima usoară orice corectie, chiar si penală, pentru cele afirmate, numai să se dovedească a fi vorba de o alarmă falsă!

De la cine ati primit această informatie?

De la o persoană din guvern, nu toti guvernantii de după 1990 sunt trădători de tară. Precum si de la un evreu de treabă, foarte bine informat, care mi-a precizat si cifra finală a evreilor care urmează să se stabilească în România: un milion! După venirea la Cotroceni a lui Băsescu am luat legătura, indirect, prin colonelul Diomid Perciun, cu un consilier al presedintelui informat asupra subiectului. Mi-a transmis prin Diomid Perciun că în final va fi să fie un milion de evrei care se vor stabili în România si Republica Moldova… Ca o compensatie, se va face unirea cu Basarabia… Acesta a fost răspunsul!Un răspuns aproape oficial.


Ati publicat un Apel al Românilor pe această temă. Tradus în engleză, depus pe la ambasade, la agentii de presă… Care a fost reactia?

Tăcere din partea tuturor oficialilor, a tuturor autoritătilor. A început Apelul să circule pe Internet însă si asta a fost bine. Mi-au răspuns si câtiva evrei, mirându-se cum de am putut imagina asa ceva! Cică evreii din România abia mai sunt câteva mii, sunt o comunitate pe cale de disparitie, trebuie să fii nebun să scornesti asa poveste!… Ba, unul mai istet, Liviu Ornea, m-a luat si peste picior: numai niste evrei nebuni ar părăsi raiul din Israel pentru mizeria din România!… Nebun cine l-ar lua în serios pe Coja!

Sunteti în continuare convins că se pregăteste acest veritabil exod evreiesc?

Nu se pregăteste, el este în plină desfăsurare. Si nu este exod, este invazie, făcută pe sest, ca să folosesc o expresie de argou din idis! O invazie care se produce după o stratagemă inedită, încă neexperimentată în istorie!
….Mergi la Frumusani sau lângă Urziceni, poate si-n altă parte, unde s-au construit deja orăsele întregi, veritabile ghettouri de lux pentru evreii mai speciali, să trăiască izolati de populatia autohtonă… Asta pe lângă miile de locuinte, apartamente si vile, cumpărate de evrei pe cont propriu, în Bucuresti si orasele mai mari. Este evident că au o strategie anume, nu vin deodată toti cei o mie de mii de evrei!… Mizează pe iuteala lor de picior si pe neatentia spectatorilor, a noastră! Ca la orice scamatorie sau înselăciune, poti să-i zici cum vrei să-i spui! Nu mai este nicio îndoială. Am publicat de-a lungul ultimilor zece ani nenumărate dovezi, inclusiv din sursă evreiască, că acesta este planul si că a pornit derularea lui! Pierdem timpul dacă îmi ceri dovezi noi!

De fapt, eu v-am invitat la această discutie sub impresia unui material găsit pe Internet, o declaratie a unei înalte oficialităti iraniene, Hassan Firouzabadi, foarte multumit să constate că, si citez, zilele statului Israel sunt numărate, că evreii si-au dat seama că nu mai pot să reziste presiunii arabe, musulmane, si sunt preocupati de singura iesire pe care o mai au: să se întoarcă fiecare evreu în tara de unde a venit el sau părintii săi! Să părăsească Israelul!

Cred că acest demnitar iranian stie mai bine decât mine sau dumneata ce se întâmplă în Israel. Nu avem voie să ignorăm semnalul de alarmă pe care ni-l trimite… În Israel evreii cei mai lucizi discută despre părăsirea, măcar partială, a Israelului. A apărut si o denumire, un cuvînt nou –  „solutia diasporistă”, pentru a denumi această miscare, această strămutare a câteva milioane de evrei, această Alia în sens invers. Asa am găsit-o numită în cărtile unui evreu important: Philip Roth. Sper să le fi citit si domnii Dorel Dorian si Liviu Ornea! Ei m-au contestat. Îi astept să prezinte scuze publice pentru nerusinarea cu care m-au atacat… Sunt convins că stiau mai bine decât mine câtă dreptate aveam! Niste…

Subiectul discutiei la care vă invit este acesta: de ce evreii n-ar avea dreptul să se stabilească în România? Drepturile Omului nu asigură si dreptul la libera circulatie?!

Nu! Drepturile Omului îti asigură posibilitatea de a părăsi tara în care te afli, oricare ar fi ea! Dar nimeni nu-ti dă dreptul de a alege în ce tară să trăiesti! E absolut logic! Dacă ai plecat dintr-o tară, te stabilesti în altă tară doar dacă esti acceptat. În plus – si acesta este argumentul probabil cel mai important: nu se admite nicăieri încetătenirea în masă, cu miile si sutele de mii! Tocmai pentru că totul este (a) ilegal si (b) în contradictie cu vointa poporului român, autoritătile recurg la secretul operatiunii pentru a aduce în România milionul de evrei! E înspăimântător că s-au găsit printre guvernanti atâti români trădători, care să accepte să participe la asigurarea desfăsurării în secret a acestei vaste invazii! Suntem deja sub ocupatie străină si nici măcar nu stim! Ingenioasă mutare! Repet: fără precedent în istorie! Cum toată operatiunea s-a făcut în secret, cei care au participat la ea nu aveau cum să nu-si dea seama că fac ceva ilegal si teribil de imoral! Act de trădare constientă din partea guvernantilor!

Cine sunt acesti români trădători?

În primul rând cei trei presedinti post-decembristi! Dintre ei, în mod deosebit îl acuz pe Emil Constantinescu. Faptul că mama sa este evreică nu poate fi nici scuză, nici explicatie, nici justificare! Va trebui să răspundă penal! Ca si toti prim-ministri de după 1996! Ministrii de Interne mai ales. Si multi altii! Parlamentarii nu cred că au cunostintă de această invazie, că au discutat cumva acest subiect! Nici măcar în mod neoficial, la o cafea, între două sedinte.

Mai sunt si alte motive pentru care vă opuneti strămutării în România a unui milion de evrei?

Mai am încă un milion de motive!… Nici nu stiu cu care să încep! Dar mai înainte de orice dă-mi voie să-ti mărturisesc sila si lehamitea mea, a celui care pricepe si stie bine câtă minciună, câtă suferintă a produs schizofrenia evreilor sionisti care au planificat si înfiintat statul Israel cu un dispret total pentru viata oamenilor, inclusiv a evreilor. Mă întreb ce este acum în mintea evreilor nevoiti din nou să rătăcească! Au în ei măcar atâta demnitate încât să le ceară socoteală celor care i-au plimbat aiurea până în Israel si retur?!… S-au purtat două războaie mondiale pentru a se putea înfiinta statul Israel! Cine răspunde pentru esecul proiectului Israel în Palestina? Chiar nimeni?!

Dar este oare cazul să vă preocupe atât de mult suferintele altora, fie ei si evrei?!

Sunt foarte derutat de lipsa de  reactie a evreilor de rând, a evreilor normali, as zice. Menajamentele lor fată de sionismul a cărui victimă sunt! Evident, victimele cele mai reale sunt evreii care au făcut Alia, adică au plecat din tara de bastină în Palestina, să sustină nasterea si consolidarea Israelului. Acei evrei sunt, majoritatea, decedati… De suferinta lor, a dezrădăcinării, copiii lor nu stiu mare lucru! Sunt bucurosi acum că statul le asigură strămutarea în Europa, în Polonia, în Ungaria, în România! Numai că suferinta evreilor, de pe urma înfiintării statului Israel, suferintă reală, este incontestabil mai mică, în toate felurile mai mică, decât suferinta îndurată de alte popoare pentru înfiintarea statului Israel. Iar printre popoarele care au suferit cel mai mult de pe urma nebuniei sioniste să stii că noi, românii, ocupăm un loc în fată de tot! Rândul întâi! Cu coronită!… Numai rusii or fi suferit mai mult!

La ce vă referiti?

Ai auzit de actorul acela, Mel Gibson, care a declarat că evreii sunt vinovati de toate războaiele?

Da, a cam pătit-o după aia. L-a costat mult această declaratie!

Nu de asta-i vorba! Ci de dreptatea pe care a avut-o Mel Gibson! …Fireste, este un mod usuratic, colocvial, de a vorbi asa, de toate războaiele. Nu chiar toate! În mod sigur numai două: primul si al doilea război mondial!

Chiar: numai două?!… Dar în ce fel sustineti această acuzatie?

Sunt multe cărti, multi autori care au promovat această idee ori au lăsat să se înteleagă că asa stau lucrurile!… Din fericire – dacă pot spune asa, cei mai importanti si mai convingători sunt însisi autorii evrei! Un Benjamin Friedman, de pildă. În plus, te rog să aplici regula din criminalistică: cui prodest? Cui i-a folosit? Cine a tras foloasele cele mai mari? Asa se procedează într-o anchetă, când s-a produs o crimă. Încerci să afli cine este principalul beneficiar de pe urma disparitiei victimei. În 99% din cazuri asa se ajunge la autorul crimei! Iar războiul ce este altceva decât o crimă, repetată în câteva milioane de ipostaze… si cam toti istoricii consemnează marile câstiguri si avantaje dobândite de evrei după fiecare război mondial! Aceste beneficii au fost încununate prin înfiintarea statului Israel!

Haideti să ne rezumăm la români. Se poate oare vorbi de suferintele românilor de pe urma înfiintării statului Israel? Cu ce ne-a afectat aparitia statului evreiesc?

Trebuie început cu o sută de ani mai în urmă. Statul Israel s-a înfiintat în 1948, dar ideea de a se înfiinta un stat, o patrie pentru evrei, a fost mult mai veche, iar pentru amplasamentul unui viitor stat al evreilor au fost luate în calcul mai multe variante. Varianta cea mai agreată de sionisti a fost undeva pe un teritoriu unde locuiau ca majoritari românii… Moldova lui Stefan cel Mare, incluzând deci si Basarabia, si Bucovina, si Galitia… Cam aici au simtit evreii că se află raiul pe pământ, cum numea Salom Alehem acest spatiu!… Si după 1830 a început invadarea acestui teritoriu de către evrei. Invadarea prin infiltrare a unor persoane sau grupuri mici, aparent inofensive la nivelul evenimentelor istorice. A urmat reactia românească, discursurile lui Vasile Alecsandri, Vasile Conta si altii, în Parlament, articolele lui Eminescu si ale altora, înfiintarea Miscării Legionare si lupta acesteia cu trădătorii de neam din clasa politică românească. Ar trebui de urgentă făcut un inventar riguros al pagubelor si suferintelor noastre de pe urma tentativei de a stabili Israelul în România. Ar fi o temă de cercetare bună pentru istoricii de la Institutul pentru Cercetarea Holocaustului, căci de un holocaust a fost vorba, un holocaust împotriva românilor!

Ce rol a avut Holocaustul pentru înfiintarea Israelului?

Un rol decisiv! Tocmai de aceea se spun atâtea minciuni despre Holocaust! Pentru a se ascunde faptul că a făcut parte din strategia sionistă! A fost planificat cu mai multe scopuri, în mod deosebit (1) pentru a reface solidaritatea dintre evrei, (2) pentru a anihila curentul de asimilare a evreilor printre goimii crestini, (3) pentru a crea în opinia publică acel curent de simpatie si compasiune care să determine opinia publică să accepte înfiintarea Israelului ca pe o solutie binecuvîntată! În plus, a mai fost si (4) obtinerea de compensatii de la cei vinovati de genocidul pus la cale de sionisti. În fine, se mai vorbeste, cu argumente si cu documente, de încă un mobil, cel mai cinic si mai criminal: (5) au fost supusi deportărilor si exterminării evreii de calitate proastă, evreii degenerati, care reprezentau un lest pentru evreime!… Acesti evrei de proastă calitate au fost selectati mai ales după starea lor economică precară. Pentru sionisti, evreii săraci nu merită să supravietuiască… Sunt rebuturi umane.

Cunosc această ipoteză, este cutremurătoare! Mi-e greu s-o iau în serios!

si mie! Tot ce ti-am spus până acum sunt idei care circulă în literatura negationistă. Eu nu inventez nimic!

Mă gândesc la evreii supravietuitori, nu cred că ar suporta această idee si nu ar reactiona! Lipsa de reactie nu cumva dovedeste că ipoteza este total fantezistă?

Si eu m-am gândit asa. Dar mă mai gândesc si altfel: cine să reactioneze? Evreii si urmasii evreilor care au scăpat, care deci au fost alesi, selectati să supravietuiască? Închipuie-ti că ai fi pe un Titanic care se scufundă, iar căpitanul le-ar spune pasagerilor că nu sunt locuri de salvare pentru toti si că este nevoit să facă o selectie! Dacă te nimeresti printre cei care primesc un loc în bărcile de salvare, nu te mai gândesti să întrebi, domnule căpitan, dar după ce criteriu ati decis cine da si cine ba?!…
Asa si cu evreii care au supravietuit holocaustului!… Care au fost alesi să supravietuiască! Mai ales că vinovătia pentru actul exterminării în masă a sute de mii de evrei, real, a fost pasată integral asupra altora! Integral, am spus!

Adică?

Adică există o vină a mai multora, nu numai a evreilor sionisti! Evrei multi au fost ucisi si în Polonia, în Rusia, în Ucraina! Unii care se dau mai cunoscători sustin că holocaustul a fost o răfuială între evrei, care nici pe departe nu sunt un popor omogen, ci este frământat de dispute ancestrale între mai multe soiuri de evrei! Dar să nu ne depărtăm de subiectul nostru.

În România care evrei au murit?

Nu-i treaba noastră acum, în această discutie!… Important pentru noi este să stabilim că evreii care au murit în România anilor 1940-44 nu pot fi considerati victime ale Holocaustului! Citeste definitia dată holocaustului de expertii de la Yad Vashem. tine-o minte: În centrul Holocaustului a stat decizia de a ucide fiecare evreu – bărbati, femei, copii. Se potriveste această definitie cu faptele? A functionat vreodată în România decizia de a ucide fiecare evreu?! Nici măcar în Germania!

Mda, nu se potriveste deloc cu ce s-a întâmplat în România! Nici vorbă să fi functionat în România decizia de a ucide evrei! Din păcate, comisia Elie Wiesel a pornit de la o altă definitie a holocaustului! La fel si Institutul de Cercetare a Holocaustului! O definitie inacceptabilă între oameni seriosi!

Au dat altă definitie, înlocuind uciderea cu persecutia! Dacă porneau de la definitia corectă, a doua zi trebuiau să declare desfiintată si comisia, si institutul acela, în care s-au oplosit niste trădători, niste găinari! Niste mincinosi! Niste trântori mai răi si mai jalnici decât cei ce au lucrat cândva la instiutul de istorie a PCR… Dar nici măcar definitia pe care au propus-o nu le-ar fi dat dreptul să vorbească de un Holocaust, de un genocid!
…Partea proastă este că toată această tevatură cu Holocaustul din România este direct legată de proiectul venirii acestui milion nenorocit de evrei! Cam tot ce s-a întâmplat în România de după 22 decembrie 1989 are legătură cu această invazie insidioasă, nevăzută, neauzită… Dacă nu cumva chiar si asa zisa noastră revolutie…

Care ar fi legătura?

Este de asteptat ca lumea românească, atunci când românii vor constientiza ce se întâmplă cu noi, să aibă o reactie de respingere si de adversitate fată de evreii invadatori, nu pentru că sunt evrei, ci pentru că sunt invadatori! Această reactie va fi mai mică, mai estompată, timidă chiar, dacă ni se bagă în cap că părintii nostri au omorît sute de mii de evrei! Unii dintre noi se vor bucura chiar, spunând că în felul acesta, prin venirea evreilor, ni se oferă ocazia de a ne plăti de datoria cu care ne-au încărcat fată de evrei asa zisele crime ale lui Antonescu si ale legionarilor! Românul acceptă cu greu un asemenea păcat fără să încerce să obtină iertarea din cer precum si cea de pe pământ!… Haimanalele astea sioniste si holocaustizante vor să ne creeze un complex de vinovătie fată de evrei. Calcul profund gresit! Tot mai multi români, îndeosebi tinerii, constientizează că de fapt evreii se fac teribil de vinovati, dovedindu-se că nu sunt capabili să nutrească sentimentul de mare noblete si demnitate umană care este recunostinta! În loc să ne fie recunoscători, ei îsi fac socoteală că suntem fraieri de buni si-si pot bate joc de noi! Or să constate curând că iarăsi s-au înselat!

Asta sună a amenintare!

Binenteles! Faptul de a fi în legitimă apărare si de a-ti ajunge cutitul la os te face extrem de periculos! Tucidide atrăgea atentia că un adversar adus în pragul desfiintării, al nimicirii totale, găseste în el resurse nebănuite de nimeni de a riposta devastator. Căci te împaci cu înfrângerea, la gândul că data viitoare vei fi tu victorios! Dar când adversarul nu vrea să te învingă, ci să te distrugă, să te desfiinteze, atunci reactia ta va fi de genul „mor cu el de gât”! Să nu-ti facă iluzii cei care s-au trezit asa de usor, peste noapte, cu cetătenie română! Tot ce miscă-n tara asta le va fi dusman de moarte! Să se astepte la tot ce poate fi mai rău! La orice! Căci vom fi în legitimă apărare!

În numele cui vorbiti asa?

Sper că în numele multor români. Sau măcar în numele românilor din Vatra Românească si din Liga pentru Combaterea Anti-Românismului, LICAR.

Ce ar mai fi de spus!

Lucrul cel mai important: suferintele pe care le-a adus instaurarea comunismului în România au legătură directă cu înfiintarea Israelului! Ca si căderea comunismului!… stiu că se vor mira multi! Dar mintea sionistilor este maladiv de întortocheată si de combinatorie! Nu le stă mintea la frumusetea lumii si a vietii, a conditiei de om, să se bucure de ea! Ci sunt clipă de clipă chititi pe planurile lor pe cât de ingenioase, pe atât de falimentare pe termen lung!… Planuri atât de întunecate, departe de esenta luminoasă a fiintei umane. Planuri efectiv diabolice, drăcesti!

E drept, evreii au dat cei mai mari campioni la sah! Se pricep la combinatii, la anticiparea jocului cu zece mutări sau mai multe!

Dă-mi voie să-ti demonstrez cu altă ocazie că te înseli. Priceperea la sah nu este sinonimă cu inteligenta! Inteligenta aia care face din om minunea Universului!… E multă paranoia în jocul de combinatii cu zece mutări înainte!… si mergem mai departe! Ce ziceam?

Ziceati că instaurarea comunismului are legătură cu înfiintarea statului Israel!

Da, are! si putină lume îsi dă seama! Pentru că în perioada interbelică, atunci când evreii au fost invitati să vină cât mai multi în Palestina, ca să sustină înfiintarea statului patrie, sionistii au constatat că majoritatea evreilor sunt oameni normali si nu-si părăsesc casa si rostul lor pentru a împlini un vis poate romantic, dar mai ales nerealist, nesăbuit! Concluzia sionistă: dacă evreii nostri nu vin de bună voie în Palestina, să-i constrângem să vină! Acesta a fost, printre altele, si rolul Holocaustului. Dar si asa, de la Auschwitz sau Dackau majoritatea evreilor când au fost eliberati au ales să plece în altă parte, mai ales în SUA, nu în Palestina! Asa că mai era nevoie de ceva ca să-i constrângă pe evrei să-si părăsească ograda, afacerile, relatiile umane etc. Si să facă Alia în Palestina sau, după 1948, în Israel. Acel ceva a fost instaurarea comunismului în Estul Europei, acolo unde trăiau cei mai multi evrei, iar comunismul a însemnat desfiintarea proprietătii personale, a initiativei individuale, teroare politică etc. Un adevărat infern, au spus-o toti. Prin ridicarea vestitei cortine de fier, din acest infern nu aveai voie să pleci. Pentru prima oară în istorie s-a instituit o barieră de netrecut la granita fiecărei tări comuniste. Zeci de mii de oameni si-au pierdut viata încercând să treacă de această barieră fără pasaport, să ajungă în Occidentul tot mai atrăgător!

Singurii care au primit dreptul să părăsească legal raiul comunist au fost evreii! Am înteles…

Dar nu au avut dreptul să-si aleagă tara unde să emigreze, ci majoritatea evreilor au fost obligati să se stabilească în Israel! Unde, e drept, li se ofereau conditii de viată ceva mai bune ca în tara părăsită! De unde au venit resursele materiale? Asta e altă poveste, secundară!…
Asadar, una dintre „ratiunile superioare” care au patronat instalarea comunismului în tările în care locuiau cei mai multi evrei a fost să-i oblige pe evrei să plece din lagărul de concentrare comunist. Si nu uita că pretutindeni comunismul s-a instaurat prin evrei! Armata Rosie si evreii!

Mă mir însă…

Dragul meu, să nu ne pierdem în detalii, acele detalii care vin în contradictie cu ce spun! Lasă-mă să închei, adică să fac legătura între proiectul Israel si căderea comunismului!… Asa cum o văd eu. Poate gresesc. Pe urmă discutăm si detaliile! Deci: situatia din Israel nu a evoluat cum si-ar fi dorit multă lume, inclusiv noi, românii nationalisti, să zicem! Nu mai zic de sionisti! E drept că Israelul s-a lătit, s-a lărgit, în urma unor războaie care au făcut însă imposibilă pacea cu arabii. În felul acesta presiunea arabă la noile granite a devenit tot mai mare, explozivă în orice moment! Asa că evreii responsabili de mersul lucrurilor în Israel au început să ia în calcul si varianta esecului! Din câte am aflat abia cu un an, doi în urmă, încă din anii 70-80 se discută serios pe această temă în mediile politice si în mass media din Israel, SUA. Am înteles asta de la Philip Roth, amintit mai sus. După Philip Roth si alti evrei care gândesc ca el, solutia ar fi ca evreii veniti din Europa să se întoarcă de unde au venit, iar în Israel să rămână evreii proveniti din tările arabe. Fiind mai putini la număr, acestia se vor multumi cu un Israel mai mic, restrâns la granitele din momentul înfiintării, cele din 1948.
Să luăm cazul României, al României conduse de Ceausescu si oamenii crescuti de acesta: În niciun caz Ceausescu nu ar fi acceptat revenirea în masă a evreilor plecati din România! În plus, nici nu prea era atrăgătoare pentru evrei acea Românie în care ei s-ar fi întors cu coada între picioare… Pentru ca revenirea evreilor în România să fie posibilă, adică să fie acceptată si tolerată de autorităti, de populatie, era nevoie ca în România să se schimbe regimul nationalist(-comunist) al lui Ceausescu si să fie înlocuit cu un regim preocupat de valorile false ale globalizării, ale mondializării, ale multiculturalismului, ale amestecului rasial etc. Era nevoie de o Românie  cu o populatie sărăcită, descurajată, speriată de spectrul sărăciei, o Românie din care au plecat câteva milioane de indivizi de calitate, oameni întreprinzători care si-au luat lumea în cap să scape de sărăcia din România! Au plecat vreo 2-3 milioane de români, români dintre cei mai energici, mai activi, asa că nu se va simti prea tare milionul de evrei care le iau locul!…

Bine, dar din România nu au plecat în Israel un milion de evrei!…

Eh, abia de aici, de la această constatare începe tragedia care ni se pregăteste! Căci scopul urmărit nu este numai dezamorsarea situatiei din Israel sau chiar abandonarea Israelului si plasarea israelienilor în tările de origine. Ci scopul este mutarea Israelului în România! Nu la anul si nici peste 10 ani. Deocamdată la anul si în următorii 10-15 ani se vor îngriji ca numărul evreilor si ponderea lor în viata economică din România să fie tot mai mare! Iar numărul românilor si ponderea lor în viata social-economică să fie tot mai mică. Nici nu le trebuie o schimbare de nume a tării! Nu forma contează, nu ambalajul, ci continutul! Iar continutul va fi tot mai evreiesc până ce se va atinge masa critică, dacă pot spune asa. Masa critică necesară pentru a declara si consfinti caracterul evreiesc al statului numit în acte România! În realitate, caracterul românesc al acestui stat va deveni o amintire…
Desigur, asa văd eu lucrurile, la nivelul meu de informatii si de întelegere a lumii în care trăiesc… Acesta este scenariul pe care îl consider că se află în derulare… Acestea sunt intentiile unui adversar care are toate atuurile materiale în mână. Mai putin atuurile spirituale… si în niciun caz sustinerea la care speră orice om cu mintea întreagă!
Stiu bine că acest scenariu, pus de mine pe seama intentiilor evreiesti, va suscita proteste, ale unui Dorel Dorian sau Liviu Ornea, ale unui Andrei Cornea sau Gabriel Andreescu ori Andrei Oisteanu. Stiu si că voi fi înjurat de tot felul de nerozi sau ticălosi! Dar îi rog pe oamenii cu capul pe umeri să se gândească la două aspecte: au plecat din România în Israel 350.000 de evrei, iar de întors nu se întorc mai putini, cum ar fi de asteptat, ci mai multi! Al doilea aspect: sunt oferte în Occident, în America, prin care evreii de acolo, nu cei din Israel, sunt încurajati să se stabilească în România, iar Comunitatea le oferă tot sprijinul pentru instalare: circa 300.000 de dolari de căciulă. Informatia mi-a parvenit din mediul evreiesc canadian… Asadar, venirea în masă a evreilor în România nu se limitează la a fi o solutie salvatoare pentru evreii din Israel, tot mai amenintati de presiunea arabă, musulmană! Ci, conform dictonului românesc, potrivit căruia pe cine nu-l lasi să moară, nu te va lăsa să trăiesti, marii statregi sionisti ai evreimii se apucă iar de vechiul lor vis: Israelul pe pământ românesc!..
Cine nu pricepe si nu simte că tot ce ni s-a întâmplat după 1990 converge spre un sens numai din perspectiva acestui scenariu, este sau imbecil, sau este plătit să servească realizarea acestui proiect netrebnic!

E teribil ce spuneti si extrem de grav. Am totusi sentimentul că oferiti scenariul unui proiect de o anvergură prea mare în raport cu argumentele prezentate. În mod deosebit mi-e greu să admit că instaurarea comunismului a avut drept scop sustinerea pe plan demografic a înfiintării statului Israel!

Dacă dumneata simplifici si deformezi în asemenea hal vorbele mele, ce să mai zic de altii?!…

Cu ce am gresit?

Instaurarea comunismului a avut cauze si scopuri multiple. Chiar dacă scopul principal nu a fost înfiintarea sau sustinerea statului Israel, comunismul a fost util acestui nobil tel! Altminteri, în mod sigur comunismul a avut drept scop deposedarea celor ce aveau. În primul rând deposedarea celor ce aveau proprietăti funciare, rurale, imobiliare. Basca fabrici si uzine, ateliere etc. Cu asta cred că esti de acord!

Vă dau toată dreptatea, doar am trăit din plin nationalizarea si instaurarea proprietătii de stat sau a întregului popor!

Si ce a urmat, ce s-a întâmplat după căderea comunismului?

S-a făcut retrocedarea proprietătilor!

S-o crezi dumneata! Nu s-a făcut retrocedarea proprietătilor, ci doar s-a proclamat retrocedarea, pe hârtie, în textul unor legi încâlcite, care au făcut ca retrocedarea să se realizeze în proportie de cel mult 10-15% către fostii proprietari! Prin aplicarea acestor legi, peste trei sferturi din averea poporului român care, chipurile, s-a retrocedat fostilor proprietari, a ajuns de fapt în proprietatea altora, a unor indivizi care nu aveau niciun drept de fosti proprietari sau de mostenitori. Iar foarte multi dintre beneficiarii retrocedărilor au fost nevoiti să vîndă pe mai nimic ce au primit, astfel că, prin asa zisa cădere a comunismului, s-a definitivat un proces început la 11 iunie 1948 prin nationalizare: În România s-a schimbat radical regimul proprietătii! Proprietatea funciară si imobiliară din România, aflată la 11 iunie 1948 în proportie majoritară în mâna etnicilor români,  iar în 1990 aflată integral în proprietatea poporului român, după 1990 a trecut în proprietatea unor alogeni, printre acesti alogeni cei mai multi fiind evreii!!

Asta cam asa e!

Să nu ne lăsăm păcăliti: căderea comunismului a fost provocată si controlată pas cu pas de cei care au instaurat comunismul!…  Instaurarea comunismului a dus la desfiintarea proprietătii, iar căderea, asa zisa cădere a comunismului a însemnat revenirea la proprietatea privată, revenirea la proprietatea privată, dar cu alti proprietari, nu cei din 1948!  Iar ca să se ducă până la capăt această schimbare de proprietari, în România s-a legiferat dreptul străinilor de a cumpăra proprietăti imobiliare, funciare în primul rând! Odată cu legiferarea acestui drept a început palestinizarea României!
Încearcă să afli cum se distribuie proprietatea funciară din România si vei constata că este un mare secret sau că nimeni nu stie în a cui proprietate se află pământul românesc: cât la sută este în proprietatea unor români, cât în propietatea altora: maghiari, tigani, evrei, arabi, italieni…

Italieni?

Am auzit de niste italieni că au cumpărat sute de hectare, undeva prin Ardeal sau Banat, si în loc să facă agricultură, au ras cu buldozerele stratul fertil al solului, gros de 50-60 cm, l-au încărcat în trenuri si l-au dus în Italia! Vamesii, pentru că nu aveau nicăieri trecut pe listele lor pământul ca marfă de export, s-au multumit cu spaga si nu au taxat nimic… Literalmente au furat pământul tării! Nu s-a luat nicio măsură, nicio reactie din partea guvernantilor pentru a interzice în viitor asemenea grozăvii!
Nu-i de mirare că se întâmplă asa! Asta este mentalitatea străinului: să dea un tun si s-o întindă! Cum e si vorba aceea: Băi, tigane, -ti arde satul! P…a mea, mă mut în altul!…

Cu alte cuvinte, credeti că nationalizarea din 1948 s-a făcut cu gândul la legile retrocedării de după 1990? Cam..

E adevărat că pare greu de crezut. Asta ar însemna că unii au stiut de acest mers al istoriei! Eu, după evenimentele la care am asistat în viata mea, mi-am întărit impresia, să nu-i zic convingere, că cei care au inventat comunismul si l-au instaurat, au avut tot timpul controlul acestuia, inclusiv posibilitatea de a zice La loc comanda!, adică de a desfiinta comunismul! De a demonta sandramaua, butaforia comunistă! Ai văzut ce simplu au mers toate în toamna lui 1989! Singur bietul Ceausescu a luat în serios toată povestea si a crezut în viitorul comunismului, măcar în varianta sa românească!
Desigur, putini, foarte putini evrei au stiut care va fi soarta soarta comunismului inventat de Ei, si când spun Ei nu am în vedere numai evrei! Unul dintre cei care au stiut, cred că a fost „cel mai important evreu din Europa”! Îti aduci aminte expresia asta? Despre cine este vorba?…

Wilhelm Filderman, presedinte al comunitătii evreiesti pe vremea lui Antonescu!… Dar de unde stiti că stia?

Mi-am dat seama când am aflat că a scris niste memorii pe care le-a lăsat în păstrare secretarului său cu indicatia ca aceste memorii să fie predate Academiei Române atunci când va cădea regimul comunist din România… stia că secretarul său, ceva mai tînăr, are toate sansele să apuce căderea mascaradei iudeo-comuniste!
Mai vrei argumente? Fă bine si mai citeste o dată, pe www.ioncoja.ro , măcar textul intitulatRomânia, colonie a Israelului? Completează de minune discutia noastră.
Dar nu încheiem discutia noastră fără să-ti ofer o informatie extrem de elocventă în sensul celor de mai sus: de câtiva ani, ofiterii SRI au primit ordinul ca, în prezentarea cazurilor pe care le cercetează, cazuri care privesc siguranta natională, să nu mai facă mentiunea numelui pe care l-au purtat la nastere infractorii sau suspectii urmăriti, să nu mai precizeze că acestia si-au schimbat la un moment dat numele. Ei sau părintii lor!… Stii care a fost unul din motivele pentru care Ceausescu si-a atras ura lor, a celor care l-au ucis în ziua de Crăciun? Dăduse în 1988 Ceausescu un pricaz prin care fiecare cetătean cu functii mai importante în Partid sau în Stat trebuia să facă în scris o auto-biografie cu mentiunea expresă a oricărei schimbări de nume intervenită la rudele foarte apropiate: părinti, bunici, frati, copii, socri, cumnati etc. Si să mentioneze la fiecare numele purtat la nastere si locul nasterii. Unii au refuzat sau au tergiversat depunerea acestei auto-denuntări (căci asa ceva era în fond!). S-a cam luat de gânduri când a văzut Ceausescu cât de multi erau cei ce aveau de ascuns o schimbare de nume, tipică celor care au avut o misiune de executat împotriva celor al căror nume l-au împrumutat. Oameni care îsi ascund trecutul si viitorul!

Îsi acund viitorul lor? Asta cum vine?!

Adică au de ascuns niste intentii sau angajamente ostile tării, românilor!… Cumva nu ti-e clar cine a avut de ascuns asa ceva? Nu evreii ca Alexandru Graur sau Stefan Cazimir, ai căror părinti si-au schimbat numele ca semn al adeziunii lor la valorile autohtonilor, ca evrei pământeni cum s-au considerat! Ci evreii sionisti, cominternisti… Vrei nume?

Numai nume de morti! Să nu avem probleme cu tribunalul…

Ai văzut dumneata evreu mort?!… Asa-i că n-ai văzut?! Nu mor, se prefac, domnule!… Dar cine-i mai crede?!

O ultimă întrebare: de ce îl acuzati pe Emil Constantinescu mai mult decât pe ceilalti presedinti?

Nu-i mai breaz niciunul, la urma urmelor! Băsescu a ajuns presedinte pe voturi furate! Nici Emil Constantinescu nu a avut voturile necesare pentru a deveni presedinte! Oricât am fi noi de prosti sau zevzeci, românii nu aveau cum să-si aleagă un asemenea presedinte, un ins atât de sters, fără pic de sare si piper, gol si artificial în tot ce spune!… El a fost impus, cu pretextul că în felul acesta ne obisnuim cu ideea de alternantă democratică la putere etc., etc. Bla-blauri… În realitate, în 1996, Iliescu, sfătuit sau convins de americani, a acceptat să se declare învins, desi avea cele mai multe voturi, cu conditia ca după patru ani să se întoarcă la Cotroceni… Emil Constantinescu si Conventia Democratică a acceptat să facă ceea ce Iliescu si PDSR, în legislatura 1992-96, s-au eschivat să facă, anume să legifereze vânzarea de terenuri către asa zisii investitori străini, către străini, deci! Pe scurt, evreilor!O dată legiferat acest act de trădare natională, s-a putut începe si încetătenirea frauduloasă a evreilor. Primii 500.000 (cinci sute de mii) de evrei au fost încetăteniti pe vremea lui Emil Constantinescu! Acesta este marele său „rol” istoric! A acceptat invazia evreiască în România!
În legislatia 1992-96 s-a discutat în comisia de politică externă a Senatului, din care făceam parte, posibilitatea ca România să ofere găzduire, temporară, pentru 300.000 în caz de fortă majoră! Am fost toti de acord!… Acum îmi dau seama că a fost un prim test pentru a sonda terenul. Ni s-au dat si explicatii: 300.000 reprezintă capacitatea de cazare a hotelurilor din statiunile turistice…
Când vor fi luati la întrebări acei evrei încetăteniti în mod fraudulos, infractori în fond, ei vor spune că au plecat din România fără voia lor, că i-au silit autoritătile comuniste din România, că ei nu au renuntat niciodată la cetătenia română… Acest alibi – dacă-l putem numi asa, le este întărit de raportul lui Tismăneanu, care spune numai minciuni despre evreii din România acelor ani, minciuni orientate însă de o idee: să facă din revenirea evreilor în România un act de reparatie a unei injustitii! În raportul lui Tismăneanu evreii sunt declarati victime ale regimului comunist!… Nici că se putea o minciună mai cinică!… Acest raport este însă opera lui Traian Băsescu! Asta uită lumea sau nu pricepe!… Băsescu, sfidând întreaga societate românească, l-a desemnat pe netrebnicul de Tismăneanu să-si bată joc de noi si de mortii nostri!…
Minciună organizată: cu câtiva ani în urmă, Dorel Dorian, comentând Apelul nostru, adică informatia că sute de mii de evrei se pregătesc să ne cadă pe cap, afirma dl Dorian că nici vorbă de asa ceva. Desi, în principiu, zicea tot el asa, într-o doară, vreo trei sute de mii de evrei, dintre cei plecati, nu au renuntat niciodată la cetătenia română! Asa că acestia sunt mai departe la fel de cetăteni români ca si mine sau dumneata!… Absolut nerusinati! Fiii minciunii, le-a spus bine Cine le-a spus asa!
Precizez însă, în încheiere: nici termenul revenire nu este corect. Termenul corect esteinvazie, invazie perfidă, dezonorantă, făcută pe ascuns, hoteste, fără acoperire legală, lipsită si de legitimitate! Dar mai ales lipsită de demnitate!…

Vă multumesc pentru discutia pe care ati avut amabilitatea să…

Să nu uit! Situatia care ni se pregăteste este agravată de faptul că acest milion de evrei înseamnă circa opt sute de mii de alegători, care vor vota foarte disciplinat, grupat. Ei vor putea să basculeze rezultatul alegerilor din România si să impună guvernul pe care îl vor dori! Adică vom intra sub un jug străin, alogen, israelit, cum nu am mai fost nici sub ocupatia sovietică sau fanariotă!

Credeti că intentia guvernului de a introduce votul de la distantă, prin corespondentă, are legătură cu încetătenirea acestui milion de evrei din România?

Ai perfectă dreptate! Nu m-am gândit, dar sigur despre asta este vorba, pentru ei s-a făcut legea si nu pentru românii din diasporă!… Nu uita că acesti români s-au trezit reprezentati în Parlament prin evreul Raymond Luca, un individ de o mediocritate deplină, cu resentimente anti-românesti pe care nici nu se gândeste să le ascundă! Iese cu ele în târg si nimeni nu-i dă una după ceafă!
Avem români de mare calitate în diasporă! Ce a fost în mintea PNL-ului când au desemnat un asemenea candidat?! Un neisprăvit!…

Neisprăvit neisprăvit, dar evreu!

Si nu se găsea un evreu de ispravă?!… Le recomandam eu o sută! Un …milion chiar!

Există solutie la această problemă?

La orice problemă există solutie. Cu conditia să existe vointa de a găsi solutia, de a rezolva problema.

Dacă ati avea puterea de a decide, ce ati propune?

Nimic altceva decât transparentă totală! Doar tot Occidentul asta ne cerea, celor din lagărul comunist înainte de 1990: transparentă si iar transparentă, glasnost! Cine vrea să facă carieră politică si cine este detinătorul unor bunuri materiale care depăsesc o anumită valoare, să fie obligat să-si facă cunoscută nationalitatea. Chiar dacă el se declară român! Adică să stim ce au fost toti ascendentii din familia sa! Cu toate schimbările „strategice” de nume produse vreodată! Într-o tară ca România, care dă atât de multe facilităti minoritătilor nationale, a cere să cunosti etnia cetătenilor care aspiră la functii si pozitii privilegiate nu este o discriminare. Ci tine de dreptul poporului român de a-si prezerva identitatea si continuitatea ca factor decisiv al istoriei ce se desfăsoară între hotarele României! Dreptul de a asigura „continutul” românesc al României. Acest drept este în acelasi timp obligatia fundamentală a clasei politice.
Nu am nimic împotrivă ca un cetătean român, de etnie patagoneză, să ajungă presedintele României, dacă merită si este atât de potrivit pentru această functie. Dar când trei presedinti la rând, toti vinovati de mari crime împotriva poporului român, au tangentă cu aceeasi etnie, patagoneză sau martiană, coincidenta aceasta miroase a lucru necurat. E ca si cum cineva ar câstiga de trei ori la rând premiul cel mare la Loto!… Cât ne mai lăsăm prostiti?!

Una din lectiile istoriei noastre este aceea că mult rău ne-au făcut o serie de alogeni care si-au ascuns etnicitatea. Au fost si multi alogeni care au făcut numai bine tării, dar aceia nu si-au ascuns ascendentii, apartenenta la altă etnie! Binenteles că mult rău ni l-au făcut românasi de-ai nostri, dintre cei mai neaosi! Nu generalizăm în niciun fel! Tocmai de aceea, pentru a nu generaliza în mod abuziv si prostănac, trebuie să stim adevărul despre fiecare individ, măcar despre politicieni si despre marii proprietari! Nu văd de ce un om serios, mânat de intentii cinstite, ar face un secret din apartenenta etnică a părintilor săi!
Recunosc dreptul oricărui cetătean român de a se declara etnic român! Chiar dacă ambii săi părinti au avut altă constiintă etnică! Pe un astfel de concetătean îl pretuiesc cu un plus de simpatie si solidaritate civică. Cu conditia de a nu face un secret din apartenenta părintilor săi la altă etnie! O asemenea împrejurare trebuie să fie cunoscută măcar pentru a fi pretuită si mai mult, asa cum se cuvine, disponibilitatea persoanei respective pentru o angajare civică în folosul comunitătii românesti.

55 de comentarii:

 1. Auzi acolo ce idee le-o venit, astia de secole inafara sa saliveze dupa putere, dominare nu stie nimic altceva, si ei vor sa vina in Romania, doamne ce am ajuns... Nici unde altundeva nu au acces dar la noi "veniti veniti ca au facut-o posta" incredibil... asta ne mai trebuie...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Esti chiar tampit, sau te faci ? Pentru nimic in lume evreii n-ar parasi minunea lor de tara pentru a
   'ocupa
   ' o Roamnie saracita, furata , mintita de imbecili ca dl Coja !

   Ștergere
  2. Pai e mai usor de cumparat nu este asa jigodie

   Ștergere
 2. reinfiintarea legionarilor trebuie infaptuita fratilor. trebuie sa ne unim cat mai repede... nu mai avem timp de pierdut !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Chiar ca nu mai aveti , fosileleor!

   Ștergere
  2. http://foaienationala.files.wordpress.com/2009/08/pentru_legionari.pdf cititi dupa cre aruncati cu pietre pun pariu ca preferati facebookul decat asta apoi plangeti ca nu aveti ce manca 90% din tineri se gandesc cum sa mai dea o buca si ce sa mai vrajeasca pe saituri sa jure cine nu face asta ..mai cititi ceva pentru ca inafara de sa ti o trg sa o iei la ..sa te f,,,esti fosila esti nus cum nu vad la comentarii (masonii se unesc sa se feresca de specii ca voi adika cei fara minte care normal rectioneaza la impuls ei destepti constienti cu bani si uniti studiind alaizand voi dezbinati ocupati sa va muscati vecinul )

   Ștergere
 3. INCREDIBIL!!!Acesta o fi fost motivul pt care romanii erau ,,invitati"sa emigreze,sa-si caute o viata mai buna in alte parti ale lumii...Pamantul asta este atat de ravnit incat a fost stramutat cu trenul,iar noi n-am stiut nimic...INCREDIBIL!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ca sa vezi , Zito tato , se facu revolutia fara tine !

   Ștergere
 4. romani nu mai votati toate hienele ce va incanta cu mici si bere inainte de alegeri va rog trezitiva

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. romani fiti cei mai mari banditi pe ei ...dar nu pe noi)))

   Ștergere
  2. Daca esti asa sfatos , spune si cu cine sa votam ! Nu vezi ca e rotatia cadrelor ? Desteptule!

   Ștergere
 5. Pana vom discuta numai pe bloguri si nu vom actiona cu unitate si inteligenta,nu se va rezolva nimic!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. http://foaienationala.files.wordpress.com/2009/08/pentru_legionari.pdf

   Ștergere
 6. doamne ce mi-a fost dat sa aflu din acest articol! ce este de facut? trebuie sa facem ceva, dar nu aiurea. cineva care are dreptul si autoritatea trebuie sa ne invete si sa ne coordoneze sa ne aparam tara de invazia aceasta. trebuie sa fim uniti oriunde ne-am afla,in tara sau peste hotare ca sa ne aparam pamantul.

  RăspundețiȘtergere
 7. Uitati-va la pregatirile ce se fac pt. asa-zisul al treilea razboi mondial (deja ei stiu ca Iranul o sa atace Israelul, ca au bombe nucleare, acesta este pretextul de a incepe un nou genocid). Iranul va cere ajutor extern iar majoritatea populatiei ramase va fi "salvata" si trimisa cu siguranta si in Romania. Iata din nou exodul evreilor in zilele noastre. Acum se leaga toate....

  RăspundețiȘtergere
 8. Si ce sa mai spunem de Rosia Montana, exploatarea zacamintelor romanesti de aur de catre canadieni drept rasplata pt. acceptarea romanilor in Canada prin loteria vizelor. Se face astfel loc, prin depopularea Romaniei, viitorilor evrei. Oare ce se va intampla romanii plecati in Canada sau cu cei ramasi in tara dupa "invazia" evreilor ? Toate aceste lucruri minunate la prima vedere pt. noi, vor avea o intorsatura urata.

  RăspundețiȘtergere
 9. Va fi sclavie pe fata, deja au inceput.Nu au zis deja ca noi suntem sclavi in epoca asta.Ce atitudine putem adopta acum fata de ei acum ca baga bani la straini in buzunar prin munca noastra?

  RăspundețiȘtergere
 10. doara sistemele lor se folosesc : banul, creditul ,bancile, sunt peste tot conduc canada conduc statele, iar putinii oameni cinstiti sunt condusi de ideile fixe ale celor lacomi de bani.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pai daca i-a facut mama lor destepti, nu tampiti ca de'alde dl.Coja , ajuns la o senectute jalnica !

   Ștergere
  2. Pe cine slujesti , javra !?

   Ștergere
 11. nu au zis ca au cumparat deja romania?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sigur , n-ai aflat ? Au primit si restul la ce-au platit . Mi-e mila de voi , credulii care dau apa la moara legionarilor imbatraniti in rele

   Ștergere
  2. desteptule pun pariu ca nu stii nimic de legiune ..am 30 deci nu sunt ,,fosila,, nici eu nu stiam dar am iesit din manipulare prin cunoastere citeste man http://foaienationala.files.wordpress.com/2009/08/pentru_legionari.pdf pun pariu pe ce vrei ca no so faci dar ....poate....

   Ștergere
 12. din cauza asta face printul charles "reclama" Romaniei!!din aceasta cauza sa facut recensamantul,sa se cunoasca numarul romanilor ramasi si PROPRIETATILE acestora,mai nou.palestinienii s-au purtat"frumos"cu ei dar o sa simta pe pielea lor ce inseamna sa fii roman.de tinut minte:toti presedintii dupa 1990 au fost si sunt jidani si au pus in functii cheie tot jidani sau pupincuristi de jidani.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De cand nu ti-ai mai facut analizele , s-au adunat multe cruci ! profita cat se mai gaseste penicilina in Romania

   Ștergere
 13. Traim intr-un ocean de minciuna,tradare si fardelegi si avem impresia ca acesta este marele adevar;dar daca in acest ocean arunci o picatura de adevar vei fi SILIT sa crezi ca acesta este o mare minciuna!!! Aceast ocean de minciuna este intretinut asiduu de "mult-prea-libera" noastra masmedia nationala si internationala.Care este de fapt un mare rahat pucios.

  RăspundețiȘtergere
 14. http://www.youtube.com/watch?v=JL4Cu-K17vE
  uitati va aici

  RăspundețiȘtergere
 15. nu a reusit ANA PAUKER sa vinda tara dar au vinduto astia

  RăspundețiȘtergere
 16. imi amintesc ca parintele arsenie boca spunea ca bucurestiul va fi noul ierusalim si nu neaparat cu o conotatie pozitiva

  RăspundețiȘtergere
 17. ROMANI TREZITI-VA ,DEVENITI NATIONALISTI,REINFIINTATI LEGIUNEA LUI CORNELIU ZELEA CODREANU,FITI VIGILENTI ,FITI SOLIDARI NU VA MAI LASATI MANIPULATI DE TELEVIZIUNI,ZIARE ,ROMANIA VA DEVENI UN LAGAR DE CONCENTRARE PENTRU POPORUL ROMAN SI DUPA DISPARITIA LUI DIN ISTORIE ROMANIA VA DEVENI NOUL ISRAEL ,IAR BUCURESTIUL NOUL IERUSALIM.ORICE EVREU MORT ESTE UN EVREU BUN!VA TREBUI SA TRECEM LA ASASINATE SI ACTE DE TERORISM SI ASTA PENTRU CA DE ANI BUNI SUNTEM BATAIA DE JOC A EVREILOR SIONISTI.MOARTE TRADATORILOR POPORULUI ROMAN SI A ROMANIEI !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. zelea nu zice de asasinate zice de amul nou corect nationalist moartea ar fi ultima solutie ..poate esti un mason care manipuleaza asa fac ei scriu in numele legionarilor oamenii isi creaza ideea gresita scopul e atins sunt prea destepti pentru multi ...

   Ștergere
 18. care autoritate...,,haide mai neajutoratule,,pute amarita asta de tara, de alde ca tine ,pe care a-ti dus-o pe noi culmi ale saraciei,mizeriei etc,deoarece nu sinteti instare si putere de discernamint.vreti sa fiti condusi asta-i.ar trebui sa plecati voi din tara, impreuna cu clica voastra de jidani=pe care ia-ti votat de... 20 de ani incoace.oameni buni trziti-va.a venit vremea sa ginditi.daca nu iesim in strada in primavara nu 1000,nu10000 ci toata tara,fiecare sat, fiecare comuna,fiecare oras, cu miinile goale, sa ne facem dreptate singuri,sa dam jos vinzatorii de tara,hotii si pungasii,,de la putere,,care ne-au saracit si care se cred, ca sint pe viata la conducere.dreptate si fratie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai romane pur, pe langa ca esti prost mai esti si agramat . Hai sa te invete un evreu cum se scrie:
   "I-ati votat " " Ati dus-o"

   Ștergere
 19. Sunteţi plin de ură, fraţilor! De toleranţă şi iubire necondiţionată aţi auzit?

  RăspundețiȘtergere
 20. Domnule Coja , oare mai puteti gasi un loc la Spitalul 9 ? Poate va trebuie o pila ! Nu vezi domnule ca esti dement ?
  Urla nebunia in tine si dorinta de a instiga ; ai fost vreodata in Israel? Ai vazut cum se traieste si ai facut comparatiile ce se impun ? Nici nu meriti sa lingi pamantul Israelului , idiot batran si mincinos

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dar tu esti normal sau esti spalat pe creier de sorosisti ? Sau esti un evreu camuflat cu nume romanesc ?

   Ștergere
 21. Istoria se reepeta. Evreii au plecat in Tara Sfinta si lea fost facuta tara, ca o reparatie. Acum se vorbeste despre exodul lor in patria muma, Romania.Poate sa fie adevarat, sau o varianta, daca in Orientul Mijlociu se declanseaza Potopul inpotriva evreilor.Istoria va confirma sau nu.Pina atunci, ca in bancul cu hitler, caderea economiei romanisti este pt-ca hitler a extermina evreii.Glumeam, cu toate ca am avut ocazia sa muncesc in Izrael si ce au facut ei acolo as vrea si eu sa am aici.Cuvintele sint prea mici, sau nu stiu eu sa ma exprim.Sint complicate caile Domnului.

  RăspundețiȘtergere
 22. fiti linistiti..nu se muta Israelul in Romania....au asteptat atat de mult sa isi recapete tara lor(vreo 2000 de ani)...acum ca au primit-o inapoi, sigur vin sa stea in Romania!!!vezi sa nu...noi nu avem romani plecati in strainatate???o gramada..asa ar trebui sa spuna si statele respective..ii invadeaza romanii, vor sa isi faca tara in statul lor...cum spuneti despre evrei...mai mari aberatii nici nu cred ca exista!!!nu va temeti nu va scoate nimeni din Romania daca nu vreti sa plecati!!!

  RăspundețiȘtergere
 23. "nu va temeti nu va scoate nimeni din Romania daca nu vreti sa plecati!!!"

  AS PUTEA SPUNEW CA TU ANONIMULE STII CATE CEVA...
  CUM ADICA DACA NU VREM SA PLECAM?...

  RăspundețiȘtergere
 24. Impotriva neiluminatilor ne unim suntem constienti destepti avem bani prostii sunt dezbinati si de acum ii si mentinem asa Noi suntem uniti si conducem Prostia si hoarda a distrus culturi a ucis milioane ,,nu ne permitem Sunte ti prea inconstienti jucati cum cantam noi va facem destinul 20 de oameni uniti fac cat sute si inving Faceti comandouri ale mortii suntem in spate ucideti marionetele Cine de aici nu are pretul lui e simplu va cumparam relatiile noastre va dau incredere ca totul e posibil voi deveniti bogati noi devenim mai bogati

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ati fi constienti,v-ati intoarce la Dumnezeu cu toata viteza si nu v-ar mai interesa banii si puterea.Sunt convins ca nu stiti ca sunteti manipulati din umbra si nu stiti ca sfarsitul vostru va fi tragic si nu a celor care cred si se incred in Dumnezeu. Daca ati "deschide ochii" ati vedea ce se intampla in jurul vostru.Noi stim mai multe decat stiti voi.Sunteti pe calea gresita.Intoarceti-va la Dumnezeu pt. ca EL are totul sub control si nu voi.Stapanul vostru a fost invins la Golgota,dar Stapanul nostru va imparati in vesnicii.Biblia ne spune care va fi sfarsitul celor care se incred in stapanul acestei lumi.Cunosc cativa masoni care s-au intors la Dumnezeu.Sunteti bagati la inaintare si pacaliti fara sa va dati seama ce sfarsit tragic veti avea.Mai aveti ,INCA,timp sa faceti intoarcerea spre Dumnezeu.De ce credeti ca s-a dat legea duminicala la nivel European,etc?Cei care vor tine sabatul Domnului Hristos vor fi mantuiti.Accesati:"Revelatia.ro/video" si veti vedea multa istorie despre schimbarea Legii lui Dumnezeu.La "Reaprinderea reformatiunii" puteti vedea :"Caci ei au schimbat Legea Ta II,la min.32.Daca vreti sa aflati adevarul il puteti afla.Masonii ne spun ca suntem usor de manipulate pt.ca nu mergem la radacina istoriei sa vedem de unde venim,dar nici voi nu mergeti la radacina istoriei ca sa aflati cine va conduce si ce sfarsit veti avea,voi si toti cei dragi ai vostri.Treziti-va cat timp Domnul Isus mai mijloceste in Sanctuarul ceresc pt. ca FOARTE curand(cand se va da Legea duminicala la nivel mondial)se va inchide harul si va fi prea tarziu ca sa mai luati o decizie.Dumnezeu sa va dea intelepciune si sa luati decizia corecta,pana nu e prea tarziu.Acum este rau pt.noi,dar curand va veni groaza peste voi.

   Ștergere
 25. simplu si eficient noi avem capacitatea de a ne uni voi nici macar nu aveti timp Ex daca intr o piata este un om sustinut de alti 30 el poate sa distruga 20 Grupul nostru face acumulare cate putin de la fiecare cel din piata isi permite sa lase pretul la jumatate si cantitatea sa fie foarte mare astfel va determinam sa dati faliment simplu nu?

  RăspundețiȘtergere
 26. preotii vostri va vorbesc individual ai nostrii creaza o comunitate Ai vostrii va iau banii ai nostri ne tin uniti si asa invingem ..

  RăspundețiȘtergere
 27. http://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/iudeo-masoneria/

  RăspundețiȘtergere
 28. afara din tara noastra aici ar trebui sa conducem noi nu voi care ne ati prigonit in tari straine ca sa va faceti larg voua... sant de acord cu d.l de mai sus care spunea ca trebuie sa iesim in strada sa ne opunem invaziei din politica si economia romaniei

  RăspundețiȘtergere
 29. TOATA MASSMEDIA,ESTE CONDUSA DE EVREI...
  DE CE?
  CA SA NE SPELE PE CREER!!!!
  ROMANIA TREZESTE TE!!!

  RăspundețiȘtergere
 30. Pentru cine se intreaba de ce aici, trebuie sa afle istoria reala a acestui pamant si atunci va avea raspunsul la intrebare. De ce ei????

  RăspundețiȘtergere
 31. Nu stiu cum un om normal, in stare mentala normala si echilibrata ar putea sa creada astfel de aberatii!!!
  Asa o rastalmacire a istoriei si astfel de afirmatii deviante debitate de o minte bolnava mai rar...
  Am vrea noi romanii sa avem macar cateva mii de evrei seriosi care sa ne transforme Romania in ceva la nivelul Israelului, avem in schimb parte de "politicieni" autohtoni care in loc sa consturiasca ceva aici au avut grija sa fure si sa devalizezze toata tara... asta nu ne deranjeaza, insa ne temem de fabulatiile unor oameni bolnavi psihic xenofobi care reusesc sa ne otraveasca sufletele, parca nu e suficient ce ne face mass media deja...
  Of, oameni buni, reveniti-va, nu va mai lasat aburiti si spalati pe creier de tot felul de nebuni...

  RăspundețiȘtergere
 32. Andrei Pleșu: Există o incompatibilitate de fond între antisemitism și creștinism (Simpozion Evreii din România)
  http://inliniedreapta.net/lavedere/andrei-plesu-exista-o-incompatibilitate-de-fond-intre-antisemitism-si-crestinism-simpozion-evreii-din-romania/

  RăspundețiȘtergere
 33. Cu astfel de aberatii a reusit si Hitler sa-i abureasca pe germani inainte de razboi... vai domnul Cojan ce minte bolnava si periculoasa poate sa aiba... Sper ca nu sunt prea mult oameni care sa ia in seama astfel de tampenii pe care numai niste reardati ar putea sa le creada...

  RăspundețiȘtergere
 34. http://www.4free-energy.eu/?p=345

  RăspundețiȘtergere
 35. Concetatenii nostri?

  Poate stapanii nostri!

  RăspundețiȘtergere